Freesausta pastellihiuksiin

20.04.2016

Kävin viime viikon perjantaina jälleen Essin hellässä huomassa Salon Pepe Åhmanilla Tapiolassa, sekä nostamassa pidennyksiä että värjäämässä ja sävyttämässä hiuksia. Mulle oli ehtinyt puolessatoista kuukaudessa kasvaa jo mojova maantienvärinen juurikasvu pastellitukalle, joka me ihan ekaksi vaalennettiin sen jälkeen kun oltiin irroitettu pidennykset. Tukka meni aika hauskan näköiseksi kun juurikasvu oli ihan vitivalkoinen ja muu kuontalo sellainen harmahtavan violetti kun vaalennusainetta pestessä sävyte ”hiukan” haalistui. Tukkaani tehtiin myös olaplex-hoito jälleen, sillä mun omat hiukset ovat edelleen aika huonossa kunnossa ja latvat epätasaiset.

Sitten lähdettiin sävyttämään hiuksia. Juureen laitettiin vähän tummempaa kuin pituuksiin, jotta vitivalkoinen juuri saatiin sopimaan latvaan, ja jotta se ei heti haalistuisi muita hiuksia vaaleammaksi ekassa pesussa. Nyt ei tosiaan laitettu mitään kestovärejä, vaan ainoastaan sävyteltiin. Pidennykset vaihdettiin uusiin ID Hair B*longin tarjoamiin jo valmiiksi pastellivioletteihin hiuksiin*, jotka ovat hieman lämpimämmän sävyiset.

Tällä kertaa siis toisinpäin, eli pidennykset ovat lämpimämmät ja mun oma pää vähän kylmempi. Tämä sopii mulle oikein hyvin, ja on kiva saada vähän vaihtelua. Mä tykkään siitä että tämä violetti väri vähän elää kokoajan. Siihen ei ehdi ikinä kyllästyä, ja välillä on kiva pitää hetken aikaa tummempaa ja kirkkaampaa ja sitten mennä taas kohti vaaleampaa. Saa nähdä kuinka tämän värin käy sitten Mallorcan auringon alla ensi kuussa, pidennyksiä pitää ainakin suojata kloorivedeltä.

Tällä viikolla lasten päiväkotikaverit kysyivät multa ”Miksi sulla on violetti tukka ja miksi sun miehellä on vihreä tukka?” Mä vastasin hihitellen että ”Koska me ollaan yksisarvisia.” Se oli kuulemma hyvä vastaus, ainakin lapset saivat hyvät kikatukset siitä ja niin sain minäkin. Mä viihdyn mun silmiinpistävässä tukassa oikein hyvin, ja musta on hauskaa kun meillä on Oton kanssa molemmilla kirkasvärinen tukka. Bussissakin joku nuori tyttö kehui mun tukkaa tällä viikolla ennenkuin jäi pois, ja siitä tuli niin hyvä mieli!

Salon Pepe Åhman on mun yhteistyökumppani, ja tarjoaa teille jälleen 10% alennusta kaikista kampaamopalveluista Olaplexiä lukuunottamatta kesäkuun loppuun asti. Alennuksen saatte mainitsemalla varauksen yhteydessä IINAN BLOGI ja se on voimassa kaikissa Salon Pepe Åhmanin salongeissa eli Tapiolassa, Espoon keskuksessa ja Helsingin keskustassa Mikonkadulla. Varauksen voi tehdä joko netissä tai puhelimitse, tsekatkaa lisää Pepe Åhmanin sivuilta.

Mitäs tykkäätte tukan uudesta väristä? Onko lämpimämpi vai kylmempi parempi?


No Responses to “Freesausta pastellihiuksiin”

  1. Tia sanoo:

    Heippa! Tosi upean sävynen tuo siun tukka! Värjäytin reilu kuukausi sitten itellekin latvan pastelliksi ja viikon päästä oonkin menossa uudelleen kampaajalla, tykästyin tähän niin että pitää saada koko pää saman sävyseksi! 😀 Ongelmia on miule vähän tuottanu tää värin ylläpito, sekotan kahta eri sävyttävää hoitoainetta saadakseni sopivan liilan. Miulla vaan tuppaa käymää usein niin, että tää tukka imasee sitä pinkimmän sävystä aina paremmin, hmh. Minkä merkkisiä sävytteitä siä käytät kotona? Oon nimittäin katellu, että siula tuo sävy pysyy tosi hyvän värisenä pesukerroista huolimatta! 🙂 Ihanaa kevään jatkoa teiän koko perheelle, tää on ihan huippublogi!

  2. Juuls sanoo:

    Sinulle tuollainen räväkän värinen tukka sopii ja näyttää kivalta 🙂 itse en vain voisi värjätä hiuksiani noin räväkällä värillä vaikka muilla näyttääkin kivalta 🙂 itsellä omassa päässä liian vahvana ajatus että mitä muut ajattelevat :/

    Onko jotain syytä miksi indidaysin etusivu missä kaikki postaukset näkyvät ei päivity? Toissapäiväisen jälkeen ei näy uudet postaukset. Uudempia postauksia kuitenkin on tullut.. Kuten tämä postaus.. Ja olen yrittänyt päivittää mutta ei auta..

  3. Hanna sanoo:

    Eikö alennuskoodi käy Tikkurilan Pepe Åhmanilla?

  4. kata sanoo:

    Toi tukka sopii sulle niin hyvin, kun ootte niin räväkkä pariskunta muutenkin! Toi ei oo yhtää mauton, vaan tosi tyylikäs mun mielestä :)!

  5. Sina V. sanoo:

    Waau, ihan älyttömän magee toi! Sopii sulle 🙂

  6. Kristaa sanoo:

    Nyt on ihan pakko kommentoida että yllätyin vähän kun katoin tuolta alhaalta et minkä ikäinen oot! Luulin sua vähän vanhemmaks, mut olitkin 24! Ja tätä en nyt millään pahalla sano, vaan päinvastoin. Vaikutat vaan niin paljon kypsemmältä, todella fiksulta ja vastuuntuntoiselta ihmiseltä et jotenkin luulin et oot vanhempi! Olet hyvä esimerkki kyllä! :). Oot saanut musta kyllä lukijan. ihanaa kesän odotusta!

  7. Sarkku K sanoo:

    Oi nää ois kyllä meidän tytön lempparihiukset! Ihanat sävyt.

  8. Norppa sanoo:

    Ooh, tulipa hieno ja kauniin pehmeä sävy!

  9. Tykkään niin kovasti sanoo:

    Mun mielestä juuri noin päin on parempi. Näyttää jotenkin elävämmältä ja luonnollisemmalta. Sun täytyy kyllä tehdä itsekin jatkossa tuollaisia paksuja ilmavia kiharoita. Voikun pitäisi itsekin repäistä, ja värjätä pastellitukka.!

    – Jos kaipaat paksua puikkokiharrinta kiharrukseen, nin Remingtonin Pearl Pro Curl kiharrin CI9532 on aivan huippu.! (vink vink.!) Lämpenee tosi nopeasti, ja sillä saa eri näköisiä luukkeja juhlaan ja arkeen, ja lopputulos on aivan yhtä ihana joka kerta. Ja vaikka se onkin suht edullinen (n.50 egee) niin se on oikeastaan yhtä hyvä kun sadan euron hintaluokka..

    Apua, tää kommentti meni nyt ihan mainostamiseks ;D

  10. Nimetön sanoo:

    Hei Iina! Mahtavien hiusten lisäksi katseeni kiinnittyi mielettömän kauniin värisii huuliisi! Niinpä en malta olla kysymättä sattuisitko muistamaan mikä puna sinulla on kuvassa?:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.