Joulukalenteri 2015 luukku 7

07.12.2015

Meidän perinteenä on koristella joulukuusi itsenäisyyspäivänä, ja niin tehtiin myös tänä vuonna. Tämän vuuden kuusi jatkaa samaa väriteemaa joka meillä toistuu myös olohuoneen muussa sisustuksessa, valkoista, mustaa ja kultaa.  Edellisvuosina mä olen innostunut tosi koristeellisista joulupalloista ja kaikista hahmoista ja kakuista ja vaikka mistä, kimallusta ja glitteriä on täytynyt olla. Vieläkin meiltä löytyy vähän glitteriä ja kimallusta, mutta tänä vuonna keskityin enemmän pelkistetympiin koristeisiin, ja sellaiseen siistimpään lookiin.

Jätin kuusenkoristenauhat kokonaan pois kahta valkoista lukuunottamatta. Ne valkoiset nauhat on tarkoitettu tummanvihreiden kuusenkynttiläjohtojen piilottamiseen valkoisessa kuusessa. Ostin jonkin verran uusia koristeita sekä Stockmannilta että Anttilasta. Anttilasta löysin Annon ihania palloja, sekä ihania kuosipalloja että eläinten kuvilla koristettuja valkoisia palloja. Stockmannilta ostin isoja mustia tähtiä, ristikkotimantteja ja kultaisia palloja. Ikeasta ostin vielä puisia joulukelloja, joita olisi saanut olla enemmänkin. Ehkä vielä joku (joka) päivä tässä piipahdetaan Ikeassa ennen joulua ja ostan niitä samalla.

Olisin halunnut vieläkin runsaammin koristellun kuusen, mutta meidän kuusi on aika harva ja kevyt joten ei siihen niin hirveän paljon palloja edes saa laitettua. Kyllä tuo on kiva noinkin! Lapset saivat asetella koristeita siinä missä minä ja Ottokin, ja siksi koristeita on tasaisesti nyt myös kuusen alaosassa jonne yleensä itse laitan vain muutaman pallon. Niin hassua, että lapset katsovat kuusta niin eri tasolta ja huomaaavat niin erilaisia asioita.

Olkkari tulee saamaan vielä kuusen ja sohvatyynyjen  kaveriksi vähän muutakin kulta-valko-mustaa, ja kunhan se on kokonaan valmis niin mä jaan kuvia sitten koko meidän jouluisesta lookista! Ihanaa maanantaita kaikille <3

Millainen joulukuusi tai joulukoristeet teiltä löytyy tänä vuonna?


Kommentoi