Kesäkynnet x3

15.06.2016

Olen mukana Indiedaysin ja Sally Hansenin kampanjassa, jossa päästin sisäisen kynsitaitelijani valloilleen ja pääsin kokeilemaan uusia Miracle Gel -kynsilakkoja. Loin itselleni kolme erilaista kesäistä kynsilookia Sally Hansenin hoitotuotteiden sekä Miracle gel -värilakkojen ja päällyslakan avulla. Miracle Gel -päällyslakka tekee kaikista lakkauksista tuplasti kiiltävämmät ja täyteläisemmät, ja saa ne kestämään pidempään. Kätevää että kestävän ja kauniin geelilakkauksen voi tehdä kotona, ilman uv-lamppua ja ihan itse.

Ihan ensimmäisenä mä lähdin kokeilemaan jotain selllaista, mitä en ole ikinä kokeillut: ombre-kynsiä. Ensin pohjustin kynnet Sally Hansen Diamond -kynnenkovettajalla. Sitten lakkasin kynnet vaaleankeltaisella  Miracle Gel 390 Lemon Heaven -sävyllä. Tämän jälkeen otin esiin teräväreunaisen meikkisienen. Lakkasin n. 1/3 kynnestä pinkillä. Miracle Gel 310 Shockwave -sävyllä, minkä jälkeen tein reunasta meikkisienellä liukuvan. Lopuksi levitin päälle Miracle Gel -top coatia, joka teki lopputuloksesta kestävämmän ja kiiltävämmän, sekä ”liukumasta” tasaisemman ja häilyvämmän.

Mä ihastuin kaikkiin saamiini kauniisiin värilakkoihin, ja tuli sellainen tunne että haluan kokeilla niitä KAIKKIA! Siksi mun tokat kynnet olikin viidessä eri sävyssä, eli jokaiselle käden viidelle sormelle oma sävy. Näihin kokeilin 18K Gold kynnenkovettajaa alle, minkä jälkeen levitin kynsilleni erilaisia sinisen sävyjä. Pikkurilliin Miracle Gel 420 Tea Party -sävyä, nimettömään Miracle Gel 240 B Girl -sävyä, keskisormeen Miracle Gel 290 Grey Matters-sävyä, etusormeen  Miracle Gel 340 Hydro Electric -sävyä ja peukaloon Miracle Gel 360 Tidal Wave -sävyä. Kaikkiin kynsiin kaksi kerrosta lakkaa ennen päällyslakkaa. Päälle laitoin jälleen Miracle Gel -päällyslakkaa, jonka avulla kynnet kestivät mulla pitkään!

Olen pian luopumassa violetista tukastani, mutta halusin vielä juhlistaa sitä lakkaamalla kynnet sävy sävyyn. Niinpä pohjustin kynnet Diamond Strength -lakalla, minkä jälkeen lakkasin kynteni Miracle Gel 270 Street Flair -sävyllä, paitsi nimettömät joihin halusin käyttää ihanan juhlavaa kimaltavaa Miracle Gel Game of Chrones -sävyä. Lakkasin kynnet värillisillä lakoilla kahteen kertaan. Lopuksi vielä Miracle Gel -päällyslakka ja valmista tuli.

Mulla oli pitkään rakennekynnet, koska tykkään kovasti näyttävistä kynsistä. Mulla ei kuitenkaan enää pariin vuoteen ole ollut aikaa istua muutaman viikon välein tunteja kynsihuollossa, ja siksi olen oikeastaan antanut kynsien vaan olla, paitsi joskus juhlia varten lakannut. Kynteni ovat olleet pehmeät ja helposti katkeilevat. Tämän useamman viikon testailua ja sitoutumista vaatineen kamppiksen myötä musta on kuitenkin kuoriutunut tunnollisesti kynsistään huolehtiva lakkailija. Ihan vaan siksi, että on niin paljon kivempaa kun kynsissä on pirteä väri, ne ovat tasaiset ja nätit, ja varsinkin kun aikaa tähän kuluu parikymmentä minuuttia parin viikon välein. Niin kestävää on Miracle Gel -päällyslakka, kestää hyvin lapsiperhearjen.

Mun paras vinkki kynsien lakkailuun on, että kannattaa tehdä sitä samalla kun on istumassa koneelle: silloin kynnet eivät vahingossakaan osu mihinkään, saavat kuivaa rauhassa, ja samalla saa kuitenkin tehtyä jotain järkevää eikä vaan odoteltua että kynnet kuivuvat. Yksittäisen lakkakerroksen kuivumiseen ei mene edes kauaa, mutta tällä tavalla mä löysin helposti aikaa kuivattaa esimerkiksi neljä kynsilakkakerrosta, kun tein samalla töitä konetta naputellen.

Osa teistä onkin ehkä bongannut Sally Hansenin huikean Instakisan? Siinä voit voittaa itsellesi samanlaisen paketin kynsilakkoja kuin tässä kuvassa, eli yhteensä 475€ arvosta kynsilakkoja ja kynsienhoitotuotteita. Jaa oma kynsilookisi Instagramissa hashtageilla #SallyHansenFI ja #MiracleGel. sekä käyttämäsi #sävynimi eli esim. #gameofchrones. Osallistuneiden kesken arvotaan myös 8kpl pienempiä n. 40€ arvoisia Sally Hansen -tuotepaketteja. Kilpailun tarkemmat säännöt löytyvät kampanjasivulta. Onnea kisaan!

Mitkä oli teidän lempparikynnet?


2 Responses to “Kesäkynnet x3”

  1. Sini sanoo:

    Mun täytyy nyt sanoa että vaikka sun blogisi on yks mun lemppareista ja musta on ihana seurata teidän elämää, on mua ruvennut kyllästyttämään nää ’olen mukana indiedaysin ja..’ lukuisat postaukset joita on viime aikoina olluy ihan hirveä määrä. Ymmärrän toki että nää on tärkeitä tulojen takia, mutta eikö sen vois jotenkin ’piilottaa siihen postaukseen, toki kuitenkin niin että lukija ymmärtää kyseessä olevan yhteistyö. Mulle vaan aina tulee tästä alotuksesta sellanen tunne että vaikka kyseessä olisi kuinka floppi tai huono, niin koska postaus alkaa tolla lauseella, ei tuotteesta kerrota sitä ostajan oikeaa käyttökokemusta ja mulla nää aina jää heti lukematta.

    Muuten jatka samaan malliin ja tosiaan tykkään ihan tosi paljon tästä blogista, nää postaukset on vaan alkanut ärsyttämään ja etenkin toi lause jolla se alkaa.

    • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

      Meidän kuuluu ilmoittaa selkeästi yhteistyöstä heti ensimmäisessä lauseessa, ja sitä nimenomaan ei saa mitenkään piilottaa. Kamppiksia on tosiaan ollut viimeaikoina monta, mutta olen pyrkinyt vastapainoksi tuottamaan enemmän myös ei-kaupallista sisältöä. Jokaiseen kampanjaan mä lähden vain jos se mua kiinnostaa. Näiden täällä näkemiesi kampanjoiden lisäksi olen tässäkin kuussa sanonut todella monelle jutulle myös ei. Esimerkiksi tama Sally Hansen kamppis vaati multa n. Kuukauden sitoutumisen joten voin kertoa en lähtisi sellaiseen jos en itse uskoisi tuotteeseen. Mun mielestä on hyvä että mainoksista ilmoitetaan selkeästi jolloin lukijan ei tarvitse arvailla onko tuote saatu vai itse ostettu vai onko kyseessä kaupallinen kampanja. :)

Kommentoi