Villahattu ja mokkahousut

21.10.2015

Löysin Lontoosta sen mitä olen etsinyt koko syksyn, täydellisen villahatun. Mua on epäilyttänyt laittaa paria tai useampaa kymppiä hattuun, kun en ole ollut varma että tuleeko sille sitten kuitenkaan niin paljoa käyttöä. Primarkista löytyi mukavaan 8£ hintaan 100% villaa oleva beige lierihattu joka oli juuri sellainen kuin toivoinkin. Ja onhan sille ollut käyttöä näinä ihanan kirpsakoina syyspäivinä jo useampaan otteeseen. En koskaan ajatellut olevani hattuihmisiä, mutta kesällä ihastuin mustaan hattuuni kovasti ja sen löytymisen jälkeen hatut ovat tuntuneet enemmän omalta.

Shoppailin Lontoossa aika paljon juuri Primarkissa, ja sen lisäksi Bershkassa, New Lookissa, Gapissa ja Bootsissa. Kierrettiin toki kaikki muutkin kaupat, mutta noista löytyi kivoja juttuja. Zaraan päädyttiin myös, sitä ei vaan voi ohittaa vaikka kuinka aina päättää että ulkomailla käy vaan niissä kaupoissa mitä ei Suomesta löydy.

Bershkasta löysin vaikka mitä kivaa, kuten tämän asun vaaleat tekomokkahousut ja armeijanvihreän paidan jossa on sivuilla isot halkiot ja pidempi helma. Noita trikoisia halkiopaitoja näkyi Lontoossa paljon, ja yritin etsiä sellaista ribbikankaista, harmaata tai mustaa versiota mutta mistään ei löytynyt. Tuo armeijanvihreä on kuitenkin tosi kiva myös ja ihanan pehmeä.

Tykkään kovasti siroista ja kerrostetuista kultakoruista, ja ostin myös uuden sellaisen Primarkista. Ohutketjuiset ja pieniriipuksiset kultakorut ovat ihanan simppeleitä ja sopivat kivasti sekä arkeen että juhlaan.

Takki Sheinside* / Hattu Primark / Paita Bershka / Housut Bershka / Kengät Primark / Koru Primark / Laukku Marc by Marc Jacobs / Kello Marc by Marc Jacobs* / *saatu blogin kautta.

Iskeekö teihin villahattu ja vaalea tekomokka? Hot or not?


8 Responses to “Villahattu ja mokkahousut”

 1. nipa sanoo:

  laitoin sulle yv:tä blogin faceen

 2. Tidii sanoo:

  Upea asu!

  Mutta nuo pidennykset näyttää vähän liikaa pidennyksiltä, feikeiltä D:

  • Maikku sanoo:

   Munkin mielestä siistimpi look on ilman pidennyksiä. :) Se long bob sopii sulle tosi hyvin!

 3. Annina sanoo:

  Ihana hattu ja IHANA asu! Sulla on niin kauniita vaatteita ja osaat yhdistää niistä näyttäviä kokonaisuuksia :) Itsekin haluaisin tuollaisen hatun ja olen sellaisia kaupoissa testannutkin, taidan vaan omistaa liian ison pään :’D

 4. llaura sanoo:

  Upea asu! Erityisesti toiseksi viimeinen kuva on tosi upea, näytät ihanalta siinä!
  Pakko kysyä, täytyykö tuollaisesta hatusta pitää koko ajan kiinni kun sen kanssa kävelee? Lähinnä siis silloin jos tuulee. En vaan voi uskoa että nuo pysyy jollain päässä. :D Ehkä mulla on sitten minipää…

 5. Salla/OLLIE sanoo:

  no ihana! Ihan täykki toi hattu! (Y)

 6. Jenni sanoo:

  En tiiä mikä mun päätä vaivaa, mutta oon lukenut ton otsikon joka kerta ihan väärin kun tää postaus on pompannut eteen jossain päin somea. ”Vihattu ja mokkahousut” :D

 7. S sanoo:

  Oot niin super kaunis! Minun esikuva <3 Toivon kovasti että voisin olla joskus omille lapsille samanlainen äiti kun sä sun lapsille.

Kommentoi