Treffi-ilta Oton kanssa

20.12.2016

Me karattiin viime viikolla Oton kanssa treffeille testaamaan mieletöntä Finnkino Scape -salia Lifien ja Finnkinon kamppiksen merkeissä. Kun mua pyydettiin kampanjaan mukaan, mä melkein kiljuin riemusta että KYLLÄ koska päästiin testaamaan Suomen siisteintä leffasalia ja vielä katsomaan leffaa jonka tiesin että Otto haluaa todella kovasti nähdä. Muuten hän ei olisi varmaankaan keskellä joulukuun kiireisintä viikonloppua lähtenyt katsomaan leffaa, eikä välttämättä ollenkaan, koska hän ei enää näin loppumetreillä halua jättää mua yksin kotiin lasten kanssa illalla. Mutta tiesin että jos mä tähän lähden niin me molemmat nautitaan ja Ottokin pääsee tsekkaamaan leffan jota oli kovasti odottanut jo edellisestä leffasta asti.

Finnkino Scape on Helsingin Tennispalatsista löytyvä premium-tason leffasali jossa oikeasti tuntee olevansa vähän paremmassa salissa ja saa katsoa elokuvaa Suomen suurimmalta valkonkankaalta italialaisilla nahkapenkeillä istuskellen. Jalkatilaa on runsaasti niin että raskaana olevakin saa pyöriteltyä nilkkoja ja oikaistua jalkoja pitkän leffan aikana. Ja ylelliseen suureen nahkapenkkiin oli ihana uppoutua, mä löysin monta hyvää asentoa jäätävän kokoisesta pötsistä huolimatta, ja olo oli hyvä koko leffan ajan.

Meidän istumapaikat oli tosi korkealla, en ole varmaan koskaan aiemmin ollut katsomassa leffaa niin ylhäällä. Mutta paikat oli mahtavat, niinkuin tosin varmaan salin kaikki paikat, sillä istuimet on porrastettu niin että kukaan ei varmasti istu toisen elokuvakokemuksen tiellä vaikka olisi vähän pidempikin kaveri. Ainoa miinus tietysti siitä että mulla kesti varmaan n. 3 vuotta kävellä (vaappua) portaat ylös riville 18, enkä uskaltanut lähteä vessaan koko leffan aikana koska olisin missannut siitä ainakin vartin ja kärvistelin viimeiset 40 minuuttia kun vauva monotti mua juuri sinne minne ei pissahädän aikaan kannattaisi. Selvisin kuitenkin koettelemuksesta, eikä se ollut salin vika ollenkaan, mä olen vaan tosi raskaana.

En ollut pitkään aikaan käynyt katsomassa 3D-elokuvaa, joten se yhdistettynä salin Dolby Atmos 360 -äänimaailmaan sai leffan tuntumaan välillä ihan epätodellisen todelliselta. Oli kyllä mahti kokemus, ja heittämällä paras Star Wars -leffa jonka olen nähnyt, tämä oli nimittäin ensimmäinen jossa en edes meinannut kertaakaan nukahtaa ja voin kertoa että jopa tykkäsin. Ottokin oli tyytyväinen kun kehaisin elokuvaa jälkikäteen, hän kun oli jo menettänyt toivonsa mun ja kulttiklassikkojen yhdistelmän suhteen. Ja aina raadollisen rehellinen aviomieheni totesi elokuvan jälkeen että ”Joo, mä en enää ikinä halua käydä missään muussa salissa katsomassa leffaa.”

Teki kyllä hyvää meille vielä ennen kunnon hössötysviikonloppua ja viimeistä työrutistusta ennen joululomaa ottaa hetki aikaa kahdestaan ja nauttia vaan leffasta, popcorneista ja toisistamme. Mä niin lupaan itselleni ja Otolle jo nyt, että me ei unohdeta miten ihania nämä pienet hetket on vaikka vauva-arki pian alkaakin. Otetaan niitä toisillemme senkin keskellä, ja nautitaan ja jaksetaan paremmin.

LUKIJAKILPAILU:

Saan kunnian arpoa teille Scape -saliin 5kpl kahden hengen lippupaketteja! Kenen kanssa sä lähtisit katsomaan leffaa Scape -saliin? Vastaa tämän postauksen kommenttikenttään ja jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kohtaan ja olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa on 27.12. klo 22.00 asti ja arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Tarkemmat säännöt näet TÄÄLTÄ.

Kannattaa ihmeessä käydä tsekkaamassa leffatarjonta ja ostamassa liput vaikka välipäiviksi leffaan, mä ainakin suosittelen kovasti sekä Scape -salia että Star Warsia!

Yhteistyössä Finnkino.

Ihan mahtavaa päivää kaikille ja onnea arvontaan <3


412 Responses to “Treffi-ilta Oton kanssa”

  1. Minna sanoo:

    Avomiehen kanssa menisin. Tulee käytyä liian harvoin leffassa.

  2. Anna sanoo:

    No ehdottomasti mieheni kanssa!! Häntä on muuten niin vaikea saada houkuteltua leffaan, kun kuulemma kotona on paljon mukavampi katsoa rauhassa leffaa… Jospa tällä saisin hänet innostumaan 😉

  3. SHaidi sanoo:

    Parhaan kaverini. Olisi ihana kokeilla noin hieno sali!

  4. Riia sanoo:

    Oman miehen ottaisin mukaan! Hän on kunnon leffafriikki ja olen jo kuullut monesti, että kohta alkaa paras aika vuodesta, kun pääsee katsomaan kaikki oscar-ehdokkaat. Eli hyvälle salille olisi todellakin tarvetta 🙂

  5. Salla sanoo:

    Oman miehen kanssa menisin nauttimaan yhteisestä ajasta! 🙂

  6. Mimmi sanoo:

    Ehdottomasti mieheni kanssa.. parisuhdeaika niin kortilla, viis vuotias ja 10kk ikäset tytöt pitävät kiireisenä. Uuen tulokkaan laskettuaika maaliskuussa.. olisi kiva päästä hetkeksi kahdenkesken, ennen vauva-arkea..

  7. Essi sanoo:

    Lähtisin leffaan puolisoni kanssa. 🙂 Liian harvoin pääsemme/jaksamme lähteä leffateatteriin leffaa katsomaan, mutta pakko kyllä päästä koittamaan toi uusi sali! Näyttää aivan mahtavalta.

  8. Essi sanoo:

    Ehdottomasti kihlattuni kanssa, joka on suuri Star Wars -fani! Itse en ole myöskään vielä näille leffoille lämmennyt, mutta ehkä nyt olisi senkin aika?

  9. Anniina sanoo:

    Miehen kanssa!

  10. P sanoo:

    Poikaystävän veisin leffaan! Rakastaa elokuvia niin paljon, että tommoinen elämys ois täydellinen hänelle

  11. Hanna sanoo:

    Poikakaverin kanssa. Scape on tullut jo tsekattua kun käytiin katsomassa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat ensi-illassa ja onhan se sali nyt ihan omaa luokkaansa. Puhuttiin juurikin siitä että penkit on porrastettu niin hyvin, ei edes näkynyt edessä istuvan päälakea penkin yli! Alle 160cm kiittää 😀

  12. S sanoo:

    Ottaisin mukaan mieheni.:)

  13. Sanni sanoo:

    Menisin leffaan perheeni kanssa. 🙂 Ps. Hyvää joulun odotusta sinulle ja koko perheellesi!

  14. Sofia sanoo:

    Lähtisin Scape-saliin ehdottomasti elokuvia rakastavan avopuolisoni kanssa 🙂 Elokuvien katselu on meidän yhteinen intohimon kohde!

  15. Tiina sanoo:

    Lähtisin mun poikaystävän kans! Voitais käydä Helsingissä kaksin hemmottelulomalla ja sit vielä kunnon leffateatteriin, se kun tykkää käydä niissä. 🙂

  16. Rebekka sanoo:

    Ehdottomasti poikaystävän kanssa! Hän on melkein kaksi metriä pitkä, eikä yleensä halua lähteä leffaan, vaan katsoo elokuvia mieluummin kotisohvalla, kun jalat saa suoraksi. Tossa salissa hänellekin olisi varmasti tilaa, eikä takanaolijaakaan häiritsisi!

  17. Hertta sanoo:

    Poikaystävän kanssa menisin 🙂

  18. eveliinajuulia sanoo:

    Kämppikseni! Vaikka asummekin saman katon alla, teemme aivan liian vähän asioita yhdessä..

  19. Rebecca sanoo:

    Menisin poikaystäväni kanssa viettämään arvokasta kahdenkeskeistä aikaa! Kun toinen opiskelee ja asuu monen tunnin ajomatkan päässä, niin jokainen yhteinen hetki pitää viettää jotain hauskaa tehden:)

  20. Riina sanoo:

    Joo juu tuo mies joka ei muuten käy kuin 2D arkipäivänätöksissä kun on niin kallista. Sais hääkin kerrankin jotain pikkasen ekstraa

  21. JJ sanoo:

    Menisin poikaystäväni kanssa. En ole nähnyt yhtäkään star wars leffaa, mutta nyt on kulma sen aika.. olisi mieletöntä päästä katsomaan sitä kunnon saliin!

  22. Maija sanoo:

    Poikaystävän kanssa lähtisin. Meille leffassa käyminen on muutenkin spesiaalijuttu, niin olisi kiva tehdä siitä vieläkin erityisempi hienossa salissa.

  23. Anu sanoo:

    Oi, kiitos tiedosta, että tällainen sali on viimein tehty! En ole käynyt leffassa pitkään aikaan, koska mielestäni Finnkinon leffasalit on aina olleet niin epäviihtyisiä sotkuisuuden ja huonojen penkkien takia. Olen odottanut sellaista vip-salia mitä maailmallakin on, ja vaikka tämä ei nyt ihan samanlaiselta vaikutakaan, niin askel on ainakin huomattavasti parempaan suuntaan! Nyt täytyy ehdottomasti käydä testaamassa. 🙂

    Kiva kampanja, ja osui just sopivaan aikaan, niin osallistun samalla myös arvontaan. Eli puolison ottaisin mukaan tätä salia testaamaan.

    Mukavaa joulun odotusta!

  24. Marika sanoo:

    Aviomieheni kanssa! <3 Hän olisi HYVIN otettu, sellainen leffafriikki kun hän on :D!

  25. Nelli sanoo:

    Poikaystävän kanssa! Usein leffan katselu on vain netflixiä kotisohvalla, olis aika eksoottista päästä ihan leffateatteriin välillä 😛

  26. Piipuu sanoo:

    Kaverin kanssa.

  27. Donja sanoo:

    Aviomieheni kanssa menisin. Käymme tosi harvoin elokuvissa, joten taas vaihteeksi olisi kiva nähdä jotain noin hienossa salissa.

  28. Sannak sanoo:

    Mieheni kanssa. Saataisiin mekin treffit kahdestaan! Täällä syntyy pian parin viikon sisään esikoinen 🙂

  29. julia sanoo:

    Mekin otetaan avopuolison kanssa ihan liian vähän yhteistä aikaa lapsiperhe arjessa, joten leffa puolison kanssa olisi aika paikallaan:)

  30. Heidi sanoo:

    Pojan kanssa lähtisin kun muuten ei tule kauheasti leffassa käytyä. Uusin Star Wars pitäsisi päästä katsomaan.

  31. Ida sanoo:

    Poikaystävän kanssa laatuaikaa leffassa 🙂

  32. Johanna sanoo:

    Ottaisin mukaan ystävän, jonka kanssa on jo pitkään ollut perinteenä pitää usein leffailtoja niin kotona kuin leffateatterissakin. 🙂

  33. Anni-Lotta sanoo:

    Poikaystävän kanssa menisin! Olis siistiä päästä näkemään, onko leffaelämys oikeasti niin paljon parempi, että siitä kantsii maksaa enemmän..

  34. Tiina sanoo:

    Avopuolisoni kanssa menisin! 🙂

  35. Riina sanoo:

    Aviomiehen kanssa mentäis ehdottomasti! Edellisestä leffasta teatterissa onkin jo pian vuosi aikaa! 😀

  36. Riia sanoo:

    Lähtisin ehdottomasti mun pikkusiskon kanssa leffaan! 🙂

  37. Li sanoo:

    Ehdottomasi siskoni kanssa!

  38. Miukku sanoo:

    Juuri puhuttiin miehen kanssa, että pitäis käydä useammin leffassa! Nykyään tulee käytyä valehtelematta varmaan pari kertaa vuodessa. Voisi olla hauskaa ottaa myös vanhempani, sekä siskoni mukaan. Saatais kaikki ihana elokuvaelämys :)<3

  39. Tiia sanoo:

    Toi sali on kyl tosi hieno! Mieheni ottaisin mukaan:)

  40. mimsss sanoo:

    Avopuolison! Tykätään molemmat perinteisestä syömään ja leffaan – treffeistä. 🙂

  41. mirka sanoo:

    Avomiehen kanssa lähtisin, koska tästä salista ja elokuvakokemuksesta on herra haaveillut jo pidemmän aikaa.

  42. liisa n sanoo:

    oman äitini kanssa <3

  43. Matleena sanoo:

    Lähtisin leffaan ehdottomasti mieheni kanssa. Emme ole käyneet kahdestaan missään sen jälkeen kun esikoisemme maaliskuussa syntyi. Viimeisestä leffakäynnistäkin taitaa olla jo useampi vuosi..

  44. Miisa sanoo:

    Menisin avomieheni kanssa, jota en oikein muuten saa houkuteltua leffaa, mutta varmasti häntäkin houkuttelisi tämä kokemus!! Itse rakastan käydä leffassa <3

  45. Roosa sanoo:

    Avomiehen veisin pitkästä aikaa leffaan! Olisi ihana yllättää hänet huikealla leffakokemuksella ja hyvät ruuat leffan lisäksi 🙂 Kunnon treffi-ilta!

  46. Katri sanoo:

    Menisin kaksoissiskoni kanssa! 🙂

    katri.salo3@gmail.com

  47. Tanja Minna sanoo:

    Menisin mieheni kanssa Star Warseja katsomaan. Ehdottomasti

  48. Anni sanoo:

    Mieheni kanssa! En ole koskaan käynyt edes 3D leffassa, joten tämä olisi mahtava kokemus

  49. Katariina sanoo:

    Ottaisin mukaan parhaan kaverisi, rakastetaan käydä leffassa siellä pääsee niin hyvään fiilikseen!:)

  50. Jenni sanoo:

    Avomiehen kanssa lähtisin

  51. Liisa sanoo:

    Menisin varmastikin pikkusiskoni kanssa 🙂 Olisi kiva ilahduttaa häntä yhteisellä hauskalla tekemisellä, nyt kun ei enää asuta samassa osoitteessa.

  52. Anni sanoo:

    Leffahullun siskoni ottaisin tietenkin mukaan!

  53. Venla sanoo:

    Mieheni veisin elokuviin.❤️

  54. Maiggis sanoo:

    Miehen kanssa lähtisin. Meillä on kaksi alle 3-vuotiasta lasta joten kahdenkeskeistä aikaa on todella vähän. Lisäksi olen ollut töistä pois niin kauan, että jos ylimääräistä rahaa sattuu jäämään se laitetaan aina HopLopiin tai johonkin muuhun hauskaan puuhaan lasten kanssa. Elokuvissa ollaan käyty viimeksi ennen esikoisen syntymää, eli noin 3 vuotta sitten 😀

  55. kaisa sanoo:

    Aviomiehen kanssa 🙂 ehkä myös sisarusten kanssa! He nauttisivat varmasti.

  56. Mira sanoo:

    Rakkaan siskoni kanssa olisi ihana viettää leffailta pitkästä aikaa 🙂

  57. Paltsu sanoo:

    Miehen kanssa lähtisin treffi-iltaa viettämään ^_^

  58. Emmi sanoo:

    Poikaystävän tietysti 🙂

  59. Lotta sanoo:

    Riippuen leffatarjonnasta ottaisin mukaan poikaystävän, tai äitiäkin olisi ihana hemmotella!<3

  60. Niina sanoo:

    Veisin leffaan ehdottomasti ystäväni, joka ei pääse leffaelämyksistä turhan usein nauttimaan pikkulapsiarjen keskellä 🙂

  61. Sonja sanoo:

    Poikaystävän kanssa! Olis ihan huippua päästä leffaan yhdessä, opiskelijabudjetilla niin harvoin tulee käytyä, yhdessä varsinkaan! Ja vielä pääsis kokemaan tollasen upeen salin 🙂

  62. Crista sanoo:

    Mieheni kanssa, ollaan puhuttu että ois kiva käydä testaa uutta salii. Mut ei olla päästy kiireen ja rahapulan takii ;(

  63. Jossuu sanoo:

    Ottaisin leffaan varmaan siskoni tai äitini mukaan, saisi mukavaa yhteistä aikaa…

  64. Netta sanoo:

    Paras ystävä lähtisi ehdottomasti mukaan!:)

  65. Annuska sanoo:

    Poikaystävän kanssa menisin 🙂 viikonloppureissu Helsinkiin ja pääsy kokemaan tuon uuden leffasalin olisi ihana piristys harmaaseen arkeen!

  66. Noora sanoo:

    14 vuotta nuoremman teini-ikäisen veljeni kanssa! Vaikka ikäeroa veljeen on ja molemmat elävät täysin erilaisia elämäntilanteita, yhteisia puheen aiheita riittää, sillä olemme molemmat elokuva- ja kirjaharrastajia. Erityisen usein ei ehditä nähdä, mutta kun nähdään niin asiaan kuuluu aina jokin leffa, joko elokuvateatterista tai kotisohvalta käsin.

  67. Päivi sanoo:

    Mieheni. Ollaan oltu viimeksi yhdessä leffassa vuonna 2008. 😀

  68. Johanna sanoo:

    Oman miehen kanssa, pitkästä aikaa. Lapset jäävät mummolaan joulun välipäiviksi hoitoon, joten olisi ihastuttava sauma käydä leffatreffeillä. Sali vaikuttaa kyllä superhienolle! 🙂

  69. Oona sanoo:

    Lähtisin avomieheni kanssa leffailemaan. Hän on hyvin samanlainen tapaus kuin miehesi. Viihtyy tietokonepelien ja konsolien ääressä ja arvostaa toimivaa tekniikkaa ja onkin puhunut tuosta Scape-salista pienen pojan into silmissä siitä asti kun se tuli. Mieheni väsää tällä hetkellä väitöskirjaa ja minä gradua ja yhteisen ajan löytäminen on välillä haastavaa, kun toiselle ehtii vain toivotella hyvät huomenet aamulla ja antaa iltapusut. Yhteinen treffi-ilta tulisi siis tarpeeseen.

    Hän myös on ensimmäinen ihminen, joka (lievästi pakotettuna) sai minut katsomaan Star Warsit ensimmäistä kertaa elämässäni. Hän myös paljasti, että oli pyyhkinut kyyneleitä silmäkulmistaan kun oli ollut katsomassa tuon viimeisimmän Star Warsin… Veisin siis hänet mielelläni katsomaan myös tuon uusimman ja nauttimaan yhteisestä ajasta hienoissa puitteissa.

  70. Johannan sanoo:

    Mieheni kanssa, olisi mahtava yllätys hänelle! 🙂

  71. saanaps sanoo:

    Toi sali onki pitäny käyä testaamassa, jos voitto osuu kohdalle niin miehekkeen kanssa menisin:)

  72. Karoliina sanoo:

    Kaverin kanssa, jonka kanssa yhteistä aikaa on harvemmin. Olisi ihana yllätys hänelle! 🙂

  73. Heidi sanoo:

    Ehdottamasti miehen kanssa! Meillä on 3v ja 2v lapset ja ei olla lasten jälkeen käyty kahestaan missään! Meillä on aina lapset mukana kaikkialla ja nyt olis hyvä syy antaa ekaa kertaa lapset hoitoon ja viettää laatuaikaa kahdestaan 🙂 <3

  74. Elena sanoo:

    Veisin elokuviin teini-ikäisen tyttäreni. Äiti-tytär laatuaikaa ja samalla tuisi tehty reissu pääkaupunkiin, koska tuo Scape-sali on nähtävä.

  75. JennaS sanoo:

    Avomieheni olisi ansainnut pientä hemmottelua muuttokiireiden ja remontin keskellä<3.

  76. Inka sanoo:

    Mäki oon nyt niin raskaana rv38 😀 Että varmaan mies sais käydä jonkun kaverin kanssa kattomassa ton star warsin, tulis se kuitenki mun kanssa uusiks 🙂

  77. OO sanoo:

    Kaverin kanssa menisin!

  78. BT sanoo:

    Siskoni kanssa menisin 🙂 hän on 4kk sitten muuttanut pääkaupunkiseudulle, mutta emme vielä ole ehtineet leffaan, nyt olisi korkea aika kun näin hieno salikin on valmistunut.

  79. Oona sanoo:

    Stadissa asuvan parhaan kaverin kans ois siistiä käydä 🙂

  80. masi sanoo:

    Parhaan kaverin kanssa menisin ☺

  81. Linnea sanoo:

    Oman poikaystävän kanssa menisin! 🙂

  82. Sanna sanoo:

    Murun kanssa lähtisin, hän kun on jo muutaman kerran kysäissyt, milloin lähdetään katsomaan Rogue Onea 😀

  83. Maiju sanoo:

    Avomieheni kanssa menisin, koska yhteinen aika on aika vähissä tällä hetkellä. 7kk ikäinen pieni mies on tällä hetkellä se, joka meidän arkea pyörittää ja pieni kahdenkeskinen aika ei olisi pahitteeksi.

  84. Catsu sanoo:

    Miehen kanssa menisin 🙂 ei olla raaskittu kovan hinnan takia mennä scapeen ni ihana olis päästä!

  85. Lotta sanoo:

    Menisin elokuviin avomieheni kanssa 🙂 olisi kiva yllättää kerrankin hänet tarjoamalla jotain, kun näin opiskelijana ei ole muuten varaa 🙁

    lope.miu@windowslive.com

  86. Maria sanoo:

    Ihan ehdottomasti poikaystävän kanssa, sellaisesta leffahullusta on kyse Hälle tuo sali voisi olla ihan uudenlainen kokemus ja muutenkin miellyttävämpi, sillä pituutta jätkällä on pikkusta vaille kaksi metriä

  87. Janna sanoo:

    Mieheni kanssa ! <3

  88. kanka sanoo:

    Avomiehen ottaisin mukaan. 🙂

  89. Riina sanoo:

    Vanhan ystävän kanssa, joka asuu helsingissä kun itse asun turussa. Molemmilla on lapsia ja perheasioita, niin ei olla nähty piiiitkään aikaan. Tää olis superkiva tekeminen kaiken muun ohella

  90. Saara sanoo:

    Mä lähtisin mun miehen kanssa elokuviin, vaikka Turussa asutaankin. Vähän jotain speciaalimpaa, kun mies tykkää leffoista ylikaiken ja toinolis ihan ultimaalinen leffakokemus! Siihen päälle vois vielä ottaa jonkun herkun illallisen ja hotellin lakanoihin nukkumaan!

  91. Emppu sanoo:

    Paras kaveri ois mahtava yllättää viemällä perus leffasalin sijaan tuonne!

  92. Ellinoora sanoo:

    Menisin parhaan ystäväni kanssa.

  93. anette sanoo:

    Poikaystävän kanssa menisin, olis hauskaa päästä näkemään millainen leffakokemus Scape-salissa on! 🙂

  94. Darzan sanoo:

    Poikaystäväni, äitini tai veljeni kanssa! 🙂

  95. riina sanoo:

    Poikaystävän kanssa, ei olla käyty vielä koskaan leffassa yhdessä! 🙂

  96. Marjuska sanoo:

    Hei apua, tämä tulisi niin tarpeeseen! Vien mieheni Helsinkiin yllätysmatkalle syntymäpäiväviikonloppua viettämään. Budjettini kului bussimatkoihin ja etenkin hotelliyöhön. Nyt olen yrittänyt miettiä, mitä ilmaista tai ainakin hyvin edullista voisimme puuhailla matkan aikana. Tiedän, että Star Wars olisi mieheni mielestä nappivalinta! Mukavaa joulun odotusta teille.

  97. Norppa sanoo:

    Lähtisin poikaystäväni kanssa, koska hän on parasta leffaseuraa ja hän ansaitsisi tällaisen kivan yllätyksen, koska joutuu olemaan joulun aikoina paljon töissä!

  98. Anniina sanoo:

    Mieheni kanssa lähtisin leffaan 🙂

  99. Sofia M sanoo:

    Mä lähtisin ehdottomasti mun yhden hyvän ystävän kanssa. Ollaan yleensä käyty joka vuosi katsomassa yhdessä jokin leffa, mutta tänä vuonna ei ainakaan vielä ole keretty niin tehdä.

  100. Anniina sanoo:

    Menisin isäni kanssa, hän kun käy ihan liian harvoin missään 😀

  101. Pai sanoo:

    Ottaisin mukaan aviomieheni.

  102. Celina sanoo:

    Olis kiva, jos voisit vastata Gift in a jar-postauksen kommentteihin, siellä moni on tekemässä purkkeja ja on vailla vastauksia kysymyksiin! 🙂

  103. Ninni sanoo:

    Rakkaan aviomiehen kanssa lähtisin.Me ollaan käyty leffassa kahdestaan tasan yhden kerran koska asutaan niin pienessä kylässä ettei täällä kovin usein edes näytetä mitään elokuvia..ja yleensä lomallakin käydää koko perheellä leffassa.

  104. Reetta sanoo:

    Poikaystävän ottaisin mukaan ehdottomasti, parasta leffaseuraa 🙂

  105. Yotimix sanoo:

    Ehdottomasti oman puolison kanssa lähdettäisiin illalla viettämään omaa aikaa samalla kuin joku valvoisi lapsemme unta 🙂

  106. Mamma x5 sanoo:

    Aviomieheni kanssa <3 Olisi ihan yllättää mies kahdenkeskisellä leffa illalla.

  107. Sani sanoo:

    Avomies ja paras ystävä puolisoineen, tuplatreffit!

  108. ilona markkanen sanoo:

    Ottaisin leffaan mukaan parhaan kaverini! Olisi ihanaa yllättää hänet 🙂

  109. Mia sanoo:

    Oiii lähtisin ehdottomasti tulevan aviomieheni kanssa 🙂 Kaikki aina hössöttää että ”voi kun teillä on nyt ihana aika menossa” mutta todellisuudessa en yhtään muista milloin oltaisiin viimeksi ehditty käymään kahdestaan ulkona 😀 Mies opiskelee elokuva-alaa niin veikkaan että olisi aika innoissaan pienistä ylläritreffeistä!

  110. Kati sanoo:

    Ei olla miehen kanssa oltu pariin vuoteen (!!) leffassa (hektinen vauva -ja taaperoarki), joten olisi ihana mennä pitkästä aikaa treffeille

  111. Linda sanoo:

    Poikaystävän kanssa menisin ehdottomasti!!

  112. Susanna s sanoo:

    Lähtisin mieheni kanssa ehdottomasti ja vielä ekaa kertaa lapsen syntymän jälkeen 🙂 olisi aika spesiaali kokemus !

  113. Maria sanoo:

    Menisin poikaystäväni kanssa 🙂

  114. Mari sanoo:

    Poikaystävän ! Rakastetaan käydä leffassa joten tää olis ihan huippu palkinto <3

  115. annis sanoo:

    Menisin avomieheni kanssa! Olisi luksusta kahdelle opiskelijalle päästä tuollaiseen saliin 🙂

  116. Linda sanoo:

    Kyllä mä varmasti lähtisin joko parhaan ystävän tai siskon kanssa 🙂 Kumpikaan ei koskaan raaskis ostaa tonne lippuja varsinkin sisko joka on nyt työttömänä. Mukana arvonnassa 🙂

  117. Maria sanoo:

    Oi kun kuulostaa ihanalta! Meillä tuli just eilen miehen kanssa 3 vuotta yhteiseloa täyteen ja tajuttiin myös samalla, ettei olla kertaakaan käyty leffassa tänä aikana. Mä en itse henno lähteä, sillä työttömän lompakolle se yli 10€ rokottaa sen verran paljon, että pitää jättää jotain muuta (oikeasti tarpeellista) sitten ostamatta.
    Mies taas haluaisi hirmusesti mennä katsomaan uusimman star warsin, mutta hänen kaverit on sen käyny jo kattomassa.

    Ei juhlittu tuota vuosipäivää mitenkään, sillä mies oli töissä – taas.
    Olisi siis aika ihanaa yllättää mies ja viedä hänet elokuviin 🙂

  118. Em sanoo:

    Ompa kiva arvonta! 🙂 Avomiehen kanssa leffaan ja uusinta starwarsia katsomaan ehdottomasti. 🙂

  119. Essi sanoo:

    Veisin avomieheni 🙂

  120. Susanna sanoo:

    Eikä, kuulostaa ihan täydelliseltä leffateatterilta! Mä lähtisin tonne ehdottomasti poikaystäväni kanssa 🙂

  121. Venla sanoo:

    No miehen kanssa tietty!

  122. mari sanoo:

    Herran kanssa lähtisin:) ei käydä oikeestaan ikinä missään ilman lapsia niin tää tekis varmasti hyvää.

  123. Sensei sanoo:

    Antaisin kaverilleni ja hänen miehelleen nämä liput koska asuvat lähellä helsinkiä ja itse en ja heille tulisi tarpeen treffi-ilta lapsiperhe arkea pakoon <3

  124. zirpale sanoo:

    Antaisin siskolle ja hänen miehelleen (ja lupautuisin lapsenvahdiksi, pitkän joululoman aikana voisi onnistua vaikka kaukana asummekin).

  125. iituliina sanoo:

    Tuon mieheni kanssa lähtisin, se on ehkä suurin tuntemani leffahullu ja arvostaisi varmasti!

  126. Salla sanoo:

    Mieheni ottaisin mukaan; olisi aivan ihana mennä nauttimaan leffasta vauva-arjen vastapainoksi 🙂 ja tuo uusi sali olisi kiva kokea!

  127. Henna sanoo:

    Lähtisin leffaan todennäköisesti ystävän tai veljen kanssa! 🙂 tsemppiä Iina loppuraskauteen ja kiitos ihanasta blogistasi <3

  128. Mila sanoo:

    Miehen kanssa mentäisiin, ei olla pitkään aikaan oltu leffassa! Olis hauska treffi-ilta ja vois käydä vaikka helsingissä sitä ennen ulkona syömässä:)

  129. mirdie sanoo:

    poikaystävän kanssa <3

  130. Anue sanoo:

    Haha. Voin niin samaistua kyllä tähän kokemukseen. Uusin Star Wars itselläkin näkemättä ja mieheni kanssa mentäisiin kyllä mielellään se tuohon uuteen saliin katsomaan (joka myöskin kokematta). Katsoin ne kolme Star Wars leffaa ensimmäistä kertaa viime vuonna, mieheni ”pakottamana” koska eihän nyt vaan voi olla olemassa ketään kuka niitä ei olisi nähnyt! Ehkäpä uusin olisi siis minullekin mieluisin, varsinkin hyvässä teatterissa – ihan kokonaisena elämyksenä 🙂

  131. Kaisa sanoo:

    Leffakaveriksi nappaisin hyvän ystävän, joka haluaa tarjota perheelleen parasta mahdollista mutta unohtaa täysin hemmotella itseään.

  132. Roosa sanoo:

    Poikaystävän kanssa tulisi lähdettyä. Monesti puhutaan että pitäisi mennä leffaan mutta tuntuu harmittavan usein jäämään ajatuksen tasolle. 🙂 Jos olisi liput jo valmiina niin varmasti tulisi ihan oikeasti lähdettyä!

  133. Maiju sanoo:

    Ehdottomasti siskon kans! 🙂

  134. Essi sanoo:

    Lähtisin varmaan Helsingissä asuvan ystäväni kanssa, kun harvoin tulee nähtyä välimatkan takia. Sopivaa luksusta pikkulapsiarjen keskelle!

  135. satuli sanoo:

    Parhaan kaverin kanssa menisin, ollaan pitkään mietitty tuonne menoa!

  136. Enila sanoo:

    Mieheni kanssa menisin! Treffi-ilta kävisi meille myös pikkuvauva arjen keskelle 😉

  137. Mimosa sanoo:

    Olisi ihan yllättää tuo elokuvahullu mieheni 🙂

  138. Eve sanoo:

    Lähtisin mun oman Oton kanssa tietysti <3

  139. Maitoviiksi sanoo:

    Olisi ihana päästä miehen kanssa elokuviin, ilman taaperoa. Jos liput voittaisi, niin olisi ”pakko” mennä ja saisimme treffi-illan vihdoinkin.

  140. Maria sanoo:

    Siskon kanssa menisin

  141. lillamy sanoo:

    Voi miten elävästi ja hauskasti kirjoitettu ja ihanaa, että pääsitte viettämään treffi-iltaa Oton kanssa 🙂 <3 Vaikuttaa tosi upealta tuollainen sali, mielelläni testailisin itsekin!! Jos voitto osuu kohdalleni, niin mukaan nauttimaan pääsee joko aviomieheni tai pikkusiskoni <3

  142. Mai sanoo:

    Mentäis siskon kanssa leffaan. Tykätään molemmat käydä elokuvissa silloin tällöin ja ostetaan aina noita sarjalippuja kun mahdollista. Scape -salissa ei olla vielä käyty kertaakaan, joten olisi mukava kerrankin kokea se! 🙂

  143. minna sanoo:

    Miehen ottaisin mukaan. Pieni hengähdyshetki molemmille, kun on kolme leikki-ikäistä lasta, niin niitä tarvitaan.

  144. Sannana sanoo:

    Poikaystävän kanssa 🙂

  145. Elina sanoo:

    Poikaystävän kanssa lähtisin leffaan (:

  146. Jonna sanoo:

    Lähtisin avomieheni kanssa katsomaan jonkun hyvän leffan 🙂

  147. Helmi sanoo:

    Menisin pikkusiskoni kanssa. Olisi kiva yllättää hänet yhteisellä leffaretkellä, koska olen ollut aupairina Espanjassa kohta puoli vuotta enkä siksi ole nähnyt häntä pitkään aikaan 🙂

  148. milli sanoo:

    Ehdottomasti avomieheni kanssa!

  149. Kati sanoo:

    Menisin ehdottomasti avomiehen kanssa! Opiskelijabudjetilla ei ihan hetkeen tule testattua Scape-salia, joten olisi mahtava päästä tätä kautta testaamaan sitä myös itse 🙂

  150. Emmi sanoo:

    Menisin leffaan juuri Helsinkiin muuttaneen siskoni kanssa, kun menen pohjoisesta sinne kyläilemään! 🙂

  151. Paula sanoo:

    Miehen kanssa 🙂

  152. Anniina sanoo:

    Poikaystäväni kanssa 🙂

  153. Nea sanoo:

    Mun toivottavasti tuleva poikaystävä just eilen puhu et olis kiva käydä kattoo se uus scape sali 🙂

  154. Jenni sanoo:

    Lähtisin ehdottomasti isosiskoni kanssa! Hän ansaitsi koulun ja perhe-elämän keskeltä vähän omaa aikaa 🙂

  155. Petra sanoo:

    Ehdottomasti miehen kanssa, ollaan molemmat kunnon leffafriikkejä ja tähän aikaan vuodesta ilmestyy parhaat elokuvat yleensä!

  156. Suviva sanoo:

    Avomiehen kanssa mentäisiin. 🙂

  157. Sara sanoo:

    Ehdottomasti poikaystävän kanssa! Leffareissu varmasti piristäisi kohta alkavaa inttiarkea. 🙂

  158. Maija sanoo:

    Poikaystävän kanssa ! 🙂

  159. ElisaH sanoo:

    Minäkin lähtisin poikaystävän kanssa! Olispa siistiä päästä kokeilemaan tota 🙂

  160. Jasmine sanoo:

    Mukana arvonnassa. Lähtisin mielelläni miehen kanssa leffaan. 🙂

  161. Jenna sanoo:

    Kihlatun kanssa lähtisin! Tuo kyseinen leffa on meilläkin to do-listalla ja olisi mahtava päästä kokemaan se tuollaisessa teatterissa.

  162. Linda sanoo:

    Mieheni kanssa, ei ollakaan vielä käyty yhdessä leffassa (:

  163. Jasmiina Hoo sanoo:

    Ottaisin mukaan ehdottomasti mieheni! 🙂

  164. Emma sanoo:

    Menisin leffaan pikkuveikan kanssa! Hän on aivan rakastunut Star Wars -juttuihin ja olisi varmasti ikionnellinen päästessään katsomaan leffaa tuollaisessa paikassa, varsinkin kun kerrankin näkisi kunnolla kun edessä istuvan pää ei olisi edessä 😀

  165. T sanoo:

    Mieheni ei jaksa katsoa leffoja, mutta leffahullu ystäväni ilahtuisi todella paljon. Ja itse rakastan leffapopcornia 😀

  166. Heidi sanoo:

    Poikaystävän kanssa

  167. S sanoo:

    Poikaystävän kanssa 🙂

  168. Vilmissss sanoo:

    Poikaystävän tai pikkuveljen kanssa! 🙂

  169. Jenni sanoo:

    Oman miehen veisin leffaan!

  170. Meri sanoo:

    Miehen tai siskon kanssa. 🙂 Kerran oon jo päässyt testaan tuota salia ja oihan se hieno, mutta kovin usein en kuitenkaan viitsisi maksaa ekstraa siitä. Kokemisen arvoinen kuitenkin!

  171. Nina sanoo:

    Poikaystävän kanssa mäkin menisin. 🙂 Star Wars on välipäivien katsomislistalla, tosin enemmän mun toiveestani kuin hänen!

  172. Essi sanoo:

    Parhaan ystävän kanssa 🙂

  173. Daniela sanoo:

    Mieheni kanssa 🙂

  174. Petra sanoo:

    Avomieheni kanssa lähtisin, käymme elokuvissa melkein joka viikko 😀 Tulisi ehdottomasti tarpeeseen!

  175. H sanoo:

    Avomiehen kanssa 🙂

  176. Erika sanoo:

    Aviomiehen kanssa lähtisin. Häntä on niin vaikea saada lähtemään leffaan. 🙂

  177. Joanna sanoo:

    Poikaystävän tai parhaan kaverin kanssa 🙂

  178. Jonna sanoo:

    Miehen kanssa ku ei olla käyty esikoisen syntymän jälkeen leffassa kertaakaan, viimeksi oltiin 1.1.2015 😮

  179. Emma sanoo:

    Varmaankin kaverin kanssa jota ei ole koulu ja joulukiireiden takia ehtinyt yhtään näkemään. Poikaystävä hyvänä kakkosena, mutta meillä tulis kyllä riita elokuvan valinnasta 😉

  180. Blonette sanoo:

    Ottaisin mukaan poikaystävän! 🙂

  181. Ida sanoo:

    Oman miehekkeen kanssa tietenkin! Käydään paljon leffassa, ja tuollaisesta spessusta kokemuksesta olisi siistiä päästä nauttimaan! 🙂

  182. nanana sanoo:

    poiaystävän kanssa menisin 🙂

  183. PirjoS sanoo:

    Mieheni kanssa

  184. Henni sanoo:

    Poikaystävän ottaisin mukaan. Olisi mahtavaa päästä kokemaan uusi leffaelämys yhdessä ja huilata rankan lukukauden jälkeen nauttimalla ihanasta seurasta hyvän leffan parissa. 🙂

  185. ilona sanoo:

    Hyvän ystävän kanssa menisin leffaan! Pakko päästä joskus testaamaan tuo sali!! 🙂

  186. Jenni sanoo:

    Poikaystävän kanssa leffaan lähtisin! (:

  187. Laura sanoo:

    Poikaystävän veisin leffaan ehdottomasti, se kun on meidän molempien ihan lempiajanvietettä 🙂

  188. Sarkku sanoo:

    Oman kullan kanssa 🙂

  189. Wiiw sanoo:

    Yllättäisin avomieheni viemällä hänet leffaan 🙂

  190. Kisskisskarkki sanoo:

    Menisin leffaan veljen kanssa 🙂

  191. Saara sanoo:

    Siskon veisin! 🙂

  192. Heta sanoo:

    Siskon tai poikaystävän kanssa 🙂

  193. Katziki sanoo:

    Mieheni kanssa mentäisiin! Hän on viimeisen päälle leffaihminen ja haluaisi varmasti päästä kokeilemaan uutta leffasalia 🙂 olisi kiva piristys lapsiperheen arkeen 🙂

  194. Jassu sanoo:

    Ehdottomasti oman mieheni kanssa, joka tykkää katsoa paljon hyviä leffoja!

  195. Kaisu sanoo:

    Miehen kanssa ehdottomasti! Ei oo liikaa aikaa kahestaan saatika treffi-iltoja täällä pikkulapsiarjen keskellä.

  196. Hilla sanoo:

    Veisin ehdottomasti poikaystäväni rentoutumaan 🙂

  197. Jenna sanoo:

    Olisi ihana päästä viettämään kahdenkeskeistä aikaa avomiehen kanssa <3

  198. Emma sanoo:

    Avomiehen kanssa menisin 🙂 Juuri oltiin katsomassa toi rogue one, joten ehkä mä saisin valita seuraavan leffan:D

  199. Jenna sanoo:

    Miehen kanssa, meidän ekat treffit olivat välipäivinä tennispalatsissa, ja nyt toisessa kaupungissa asustellessa olisi kiva käydä verestämässä muistoja 🙂

  200. Jules sanoo:

    Tämä on helppo! Aviomies on parasta leffaseuraa, joten treffi-illan ohjelmanumeroksi tämä meilläkin voisi päätyä.:)

  201. Jenna sanoo:

    Hei täähän on ihan huippu idea! Olen yrittänyt kehitellä jotain spessua mulle ja poikaystävälleni meidän 3v vuosipäiväksi, ja tuo leffasali nostaa jo perus ruoka+leffa
    -kombon ihan nextille levelille. 😀 Eli poikaystävän veisin, ja kiitos vinkistä!

  202. Marsu sanoo:

    Poikaystävän. Hänellä on kohta synttärit! 🙂

  203. J sanoo:

    Vakkariystävän jonka kanssa käydään usein leffassa.

  204. Tiala sanoo:

    Aviomiehen kanssa menisin, tammikuussa tulossa kolmas hääpäivä. Silloin ei kyllä raaski toteuttaa vielä perinteistä hääpäivänviettoa hotelliyöllä, kun kuopus tuolloin vasta 2kk ikäinen. Leffan ajaksi juuri ja juuri raaskisi jättää hoitoon mummolle 😀

  205. Avomieheni kanssa, voitaisiin hyvin karata leffatreffeille ja jättää tuo taapero, jonkun muun hellään hoivaan.

  206. Sini sanoo:

    Siskon kanssa, käydään yhdessä leffassa liian harvoin 🙂

  207. Nina sanoo:

    Menisin mieheni kanssa, sillä emme ole pitäneet treffi-iltaa varmaan kolmeen vuoteen, siis sen jälkeen kun esikoinen oli 1v. Nyt olemme kahden muksun vanhemmat ja todellakin treffi-illan tarpeessa!

  208. Tuide sanoo:

    Mieheni kanssa lähtisin leffaan! Olisi ihana piristys vauva arjen keskelle. ❤

  209. Henna sanoo:

    Ehdottomasti poikakaverin nappaisin mukaan.

  210. Miba sanoo:

    Ehdottomasti ottaisin jonkun perheenjäseneni mukaan leffaan! Mahdollisesti veljeni, joka muutti kesällä omaan asuntoon eri paikkakunnalle.

  211. emmi sanoo:

    Oman miehen ja aika paljon pienemmän vauvamasun kanssa. 🙂

  212. Elina sanoo:

    Aviomieheni. En edes muista koska ollaan viimeksi käyty leffassa kaksistaan. Olispa huippua voittaa liput! 🙂

  213. Mia sanoo:

    Miehen kanssa menisin 🙂

  214. Riikka sanoo:

    Miehen kanssa mentäisiin leffaan 🙂

  215. Ansku sanoo:

    Menisin isän kanssa. Hän osais varmasti arvostaa tällaista leffakokemusta!

  216. Irmeli sanoo:

    Rakkaan ystävän kanssa. Kiitokseksi, että on jaksanut tukea ja kuunnella mun murheita, kun itellä on tällä hetkellä todella vaikea tilanne elämässä.

  217. jules sanoo:

    Parhaan kaverini veisin 🙂

  218. Reetta sanoo:

    Puolison kanssa menisin katsoon Star Warsia, kun hän niistä tykkää tosi paljon!

  219. Oonaa sanoo:

    Parempi puolisko ilahtuisi ikihyviksi!

  220. Iida sanoo:

    Mä lähtisin mun Oton kanssa!

  221. Nina sanoo:

    Oman miehen kanssa.

  222. Anscu sanoo:

    Ehdottomasti mieheni kanssa menisin. 🙂 Meillä nyt 8,5 kk ikäinen pikkutyttö, joka mullisti elämämme ♡ Täysin haltioissamme hänestä olemme ja tämä aika parasta ikinä, mutta toki hyvä olisi joskus meidän vanhempien käydä kahdestaankin jossain. Vielä ei oo käyty, ei oo maltettu olla erossa pikkumurusta ja tämä äiti ei oo varmaan ees kahta tuntia ollu erossa omasta murusta vielä 😀 mikäpä kiire tässä tosin 🙂

  223. eva sanoo:

    Mieheni kanssa,ehdottomasti.

  224. Ansku sanoo:

    Miehen kanssa lähtisin, meillä on ollut ihan jäätävän rankka vuosi ja oikeasti vähän ihmettelen, että mun mies vielä on vierellä ja tukee, eikä ole häipynyt. Mies haluais myös uuden starwarsin nähdä, ja mäkin sen trailerin näin ja lupasin että se mennään katsomaan! 😀

  225. Matleena sanoo:

    Aviomiehen kanssa päästäs samalla helsinginreissulle..

  226. Jenni sanoo:

    Ehdottomasti miesystävän kanssa! Opiskelijana ei kauheen usein leffassa tule käytyä, varsinkaan Helsingissä niin olisi aivan mahtavaa saada tällainen mahdollisuus! 🙂

  227. Inga sanoo:

    Mä lähtisin mun ihanan siskon kanssa viettämään tyttöjen viikonloppua ja leffa sopisi siihen ihan täydellisesti ❤️

  228. J sanoo:

    Miehen kanssa lähtisin pitkästä aikaa! 🙂 Vuosipäiväkin tulossa, niin mikäs sen parempaa kun kokea tällainen uusi juttu kahdestaan. Ja star wars olisi myös huippu nähdä. 🙂

  229. Mariia sanoo:

    Poikaystävän!

  230. Katri sanoo:

    Avopuolisoni kanssa menisin. Käydään niiiin harvoin leffoissa ja tiedän että tää olis ihan huikee kokemus verrattuna hämeenlinnan saleihin!!

  231. Veera sanoo:

    Miehen kanssa menisin. Lasten saamisen jälkeen viimeisen 4 vuoden aikana varinaisia treffejä on ollut muistaakseni yhdet ja ehkä 3 muuta yhteistä poistumista kotoota johonkin aikuisten juttuun.

  232. Laura sanoo:

    Miehen. Meillä 3kk vauva ja kaipaisimme hieman itsemme hemmottelua. Tässä olisi hyvä syy 🙂

  233. -t sanoo:

    Avopuolison kanssa. Elämä 3 pienen lapsen kanssa on hektistä ja tähän päälle pian koittava remppa ja muuttorumba niin olisi kiva päästä tuulettumaan hetkeksi ihan kahdestaan.

  234. Roosa sanoo:

    Siskon kanssa menisin, kun ollaan keväällä tulossa Helsingin reissulle 🙂

  235. oona sanoo:

    Poikaystävän kanssa:)

  236. Jutta sanoo:

    Veisin äidin leffaan, sillä siitä on jo kymmenisen vuotta kun äiti on viimeksi käynyt mitään leffaa katsomassa!

  237. Milka sanoo:

    Menisin kattoon leffaa ystävän kanssa! 🙂 kiitokseksi ku jaksaa mua niin elämän ylä- ja alamäissä.

  238. Anni sanoo:

    Ehdottomasti mieheni kanssa! Meille tulisi tarpeeseen treffi-ilta 😀 Kolmen pienen lapsen kanssa ne ovat niin harvassa, joten jos vaikka kerrankin pääsisi rauhassa katsomaan leffaa 😀

  239. emmi sanoo:

    Miehen kanssa menisin! 🙂

  240. Jessica sanoo:

    Aviomieheni kanssa 🙂

  241. Hanna sanoo:

    Miehen kanssa mentäisiin 🙂

  242. Anni sanoo:

    Poikaystävän yllättäisin kivalla reissulla finnkinoon

  243. Rosa sanoo:

    Äitin ja veljen kanssa 🙂

  244. Senni sanoo:

    Avomiehen kanssa menisin 🙂 Olemme molemmat opiskelijoita, joten yhteistä aikaa ei aina ole kovin paljon. Olisi mukava viettää yhdessä aikaa tuollaisen leffakokemuksen parissa!

  245. Jenni sanoo:

    Ottaisin mieheni mukaan leffaan! Ihana piristys olisi saada vähän kahdenkeskeistä aikaa kiireisen taapero&vauva arjen keskellä <3

  246. Roosa sanoo:

    Lähtisin leffaan parhaan ystäväni kanssa. Asutaan eri paikkakunnilla ja nähdään harvoin,niin olis kiva kutsua se tänne Helsinkiin mun luo ja voitais samalla käydä kattomassa joku hyvä leffa tuolla luksus salissa! 🙂

  247. Laura T. sanoo:

    Poikaystävän kanssa menisin. 🙂 Olisi mukavaa yllättää hänet leffalipuilla!

  248. Noora sanoo:

    Kyllä mä ton ukon sinne veisin, ollaan jonkinlaisessa kaukosuhteessa niin olisi toki mukava yllättää toinen vielä vaikka tämmösellä 🙂

  249. Karoliina sanoo:

    Rakkaan poikaystävän kanssa lähtisin❤️

  250. Martsu sanoo:

    Hyvän ystäväni 🙂 harvoin raaskii leffaan lähtee nii olis ihana voittaa ❤️

  251. Em sanoo:

    Veisin tyttöystäväni!

  252. J sanoo:

    Rakkaan siskoni kanssa menisin leffaan.

  253. Veera sanoo:

    Hyvän ystävän kanssa tulisi mentyä 🙂

  254. Jennina sanoo:

    Poikaystävän veisin tuonne (-:

  255. Matula sanoo:

    Ehdottomasti nappaisin oman miehen mukaan! Tämä olisi täydellinen pieni pala luksusta meidän kiireiseen lapsiperheen arkeen!

  256. Hanna sanoo:

    Näin keskellä vauvavuotta, kyllä mä ehdottomasti menisin poikaystäväni kanssa!
    Olisi ihan mahtavaa yllättää hänet ja tehdä reissu Helsinkiin sekä mennä kaksin leffaan!<3

  257. Nekku sanoo:

    Avomiehen kanssa! Käydään tosi usein leffassa ja se on meidän juttu. Tää sali on vielä jäänyt testaamatta.

  258. Hanna-Liisa sanoo:

    Parhaan kaverin kanssa 😀 Muu perhe onkin tuon salin käynyt jo testaamassa ja oli kuomma huippu!

  259. Iina sanoo:

    Aviomiehen kanssa lähtisin leffaan! Kahdenkeskistä aikaa ei voi olla koskaan liikaa. Tykätään molemmat elokuvista.

  260. Emmi sanoo:

    Ehdottomasti veisin ihanan leffanörtin avomieheni testaamaan uuden salin leffaelämystä

  261. Ella sanoo:

    Lähtisin rakkaan avomieheni kanssa katsomaan jotain hyvää leffaa!
    Odotamme esikoistamme syntyväksi ensi kesänä ja nyt jo yhteinen aika on kortilla. Muusikon ja ravintolatyöntekijän yhteiset vapaat ovat niin harvassa, että olisi ihana hemmotella omaa karvanaamaa tälläisellä luksuksella! 🙂

  262. nq sanoo:

    Menisin siskoni knssa katsomaan jonkun toimintaelokuvan!

  263. Carrika sanoo:

    Lähtisin ehdottomasti parin kaverin kanssa, me kaikki rakastetaan leffoja ! 🙂

  264. Ida sanoo:

    Poikaystävän kanssa, tykätään yhdessä käydä katsomassa elokuvia niin tuo olisi ihan huippu 🙂

  265. Mariaa sanoo:

    Menisin äidin kanssa! Meillä on ollu rankka syksy ja tuulettuminen elokuvan merkeissä tekisi varmasti hyvää molemmille! Mukaan otettais myös muut sisarukset, ettei tulisi paha mieli.:)

  266. Hanna sanoo:

    Valitsisin mukaan mieheni, jonka kanssa leffaan piti mennä ennen esikoisen syntymää (syntyi 1/14) muttei koskaan saatu aikaiseksi. Esikoisen kasvettua hieman, lupasin lähteä miehen kanssa elokuviin katsomaan silloinen uusin James Bond, mutta mies sairastui vakavasti ja ei kyennyt enää elokuviin. Nyt pahin takanapäin ja olisi mukava viedä mies viimein lähes kolme vuotta sitten lupaamilleni treffeille ja leffaan, hänen parantumisensa kunniaksi 🙂

    Ihanaa Joulua ja kiitos mukavasta, inspiroivasta ja iloisesta blogista!

  267. Elina sanoo:

    Oman miehen kanssa menisin! Me molemmat tykätään kattoa leffoja ja lähes aina ollaankin leffassa uutuuksia kattomassa. Toi scape- sali olisi mahtava elämys ja varmasti nautittaisi siellä mistä tahansa leffasta!!

  268. Tinttu sanoo:

    Mähän asun itseasiassa kaukana sieltä mutta mä ajattelin että mun veli ja sen vaimo varmasti enemmän kun mielellään menisivät testaamaan leffateatterin kahdestaan pikkulapsi arjesta hetkeksi pois. He siis asuvat siellä heltsingissä Itselle olisi varmasti kiva kokemus käydä myös ja tuo kuulostaa niin hyvältä et jalkatilaa enemmän. Tämmösenä pitkä koipisena saa leffoista aina lähteä kintut kipeinä

  269. Toikkuu sanoo:

    Avomieheni kanssa tietenkin! Asutaan länsirannikolla kaukana pääkaupunkiseudusta, joten voitaisiin samalla viettää kokonainen kaivattu parisuhdeviikonloppu mm. elokuvan merkeissä!

  270. Tiina sanoo:

    Lähtisin aviomieheni kanssa elokuviin, koska ensi vuoden alussa esikoisemme syntyy maailmaan ja vielä ennen sitä haluaisin pitää nostalgisen treffi-illan. 🙂

  271. PiitiS sanoo:

    Tyttäreni kanssa:)
    Oletpa kyllä muuttunut vuodesta 2011, postauksia selatessa ja näin hän se menee ikä tuo katsantoon uutta ulottavuutta:)

  272. Helena sanoo:

    Siskoni kanssa menisin! Hän asuu Helsingissä ja siellä vieraillessani käydään usein leffassa. Olisi kiva kokea tuo Scape-sali, olisi ainakin jotain spesiaalimpaa 🙂

  273. Rinsessa sanoo:

    Rakkaan kihlattuni! Menimme kihloihin 7.1.2016 eli vuosi tulee kohta täyteen. Olisi ihanaa viedä mies katsomaan leffaa juhlapäivän kunniaksi. Yleensä meillä mies vie/järkkää treffit, olisi kiva kerrankin yllättää hänet 🙂

  274. Nooruska sanoo:

    Poikaystävän kanssa lähtisin! Hän on ollut opiskelijavaihdossa nyt yli 4kk toisella puolella maapalloo ja viikon päästä olisi palaamassa vihdoin takaisin Suomeen, joten olisi ihana yllättää hänet tämmösillä lipuilla ja yhteisellä ajalla juurikin saman leffan parissa jonka myös te kävitte katsomassa !

  275. R sanoo:

    Miehen kanssa ehdottomasti menisin 🙂

  276. Alisa sanoo:

    Parhaan ystävän kanssa ehdottomasti!

  277. Annu sanoo:

    Avopuolisoni kanssa, sillä syksy on ollut niin kiireinen ettei ole juurikaan ehditty viettämään yhdessä laatuaikaa. 🙂

  278. 101Dalmatialaista sanoo:

    Ystävän kanssa on ollut puhetta että välipäivinä käytäisiin leffassa, hänen kanssaan siis menisin (:

  279. Johanna sanoo:

    Mieheni kanssa lähtisin ehdottomasti 🙂 Liian vähän saatu kahdenkeskeistä aikaa tässä viimeisten parin vuoden aikana.

  280. Tt sanoo:

    Miehen tai parhaan ystävän kanssa.

  281. Rosanna sanoo:

    Aviomiehen tai kaverin kanssa 🙂

  282. Heidi sanoo:

    Lähtisin mieheni kans ku ollaan vielä Helsingissä loppiaiseen asti, sitte koittaa arki Rovaniemellä (Mari asu ennen meän naapurissa) 😀 Meki varmasti käytäs kattoon tuo Rogue.
    Olin pari kuukautta leffateatterilla hommissa ja tulin aika valikoivaksi omasta leffankatselustani, ainoa miinus minkä hoksaan tuossa Scapessa on jalkarahien puute. On niin kiva nostaa jalat ylös leffan ajaksi 😀 Muuten näyttää tosi siistiltä ja olis kiva kokea mitä uutta teatterialalla tulee Suomeen.

  283. Susanna sanoo:

    Ottaisin mukaan parhaan kaverini! Ollaan molemmat kunnon leffafaneja mutta Scape-salia ei olla vielä päästy kokeilemaan ja tiedän että kokemus kelpaisi myös hänelle paremmin kuin hyvin 😀

  284. Jasmin sanoo:

    poikkiksen kaa!

  285. Marie sanoo:

    Poikaystävän kanssa lähtisin 🙂

  286. Maarit sanoo:

    Menisin mieheni kanssa, joka sekoasi onnesta kuullessaan tällaisesta! Rakastamme elokuvia ja pieni irtiotto päkaupungissa tulisi tarpeeseen tässä hektisessä pikkulapsiarjessa 🙂

  287. Cecci sanoo:

    Avomieheni kanssa! Pikkulapsi arjessa helposti unohtuu se kahdenkeskeinen aika 🙂

  288. Pihlie sanoo:

    Poikaystävän kanssa pidettäis treffi-ilta! Noilla istuimilla voisin mukisematta kattoa hänen valitseman leffan, vaikka meidän leffamaku eroaa melkoisesti. 😀

  289. Oman mieheni kanssa lähtisin. 🙂 tekis niin hyvää tähän lapsiarjen keskelle.

  290. heidi sanoo:

    Poikaystäväni kanssa menisin, kun olemme tulossa Helsinkiin lomailemaan:)

  291. Anna sanoo:

    Veisin täysi-ikäistyvän ”pikku”veljeni juhlapäivän kunniaksi 🙂 Varmasti mukava yhteinen kokemus.

  292. Marika N sanoo:

    Leffassa ja syömässä käyminen on ollut aina iso juttu suhteessamme, pieni arjen luksushetki, jolloin saa viettää aikaa toisen kanssa. Yhteistä aikaa löytyy liian vähän arjessa. Veisin siis rakkaan avomieheni elokuviin nauttimaan kahdenkeskisestä ajasta! Lisäksi uusi sali olisi hieno kokemus kaiken kaikkiaan.

  293. S.K. sanoo:

    Lähtisin elokuviin rakkaan poikaystäväni kanssa. Tämä olisi ihana lahja hänelle 🙂

  294. Noora sanoo:

    Avomiehen kanssa lähtisin täältä liian nopeesti menevästä vauvaarjesta kattomaan myöskin ton uuden star warsin 🙂 ihanaa joulua teille ja tsemppiä loppuodotukseen! 🙂

  295. Veeruska sanoo:

    Veisin leffaan erään tärkeän ihmisen, joka ei oo viel nähny kyseistä leffaa mut haluis kovin ❤

  296. Sanna sanoo:

    Leffoja rakastavan parhaan kaverin kaa menisin 🙂

  297. Nimetön sanoo:

    Rakkaan puolison kanssa <3

  298. heidisusanna sanoo:

    Miehen kanssa, tai sitten annettaisiin ihanille ystäville Helsingissä, jos ei Hämeenlinnasta päästäisi itse irtautumaan. 🙂

  299. Tiia sanoo:

    Avopuolisoni kanssa 🙂

  300. Emmau sanoo:

    Oii menisin miehen kanssa katsomaan juurikin samaisen leffan, olisi tosi kiva ylläri hänelle, kun tänä vuonna ei rahanpuutteen vuoksi mitään lahjoja vaihdella ollenkaan 🙂

  301. Anni sanoo:

    Avomieheni kanssa menisin, olisi ihana käydä pitkästä aikaa yhdessä elokuvissa, ja tietenkin Star Wars on ehdottomasti nähtävä! 🙂

  302. Katja sanoo:

    Oman miehen kanssa menisin nauttimaan kahdenkeskisestä ajasta vielä ennen ku esikoinen syntyy 🙂

  303. Larsson sanoo:

    Veisin minun mammani leffaan pitkästä aikaa! Tyttöjen ilta tulisi tarpeeseen 🙂

  304. Janita sanoo:

    Siskon tai veljen kanssa 🙂 nyt kun opiskelen ja asun toisessa kaupungissa niin kaikki mahdollinen yhdessäolo aika on pelkkää plussaa.

  305. Susanne sanoo:

    Aviomieheni kanssa menisin. 🙂

  306. Emma sanoo:

    Parhaan kaverin kanssa menisin tietysti 🙂

  307. Hanna sanoo:

    Oman avopuolison kanssa lähtisin.. Meillä ei paljoa ole yhteistä aikaa tämän lapsiarjen keskellä ja maaliskuussa onkin toisen laskettu joten yhteinen aika on aika kortilla..

  308. Danilla sanoo:

    Parhaan ystävän kanssa! Molemmilla nykyään niin paljon töitä, koulua ja muita juttuja ettei kovinkaan usein päästä tekemään yhdessä mitään vähän erilaista tai spessumpaa.

  309. Siri sanoo:

    Antaisin liput siskolle ja hänen miehelleen lahjaksi.

  310. mallukka sanoo:

    Poikani yllättäisin!

  311. Krista sanoo:

    Mieheni kanssa, koska hän pitää paljon leffoista ja olisi ihana yllättää hänet. Emme ole kumpikaan käyneet tuossa leffasalissa.

  312. Elina sanoo:

    Avopuolison kanssa mentäisiin 🙂 Tykätään molemmat todella paljon käydä elokuvissa, mutta lippujen hinnan vuoksi niitä raaskii ostaa todella harvoin.

  313. Krista sanoo:

    Poikaystävän kanssa lähtisin, hieman kahden keskeistä aikaa olisi kiva saada. 🙂

  314. Emmi sanoo:

    Menisin ehdottomasti mieheni kanssa! Rakastetaan käydä leffoissa, mutta ei olla käyty tuollaisessa salissa koska onhan se vähän kalliimpi!! Ihana olisi päästä, tietäisipä sitten onko se oikeasti sen rahan arvoinen leffakokemus 🙂 ja voisi jatkossa käyttää enemmän sitä salia!

  315. Helena sanoo:

    Ehdottomasti mun miehen kanssa lähtisin katsomaan! Osais arvostaa yhtä paljon kun Otto ja meilläkin alkaa kohta vauva-arki, joten noi nahkapenkit houkuttelee mua ison mahan kanssa enemmän, kun tavallisen teatterin penkit 😀

  316. Riina sanoo:

    mukaan ottaisin perheeni 🙂

  317. Kepa sanoo:

    Mieheni kanssa! Samaiseen reissuun voisi yhdistää sitten hotelliyötä ym ihanaa 🙂

  318. Katri sanoo:

    Veisin ehdottomasti isän elokuviin. Isä rakastaa elokuvia, mutta ei ole syystä tai toisesta käynyt useampaan vuoteen elokuvateatterissa katsomassa mitään. Olisi vielä ihan superia päästä testaamaan tätä uutta salia!

  319. Mari sanoo:

    Miehen kanssa ehdottomasti lähtisin 🙂

  320. Jolanda sanoo:

    Avomiehen kanssa, olisi ihan huippua päästä viettämään laatuaikaa kaksin leffaan ja oon jo jonkin aikaa odotellut että pääsisi kokemaan Scape-salin.

  321. Milla sanoo:

    Ooooooi, olisipa kyllä ihana päästä tohon saliin katsomaan leffaa. Nyt lähipäivinä tulee se ”sing” -animaatio leffoihin. Sen haluaisin päästä mun pojan kanssa katsomaan. ♥

    Ihana loppuraskautta sinne. Ootte niiiin ihana perhe. ♥

  322. Julia sanoo:

    Menisin parhaan kaverini kanssa, joka on ihan totaalinen leffahullu! 🙂 <3

  323. Minna sanoo:

    Veisin leffaan ehdottomasti oman isäni. Yhteistä aikaa löytyy liian harvoin ja ikinä ei olla yhdessä käyty elokuvissa, joten mielestäni tämä pitäisi korjata, ja ihan huippua olisi viettää ensimmäinen yhteinen leffakerta noin hienossa salissa! 🙂

  324. Sissi sanoo:

    Siskon kanssa menisin. 🙂

  325. Emma sanoo:

    Lähtisin avomieheni kanssa!

  326. Jenni Hirvonen sanoo:

    Äitini, veljeni ja mieheni kanssa 🙂

  327. Pihla Aikala sanoo:

    No koko viisi henkisen perheeni kanssa tietty!! Siitä tulisikin upea joulumieli, kun pääsisi viemään vannoutuneen Star Wars-fani isäni tuonne!! :))

  328. Nicole sanoo:

    Veisin avopuolisoni katsomaan juurikin tuota samaa Star Wars leffaa kuin tekin sillä siitä on puhuttu jo jonkin aikaa ja välipäivien loman aikana olisi mahdollisuus viettää laatuaikaa

  329. Jasmin sanoo:

    Parhaan kaverin kanssa 🙂

  330. Jonna sanoo:

    Avomiehen kanssa menisin. Oispa kiva käydä pitkästä aikaa leffassa!

  331. Tirppa sanoo:

    Miehen kanssa, ei olla pitkään aikaan käytykään leffassa 🙂

  332. Nanne sanoo:

    Lähtisin katsomaan leffaa ihanan äitini kanssa, joka käy TODELLA harvakseltaan elokuvissa. Hän olisi taatusti innoissaan, jos pääsisimme viettämään yhteistä aikaa ja vieläpä hyvän leffan merkeissä. ♥

  333. Mira Hämäläinen sanoo:

    Kihlattuni kanssa 🙂 liian harvoin käydään leffassa!

  334. Niina sanoo:

    Oman avomiehen kanssa varmasti lähtisin.<3 Tulee käytyä leffateattereissa ihan liian harvoin, vaikka se onkin ihan superkivaa aina kun tulee lähdettyä! 🙂

  335. Heta Jääskeläinen sanoo:

    Ottaisin mukaan tietenkin oman avomieheni, joka varmasti yllättyisi tästä kovasti. Meillä onkin mielessä pari leffaa, jotka pitäisi päästä katsomaan kunhan ilmestyvät alkuvuodesta.

  336. Olga sanoo:

    Kihlattuni kanssa menisin. Vauva-arki alkaa keväällä, olisi ihan mahtavaa ehtiä ennen sitä kokea SCAPE-sali 🙂

  337. A sanoo:

    Menisin parhaan ystäväni kanssa 🙂

  338. Nanna sanoo:

    Hyvän ystävän kanssa 🙂

  339. Milja sanoo:

    Mä menisin ehdottomasti mun poikaystävän kanssa, kun ollaan molemmat opiskelijoita, niin ei oo kauheasti ylimääräistä rahaa leffoihin yms, joten tää olis ihan mahtava juttu!

  340. Anna sanoo:

    Poikaystävän ottaisin mukaan 🙂 Ois hienoa päästä testaamaan uus sali!

  341. Meriina sanoo:

    Menisin avopuolisoni kanssa elokuviin 🙂 Scape on testattu ja se on kyllä mahtava! Ihanaa joulua teille <3

  342. qnmt sanoo:

    Uh!
    Tuollainen lippupaketti olisi täydellinen tekosyy varata hotelli ja ottaa juna isolle kirkolle! Olisi mahtava startti uuteen vuoteen – leffanörttejä kun molemmat olemme – tyttöystävän kanssa!

    Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta teille kaikille!

  343. Minttu sanoo:

    Lähtisin poikaystävän kanssa, ehkä yllättäisin ja mentäs kattoo star wars 🙂

  344. Ansku sanoo:

    Aviomiehen tai parhaan ystävän kanssa! Molemmilla varmaan sama syy, vuorotyö ja vuosikas sekä raskaus vie aikaa kaikelta muulta, olis ihana hengähtää <3

  345. Merve sanoo:

    Lähtisin poikaystävän kanssa ja varmasti mentäisiin myöskin uusin Star Wars katsomaan! Olisi ihana päästä testaamaan uusi scape-sali!

  346. Kotitonttu sanoo:

    Miehen kanssa mentäisiin. Emme ole käyneet koko yhdessäoloaikanamme kuin kerran elokuvissa ja siitä on jo pari vuotta aikaa. 🙂

  347. Miina sanoo:

    Miehen kanssa 🙂 ikuisuus siitä kun oon viimeksi käynyt leffassa ja olisi ihana päästä miehen kanssa leffatreffeille!

  348. Nenne sanoo:

    Poikaystävän kanssa <3

  349. juuli sanoo:

    Avopuolison kanssa 🙂

  350. Kristina sanoo:

    Menisin ihanan tyttäreni kanssa 🙂

  351. Janina sanoo:

    Siskon kanssa! 🙂

  352. Jenni sanoo:

    Avomieheni kanssa lähdettäisiin nauttimaan leffahetkestä! Meillä ollut nyt pidempi kausi kun molempien vuorotöiden vuoksi yhteinen aika jäänyt täysin minimiin. Nyt kuitenkin tänään aamulla saatiin kuulla mieheni saaneen vakipaikan työstä jonka kanssa yhteistäkin aikaa alkaa jälleen järjestymään niin sitäkin olisi ihana päästä juhlistamaan yhdessä kahdenkeskisen ajan ja leffailun ja poppareiden merkeissä. Onnellista joulunaikaa sinne teidän perheellenne <3

  353. Nips sanoo:

    Miehen kaa tietty <3

  354. Lispe sanoo:

    Mieheni kanssa lähtisin mielelläni 🙂

  355. Tanja sanoo:

    Mieheni kanssa!

  356. Annika sanoo:

    Ehdottomasti mieheni kaappaisin kainaloon leffaseuraksi, sillä edellisestä yhteisestä treffi-illasta on jo ainakin 2 vuotta(!)
    Arki vie perheen, työn ja opiskeluiden ohessa vaan tilaa kaikelta erikoisemmalta. Mies myös aina valittaa leffateattereiden huonoja penkkejä ja niistä seuraavaa armotonta selkäkipua, joten uusi Scape-sali ehkä saisi meidät valitsemaan elokuvateatterin useamminkin vaikka koko perheen rentoutustavaksi 😉

  357. Elina sanoo:

    Poikaystävä lähtisi mukaan:)

  358. Nea sanoo:

    Siskon kanssa ehdottomasti!!

  359. Juuli sanoo:

    Leffahullun kaverin kanssa menisin. Näyttää huikeelta paikalta! 🙂

  360. IRIS sanoo:

    Mieheni kanssa menisin leffaan minäkin <3

  361. Vilja sanoo:

    Poikaystävän kanssa lähtisin pienelle lomalle Helsinkiin ja veisin hänet samalla leffaan ♥

  362. Kiira sanoo:

    Miehen kanssa menisin! Yhteistä aikaa kaksin on niin harvoin 🙂

  363. Reetta sanoo:

    Miehen kanssa lähtisin! Olisi ihana päästä treffeille!

  364. Hippu sanoo:

    Menisin elokuviin mieheni kanssa 🙂 Pitkästä aikaa!

  365. Annina sanoo:

    Mieheni kanssa! Aika tuntuu olevan niin kortilla, joten tällainen piristäisi mainiosti.

  366. Klara sanoo:

    Äitin tai miehen 😀

  367. Emmi sanoo:

    Voi että! Veisin avomieheni leffaan! Itse olen ”hullu elokuvafriikki” ja lähes kyynel silmässä kun ei vieläkään ole päästy kokemaan scape-salin mahtavuutta! Miehelle ei elokuvat tunnu olevan niin tärkeä juttu(en ymmärrä), mutta ehkä tämä Suomen hienoin elokuvasali olisi hänellekkin aikamoinen kokemus. Niin harvoin tulee yllätettyä omaa rakasta, että olisihan se hauskaa päästä yhdessä kunnolla leffaan! Toki jos kymmenen lippua saisi yhteensä niin siitähän riittäisi äitille ja kavereillekkin

  368. Katrine sanoo:

    Miehen kanssa mentäis :)<3

  369. Mango sanoo:

    Poikaystävän kanssa lähtisin leffaan 🙂

  370. Nora sanoo:

    Veisin poikaystävän leffaan 🙂

  371. Elli sanoo:

    Veisin parhaan ystäväni elokuviin, koska olemme molemmat opiskelijoita ja rahat tiukalla. Ala- ja yläasteikäisinä meillä oli tapana katsoa elokuvia yhdessä ja kävimme elokuvissakin aika usein. Olisi hauska mennä yhdessä nytkin 🙂

  372. Elina sanoo:

    Lähtisin erään ihanan miehen kanssa 🙂

  373. Ronja sanoo:

    SISKONI! Ehdottomasti! Jaettaan sama leffafriikkeys! Hän tosin on nähnyt Rogue Onen vasta kerran, itse jo kahdesti<3

  374. Kata sanoo:

    Avopuolison kanssa mentäis leffaan 🙂

  375. Hanna-Kaisa sanoo:

    Lähtisin miehen kanssa. Edellisistä treffeistä taitaa olla aikaa useampi vuosi

  376. Jepa sanoo:

    Mieheni kanssa! Treffi-ilta tulisi kyllä tarpeeseen 🙂

  377. Jonna sanoo:

    Ehdottomasti mun kihlatun kanssa!

  378. Miia sanoo:

    Lähtisin aviomieheni kanssa! Muuten menisin ystävän kanssa leffaan, jos olisi ystävä.

  379. Niina sanoo:

    Miehen kanssa jätettäisiin pian 1-vuotias mummolaan ja paettaisiin treffeille vasta toisen kerran vauvan syntymän jälkeen!

  380. Anna sanoo:

    Poikaystävän kanssa lähden!

  381. Saiann sanoo:

    Siskon kanssa lähtisin:)

  382. Pilvi sanoo:

    Avomiehen kanssa sen kunniaksi että 7. joulu yhdessä! 🙂

  383. Anna-Maija sanoo:

    Meillä olis vähän pitkä matka leffaan, mutta saatais miehen kanssa ainakin yhteinen matka ilman lasta, pitkästä aikaa <3

  384. Maisu sanoo:

    Kokeillaan arpaonnea 🙂 Lähtisin ehdottomasti mieheni kanssa leffaan, hän on varmaan yhtä suuri leffafani kuin teidän Otto. Ollaan tulossa Helsinkiin käymään tässä alkuvuodesta ja leffassa käyntihän olisi hyvä lisä siihen reissuun.

  385. Nopotzionaale sanoo:

    Veisin leffaan tyypin, jonka kanssa meillä on jo pidemmän aikaa ollut vähän ujosti juttua. Leffassa ei olla vielä käyty, niin ois kiva viettää treffi-ilta scape – salissa ☺️

  386. Johanna Manninen sanoo:

    Elokuvia rakastavan mieheni kanssa, itse en koskaan saa päättää elokuvaa, vaan mieheni on valmiiksi aina valinnut elokuvan, jotka yllättää positiivisella sekä negatiivisella tavalla. Tällä kertaa saisin itse valita meille sopivan elokuvan.

  387. Maisa sanoo:

    Miehen kanssa lähdettäisiin edes hetkeksi muuttoa ja arkea karkuun!

  388. Sini sanoo:

    Heh, minäkin ottaisin tuon kakslahkeisen mukaan! Sitä niin harvoin saa innostumaan minnekään lähtemiseen, että jos tuonne edes:)

  389. Josefiina sanoo:

    Lähtisin kyl poikaystäväni kanssa<3 harvoin päästään mihinkään (rahattomia kun ollaan) ja olis mukava viettää kaksinkeskeistä aikaa<3 + te ootte kyl niin ihana pari:3 onnee teille uudesta pikkusesta:33<3

  390. Sanni sanoo:

    Ehdottomasti poikaystäväni! Hän pitää todella paljon elokuvista, mentäisiin katsomaan varmaan juurikin tuo star wars

  391. Primrose sanoo:

    Miehen kanssa lähtisin. ❤ Meillä leffassa käynti on yleensä se ainut syy miksi yleensä lähdetään nykyään ”treffeille”. Scape-salia ei ollakaan käyty vielä testaamassa, joten sekin ois tosi kiva kokemus!

  392. Lisa Love sanoo:

    Mou! Mukanani leffaan pääsisi siskoni Salla jonka kanssa nähdään harvemmin kuin mieheni. ;D

  393. Pauliina sanoo:

    Avomies lähtisi mukaan tottakai! Ollaan kovia käymään leffassa, se on semmoinen meidän juttu ja tuo leffasali olisi mahtava kokea! 🙂

  394. Taina sanoo:

    Miehen kanssa olisi kiva mennä 🙂

  395. Mirjam-Laura sanoo:

    RAakkaan puolison kanssa, ehdottomasti 🙂

  396. Mari Suutarinen sanoo:

    Miehen kanssa ehdottomasti menisin vielä treffeille ennen huhtivauvamme syntymää <3

  397. Tiks sanoo:

    Lähtisin tietenkin rakkaan aviomieheni kanssa viettämään yhteistä laatuaikaa 🙂

  398. Jonna sanoo:

    Leffaseuraksi lähtisi äiti, joka tekee raskasta työtä vanhusten parissa ja jolle pieni arjen luksus tekisi varmasti terää. 🙂 Penkit kuulostavat myös hyviltä, sopisivat varmasti selkävaivoista kärsivälle äidillenikin.

  399. Emilia sanoo:

    yhden mun parhaimmista ystävistä ottaisin mukaan! olis ihan huikeeta, se tykkää tosi paljon käydä leffassa, niin tuli heti mieleen:D

  400. xod sanoo:

    Veisin mun parhaan ystävän jolla on ollut kovin kiireiset ja stressaavat pari kk 🙂

  401. Julia sanoo:

    Lähtisin poikaystäväni kanssa. Meillä on ollut rankka syksy molempien uusien työkuvioiden myötä, emmekä ole nähneet toisiamme esimerkiksi koko joulukuun aikana kuin kahdesti. Edes nyt jouluna ei ole ollut aikaa.. Joten olisi mahtavaa päästä kahdestaan viettämään se aika laadukkasti mikä löytyy ja päästä tsekkaamaan juuri tuo scape! Olemme molemmat teknologia friikkejä, joten se kruunaisi koko homman!
    Ihanaa, että te pääsitte Oton kanssa yhdessä hengähtämään hetkeksi!

  402. Nimetön sanoo:

    Lähtisin varmaankin parhaan kaverini kanssa tai sitten lahjoittaisin liput joillekin tutuille vanhemmille ja suostuisin sillä aikaa hoitamaan heidän lapsiaan. Lastenhoitajana oon huomannut miten paljon pienikin laatuaika saa vanhemmat jaksamaan paremmin arjen keskellä.

  403. linda sanoo:

    Ehdottomasti poikaystävän kanssa lähtisin leffaan 🙂

  404. Jossu sanoo:

    Avomiehen veisin leffaan, varmaankin juuri kyseiseen leffaan. Olis varmasti kiva yllätys, koska ei usko, että lähtisin tuota katsomaan 🙂

  405. Hanna sanoo:

    Lähtisin leffaan parhaan kaverin kanssa.

  406. Minttu sanoo:

    Menisin mun miehen kanssa tietenkin<3

  407. Julia sanoo:

    Opiskelijana tulee niin harvoin käytyä leffassa, varsinkaan noin hienossa teatterissa! Kyllä me avomiehen kanssa lähettäis mielellään kattomaan se uusin Star wars, kun rahapulan takia ollaan jouduttu se skippaamaan 🙂

  408. Heidi sanoo:

    Oman miehen kanssa tottakai, olisi kyllä hienoa saada yhteistä aikaa ja päästä vielä testaamaan uutta leffasalia 🙂

  409. ReeLee sanoo:

    Jos voitan, vien mun miehen leffaan! Tosin me tultais täältä Oulusta asti, mutta tänään ako norwegianin alet niin eihän se ois ku 100€ menopaluu molemmilta 😉 ja tieten kahdenkeskeistä aikaa ❤

  410. Petra sanoo:

    Lähtisin varmaan kaverin kanssa 🙂

  411. Katja sanoo:

    Poikaystävän kanssa! Scapessa ei olla vielä päästy käymään olisi kiva päästä 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.