Rento kesäasu

21.05.2016

Löysin vihdoin pari viikkoa sitten itselleni sellaisen sivuilta avoimen topin, joka oli oikean mallinen juuri mulle. Mulla on kaksi aiempaa, jotka ovat kyllä tosi kivoja, mutta jotka ovat niin pitkiä että en tiedä sopivatko ne sittenkään omalle vartalolleni. Tämä harmaa toppi on tosi avoin sivuista, ja sopii kivasti lämpimiin kesäpäiviin ja myöskin reissuvaatteeksi. Se on helppo heittää bikinien päälle sortsien kanssa, tai menee kivasti myös vaikka kynähameen kaverina. Jotenkin mua viehättää hirmuisesti nämä sivuilta avoimet topit, koska ne paljastavat kesällä kauniisti ruskettunutta ihoa, mutta eivät ole kuitenkaan sellaisia överipaljastavia.

Mä en ole ehkä ollut kovin innoissani nykyisestä leggingssit housuina -muodista, mutta pakko se on myöntää että onhan se hitsin mukavaa olla leggingseissä farkkujen tai jeggingsien sijaan. Mulla on Zaran tukevampaa kangasta olevat leggingsit joissa on kuitenkin koristetakatasku ja etutaskut, sekä nappi ja vetoketju edessä luomassa vähän housumaisempaa vaikutelmaa. Ne ovat yllämainituista huolimatta ihan yhtä mukavat kuin muutkin leggingsit ja ne ovat myös materiaaliltaan pehmeää puuvillasekoitetta. Niitä mä olen nyt käyttänyt, mutta yleensä vain pitkien paitojen/jakkujen kanssa.

Tämän lyhyen topin kanssa kääräisin vyötäisille farkkupaidan, joka myös lämmitti mukavasti kesäisen tuulenvireen yllätettyä jätskinhakureissulla, siinä missä peitti myös leggingssipyllyn.

Toppi H&M / Rintsikat Björn Borg* / Leggingsit ZARA / Farkkupaita H&M / Kengät Primark / Laukku Marc by Marc Jacobs / Kello Marc by Marc Jacobs* / *saatu blogin kautta.

Mun mielestä tän asun kaveriksi sopi hyvin rento ponnari ja kevyt meikki. Muutenkin tykkään näin kesällä meikata kevyemmin kuin talvella. Kai se on ihan loogista että kun kesällä laitetaan ohuempi kerros vaatetta, niin meikkiä myös. Kesällä on ihanan helppoa, ulos lähtemisessä kestää huomattavasti lyhyempi aika kuin talvella, varsinkin silloin kun on liikkeellä lasten kanssa.

Sivuilta avoin toppi hot or not? Oletteko itse hommanneet?


No Responses to “Rento kesäasu”

  1. Sini sanoo:

    Hot!! Sulle sopii vaikks jätesäkki! Damn mikä kroppa, mistähän tollasia sais?!? Ei mut ihan totta oot kyllä aika hot mama 🙂

  2. Bertta sanoo:

    Tykkään kans sivuista väljistä topeista! Btw, käytännöllisiäki kun ei ainakaan tuu hikitahroja XP Ja muutenkin mukavan viileitä ja kivoja päällä. 🙂

  3. Maria sanoo:

    Pakko kysyä, kun asutekstissä mainitaan kello, mutten näe sellasta missään? 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.