Maailman paras voileipäkakku + arvonta

19.02.2017

Kun mua jokin aika sitten pyydettiin mukaan Kariniemen ja Lifien kaupalliseen yhteistyöhön jonka aiheena olivat Kariniemen uudet leikkeleet, tiesin heti mitä tekisin: voileipäkakkua! Koko raskausajan olin himoinnut ihan kunnon voileipäkakkua pehmeine juustoineen, ja ajatellut että saan sitä sitten viimeistään vauvan kastejuhlassa. Kampanjan myötä mulle tarjoutui kuitenkin oiva tilaisuus tehdä yksi harjoituskappale ennen kastejuhlaa ja nautiskella voikkarikakusta jo vähän etukäteen. Lähdin suunnittelemaan reseptiä Kariniemen uusien lihapitoisten ja runsasproteiinisten kanaleikkeleiden pohjalta.

Kariniemen kananpojan mustapippuri oliiviöljy filee leikkele

Kariniemen on laajentanut tuotevalikoimaansa leikkelehyllyyn, ja myyntiin on tulleet uudet hunajapaahdettu filee sekä mustapippuri-oliiviöljy paahdettu filee -leikkeleet. Niiden lihapitoisuus on 86% ja leikkeleillä on myös sydänmerkki, joka myönnetään tuotteille jotka sisältävät pehmeää rasvaa ja joiden suolapitoisuutta on vähennetty. Hunajapaahdettu filee maistuu pehmeän hunajaiselta ja on ihanan mureaa. Sitä käytin voileipäkakun täytteessä. Koristeluihin käytin Kariniemen Mustapippuri-oliiviöljy paahdettua fileeleikkelettä.

Meillä leikkeleet kuuluvat aamupalapöytään tietenkin, mutta niiden ympärille voi keksiä kaikenlaisia muitakin reseptejä kuin vain leivänpäällisenä toimimisen. Kariniemen sivuilla on ohjeet esimerkiksi herkulliseen Pasta Kanarbonaraan, sekä vinkkejä kuinka käyttää leikkeleitä tapaksissa. Koska leikkeleet ovat yleensä osana päivän tärkeimpänäkin pidettyä ateriaa eli aamiaista, on hyvä että niissä on pehmeää rasvaa ja paljon proteiinia, jotta nälkä ei yllätä heti tunnin päästä ruokailusta. Varsinkin näin imetysaikana mulla tulee helposti nälkä useinkin, niin on hyvä että ruoka on täyttävää ja terveellistä.

MAAILMAN PARAS VOILEIPÄKAKKU

30 viipaletta täysjyväpaahtoleipää

2pkt Kariniemen hunajapaahdettu filee leikkele

1pkt Kariniemen Mustapippuri-oliiviöljy paahdettu filee leikkele

400g tuorejuustoa (valkosipuli ja chili-paprika)

400g sulatejuustoa (kevätsipuli)

500g creme fraichea

1 kurkku

1rs eri värisiä kirsikkatomaatteja

1 ruukku herneenversoja

1 ruukku ruohosipulia

1tl mustapippuria

maitoa kostutukseen

Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Asettele kuusi viipaletta pohjakerrokseksi. Kostuta maidolla. Kuutioi hunajapaahdetut fileeleikkeleet. Jaa kuutiot kahteen eri kulhoon puoliksi. Raasta puolikas kurkku karkeaksi raasteeksi ja lisää toiseen kulhoista. Sekoita kurkkua sisältävään kulhoon valkosipulituorejuusto ja 200g creme fraichea, ja toiseen kulhoon chili-paprikatuorejuusto, 1 tl mustapippuria ja 200g creme fraichea. Täytä ensimmäinen kerros haluamallasi täytteellä, ja lisää seuraavat kuusi viipaletta paahtoleipää. Kostuta jälleen maidolla, ja täytä toisella täytteellä. Täytettä riittää yhteensä neljään kerrokseen, eli kaksi kerrosta kumpaankin. Kun kakku kerroksineen on valmis, anna sen kostua pari tuntia jääkaapissa kelmujen alla.

Koristelu:

Sekoita sulatejuustoon 100g creme fraichea. Päällystä kakku kauttaaltaan tasaisesti sulatejuusto-creme fraiche -seoksella. Tee kurkun puolikkaasta juustohöylällä isoja leveitä suikaleita. Muotoile kurkkusuikaleista ja mustapippuri-oliiviöljyleikkeleistä ruusukkeita. Koristele kakku ruusukkeilla, yrteillä ja kirsikkatomaateilla esimerkiksi kukkakimpun näköiseksi, tai miten itse haluat.

Meillä tytöt ihastuivat tuohon kukkakimppuideaan jonka bongasivat mun kanssa Pinterestistä, ja niin päätettiin koristella kakku sillä tavalla. Se oli hauska, helppo ja näyttävä koristelu vaikka ei ehkä se kaikkein salonkikelpoisin, hah.

ARVONTA:

Miten sinä käyttäisit Kariniemen Kananpojan uusia filee -leikkeleitä? Jaa oma ideasi tämän postauksen kommenttiboksiin, jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja olet mukana kolmen 20€ arvoisen Kariniemen tuotelahjakortin arvonnassa. Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 26.2.2017 asti. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Yhteistyössä Kariniemen.

Paljon onnea arvontaan kaikille ja ihanaa päivää!


151 Responses to “Maailman paras voileipäkakku + arvonta”

  1. klaara sanoo:

    Käyttäisin fileleikkeitä pienennettyinä munakasrullan täytteenä juuston kanssa.

  2. Katariina sanoo:

    Nam käyttäisin laiskasti leivän päällä tai munakkaassa 😀

  3. MarjaKoo sanoo:

    Voileipäkakussa, suolaisessa piirakassa

  4. Anne sanoo:

    Sämpylöiden väliin leikkelettä, juustoa, salaatinlehtiä, kurkkua ja tomaattia. Maistuvat hyviltä myös ulkoilu- ja retkipäivinä.

  5. Tiuku sanoo:

    Kiva ohje, minäkin osaan tuolla perusohjeella toteuttaa oman visioni. Täyte tuolla Sinun ohjeellasi ja Kariniemen herkullisilla file-leikkeleillä, tekisin voileipäkakkakkuleivoksia ja koristeiksi pientä leikkelesilppua, herneenversoja ja syötävä kukka. Näitä teen helmikuisille nimppareilleni. Kiitos ohjeesta, mukana arvonnassa!

  6. Ninni sanoo:

    Mä tykkään kans hirveesti voileipäkakuista. Täytyykin seuraavan kerran kokeilla tällä sun ohjeella.Kiitos!!

  7. Miia sanoo:

    Kariniemen mainoksessa valmistettiin lehtitaikinapiirasta näistä uutuuksista, sitä olisi kiva kokeilla!

  8. pimassou sanoo:

    Voileipäkakkureseptisi näyttää niin herkulliselta, että sitä olisi kokeiltava! Ja salaatin päälle kokeilisin filee-leikkeitä myös, luulen että niillä saisi helposti salaatista täyttävämmän aterian. 🙂

  9. Elina sanoo:

    Jos jääkaappi näyttää uhkaavan tyhjältä, saatan usein tehdä jäljelläolevista leikkeleistä esimerkiksi kinkkupastaa! Eli niinkin yksinkertaista, kun leikkeleet palasiksi ja pannulle sipulin ja yrttien kanssa, kermaa päälle ja keitetty pasta sekaan! Ylsinkertaista jämäruokaa! Nam 🙂 Voisin kuvitella, että nämä kariniemen leikkeleet sopisivat tähän tosi hyvin!

  10. Minna sanoo:

    Tekisin myös voileipäkakun!

  11. lilianna sanoo:

    Nuo sopisivat ainakin kylmiin wrappeihin yhdessä tuorejuuston, salaatin, tomaatin ja esim. avocadon kanssa.

  12. Meriina sanoo:

    Tekisin hunajapaajdetuista fileeleikkeistä kermaisen kastikkeen gluteenittoman pennepastan kanssa 🙂

  13. Tiina sanoo:

    Näyttääpä hyvältä ja ohjeet olivat sen verran selkeät, että kokeilisin varmaan itsekin! Lisäksi käyttäisin leivänpäällisen lisäksi piirakoiden täytteenä ja pastakastikkeessa. Nam!

  14. Mira sanoo:

    Oon niin mielikuvitukseton, että ihan vaan leivän päällä 😀

  15. Jasmine sanoo:

    Käyttäisin leikkeleitä herkkubrunssilla. Ne olisivat hyviä täytteitä esimerkiksi täytettyihin croissanteihin tai ruisleipien päälle.

  16. Annak sanoo:

    Tekisin jonkun hyvän hieman kermaisen pastan tuosta hunaja marinoidusta, lisäisin sekaan myös cashewpähkinöitä, kasviksia ja pinaattia.

  17. SHaidi sanoo:

    Ihan aamupala paahdetun leivän päällä tai johokin pastaan käyttäen. Nami nami!

  18. Helluw sanoo:

    Mäkin käyttäisin leikkeleitä voileipäkakun tekemiseen. Oon jo pitkään nimittäin halunnut kokeilla voileipäkakun tekemistä, sillä en oo ikinä tehnyt sellaista. Oon aina ajatellut että en kuitenkaan osais tehdä voileipäkakkua. 😀

  19. KatjaL sanoo:

    Käyttäisin munakkaassa ja piirakan täytteenä =)

  20. RiikkaJohanna sanoo:

    Rakastan brunssien järjestämistä ja järjestämme kaveriporukan kanssa vähintään kerran kuukaudessa herkullisen brunssin, joka on ihan paras tapa aloittaa viikonloppu!
    Valmistaisin leikkeleistä jotain hyvää brunssille, täytetyt croissantit, kinkkupiirakka, coctailpalat.. Voileipäkakku menee myös ehdottomasti kokeiluun, nam!

  21. anna s. sanoo:

    Leivän päälle tietenkin 😛

  22. Heidi sanoo:

    Olen utelias kuulemaan, miten teillä ruoanlaitto hoituu näin vauva-aikana. Meillä on kotona uuden tulokkaan lisäksi uhmaikäinen taapero ja tuntuu, ettei aika riitä millään ruoanlaittoon. Molemmat lapset ovat olleet ns. sylivauvoja, että vauva-aikana nukkuvat parhaiten sylissä, eivätkä tykkää kantoliinoista, joten äidin kädet eivät ole kovin usein vapaat muihin puuhiin.

  23. Anniina sanoo:

    Voileipäkakun ja leivän päälle 🙂

  24. Sallakoo sanoo:

    Tekisin täytettyjä patonkeja sekä tietenki voileipien päällä.

  25. Noora sanoo:

    Näitä voisi testata pizzan päällä kera rucolan, peston ja mozzarellan sekä ohuen &rapsakan pitsapohjan! Vielä vähän punasipulia ja avot 🙂

  26. manna sanoo:

    Ihan vaan leivän päällä:)

  27. Justiina sanoo:

    Leivän päällä ja suolaisessa piirakassa.

  28. apple sanoo:

    Leikkeleitä käyttäisin munakkaassa, siihen ne sopivat tosi hyvin 🙂 Tai sitten herkuttelupäivänä jonkun oikein hyvän leivän päällä.

  29. essiiinn sanoo:

    Tekisin niistä varmastikkin voileipäkakun tuleviin ristiäisiin!:)

  30. Emilia sanoo:

    Käyttäisin ihan vaan leivän päällä tai laittaisin munakkaaseen täytteeksi. 🙂

  31. R sanoo:

    Kokeilisin eka leivän päälle ja mikäli tykkäisin niin voisin kokeilla vaikkapa voileipäkakkuun tai piirakkaan 🙂

  32. Sara sanoo:

    Käyttäisin tietysti leivän päälle ja lisäksi testaisin voileipäkakkuun ja suolaiseen piirakkaan. 🙂

  33. Satuj sanoo:

    Käyttäisin leikkeleitä kermaisessa pastassa, wrapeissa sekä suolaisessa piiraassa, nam!

  34. Anna sanoo:

    Varmaan ihan vaan leivän päällä, tai esim. pastakastikkeessa!

  35. Sanna sanoo:

    Tekisin ehdottomasti suolaisen piirakan! Nam!

  36. Salli sanoo:

    Aamupalalla leipien päällä hyvä proteiinin lähde.

  37. Julia sanoo:

    Leivän päällä , salaatissa ja piirakassa 🙂

  38. lillamy sanoo:

    Ihana voileipäkakku <3 Mä tykkään itse eniten lohi-katkarapu-voileipäkakusta mutta tää on varmasti myös tosi hyvää, nam!

    Mä käyttäisin noita leikkeleitä täytettyihin croissanteihin tai patonkeihin (nyt kun kevät on tulossa kovaa vauhtia niin on jo piknikit mielessä :D)

  39. Kirsi sanoo:

    Leivän päällä menisivät parhaiten ja helpoimmin.

  40. Sari P sanoo:

    Voileipäkakkua onkin tehnyt mieli jo pitkään 😀 Kokeilisin fileeleikkeleitä suolaisen piirakan tai pizzan täytteenä!

  41. Maikkis- sanoo:

    Nam, tuota voileipäkakkua pitää tytön synttäreillä kokeilla! Taitaisin käyttää leikkeleitä eniten leivän ja croissantin välissä, mutta myös leikattuna esim pizzan päällä 🙂

  42. Maiju sanoo:

    Tekisin miehelleni pasteijoita, lisätäytteeksi ehkä paprikaa ja juustoa.

  43. nellis sanoo:

    Oon niin tylsä, että ihan vaan leivän päälle laittaisin. Upee kakku sulla 🙂 Mukaan arvontaan.

  44. Elina sanoo:

    Kokeilisin näitä ensi viikolla jonkin sortin kinkkupasteijoissa. Poikaystäväni on perso pasteijoille, joten niitä voisi tehdä evääksi piristämään hiihtolomapäiviä, jotka hän joutuu viettämään töissä.

  45. Primrose sanoo:

    Söisin näitä ihan perinteisesti leivän päällä ja sitten pyöräyttäisin ehkä munakkaan tms. herkkua! 🙂

  46. Essi sanoo:

    Kuopuksen synttäreille voileipäkakkuun 🙂

  47. Katja sanoo:

    Oi näyttääpä ja kuulostaapa hyvältä tuo voileipäkakku! Tuolla ohjeella ois kyllä pakko testata 🙂 ristiäisiin oon myös suunnitellu tekeväni voileipäkakkua, meillä on pari päivää aikasemmin syntyny vauva ku teillä 🙂

  48. Jenna sanoo:

    Patongin väliin ja kaveriksi herkullisia tuoreita vihanneksia ja jotain hyvää kastiketta tai majoneesia, nam!

  49. Essi sanoo:

    Tekisin tämmöisen voileipäkakun kesällä koittaviin ristiäisjuhliin tai ihan vain leivän päälle 🙂

  50. K sanoo:

    Tekisin suolaisen piirakan! Jostain syystä broikkupiirakassa toimivat nimenomaan leikkeleet paremmin kuin varsinainen broileri. Nam! 🙂

  51. sarppa sanoo:

    Riisikakun päällä

  52. Tiinas sanoo:

    Täällä toinen pallomaha joka himoitsee voileipäkakkua… semmosen tekisin siis kunhan vaan uskaltaa syödä!

  53. Salli sanoo:

    Mulla on töissä oikeestaan aina eväänä salaatti, jonka proteiinilähde tulee kalkkunaleikkeleistä – koska se vaan on niin pirun helppo vaihtoehto. Olis huikeeta saada nämä testiin ja siten vähän vaihtelua tuohon perus lounaaseen ☺

  54. Miia sanoo:

    Voileipäkakussa sekä ihan leivänpäällä!

  55. piitu sanoo:

    Ihan vaan ruisleivän päällä

  56. jasminella82 sanoo:

    Tekisin tämmöisen voileipäkakun kesän rippijuhliin. 🙂

  57. A sanoo:

    Käyttäisin varmaan pastan kanssa. 🙂

  58. Marjo sanoo:

    Leivän päällä, munakkaaseen, voileipäkakkuun, kastikkeisiin ja ihan vaan vaikka suupala ☺

  59. nq sanoo:

    Kokeilisin tehdä kermaista kastiketta pastalle! 🙂

  60. Piia sanoo:

    Hei.Tekisin piirakkaa..

  61. Mari sanoo:

    Munakkaaseen tai kermaisen pastaan 🙂

  62. Kvaakkuli sanoo:

    Antaisin miehelle leivänpäällisiksi, kun en itse syö lihaa

  63. Laura sanoo:

    Herkkua! Tekisin uunimunakkaan tai pitsaa, sekä naposteltais siinä sivussa suoraan parempiin suihin

  64. Milla.R sanoo:

    Ehdottomasti kokeilisin tätä sun voileipäkakkua. Raskaana ollessa myös himoitsen sitä. 😀

  65. Erika sanoo:

    Kokeilisin varmaan niitä jonkinlaisessa suolaisessa piirakassa yhtenä raaka-aineena. Tai ehkä pasteijoissa…

  66. Lode sanoo:

    Leivän päällä 🙂

  67. Kistya sanoo:

    Nams nams. Siinä mainoksessa se nainen teki jotain shusin tyyppistä ja shusia ja tuorejuustoa himoinnu koko raskaus ajan nyt. Tekisin siitä shusia mihin laittaisin mausteeksi wasabi tai piparjuuri tuorejuustoa.

  68. Jepa sanoo:

    Tekisin koko perheelle lämpimiä voileipiä!

  69. Anne sanoo:

    Kokeilisin varmaankin tuota voileipäkakkua, näyttää niin herkulta 🙂

  70. Intiaanipäällikkö sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin tuon voileipäkakun tarvikkeisiin ja loput uutuksien maisteluihin leipien päällä :)!

  71. Marika.T sanoo:

    Ainakin leipien päälle ja sitten laittaisin myös voileipälakkuun.

  72. Heidi sanoo:

    Nam, näyttääpä hyvältä :p varmaan pitäis kans tehä voileipäkakku ja sit teen aina kinkkupekoni-pastaa leikkele kinkuista, joten sitä kanssa! Ja kinkkuhyrriä..eli siis vaikka ja mitä keksis kyllä 😀

  73. Tiia sanoo:

    Suolainen piirakka tai just toi voileipäkakku vois olla hyviä tulevien tupareiden tarjottavissa!:))

  74. Aila sanoo:

    Käyttäisin salaatteihin, piiraisiin ja leivälläkin varmaan maistuu.

  75. Henttu sanoo:

    Hmm näitä voisi käyttää vaikkapa suolaisten korvapuustien täytteessä! Sämpylätaikinasta ja tuorejuusto+leikkele+paprika+juusto-täyte

  76. Katri sanoo:

    Nää vois olla hyviä just jossakin piirakassa tai sitten vaihtoehtoisesti esim. hapankorpuista tehdyissä rullissa. Silppuais nuo leikkeleet pieniksi kuutioiksi ja tekisi tuorejuustosta jonkinlaisen tahnan, jonka sitten levittää kostutettujen hapankorppujen päälle. Sitten vaan kelmulla rullaksi ja jääkaappiin. Ei kyllä ehkä olis yöllä kannattanut tätä postausta lukea, nyt tuli nälkä. 😀

  77. Elise H. sanoo:

    Luulenpa, että aluksi laittaisin ihan leivänpäälle. Voileipäkakkua en ole koskaan tehnyt itse, siinä olisikin sopivaa haastetta joksikin viikonlopuksi 🙂

  78. Jenni sanoo:

    Voileipäkakkuun voisin käyttää itsekin, mutta toistaiseksi oon käyttänyt tuota hunajapaahdettua ihan leivän päällä. Pippuriversioo en oo viä maistanu. Sitä täytyy ostaa seuraavaksi.

  79. SAYA sanoo:

    Tekisin kylmiä kanawrappeja, lisäksi ainakin rapeaa salaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, fetaa ja maustettua tuorejuustoa.

  80. Mari v sanoo:

    Voileipäkakussa, suolaisissa piirakoissa ja voileipien päällä.

  81. Jemina sanoo:

    Ihan vaan leivän päälle laittaisin ja saattaisin jopa kokeillakin jakamaasi reseptiä.

  82. Elina.P sanoo:

    Laittaisin lämpöisiin voileipiin 🙂

  83. Teija sanoo:

    Ehkä olisivat kuitenkin eniten edukseen sellaisenaan ja voileipäkakun koristeena.

  84. BIKKE sanoo:

    Heips..luulempa että ne häviäisivät pikkuhiljaa paketistaan suolaisen nälkään :)…Niin ettei niistä ehdi mitään erikoista tekemään 🙂

  85. Oonaa sanoo:

    Karjalanpiirakan päällä:)

  86. Riinu sanoo:

    Laittaisin rieskarullien väliin ☺

  87. Maitoviiksi sanoo:

    Voisin käyttää niitä avuksi nopeaan kanafetapiirakkaan, saisi helposti hieman lihaa piirakan joukkoon.

  88. Liisukka sanoo:

    Leipoisis sämpylöitä ja laittaisin niiden päälle.

  89. Yotimix sanoo:

    Käyttäisin niitä kermaisessa pasta ruoassa, vaikka tuo voileipäkakkukin näyttää ihan super hyvältä… hmm 😉 molemmat!

  90. Tanja sanoo:

    Leivän päällä varmaan parasta. Fileen maku tulisi hyvin esille myös lämpimissä voileivissä. Suolaiseen piirakkaan sopisivat myös. Kuin myös salaattiin yhdessä homejuuston ja vaikkapa päärynän kanssa.

  91. Ellunen sanoo:

    Täälläkin mennään raskaushimojen keskellä, instagram ja ruokablogit ovat omiaan herättämään uusia himoja. Sinun voileipäkakkusi näyttää niin herkulta, mutta nyt raskausaikana omalle listalle pääsisivät täytetyt patongit ja suolainen piiras lisukesalaatin kera.

  92. jenni sanoo:

    Kokeilisin tuota voileipäkakkua, tykkään voileipäkakuista, mut ei ole tullut koskaan itse kokeiltua sen tekemistä. 🙂

  93. Ansku sanoo:

    Mun on jo vuosia pitänyt kokeilla tehdä itse voileipäkakkua, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi 😀 Testaiosin tätä sinun reseptiä 🙂 Leivän päällekin olisi kiva saada vaihtelua.

  94. Sanna O. sanoo:

    Käyttäisin leivän päällä ja croisanttien välissä.

  95. Emma V. sanoo:

    Voileipäkakun myöskin, sillä RAKASTAN voileipäkakkuja.

  96. Suvi sanoo:

    Kokeilisin tietenkin tuota sinun herkullista voileipäkakku reseptiä. Kiva ohje! Mukava, että käytit ns. perusraaka-aineita, joita löytyy myös lähikaupan hyllyltä. 🙂

  97. Donja sanoo:

    Kokeilisin niitä Kariniemen sivuilla olevia reseptejä.

  98. Sari sanoo:

    Lämpimiin voileipiin

  99. Eleviina sanoo:

    Leikkeleistä tekisin makaronisalaattia, johon laittaisin paprikaa, punasipulia, kermaviiliä, majoneesia, yrttejä ja reilusti pippuria! 🙂

  100. j sanoo:

    Ihan vaan leivän päälle laittaisin. 🙂

  101. Annika.J sanoo:

    Leivänpäälle 🙂

  102. Tiuhti sanoo:

    Lämpimiin voileipiin tai munakkaaseen

  103. Laura T. sanoo:

    Laittaisin ihan vain leivän päälle. 🙂

  104. Siili82 sanoo:

    Käyttäisin uunimunakkaan täytteenä

  105. Petra sanoo:

    Käyttäisin ihan vaan leivän päällä tai pizzan täytteenä 🙂

  106. Jonna S sanoo:

    Pilkkoisin rieskarullien väliin 🙂

  107. Heidi sanoo:

    Laittaisin kuutioituna pizzaan, kun aina tulee laitettua kinkkua niin tää olis vähän terveellisempi vaihtoehto 🙂

  108. Mummo kahdelle ihanalle sanoo:

    Voileipäkakkuun laitan nyt tulevana sunnuntaina.

  109. Henna sanoo:

    Pilkkoisin croisanttien väliin.

  110. Petri sanoo:

    Leivän päälliseksi.

  111. Terhi sanoo:

    Kokeilisin noita varmaan suolaiseen piirakkaan, sushiin ja pastankin kanssa varmasti sopisivat hyvin.

  112. Peppi sanoo:

    Suolaisen vohvelin tai uuniperunan täytteeksi 🙂

  113. Laura sanoo:

    käyttäisin leikkeleitä wrappeihin 🙂

  114. Juulia sanoo:

    Ihanan näköinen kakku ja kuulostaa herkulliselta! Voisin itsekin tehdä tuollaisen! Tai ihan leivälle 🙂

  115. xod sanoo:

    Raviolien ja kastikkeen kanssa nam

  116. Olivia sanoo:

    Leipoisin ensimmäisen voileipäkakkuni 🙂

  117. Anniii sanoo:

    Leivän päälle :)!

  118. Jessi sanoo:

    Varmasti menisi moneen! Leivälle, munakkaaseen,leivontaan..

  119. eve sanoo:

    Leivän päälle ja voileipäkakkuun, itse en lihaa syö, mutta miehelle tekisin ylläriksi:)

  120. Soile sanoo:

    Käyttäisin patonkien tai rieskarullien täytteenä. Mukavaa vaihtelua ”mauttomien” leikkeiden jälkeen.:)

  121. Katja sanoo:

    Käyttäisin niitä lämpimissä voileivissä 🙂

  122. Janika sanoo:

    Leivän päällä tai munakkaan seassa 🙂

  123. Mira sanoo:

    Tekisin piirakkaa ja voileipäkakkua omille syntymäpäivilleni 🙂

  124. Heini sanoo:

    Käyttäisin leivän päällä tai munakkaassa 🙂

  125. Johannan sanoo:

    Munakkaassa tai salaatin kyljessä lisänä!

  126. Katariina sanoo:

    Käyttäisin leikkeleitä salaatissa. Sopisi hyvin tavallisesti käytettävän kinkun tilalle

  127. JennaO sanoo:

    Itse käyttäisin yksinkertaisesti leivän kaverina 🙂

  128. Susanna sanoo:

    Pojan 10v synttärit tulossa, Täällä kanssa lähtis voileipäkakku kokeiluun näillä.

  129. sarita sanoo:

    Sämpylöiden kanssa

  130. Lurpu sanoo:

    Parasta on hyvät leikkeleet syödä sellaisenaan jääkaapin ovella seisten 😀 1. ota leikkele paketista 2. rullaa se 3. ääntä kohden.

  131. Sini sanoo:

    Leipiä tekisin!

  132. ansu88 sanoo:

    Ihan vaan (tylsästi) leivän päällä!

  133. Maiju sanoo:

    Tota voileipäkakkua testaisin ihan varmasti vaikka ei arvontaa voittaisikaan!!:)

  134. juuli sanoo:

    Tuota voikkaria on pakko päästä kokeilemaan!!

  135. ese sanoo:

    Voileipäkakkuun

  136. Marjo sanoo:

    Voileipäkakkua en ole tehnyt vuosikausiin, joten sitä voisi kokeilla taas tehdä.

  137. heidil sanoo:

    Voileipäkakkuun!

  138. Katarine sanoo:

    Aamupalaleipien päällä. Joka aamu täytyy saada kahvin kanssa ruisleipää jonka päällä on juustoa,leikkelettä sekä kurkkua/tomaattia/ paprikaa. Ilman näitä ei päivä lähde käyntiin 😀

  139. Siinatar sanoo:

    Salaattiin laittaisin suikaleina =).

  140. Irmeli Nieminen sanoo:

    Oih, rakastan voileipäkakkuja… Joten sitä ehdottomasti! 😛

  141. JMN sanoo:

    Tekisin pitsaa ohuella rahkapohjalla, lempparia! 🙂

  142. Arle sanoo:

    Koska ovat niin hyviä, vetelisin naamaani ehkä suoraan paketista 😛 Tai sitten tekisin herkkuleipiä. Tän kakkuohjeen säilytän tarpeen varalle, vaikutti munkin kokkaustaitoihin sopivalta

  143. Mariamariam sanoo:

    Kyllähän tuota voileipäkakkuun ois kokeiltava kun kevään juhlat lähestyy

  144. Malaika sanoo:

    Kyllähän näitä yleensä tulee leivän päällä käytettyä

  145. Kristaliini sanoo:

    Näillä saisi kyllä tehtyä monia herkkuja, mutta leivän päälle mä yleensä leikkeleen laitan

  146. Karenski sanoo:

    Voileipäkakut on mun bravuuri ja nää varmasti sopisi siihen käyttöön kuten ohjeessaki

  147. Azlak sanoo:

    Munakkaaseen, leipiin, piirakkaan

  148. Eija sanoo:

    Itämaiseen kanakeittoon.

  149. Iris sanoo:

    Salaattia tekisin

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.