Mikä on rakas ja ostaa kaupasta kukkia ja suklaata?

06.04.2016

Näin arvuutteli esikoisemme multa eilen illalla, kun leikimme arvoitusleikkiä. ”No sehän on tietysti isi”, vastasin hänelle. Eilen illalla kun raahauduin tavallista pidemmän työpäivän jälkeen ruuhkametrolla kotiin, mua odotti höyryävä juurivalmistettu sitruunaruoho-chilinuudeliwokki, keltainen ihana krysanteemi ja levyllinen mun lempparisuklaata.

Otto, mitä ihmettä mä olen tehnyt ansaitakseni noin ihanan miehen? En todellakaan tiedä. Ruuan jälkeen se siivosi keittiön, maalasi vielä kertaalleen ruokapöytään viimeisen maalikerroksen ja luki sen jälkeen lapsille kirjoja. Tällä hetkellä kun kirjoitan tätä, hän on lasten kanssa tanssissa. Minä jäin tänään yksin kotiin että ehdin hoitaa rästihommia sillä aikaa kun tytöt tanssivat, ja että voin illalla tyttöjen mentyä nukkumaan vähän itsekin rentoutua, katsoa vaikka vähän telkkaria. Tämä viikko on ollut hullu, me ollaan julkaistu android-versio meidän sovelluksesta ja olen järjestänyt elämäni ensimmäisen pressiaamiaisen, mikä oli mahtava ja opettavainen kokemus. Oli hauskaa olla pressitilaisuuden toisella puolella kerrankin.

Mä olen vaan niin kiitollinen tästä kaikesta, vaikka juuri nyt mua väsyttääkin. Olen kiitollinen upeista uusista tyypeistä joihin olen jälleen saanut tutustua, haasteista joihin olen saanut tarttua töissä, siitä että sain tänään pitää työhaastattelun harjoittelijalle, olen kiitollinen siitä että mulla on noin ihana mies ja kiitollinen siitä että mulla on noin rakkaat ja ihanat lapset. Olen kiitollinen siitä, että tänään mun puhelimen sääsovellus on näyttänyt että ulkona on 12 astetta lämmintä, vaikka se luuleekin mun olevan aina Suomenlinnassa vaikka en ole.

Lapset, he ovat mun elämän tärkeimpiä pieniä napoja. Mä olen niin kiitollinen siitä että mulla on heidät ja että mulla on Otto. He ovat ne tyypit joiden elämästä mä haluan tehdä niin siistiä kuin ikinä osaan ja kykenen. He ovat ne joille en koskaan halua tuottaa pettymystä, ne joille en halua sanoa ei jos ei ole pakko. He ovat ne, joiden takia mä olen valmis tekemään aina tuhat kertaa enemmän. Ne jotka tekevät musta paremman ihmisen ja saavat mut olemaan hyvällä tuulella silloinkin kun mikään muu ei anna syytä siihen.  Ne joiden kanssa haluan juhlia jokaista hienoa hetkeä, ja jotka lohduttavat silloin kun päivä ei ole ollut paras mahdollinen.

”Mikä on rakas ja pieni ja saa aina äidin hyvälle tuulelle?” kysyin minä puolestani esikoiselta. ”Minä ja Zelda!” tuli vastaus kuin apteekin hyllyltä. Kyllä nuo kolme taitavat tietää mitä mulle merkitsevät, eikä ole mitään ihanampaa kuin se että on kolme tyyppiä jotka joka ikinen päivä kertovat rakastavansa, monta kertaa, ja joille saan itse kertoa saman.

Ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille <3


No Responses to “Mikä on rakas ja ostaa kaupasta kukkia ja suklaata?”

  1. Lispe sanoo:

    Olipa ihana postaus!<3 vaikka onkin väsymystä niin silti paistaa onnellisuus ja kiitollisuus sun tekstistä. Olette kyllä niin ihana perhe<3

  2. E sanoo:

    Just näiden postausten takia tää on vuodesta toiseen mun lempiblogi. Sulla on niin mahtavan positiivinen, onnellinen ja kiitollinen asenne sun elämään ja perheeseen, tästä vois niin moni ottaa oppia <3

  3. Outi sanoo:

    Sulla on ihanan positiivinen elämänasenne ja kirjoitat aivan ihanasti Otosta, lapsista ja elämästäsi yleensäkin. Hyvä meininki välittyy jokaisesta postauksesta, etkä anna pienten hankaluuksien vaikuttaa teidän touhuihin. Kuulostat onnelliselta ja sitä varmasti oletkin 🙂 Aurinkoista kevään jatkoa koko perheelle ja jatka samaan malliin!

  4. Taina sanoo:

    Oli kyllä niin ihanasti kirjoitettu❤️
    Ihan silmät kostu…..kuinka kauniisti sanottu. Tuli niin elävästi mieleen aika kun nuo minun ”pikkukakkoset” (nyt 20v.) oli pieniä. Samoja tuntemuksia itsellänikin heitä kohtaa silloin……ja vieläkin

  5. Minnis sanoo:

    MÄ OON NIIN KATEELLINEN!!! Voi ku mullakin olisi tuollaista jonain päivänä <3!

  6. Dara sanoo:

    Ihana rakkauden täyteinen postaus! ❤❤
    Mun puhelin luulee mun olevan yleensä Oulunkylässä, vaikken siellä ole 😀

  7. möm sanoo:

    Pakko kyllä sanoa, että toi tukan väri on MAHTAVA! Lukiessa huomaa ajattelevansa että sieltähän on kuoriutunut kokonaan ihan uusi tyyppi, vaikka vaan tukan väri on muuttunut. Harvalle sopii noin hyvin, inspiroivaa!

  8. lillamy sanoo:

    Voi, te olette niin ihania <3 Juuri noin hyvä äiti toivon itsekin joskus olevani! Ja toivon, että munkin kohdalle osuu yhtä ihana perhe <3

  9. hrt sanoo:

    Ootte kaikki niin aivan huippuja! Ja btw saa kyllä ollakin kiitollinen tuollaisesta miehestä ja lapsista.<3 Ihana blogi, osaat kirjoittaa niin mukavasti ja opetat meille (epämääräisille :D) lukijoillekin oikeanlaista elämänasennetta ja positiivista ajattelutapaa! .:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.