Vaaleanpunainen asu

20.03.2017

Moni on varmaan huomannut mun vaaleanpunaisen innostuksen meidän sisustuksessa? Se on jotenkin kummasti laajentunut myös vaatteisiin ja asusteisiin tämän kevään aikana, ja mun ensimmäinen keväthankinta taisivatkin olla vaaleanpunaiset Puman tennarit. Ne ovat olleet kovassa käytössä aina kun ollaan menty jonnekin autolla, mutta nyt kun vihdoin lumet alkavat olla kokonaan pois sulaneet niin ne varmaan pääsevät ihan jokapäiväiseen arkikäyttöön. Niillä on tosi hyvä kävellä. Mutta joo, tänään siis esittelyssä melko vaaleanpunainen asu eiliseltä.

Pyörähdettiin keskustassa joskus Oton isyysvapaan loppupuolella, ja mä iskin silmäni vaaleanpunaiseen puuvillaneuleeseen. Mietin että onkohan siinä nyt liikaa vaaleanpunaista vaatekaappiin kun on kengät ja pari hametta ja yksi toppikin, mutta hei eihän mulla ollut vielä vaaleanpunaista n e u l e t t a, hah! Eli ostin sen. Olen uudistanut vaatekaappia aika ronskilla kädellä vauvan syntymän jälkeen, tosin olen tainnut tehdä sen vähän takaperoisessa järjestyksessä kun aloin vasta tällä viikolla keräämään epäsopivia vaatteita sieltä pois. Mutta tosiaan olen täyttänyt sitä ainakin aika ahkeraan, enää jäljellä on reipas tyhjennys.

Nyt olisi varmaan oikea aika lainata se KonMari kirjastosta niin saisi kaapin (ja kaiken muunkin) kivasti järjestykseen.

Takki Shein (saatu) / Neule Gina Tricot / Farkut Gina Tricot / Kengät Puma / Laukku Marc by Marc Jacobs / Aurinkolasit Dior / Tupsu H&M /

Mä tykkään tässä asussa sen yksinkertaisuudesta. Musta ja vaaleanpunainen sopivat hyvin yhteen ja asu näyttää omalta ja ennen kaikkea se on mukava päällä. Ihanaa kun nyt voi jo sanoa että farkutkin on ihan mukavat jalassa, mitä ne eivät olleet vielä pari viikkoa sitten kun puristivat vielä tosi paljon. Pillifarkut on edelleen mun lempparit, vaikka mom jeansit taitavat olla tällä hetkellä se trendikkäämpi vaihtoehto.

Pillit tuntuu vaan niin luonnolliselta kun oon käyttänyt jo niin monta vuotta. Ostin mun ekat pillifarkut Tukholmasta talvella 2003/2004 kun olin kutosluokalla ja muistan vieläkin miten mulle hihitettiin koska bootcut oli silloin vielä the juttu. Mutta kun menin seiskalle niin multa alettiin kysymään mistä olen ostanut mun pillit, ja kasilla niitä oli jo monella muullakin. Mom jeanseille olen lämmennyt paljon hitaammin, mulla oli ekat käytössä jo 2014 syksyllä mutta arastelin niitä jotenkin enkä uskaltanut käyttää. Sitten kun vihdoin aloin lämmetä niille, ne hajosivat. Tänä keväänä päätin antaa mutsifarkuille uuden mahiksen, katsotaan millaisia asuja niiden ympärille saa kehiteltyä nyt kun on seurannut trendiä jo pari vuotta.

Napattiin nämä kuvat sunnuntaina kun mentiin Itikseen sillä aikaa kun esikoinen oli kaverin synttärijuhlissa. Ilma oli märkä ja harmaa, mutta vaaleanpunainen piristää!

Ihanaa maanantaita kaikille!


17 Responses to “Vaaleanpunainen asu”

 1. Minttu MAMI GO GO sanoo:

  Tosi tyylikäs!! <3 !

 2. Johanna sanoo:

  Ihanaa ku susta pursuaa tommosta ”uudet tuulet” -energiaa tai miten sitä ny vois kutsua☺️ Raskausaika on omalla laillan ihanaa mut välillä myös niin tuskasta (rv 27 menossa ja kolmas lapsi tulossa meille myöskin) niin muistan jotenki hyvin ton tunteen sit ku vauva-arki on alkanu rullaan ja maha on poissa ja aurinko paistaa ja tuntuu et haluu uudistaa koko vaatekaapin ja sisustuksen jne jne. Nauttikkaa ihanasta keväästä, vauvasta ja teiän suloisesta perheestä☺️Kaikkea hyvää!

 3. Jii sanoo:

  Ihana asu! Voisin laittaa tollasen yhdistelmän heti päälle itekin :)

 4. Nimetön sanoo:

  Ihanat nuo kengät :) Mistä tuo Tiaran sininen bomber on?
  Itse annoin periksi vasta 2013 ja ostin ensimmäiset pillifarkut :D Olen vm 85 ja läpi yläasteen ja lukion bootcut oli se juttu. Pillitfarkut näytti niin huvittavilta ja kavereiden kanssa kauhisteltiin. Nyt kyllä en muita housuja pidäkään :) Mutta momjeans, ei ikinä :D

 5. Kukka sanoo:

  Ihanan näköinen asuyhdistelmä tosi raikas ❤❤

 6. Nimetön sanoo:

  Oletko tietoinen, että fonecta finderissä on avoimesti näkyvillä sun henkilökohtaisia tietoja, kun katsoo yrityksesi tietoja?
  Varmaan tuolta saa jollain konstilla nuo piilotettua ettei ole ihan avoimesti kaikkien saatavilla! Tai jotenkin niin, että näkyy vain rekisteröityneille käyttäjille.
  Toki jos ihan tietoisesti ne ovat siellä saatavilla niin sitten tämä on turha huomio minulta!

 7. sssansan sanoo:

  Kiva asu, arkinen mutta pirteän keväinen :) Mun alkoi tehdä kanssa mieli nyt ostaa jotkut värilliset kevät/kesäkengät :D

 8. Annu sanoo:

  Voisitko taas tehdä postausta mitä mieltä olet ensimmäisistä blogikirjotuksista ja miten sun blogi on kehittyny vuosien varrella. Oon lukenu sun blogia alusta asti ja eilen aloin lueskeleen sun ensimmäisiä kirjotuksia uudestaan ja kehitys on kyllä ollut ihan jäätävää:D

 9. maiju sanoo:

  Hyvältä näyttää vaaleenpunanen sunkin päällä, tosin sulle sopii kyllä melkeen väri kuin väri! :D
  Minä, joka en oo ikinä piitannu hempeen naisellisista väreistä, oon ny löytäny jonkun vaaleenpunaihastuksen ja kotiutinpa vaaleenpunasen kevättakinkin tässä taannoin!
  Vielä jos sais samansävyset kevättennarit niin aaettä :”)

 10. Milla.R sanoo:

  Ihanaa pinkkiä. Sun sisustustyyli on tarttunut muhun ja tahdon jossain vaiheessa saada meidän kodista vaalean sävyisen. Nykyinen on sekalainen sävy eri tavaroita. :D ja koska tää tuleva on todennäköisesti tyttö niin pinkkiä luvassa. Pian nähdään onko syntyessäkin tyttö

 11. Milla.R sanoo:

  Unohtui edellisestä. Konmaritus ihan parasta sisko lukee kirjaa ja alkanut siivota. Itsellä kirjan luku vasta alussa. Mutta jos sitä pikku hiljaa alkaisi sitäkin tekemään.

  Vähän käytetty sivulla on muuten konmarittajille tämän kuun loppuun ilmainen postitus. :)
  http://www.vahankaytetty.fi/konmari

 12. Sussu sanoo:

  Luota omaan intuition, älä kirjaan

 13. Ronja sanoo:

  Yritin Konmarittaa, lähinnä vaatteiden kohdalla, mutta viiden paidan taittelun jälkeen hajotin miun vaatelipaston :D Nyt joutuu odottelemaan uutta lipastoa jonkin aikaa, joten kaikenlainen vaatteiden venkslaaminen on toistaiseksi jäissä.
  Ehkä voisi kuitenkin heittää pois viimeksi vuonna 2013 käyttämät shortsit, kun ne eivät vaan mahdu… Vai pitäisikö odottaa keleihin, jolloin niitä voisi tarvita :D Siihen mennessä paino on kyllä pudonnut, mutta miten paljon.

  Itse en liikakilojen takia pysty käyttämään vaaleanpunaista, koska mielestäni näytän possulta. Mutta sie näytät tosi ihanalta ja keväiseltä :)

 14. No Pink for Me sanoo:

  Toisille se pinkki vaan sopii ja toiset kärsii ikuisista lapsuudentraumoista, joihin liittyy puhvihihat, ruusukoristeet ja pitsireunukset :D
  Tuo väriyhdistelmä on kyllä kivan raikas, naisellinen ja kuitenkin katu-uskottava!

 15. heidisusanna sanoo:

  Täälläkin iskenyt innostus vaaleanpunaiseen. Niin en oo vielä revitellyt, että olisin omiin vaatteisiin hankkinut, mutta sisustuksessa näkyyy jo. Kääks. Tyylikäs on tuo asukokonaisuus ja kivannäköinen neule. :) Tähän vuodenaikaan sopii hyvin.
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

 16. Katri sanoo:

  Heips! Laitan tämän uudelleen ko et varmaan huomannu ko laitoin ehkä viikko sitte saman :)

  Nukkuuko vauva monet päikkärit? Kauan kestää ja nukkuuko siis sisällä vai missä? :) olis kiva saada postausta tavallisesta kotipäivästä että mitä teette :) laitoin sulle igssä yksityisviestiä jo joku aika sitte missä pyysin tekemään postausta siitä missä säilytätte kotona vaunuja niin saisko semmosta? :)

 17. JonnaKristiina sanoo:

  Ihana asu. Nuo kengät on niin suloiset. :)

Kommentoi