Greetings from Mallorca!

22.05.2016

Heippa ihanat! Kotona ollaan, nukuttu jo yksi yö täällä ja tämä aamu pesty hulluna pyykkiä ja purettu tavaroita. Mä en voi sanoin kuvailla miten ihana reissu meillä oli, ja miten hyvää se teki, mutta voin yrittää, ehkä pääsen edes lähelle. Mua alkaa melkeen itkettää kun mietinkin kaikkea, tuon matkan merkitystä meille ja mulle. Mun ensimmäinen pidempi loma sen jälkeen kun aloitin kahden työn arkeni.

Ennen lomalle lähtöä en edes tajunnut miten loppu mä olin sekä henkisesti että fyysisesti. Ensimmäiset viisi yötä reissussa mä nukuin 12h joka yö ja se teki niin hyvää. Nukuttiin koko perhe kuin tukit, lapsetkin simahtivat illalla aina sekunnissa kun päivät oli niin täynnä kivaa touhua, ja nukkuivat aamuisin pitkään. Mä en avannut konetta koko reissulla, vaikka mukana se kyllä oli. Kiitos siitä kuuluu teille, teille ihanille jotka käskitte mun irtautua kunnolla ja ottaa lomaa. En ole syyskuun 2012 jälkeen pitänyt näin pitkää taukoa koneesta, ja sekin teki kyllä hyvää! Koska arvatkaa mitä, mun sormet oikein syyhysivät jo viimeiset pari päivää lomasta että pääsen vaan kirjoittamaan ja kertomaan kaiken ja laittamaan kuvat koneelle ja höpöttelemään. Ja nyt kun mä tätä kirjoitan, tämä tuntuu niin hyvältä, oli ikävä!

Mulla on reissulta lähemmäs pari tuhatta kuvaa ja kymmeniä videopätkiä, ja tulette näkemään kaikki parhaat palat seuraavien päivien tai viikkojen aikana. Blogi ei muutu pelkäksi reissublogiksi vaan ripottelen Mallorcaa normiarkipostausten sekaan niin pitkään kun juttua riittää! Mutta nyt riittää nämä käytännön asiat, ja pakko hehkuttaa vielä kerran että meidän hotelli oli aivan ihana, oikea lapsiperheen unelma, ja se sijaitsi Mallorcan Ca’n Picafortissa ja olikin nimeltään Viva Ca’n Picafort.

Kuten kerroin jo ennen lähtöä, me valkattiin hotelli ainoastaan sillä perusteella mikä näytti lapsille kaikkein mukavimmalta. Valinta oli aivan napakymppi, ja lapset tykkäsivät todella paljon. Altaat, leikkipuistot, trampoliinit ja liukumäet sekä minidisko saivat meidän neideiltä kiitosta. Kerron myöhemmin lisää itse kohteesta ja meidän kokemuksia tarkemmin, nyt tyydyn vain sanomaan että loma ylitti kaikki meidän odotukset.

Me lähdettiin reissuun leppoisalla asenteella, ei odotettukaan mitään kuuta taivaalta tai ladattu itsellemme paineita kokea mahdollisimman paljon mahdollisimman lyhyessä ajassa. Haluttiin vaan rentoutua ja olla yhdessä, ja sitä me kyllä saatiin. Lapsetkaan ei tietysti osanneet odottaa mitään etukäteen, kun tämä oli heidän ensimmäinen rantalomansa, mutta kuulemma heillä oli paras loma ikinä. Lasten ajatuksia lomasta saatte lukea vielä tarkemmin, sillä he ovat saaneet kuvata ja kertoa omia meininkejään Mallorcalta.

Mallorca oli täynnä ihania tuoksuja, kauniita maisemia, mahtavia ihmisiä ja kaikkea kivaa, mutta kaunein ääni tuli kyllä meidän mukuloista: heidän maailman suloisin naurunsa, joka raikasi koko reissun ajan. Itsekin tuli kyllä naurettua ja hymyiltyä tällä reissulla varmaan enemmän kuin pitkään aikaan. Meillä oli niin kivaa, olen niin onnellinen ja iloinen että saatiin tehdä näin kiva reissu ja se meni niin mukavasti. Kiitos Otto ja lapset maailman parhaasta matkaseurasta!

Tänään me vielä pidetään viimeinen lomapäivä ja suunnataan Linnanmäelle iltapäiväksi Emilian perheen kanssa, jes! Huomenna koittaa arkeenpaluu, mutta ennen sitä saa vielä nauttia ja rentoutua. Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaipäivää kaikille <3 Ja kiitos että olette siellä, tänne oli ihana palata!


No Responses to “Greetings from Mallorca!”

  1. Janita sanoo:

    Ihanaa että teillä oli noin upea reissu. Noita kuvia on vaan niin ihana katella, tekee itsekkin mieli lähteä jonnekkin ulkomaille matkalle.

  2. Mira sanoo:

    Ihanaa että teillä oli ihana loma! Näitä lomajuttuja ja kuvia jaksaa kyllä enemmänkin, mitä nyt täällä matkakuume ja kateus nousee entisestään kun itsellä ei ikinä oo ollut varaa mihinkään reissuun 😀

  3. Roosa sanoo:

    Hyvä että loma meni hyvin! Olin sun puolesta niin ilonen kun lomapostauksia ei tullut, koska se tarkoitti sun osanneen oikeasti olla vain lomalla! 🙂 Pidä hei vaan useammin nollatoleranssia blogista, vaikka pitkiä viikonloppuja.

  4. Sannak sanoo:

    Loma postauksia odotellessa 🙂 tervetuloa takaisin! Ihanaa kuulla että olette rentoutuneet ja lapset näyttävät onnellisilta!

  5. Amy sanoo:

    Ihania kuvia!! Mekin kotiuduttiin pari viikkoa sitten Mallorcalta, mutta oltiin Alcudiassa. Mutta takaisin noihin kuviin; mikä kamera sulla on, ja onko paljon eri objektiiveja, vai oliko yksi ”matkapbjeltiivi”? Mulla hakusessa just matkakuvia varten uusi kamera ja otan kiitollisena vastaan vinkkejä ❤️

    • Mepa sanoo:

      Munkin oli tatkoitus kysyä sun kamerasta, joten yhdyn tähän Amyn kommenttiin! Suunnittelen ensimmäisen järkkärin ostoa, ja kaikki tieto on tervetullutta. 🙂 Pystyisitkö Iina linkkaan sun vanhan postauksen, jossa vertailit muistaakseni kolmea Olympuksen kameraa? En löydä sitä mistään.. Teidän lomakuvat on kyllä kerrassaan ihania ja kuulosti myös parhaalta reissulta. :>

  6. Eeva sanoo:

    Ihania kuvia ja ihanaa aitoutta 🙂 jään innolla odottamaan uusia lomapostauksia 🙂

  7. Rosa sanoo:

    Ihania lomakuvia! Ja ihana kun et postannut lomalta, sait ihan kunnon loman! 🙂
    Tulee melkein kateus kun näitä kuvia katsoo sillä ollaan reissattu viimeiset 3 kesää Kreikassa mutta tänä vuonna reissataan Suomessa autolla mutta ainahan sitä vähän kaipaa noihin maisemiin! 🙂

  8. Minnis sanoo:

    Mä en kestä ku sulla on vaan niin ihana perhe!<3 muistat ja osaat myös olla siitä kiitollinen 🙂 sul on niin ihana otto ja lapset! Jokakerta ku luen postauksia, tulen niin hyvälle tuulelle<3 pitää niin ottaa mallia sun positiivisuudesta (vaikka tällä hetkellä mm kisoja katsellessa vähäinen positiivisuuskin on kadonnut :D!)... sanon varmaa aina mut oikeesti niiiin paljon kaikkee ihanaa ja hyvää ja rakkautta ja siirappisuutta ja naurua teille !<3 Älkää ikinä kadottako sitä<3 uskon, että monelle "yksinäisellekkin" annatte pelkällä arkipostauksilla hymyä ja uskoa, että jonain päivänä minullekkkin :D<3

  9. Ihania kuvia! Ihanaa, että Tiara suostuu pitämään noi kivoja vaatteita. Meidän Aava (ja Matilda samanikäisenä) haluaa vain hamee tai mekon ja lähinnä vain pinkkiä. Shortsit ja collegepaita tai tuollainen ihana hattu ei tulisi kuuloonkaan… Eikä pelkät housut. En jaksa tapella, olkoon mekossaan…

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.