Vuoden eka KOOTD

05.01.2016

Käytiin vähän aleshoppailemassa viime viikonloppuna ja tehtiin kivoja löytöjä. Yksi niistä löydöistä oli ihana punasävyinen ruutupaita Tiaralle. Paita on pehmeää puuvillaflanellia, ja ihan syötävän söpö! Mä olen itsekin ihan koukussa ruutupaitoihin ja niitä löytyy myös Otolta, siksi onkin hassua ettei meidän lapsilla ole vielä ollut ruutupaitoja. Täydellinen paita cityasuihin, jos menee vaikka kaverille kylään tai shoppailemaan tai käymään jossain tapahtumassa. Sopivan lämmin ja mukava.

Neiti itse on siihen aivan ihastunut ja haluaisi pitää sitä päällään kokoajan. Siinä missä kuopuksen lempparityyliksi on osoittautunut vaihtelevasti joko Elsa tai Anna, eli tyllihame 247, esikoinen edustaa vähän rennompaa linjaa. Hän tykkää farkuista, huppareista, rennoista legginsseistä ja t-paidoista. Näköjään myös ruutupaidoista. En malta odottaa että päästään samistelemaan joku päivä Tipan kanssa ruutupaidoilla ja mustilla pillifarkuilla, siitä tulee hauskaa. Vielä pitää metsästää Zeldallekin omannäköisensä ruutupaita, noista kun oli pienet koot loppu ja tuo yksi kappale oli ainoa jonka sain napattua. Mistähän muualta löytyisi kivoja ruutupaitoja kuin Zaran syysmallistosta?

Paita ja farkut Zara / Ihana tyttö Iina & Otto

Me lähdetään tänään illalla Ouluun mun tädille loppuviikoksi, ja päästään kokemaan oikein kunnon pakkaset pitkästä aikaa kun loppuviikolle on luvattu jopa -30 astetta pakkasta, huhhuh! Täytyy toivoa että lauhtuisi edes vähäksi aikaa joku päivä niin päästäisiin tyttöjen ja kummipojan kanssa pulkkamäkeen. En malta odottaa että pääsen näkemään kaikkia sukulaisia ja mun isovanhempia, ihan hirveä ikävä! Ja kavereita tietty myös. Paluumatkalla hurautetaan Jyväskylän kautta ja käydään vielä moikkaamassa Tiaran kummitätiä.

Voipi olla että Oulun reissulta ei paljoa asuja postailla, ainakaan ulkona kuvattuna. Tai sitten voisin tehdä sellaisen läppäversion ”blogihistorian runsain päivänasu” ”löytyy toppatakkia, kahdet kalsarit, kolmet villasukat, kahdet tumput, viisi villapaitaa ja kaksi pipoa”. Mutta muuten blogi päivittyy ihan tavalliseen tahtiin, katsellaan mitä me Oulussa keksitään!

Ihanaa tiistaita kaikille ja muistakaa pukea ainakin yhtä paljon päälle kuin tuossa mun ylemmässä listauksessa jos aiotte työntää nenänpäätä ulos ovesta!


No Responses to “Vuoden eka KOOTD”

  1. Heli sanoo:

    ”Ihana tyttö Iina & Otto”, apua :D:DD:DD

  2. Hilma sanoo:

    Jännä, miten lapsista tulee heti vähän vanhemman näköisiä, kun päällä on jotain ”aikuismaista” (enkä tarkota nyt minihameita yhdistettynä napapaitaan ja huulipunaan…). Meillä esikoinen 5v on enemmän tuolla Zeldan Frozen-linjalla. Mitä enemmän tylliä, prinsessaa ja bling-blingiä sen parempi! Ja pikkusisko 1v taitaa seurata esimerkkiä… 😀

  3. minna sanoo:

    vitsi että on hauska huomata kuinka tiara on enemmän tullut ottoon ja zelda sinuun! 😀 (tai näin ainaki mun silmään näyttää 😉 )

  4. Heidi sanoo:

    Ihana Tipa ja tuo asu!! :)<3

  5. Amanda sanoo:

    Haha, mulla on toi sama zaran ruutupaita, ihan kyllä aikuisten puolelta! Ostin jo kesällä alennusmyynneistä. Tykkään tosi paljon 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.