KUTSU Blogin ensimmäiseen lukijailtaan

29.08.2016

Mulla on ilo ilmoittaa että yli viiden vuoden blogin pitämisen jälkeen mä järjestän viimeinkin ensimmäisen oman lukijailtani! Ihan huikeaa päästä viimeinkin järkkäämään ja vielä huikeampaa on päästä tapaamaan teitä, mua jännittää jo nyt tosin aivan hulluna. Tästä on puhuttu ja haaveiltu jo useampi vuosi, ja pientä maistiaista sain jo kolme vuotta sitten kun me osallistuttiin bloggaajaporukalla kilpailuun ja päästiin vierailemaan BB-talossa omien lukijoidemme kanssa. Silloin sain teitä mukaan vain ihan muutaman vaikka kaikki olisin halunnut ottaa, mutta nyt saan kutsua mukaan 15 teistä huipputyypeistä. Silloin me tutustuttiin, juteltiin ja edelleen olen jokaisen teistä kanssa jossain tekemisissä. Tutustuin silloin myös muiden bloggaajien lukijoihin, ja osan kanssa heistäkin ollaan yhä edelleen yhteydessä, mm. Essi on mun luottokampaaja!

Teitä tulee usein tavattua metrossa, kauppakeskuksessa, tapahtumissa tai jossain missä on muuten vaan hirveä härdelli. Silloin ei kerkeä yleensä vaihtaa kuin nopeat kuulumiset ja kiitokset ja kehut, ja se jää aina harmittamaan vaikka tuleekin hyvä mieli siitä että tapaa ylipäätään. Olisi vaan niin kiva jutella enemmänkin, tutustua tuttuihin nimiin ja nimimerkkeihin kommenttien takana, ja nähdä teitä ihan kunnolla. Ja nyt siihen on vihdoin oikeasti mahdollisuus.

Teidän lisäksi mä pääsen tapaamaan teidän mukuloita jos niin itse haluatte, sillä lukijailtaan saa myös ottaa lapset mukaan! Paikalla on myös heille tekemistä bObles-leikkinurkkauksen & tumbling timen merkeissä. Viimeksi mua jäi sekin harmittamaan että monella ei ollut lapsille hoitajaa, ja siksi ei edes hakenut mukaan. Nyt tosiaan lapset saa ottaa mukaan jos itse haluaa, saa tulla yksinkin. Meillä on muutama tunti aikaa seurustella, tutustua, vaihtaa kokemuksia ja kuulumisia ja nauttia tarjoiluista. Jokaiselle on myös luvassa lahjakassi mukaan ja siellä on vaikka ja mitä kivaa.

Lukijailta järjestetään yhdessä Lasten PR:n kanssa AT-Lastenturvan liikkeessä Vantaalla 6.9. klo 18.30 alkaen ja liike on silloin auki vain meille. Paikalle mahtuu 15 lukijaa, ja jokainen osallistuja saa mukaan goodiebagin joka sisältää 44€ arvoisen bObles-kanan ja muita ylläreitä. Virvoitusjuomat meille tarjoaa Raikastamo. Illan lopuksi osallistujien kesken arvotaan myös design-palkittu ja 145 euron arvoinen bObles-elefantti.

Kuva: AT-Lastenturva

Illan aikana on tarjolla pientä suolaista ja makeaa syötävää ja juotavaa sekä erityistarjouksia. Lapset ovat todellakin tervetulleita mukaan iltaan ja heille on paikalla siis oma bObles-leikkinurkkaus jossa järjestetään bObles tumbling time leikkituokio. Illan aikana on myös luvassa erikoistarjouksia, ja mäkin ajattelin katsella jos meidän maha-asukkaalle löytyisi jotain kivaa sieltä mukaan.

Paikalle AT-Lastenturvan liikkeeseen pääsee helposti esimerkiksi Rautatieasemalta bussilla numero 332 (reilun puolen kilsan kävely päälle) ja tietenkin myös autolla. Liike on tapahtuman ajan auki ainoastaan meille, joten siellä saa ihan rauhassa olla ja jutella. Mitään ei tarvitse ostaa, eikä tarkoituksena ole järjestääkään mitään myyntitapahtumaa tai esittelyitä, vaan ainoastaan tarjota mahdollisuus ostoksiin lukijaillan lomassa, jos niin itse haluaa. AT-Lastenturva on suuri lastentarvikkeiden erikoisliike, jonne on muuten mahdollista varata Personal Shopper-aika jopa aukioloaikojen ulkopuolella. Eli jos sitten joskus haluatte ostaa paikalta vaikka Stokken päheät vaunut tai muuta hauskaa, niin yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua on mahdollista saada ihan itselle sopivaan aikaan.

Liike sijaitsee osoitteessa Martinkyläntie 54, 01720 Vantaa.

Jos haluat mukaan tapahtumaan, laita sähköpostia osoitteeseen iina.hyttinen@indiedays.com jossa ilmoitat yhteystietosi sekä osallistuvien lasten määrän, ja ilmoittaudut sitovasti. Valitsen mukaan 15 ensimmäistä sähköpostia lähettänyttä. Lisätietoa tapahtumasta saat sähköpostitse minulta myös. 

IIK en malta odottaa että pääsen näkemään teitä!

EDIT MA 29.8. KLO 14.28 Tapahtuma on TÄYNNÄ. Jos haluat ilmoittautua siitä huolimatta varasijalle kun näin koulujen ja päiväkotien alettua varmasti jotain flunssia tulee, niin otan vielä varasijalle muutaman! 


No Responses to “KUTSU Blogin ensimmäiseen lukijailtaan”

  1. Milla sanoo:

    Ehkä joskus nyt ei ole rahaa 🙁 voi mennä jokunen vuosi että saa tarpeeksi rahaa kasaan.

  2. Linda Vuokista sanoo:

    Ihan mahtavaa, lähetinkin heti postia! Toivottavasti mahdutaan mukaan (:

  3. Salla sanoo:

    Ihan huippu juttu ! Asuttaisiinpa siellä niin oltaisiin tultu. Jos seuraava tapahtuma olisi iltapäivästä niin päästäisiin paikalle 😉

  4. Hanna sanoo:

    Voi ei, olis ollut ihanaa päästä tapaamaan sua ja höpöttelemään! Täältä susirajalta on vaan niin pitkä matka sinne, ettei ole mahdollisuutta tulla :/

  5. Älyvapaata sanoo:

    No olipas todella epäreilua meitä kohtaan joilla on mahdollisuus lukea postaus vasta nyt. Reilua olisi ollut järjestää arvonta halukkaiden kesken jotka ilmottautuvat vaikka muutaman tunnin sisällä.

    • Iina Hyttinen sanoo:

      En osannut millään odottaa että tapahtuma tulisi noin nopeasti täyteen kun en koskaan ennen ole järjestänyt, ja siksi en myöskään ajatellut että se haittaisi mitään jos otan 15 ekaa mukaan. Ensi kerralla pitää kokeilla ehdottomasti sinun ehdottamaasi taktiikkaa jos halukkaita kerran on! Tehdessä oppii, mä en valitettavasti millään voinut etukäteen tietää että on niin paljon halukkaita, kun ei tosiaan ole kokemusta. :/ Muakin harmittaa että kaikki eivät pääse mukaan!

  6. Mie sanoo:

    Höh! Olis ollut kivempi jos ois saanut laittaa hakemuksen perusteluineen ja olisit valinnut ”parhaat” mukaan iltaan 🙂 nyt osa tulee varmasti vain goodie bagin vuoksi paikalle :p

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Mä ajattelin että olisi reiluinta suorittaa tämä näin. En halunnut järjestää mitään kisaa siitä kuka osaa kirjoittaa parhaimman hakemuksen, vaan ottaa vain rehellisesti kaikki mukaan haluavat mukaan jotka ehtivät tuohon 15 joukkoon. En osannut arvata etukäteen että hakemuksia tulisi niin nopeasti ja niin monta, joten ensi kerralle täytyy keksiä joku muu systeemi. Muakin harmittaa hirveästi että kaikki eivät pääse mukaan 🙁 Ja voin kyllä vakuuttaa että ei ainakaan yksikään saamani ilmoittautuminen ole vaikuttanut siltä että goodiebagin takia oltaisiin liikkeellä.

  7. Tiia sanoo:

    Milloin taas videoo? 🙂

  8. Dolla sanoo:

    15 ensimmäistä 🙁 joku arvonta halukkaiden kesken esim. olisi ollut mukavampi kun näin vähän pääsi mukaan.

  9. xod sanoo:

    Nyt oli kyllä niin moneen kertaan samat asiat kerrottu tässä postauksessa että ei varmasti jäänyt mikään epäselväksi.. 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.