Kimppakuvaukset & Alevinkki

22.06.2017

Lyöttäydyttiin tuossa jokin aika sitten Oi Mutsi Mutsi -blogin Elsan kanssa yhteen ja käytiin kuvaamassa Melli Ecodesignin tämän kevään kauniita aikuisten ja lasten vaatteita. Elsa teki meille mielettömät glitterposket ja kun mä kuvausten jälkeen liihottelin glittereissäni ja vaaleanpunaisessa hupparissani Itiksessä, niin sain kyllä aika monta hymyä osakseni. Melkein pitäisi glitteröidä itsensä joka päivä!

Me haluttiin kuvata vaatteet yhdessä, jotta saatiin molempien postauksiin myös vähän erilaisia malleja. Mun blogissa ei koskaan tule esiteltyä poikien vaatteita kun ei mulla poikaa ole, ja Elsalla taas ei ole yleensä tyttömalleja, eli tilanne oli win-win. Hauskaa saada vähän erilaisia kuvia, nämä postauksen ihanat kuvat on ottanut Tämän kylän Homopoika -blogin Eino Nurmisto.

Meillä oli Elsan kanssa tismalleen samanlaiset Mellin vaaleanpunaiset pitkät hupparit päällä, ja se huppari on kyllä yksi mun viileämpien päivien ehdoton lempparivaate. Peittää pyllyn ja näyttää kivalta esim. kuviollisten tai mustien leggingsien kanssa. Vaaleanpunainen hupparihan on yksi tän kevään trendivaatteista, mahtavaa että suomalainen Melli on näin aallonharjalla! Kevään aikana vaaleanpunainen huppari pääsi jopa loppumaan ainakin XS-koossa kun se oli niin haluttu, mutta nyt sitä on taas saatavilla.

Lasten vaatteissa Mellillä oli tänä keväänä paljon keltaista ja petroolia, jotka näyttivät tosi raikkaalta yhdessä. Tyttöjen frillamekot ovat samanlaiset, eri kokoiset vaan, ja ne ovat olleet kovasa käytössä. Tiaralla on 110/116 ja Zeldalla 98/104. Tätä ihanaa frillamekkoa saa muuten myös haalean vaaleanpunaisena, sekä bodyna. Novalla on keltainen frillahelmabody, niin kaikki tytöt voivat mätsätä keltaisissaan.

Elsan pojalla Kaamoksella on päällään petroolin värisenä Mellin klassikkohuppari, meiltä löytyy tätä hupparia mustana ja se on yksi suosikkivaatteista kuvioleggareiden kanssa, kun se on niin ihanan yksinkertainen. Tähän sopivat hyvin niin petroolit pallot, kuin vaikka sitten nuo keltaiset hortensialeggarit jotka Tiaralla on.

Mellin 100% Suomessa valmistetut vaatteet ovat materiaaliltaan ihanan pehmeitä ja kestävät hyvin pesua. Meillä on ollut Mellejä jo monta kautta käytössä, ja olen ollut laatuun tosi tyytyväinen. Keltaisten kukkien ja petroolien pallojen jälkeen kevätmallistossa ilmestyivät myös ihanat simpukat mintunvihreällä ja korallisella pohjalla, kauniita pastellivärejä siis. Muhun iskee kyllä molemmat, sekä kirkkaat murretut värit että vaaleat pastelliset.

ALEKOODI: Koodilla summersale17 saatte nyt huikeat 30% alennusta Melli Ecodesignin valikoimasta, sieltä voi siis ostaa myös näitä postauksen suosikkeja mukavin alehinnoin! Käykää ihmeessä kurkkaamassa, petrooli ja murrettu keltainen sopivat täydellisesti syksyyn myös 😉 Alekoodi on voimassa 4.7. asti!

Kuvat: Eino Nurmisto / Tämän kylän homopoika

Vaatteet saatu Melli Ecodesignilta.


One Response to “Kimppakuvaukset & Alevinkki”

  1. emzi sanoo:

    ihana toi pinkki huppari 😀 On niin ihanan pitkä 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.