Phone snaps lately

04.02.2016

Nykyään kun mulla on puhelimessa tosi hyvä kamera, tulee enemmän napattua puhelimellakin kuvia. Silti vain murto-osa kuvista päätyy sosiaaliseen mediaan tai blogiin, ja mun puhelin on täynnä kaikenmaailman hassuja puhelinnäpsyjä Mä rakastan kuvaamista, ja kaikkein eniten rakastan kuvata niitä arjen tavallisia hetkiä. Sellaisia tilanteita joissa ollaan aidoimmillaan. Silti sosiaaliseen mediaan jaettavaksi (ja blogiin) valikoituvat yleensä ne otokset joissa on värit kohdillaan ja jotka ovat muuten laadukkaampia kuin nämä hassut pikku näpsyt.

Tämä postaus on vähän kuin aiemmat arkikuvapostaukset, mutta ehkä vielä arkisempi. Nämä eivät ole kuvia jotka ovat jostain syystä jääneet julkaisematta, nämä ovat kuvia joita en alunperin tarkoittanutkaan miksikään muuksi kuin omaksi muistoksi. Mutta mulle tuli sellainen olo että haluan kuitenkin näyttää ne, koska ne on niin me.

  1. Zelda menossa tanssitunnille <3
  2. Meidän hupsu pieni perhe hississä, Zeldalla duckface ja Otto vähän pölähtäneenä. Mulla iloinen hymy, ja Tiara touhuaa omiaan.
  3. Selfie. Tämän (ja tämän kaverit) kyllä varmaan tarkoitin julkaistavaksi, mutta kriittisyys iski ja jätin julkaisematta.
  4. Otto kuvaa ruoka-annosta, siitä oli pakko ottaa kuva! Niin harvinaista. Taisi näyttää kaverille meidän caesar-saldea.

  1. ”Äiti kato mä piirsin käsinuken!!!” kiljaisi esikoinen innoissaan.
  2. Frozen on katsottu jo niin moneen kertaan että samalla voi vähän kiipeillä ja touhutakin.
  3. Pieni rakas kömpi äidin kainaloon köllimään aikaisin aamulla ennen päiväkotia.
  4. Esikoinen pysähtyi shoppailureissulla vähäksi aikaa leikkimään junaratakaupan eli Popin junaradalla.

  1. Kuopus sai lainata isosiskon My Little Pony-pinniä ja oli niin tyytyväinen.
  2. Tyttöjen lounas näytti yhtenä päivänä tältä: Uunissa paahdettua bataattia, itse marinoitua valkosipuli-limekanaa ja vihanneksia. Hyvin maistui.
  3. Ja tässä taas Oton mulle iltapalaksi taiteilema club sandwich, nami!
  4. Otto tahallaan esitti mua hississä ja väänteli itseään kummalliseen asentoon, ilkeä kakkapää! 😀

  1. Minä ja Zelduska Burger Kingissä, odotettiin innolla ruokaa.
  2. Crispy Chicken ateriat, muksuille lasten ateria puoliksi ja niitä uusia kanaranuja mulle ja Otolle.
  3. Otto ja neidit leikkivät uudella automatolla ihan innoissaan, Otto ehkä eniten innoissaan.
  4.  Lapset lähdössä tarhaan yhtenä aamuna kun satoi lunta. Meillä oli ihana höpötysmatka <3

Mulle nämä arkiset räpsäisyt merkkaavat paljon. Näissä näkyy meidän perhe, sellaisena kuin me ollaan. Nämä eivät ehkä ole laadukkaita tai taiteellisia tai hienosti rajattuja, mutta nämä ovat täynnä tunnetta.

Ihanaa torstai-iltaa kaikille <3

 


No Responses to “Phone snaps lately”

  1. Anni sanoo:

    Ihana postaus! : )

  2. Nimetön sanoo:

    Kylläpäs Zelda on yhtäkkiä alkanut näyttää isolta tytöltä <3 Hassua kun on seurannut hänen kasvuaan blogin kautta ihan pikkuvauvasta asti. Teillä on kyllä ihana jengi 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Tuntuu mustakin että hän on ihan yhtäkkiä kasvanut isoksi tytöksi!! 😀 Ehkä se on se tukka jota saa vihdoin laitettua, mikä tekee sen vaikutelman. 😀 Mutta silti hän on aina mun pieni vauva<3 Kiitos hurjasti kauniista sanoista! 🙂

  3. IlonaKoo sanoo:

    Vaikka tykkään hirveesti sun upeista kuvista aina, niin näissä oli kyllä sitä jotain! 🙂 Ihana postaus. 🙂

  4. Inga sanoo:

    Tällaset tilannekuvat on parhaita! Välittyy niin hyvin kaikki arjen pienet ilot ja hetket, eikä sillä väliä vaikka olisi huonompi valotus tai rajaus! <3 Tämmönen postaus ois kiva jatkossakin. 🙂

  5. päivänkakkara sanoo:

    Näistä kuvista huomaa, kuinka aidosti sä kirjotat blogia. Nää kuvat näyttää mun silmään ihan samanlaisilta arkikuvilta ku muissa postauksissa olevat, tunnelmaltaan ja rentoudeltaan siis.
    Siks tykkään lukea sun blogia, koska huomaa kuinka aito ihminen oot, hyvä äiti ja jotenkin niin fiksu ja luonnollinen<3

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Voi ei miten kauniisti sanottu, kiitos ihan hurjan paljon sun kauniista sanoista <3 Muta joo, siis totta se kyllä on että en mä osaa enkä halua mitään esittää niissä "oikeissa"kaan kuvissa, mutta niiden ottaminen on kuitenkin yleensä sillä tavalla harkittua että asetukset ja rajaukset ym. on kohdillaan eikä ole vaan räpsitty mitä sattuu! 😀 Ihanaa kevään alkua sinne <3

  6. emzi sanoo:

    Todella ihania nämä räpsyt! 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.