Lähtömeiningeissä

09.10.2015

Täällä ollaan jo ihan valmiina kohti reissua! Olen ajastanut reissun ajaksi postauksia, joten blogi ei hiljene vaan joka päivä ilmestyy vähintään yksi postaus. Yritän pitää itsekin vähän lomaa, sellaista oikeasti irtautumisaikaa että laitan kaikki ilmoitukset pois puhelimesta muutamaksi päiväksi ja vastaan vaan jos joku soittaa, sen tarpeessa tosiaan ollaan. Otan kyllä koneen mukaan, ja saatan jotain reissukuulumisia päivittää myös ajantasaisesti, tai sitten saatan olla päivittämättä. Koko vuoden joka päivä kovaa tahtia joka suuntaan tahkonneena mä suon itselleni nyt tämän pienen loman enkä ota stressiä. Tukholman reissulla ja Oulussakin postasin ahkerasti, joten nyt olen iloinen että olen tehnyt työni etukäteen ja voin rentoutua. Voi olla että tekee heti mieli tulla kiljumaan miten mahtavaa meillä on, tai sitten voi olla että tekee mieli vaan nauttia siitä mahtavuudesta nonstop ja kertoa vasta jälkeenpäin, katsotaan.

Mä haluan kiittää ihan hirvittävän suuresti teitä kaikkia kaikista vinkeistä joita ollaan saatu. Meillä ei varmaan ikinä ole ollut näin hyvät eväät millekään reissulle, eli kiitos oikeasti tosi paljon. Te olette säästäneet meidät niin monelta googlailulta tämän muutenkin hektisen viikon aikana että ei voi kuin olla iloisena sydänsilmäemojina.

En voi sanoin kuvailla miten ihanaa on päästä Oton kanssa kahdestaan seikkailemaan Lontooseen. Vaikka kaupunki on  ennestään tuttu, siellä on varmasti hurja määrä nähtävää ja koettavaa, ja on ihana päästä kokemaan se kaikki Oton kanssa. Vaikka me tehdäänkin vain pieni reissu, niin kyllä siinäkin ajassa jo saa akkuja ladattua oikein hyvin.

Kovasti odotan myös Fall Out Boyn keikkaa, joka vielä helmikuussa tuntui niin kaukaiselta mutta joka on jo ihan ovella. En ole ollut vuosikausiin millään ison bändin keikalla, ja Fall Out Boyta on tullut kuunneltua jo lähemmäs kymmenen vuotta, ihan huikeaa päästä näkemään heidät livenä!

Eli sinne, mun lempparikaupunkiin me suunnataan kahdestaan lokakuussa, ja mä en millään malttaisi odottaa! Fall Out Boy on yksi meidän molempien pitkäaikaisimmista lempparibändeistä, ja Otto oli aika paljon hehkuttanut bändin uudelta levyltä julkaistuja biisejä, kun keksin idean joskus viikkoja sitten. Onneksi Otto jatkoi koko levyn hehkutusta siihen malliin, että mä olin varma että tämä lahja on tismalleen oikea. Ja olihan se, olisittepa nähnyt sen ilmeen, kun tuo toinen puolisko tajusi mitä on saanut lahjaksi. Taisin saada tämän vuoden pisimmän halauksen, ja kyllä mulla vierähti pieni kyynelkin poskelle, kun tajusin antaneeni mieluisan lahjan.

Noin kirjoitin helmikuussa, kun olin juuri antanut keikkaliput Otolle. Ja voin sanoa että edelleen on tunne vahvistunut että oikea lahja oli, sillä Otto ei yleensä hehkuta hulluna muuta kuin pelejä, mutta tästä reissusta ollaan puhuttu ja haaveiltu ummet ja lammet kuluneen syksyn aikana.

Mun äiti ja Armaskin ovat nyt tulleet meille ja tytöt ovat jo innoissaan siitä että saavat olla mummun ja Armaksen seurassa, ja heillä on vaikka mitä suunnitelmia. Isompi sanoi jo tänään että ”Huomenna me vihdoinkin saadaan viettää mummuviikonloppua, ihan ekaa kertaa ikinä!” Minä taidan olla se kovin ikävöitsijä, kun lapset sanoivat ihan normisti hyvät yöt eikä siinä mitään ja musta tuntui että sydän lähtee rinnasta irti kun ei voinut vaan halata koko loppuelämää. Onneksi me tullaan jo ihan pian takaisin, ja tiedän kyllä että heillä on kaikki hyvin mummun kanssa ja paljon kivaa tekemistä. Eiköhän se munkin ikävä helpota pikkuhiljaa tässä.

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille, nauttikaa upeasta säästä! Ja muistakaa seurailla Instagramissa ja Snapchatissa, niissä varmasti reaaliaikaisempia reissufiiliksiä! Molemmissa löydyn nimellä @iinalaura.


5 Responses to “Lähtömeiningeissä”

 1. titti sanoo:

  Nauttikaa! Rentoutukaa! Ja sit ku palaatte niin kaikki vinkit majoituksista ja ruokapaikoista lähtien mulle kiitos :D Lontoon reissu haaveissa. Tänä vuonna toteutettiin pitkäaikainen haave, joka oli päästä ulkomaille. Äitini pyhitti viimeisen lomaviikon ja otti pojat ja me oltiin viikko Budapestissä.. Oli tosi ihana paikka, kaipuu jäi! Ja nyt on hirvee reissukuume, vois käydä vaikka koko perheellä jossain jos tulisi tilaisuus.

  Mut vielä kerran ihanaa ja turvallista matkaa!

  Ps. Irtiotto somesta oli aika rentouttavaa reissussa ;)

 2. Ihanaa reissua <3. Ja some/blogitauko tekee välillä gutaa! Miulla loppui akku meidän Budapestin parin ekan päivän aikana kunnes käytiin respasta laturi ja oli tosi rentouttavaa kun ei ollut kenenkään tavoiteltavissa, eikä tarvinnu stressaa "postaanko tänään vai huomen vai blaablaa". Nauttikaa <3! :)

 3. Sara sanoo:

  Vietä ihmeessä työvapaa reissu, ilman stressiä mistään (muusta kun seuraavasta nähtävyydestä tai ruokapaikasta ;)!! me lukijat jaksetaan kyllä useempi päivä ja vaikka viikkokin ilman postauksia, ei täältä porukka mihinkään katoa, vaikka hetkeen mitään reaaliaikasta ei tulisikaan. Tärkeintä on välillä vaan nollata aivot täysin, mä tein sen kolmen viikon jenkkireissulla, ja sen avulla jaksa taas painaa arkea. Mukavaa reissua teille! :)

 4. Emilia sanoo:

  Ihanaa lomaa teille! Nauttikaa ja rentoutukaa. <3

 5. Ihanaa matkaa ja nauttikaa!

Kommentoi