Imetykseen soveltuva hääasu ja tunnelmia ystävien häistä

07.08.2017

Päästiin viikonloppuna juhlimaan meidän ystävien häitä ensin mielettömän kauniissa ja majesteetillisessa Johanneksen kirkossa, ja sen jälkeen Suomenlinnan upeassa Tenalji Von Fersenissä, jonne siirryttiin juhlaporukalle varatulla lautalla. Nämä olivatkin jo toiset häät joita tuolla Suomenlinnassa juhlittiin, ja se on kyllä aivan ihana juhlatila, ei voi muuta sanoa. Häät olivat kauniit, tunnelmalliset ja rakkaudentäyteiset, oikein ihana päivä saatiin viettää hienossa seurassa. Häissä oli paljon tuttuja ystäviä, hauskoja puheita, ihanaa ruokaa ja kivaa ohjelmaa. Ihan täydelliset häät!

Kuten aiemmin kirjoitinkin, me mentiin juhliin kolmestaan Oton ja Novan kanssa. Isommat tytöt pääsivät siksi aikaa yökyläilemään isoisälleen, ja olivat päässeet kotieläintilalle, kylpemään ja leikkimään tätinsä isolla barbiekokoelmalla. Heillä oli ollut siellä oikein kivaa, ja meillä oli sitten mukavaa häissä kun sai keskittyä itse tunnelmaan, kun Nova välillä nukkui pidempiä päiväunia. Tämä oli tosi hyvä ratkaisu, eikä tyttöjä yhtään harmittanut että he eivät olleet mukana, varsinkaan kun tiesivät että heti seuraavana päivänä lähdetään laivalle yhdessä koko porukka.

Juhla-asun ostin jo reilu kuukausi sitten, kun halusin välttää viimehetken paniikkiostoksia, jotka ovat ainakin mulla yleensä huteja, tai vähän sinne päin. Löysin kivan mekon Gina Tricotista, joka oli kietaisumallinen kaula-aukostaan, ja nepparilla kiinni. Eli ihan täydellinen imetykseen!

Vaikka imetyskelpoisen mekon etsintä oli hieman hankalaa, ja rajoitti monen monta ihanaa mekkovaihtoehtoa pois, olen niin tyytyväinen että valitsin sellaisen mekon jossa imetys onnistuu. Nova oli varsinkin loppuillasta jo sen verran väsynyt että ei oikein viihtynyt enää muualla kuin tissillä, ja tuossa mekossa oli helppoa vaan imettää samalla kun keskittyi nauttimaan juhlista. Jos olisi pitänyt poistua toiseen huoneeseen imettämään hankalan mekon takia, olisi mulla mennyt puolet juhlista ohi.

Mekko Gina Tricot / Kengät ZARA / Laukku Rebecca Minkoff / Kello Daniel Wellington (saatu) / Rannekoru Daniel Wellington (saatu) / Korvakorut Marc Jacobs /

Burgundyn värinen mekko oli ihanan ilmava, niin hyvässä kuin pahassa. Hiki ei tullut missään vaiheessa, mutta ei riitä kahden käden sormet laskemaan, montako kertaa mulle meinasi käydä Marilyn Monroet liehuhelman kanssa. Mutta onneksi huomasin joka kerta kun helma alkoi lepattaa, ja ei käynyt mitään pahempia vilahduksia. Mekon materiaali oli sellainen että se ei rypisty ollenkaan, mikä oli tosi hyvä. Helposti rypistyvät kankaat on pienen vauvan kanssa ihan surkeita, koska heti kun vauvan ottaa syliin on mekko jo rypyssä. Nyt ei onneksi käynyt niin.

Suomenlinnaan ehdoton juttu on kyllä vaihtokengät, ekasta kerrasta oppineena mullakin oli ballerinat mukana huikean korkeiden korkojen lisäksi. Niillä mukulakivikävely sujui sitten täysin ongelmitta, eivätkä korkokengät menneet pilalle.

Kiitos vielä mielettömän upeasta juhlapäivästä hääparille ja onnittelut <3


28 Responses to “Imetykseen soveltuva hääasu ja tunnelmia ystävien häistä”

 1. Mary sanoo:

  Oliko sulla lisäksi joku imetyshuivi/harso rinnan yläosaa peittämässä, kun imetit tuon mekon kanssa, vai miten? Kun nykyään on tätä ”imetyskeskustelua” käyty vähän joka puolella, niin tuli vain mieleen…:) Ja itse kyllä siis ajattelen, että imettää saa missä vaan ja miten itselle ja vauvalle helpointa.

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Ei ollut mutta mulla oli sellaiset imetysrintsikat jotka peittävät rinnan yläosan myös silloin kun luukku on auki :) Mutta olisin hyvin voinut imettää vaikka ei olisi ollutkaan, tärkeintä on että Nova saa ruokaa <3

 2. Erika sanoo:

  Todella hyvin sopii sulle tuo mekon väri. Ja Otollakin tyylikäs ja ihanan erilainen puku!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon <3 :) Oton puku oli kyllä mun suosikki!

 3. Anni sanoo:

  Tuo toinen kuva,jossa olet yksin-sivuprofiili.Siis ihan kuin Zelda,niin samiksia! Ihanasti pukee sinua tuo luumunväri.

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Haha kiitos paljon! <3 Zeldassa on kyllä paljon samoja piirteitä kun mulla! :D

 4. Alli sanoo:

  Tosi kaunis mekko ja sopii täydellisesti sun hiusten kanssa!

 5. Elina sanoo:

  Oletpa kauniin ja jotenkin vahvan näköinen noissa kuvissa missä seisot hartiat takana, katse sivulle ja myös tuossa missä katsot kohti kameraa. Kukaan ei tulee ryppyilemään tälle häävieraalle! :) Puvun väri sopii sulle hyvin, samoin käsilaukku on hauskasti saman värinen kuin Oton rusetti.

  Mukavaa loppukesää teidän perheelle!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon, ihana kommentti!! :) <3 Oton rusetti ja asu muutenkin oli musta niin kivat kun ei ollut sitä perus mustaa ja harmaata :D Kivaa loppukesää ja syksyn alkua sinnekin :)

 6. Milla H. sanoo:

  Upea sävy tuossa mekossa, sopii siulle hyvin!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia hurjasti <3 Toi väri on kyllä yksi mun lemppareista!

 7. Helmia sanoo:

  Oi miten kaunis olet! Sulla on kyllä aina niin onnistuneet juhlalookit!:) ja super söötti pikku juhlija :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon, ihanasti sanottu!! :) <3 Mä rakastan kyllä juhlapukeutumista, mutta se on samalla tosi jännää kun ei ikinä tiedä etukäteen että millaiset vaatteet muilla juhlijoilla on ja aina jännittää että onko ali/ylipukeutunut :D

 8. emzi sanoo:

  Ihana mekko :D

 9. omppu sanoo:

  wau, oot niin kaunis <3

 10. Minja sanoo:

  Mulla olis muutama kysymys.
  Teet tosi paljon yhteistyövideoita, tuntuu että suurin osa on niitä. Miksi näin?
  Katoin sun vanhoja IG kuvia, ja haluan kysyä että onko sulla ollut anoreksia? Haluaisin siitä postauksen. :)

  • Alina sanoo:

   On surullista nähdä pieni trolli, vailla tahdikkuutta, älyä ja sisälukutaitoa.

  • Joanna sanoo:

   ”haluan kysyä että onko sulla ollut anoreksia? ” Mitä ihmettä? Missä käytöstavat? Anoreksia ja syömishäiriöt yleensäkin ovat vakavia sairauksia, tuollainen utelu on ilkeää.

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   En kyllä mun mielestä oo tehnyt kovinkaan paljoa yhteistyövideoita, ehkä 2 koko urani aikana :) Eikä mulla ole ollut anoreksiaakaan, tässä on postaus siitä anoreksiasta jota mulla ei ole koskaan ollut: http://butimahumannotasandwich.indiedays.com/2015/05/14/viimeisen-kerran/ niin voit sieltä lukea :) Tahdikasta torstaita!

 11. M sanoo:

  Sama kuva tullu kahteen kertaan. Muissakin postauksissa välillä tulee samat kuvat. Jos et ole huomannut. Kiva mekko :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Hyvä kun sanoit, sitä ei aina huomaa kun lisää monta kerralla! :) Kiitos!

 12. Emilia sanoo:

  Itsekin olen viime aikoina joutunut miettimään imetystä kaikessa pukeutumisessa, se kyllä rajoittaa vähän! Kiva kun löysit noin kauniin mekon missä voi kuitenkin myös imettää, kietaisumalleja olen itsekin suosinut :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Kietaisumallit on kyllä mukavan käteviä imetyspuuhissa, kiva että niitä on aika paljon tällä hetkellä kaupoissa! :)

 13. Eeva sanoo:

  Oi wau mikä lookki sulla!

Kommentoi