Oton stailaama helleasu

26.06.2016

Tämä asu on itseasiassa aika pitkälti Oton koostama, sillä päälläni oleva mekko on vähän niinkuin vahinko. Antakaas kun selitän vähän tarkemmin, nyt tämä alku kuulostaa vähän hupaisalta ja epäselvältä. Kaikki alkoi siitä kun Otto meni työkavereidensa kanssa Tukholmassa Solnan uuteen Mall Of Scandinavia -ostoskeskukseen shoppailemaan.

Me tietysti yhteisshoppailtiin sitten messengerin välityksellä, eli mä katsoin netistä mitä kauppoja siellä oli ja mitä halusin mistäkin kaupasta, ja Otto otti mulle kuvia niistä mitä löysi ja sitten mä sanoin lopullisen sanan että halusinko vai enkö. Ihan ekaksi täytyy sanoa että on mulla kyllä maailman ihanin mies kun se jaksaa pitkän työpäivän jälkeen vielä pyöriä Pohjoismaiden suurimmassa kauppakeskuksessa etsimässä mulle jotain tiettyjä tilpehöörejä.

No mutta, tosiaan osan mun toivomista jutuista hän löysi ja osaa ei. Halusin Pull & Bearista vaaleansinisen off-the-shoulder paidan kivoilla solmituilla 3/4-hihoilla. Juuri tätä kyseistä paitaa ei löytynyt, mutta Otto laittoi mulle kuvan valkoisesta samanlaisesta ja päätettiin yhdessä tuumin että sehän on ihan yhtä kiva, otetaan se. Mutta se ei sitten lopulta ollutkaan se mun netistä katsomani paita, vaan mekko. Mieheni mieli on erehtyväinen, paita menee hyvin mekosta. Eli tämä mekko, joka on nyt näissä kuvissa, ei yllättäen ollutkaan paita. Vahinkoudestaan huolimatta se on aivan ihana, rento, kaunis ja herkkä ja ihan lemppari mekko.

Valkoinen väri on ihanan raikas ja mekko on väljyytensä vuoksi täydellinen hellevaate. Ei hiosta ei purista. Myös hattu on Oton käsialaa, sen tosin varastin hänen vaatekaapistaan. Onneksi malli on aika unisex eli menee mielestäni ihan hyvin meille molemmille. Otto on nyt hylännyt tämän hellehatun kun osana mun antamaa synttärilahjaa hän sai Trasherin lätsän ja on nyt tykästynyt siihen. Kiitos siis Otolle sekä asun osasista, että asukuvista.

Mun mielestä pukeutumista ei tarvitse ottaa turhan vakavasti, ja usein ihan vahingossa syntyykin juuri ne parhaat asut. Silloin kun miettii päänsä puhki ja yrittää tehdä täydellistä asua, käykin yleensä niin että ei tunnekaan oloaan ihan niin kotoisaksi niissä vaatteissa, eikä loppujenlopuksi näytä yhtään sen paremmalta kuin asussa jonka on vaan vetäissyt ensimmäisenä aamulla kaapista ylleen. Näin ainakin sanoo minun kokemus, miten teidän?

Mekko Pull & Bear / Hattu H&M / Kengät Mango / Laukku Marc by Marc Jacobs / Aurinkolasit Ray Ban / Kello Marc by Marc Jacobs* / *saatu blogin kautta.

Mitäs tykkäätte Oton melkein stailaamasta asusta? 


No Responses to “Oton stailaama helleasu”

  1. Reetta sanoo:

    Ihan superi asu! 🙂

    Ja toi mekko, niin kaunis!! <3

    Jotain ton tyylistä olisi ihana saada omaankin kaappiin! 🙂

  2. zara sanoo:

    Ihana!
    En ookaan nyt pitkään hetkeen sulle mtn kommentoinu mut nyt täytyy. En meinannu aluks ees tunnistaa sua, koska on mun mielestä niin erityylinen vaate kun yleensä sulla näkee! Mutta siis hyvällä tavalla ehdottomasti. 🙂
    Rento, yksinkertanen mutta silti tyylikäs! Pointsit Otolle! 🙂 Ja hattu sopii kokonaisuuteen kun nenä päähän!

  3. Laura sanoo:

    aivan ihana asu! niin rento ja kuitenki tyylikäs :)! ja tykkään noista sun hiuksista ihan sikana 🙂

  4. Anni sanoo:

    Näytät tosi hyvältä näissä! Mekko, hiukset ja asusteet täydelliset.

  5. Minnis sanoo:

    Vautsi! Näytät ihan mielettömän hyvältä ja tyylikkäältä! Itse tykkään neutraaleista väreistä niin pukeutumisessa kuin meikissä sekä hiuksissakin. Tämä on selvästi uutta Iinaa ja sopii sinulle todella hyvin! Näytät ”aikuiselta” hyvällä tavalla.

  6. Mimmi sanoo:

    Täys kymppi Otolle, hyvin suoriuduttu ✌

  7. Annie sanoo:

    Asu sopii sulle ja sun kropalle todella hyvin ja näytät todella tyylikkäältä, just sellaisella kesäisellä ”effortless” tavalla. Ja hiukset on ihanat, rokkasit kyllä pastellivärinkin mutta kesään sopii hyvin ihana luonnollinen sävy! 🙂 Hot mom!

  8. Eeva sanoo:

    Sulle kyllä passaa nuo ruskeat hiukset ja valkoinen väri, mitä sulla ei niin useasti (?) ole näkynyt päällä 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.