London look

16.10.2015

Ostin Lontoosta jonkin verran vaatteita, kolmet kengät ja meikkejä, ja tietenkin lapsille kaikkea, mutta laukkua en löytänyt. Kierrettiin kaikki tavaratalot ja pienempiäkin liikkeitä, mutta ei vaan tullut vastaan sitä unelmalaukkua jonka olisin halunnut. Päätin sitten että ostan sen Suomesta, tai netistä, sitten kun täydellinen yksilö tulee vastaan. Tässä postauksessa esittelen asun, joka kuvattiin jo Lontoossa. Lontoo oli muuten täydellinen lokaatio asukuvaamiseen, tasaisen valoisaa (pilvipouta sää kokoajan), ja jokapuolella mielenkiintoista ympäristöä, kauniita rakennuksia, punaisia busseja ja ihania puistoja. Lontoo on vähän niinkuin asukuvanottajan unelmakaupunki, upeiden kuvausmiljöiden lisäksi tietenkin kaikki maailman kaupat mitä kuvitella saattaa.

Mä päädyin ostamaan Primarkista juuri sen mekon minkä laitoin ostoslistakollaasiinkin, yksinkertaisen viininpunaisen A-linjaisen mekon poolokauluksella. Se on vaan niin ihana, tyylikäs mutta rento. Ja viininpunainen, ei voi hehkuttaa tarpeeksi. Jätin tämän kuitenkin ainoaksi viininpunaiseksi ostokseksi reissulla, koska fakta on se että viininpunaiset vaatteet lähtevät talven jälkeen kevät-kesätauolle kaapistani, kun en osaa sitä väriä käyttää muulloin kuin syksyllä ja talvella.

Löysin aivan mielettömän ihanat hapsusaappaat, myös Primarkista. Ne ovat tekomokkaa, ja yllättävän hyvät jalassa, olin niillä eilen myös päivän töissä ja kävelin muutaman kilometrin ihan ilman ongelmaa. Hapsut ovat hauska yksityiskohta, ja tykkään niistä muutenkin kun multa löytyy hapsuviittaa ja hapsumekkoa ja hapsutiesmitä. Saappaissa on tasaiset ja liukkaat pohjat, joten pakkaskeleille ne eivät sovi, mutta näille keleille ne ovat juuri täydelliset.

Hapsuviitta River Island / Mekko Primark / Sukkahousut H&M / Kengät Primark / Laukku Marc by Marc Jacobs / Kello Marc by Marc Jacobs* / *saatu blogin kautta.

Mitäs tykkäätte mun rennosta London lookista? Hot or not?

 


6 Responses to “London look”

 1. emzi sanoo:

  Ihanat noi kengät :D

 2. Todellakin hot! Ihana syysasu! ottaisin milloin vaan omaankin vaatekaappiin ja pukee sua tosi hyvin.

 3. Laukun pitääkin olla itselleen mieluinen,netistä löytyy paljon hyviä sivustoja, esim. Net a porter :). Laukkuhöperöitynyt täällä hei :D. Kiva toi mekko :)

 4. santtu sanoo:

  Mahtava mekko! Aikuisen naisen Pikku Myy -versiointi. Ihan loistava!

 5. Anette sanoo:

  Mua kiinnostais kuulla sun suhteesta ja mielipiteestä kuluttamiseen ja koko ajan asioiden, esineiden, vaatteiden, tavaroiden yms. osteluun. Tykkäät teksteistä päätellen shoppailla ja aika paljonkin kaikenlaista vaikka varsinaista tarvetta ei välttämättä olisi. Olisi mielenkiintoista kuulla, ajatteletko ollenkaan mitä vaikutuksia kuluttamisella ja aina uuden ostamisella on ympäristöön ja vaatteitatuottavien maiden ihmisoikeuksiin. Tai siitä, ettei vanhan kirpparille sysääminen todellakaan oikeuta ostaa siitä hyvästä uutta, kun on niin ekologisesti nyt kierrättänyt.
  Tämmösiä ajatuksia. Olisi kiva, jos vastaisit edes tähän tai tekisit vaikka postauksen. :)

 6. Ida sanoo:

  Kokeilin itse just noita samoja kenkiä Primarkilla ja mietin että auts miten ohuet ja kovat pohjat, ei näillä ainakaan kävellä… :D Mutta muuten ihanat ja hyvä että sulle sopii paremmin!

Kommentoi