Luukku 9: Jouluyökkäreissä + voita ihana kylpytakki

09.12.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Polarn O. Pyretin kanssa.

Vuosi Polarn O. Pyretin kanssa on vierähtänyt todella nopeasti, ja nyt ollaan jo viimeisen, joulukalenteripostauksen, kohdalla! Siis iik, vastahan me ideoitiin tätä vuotta ja mietittiin mielenkiintoisia teemoja vauvan ensimmäisen vuoden pukeutumisesta. Mutta joo-o, totta se on, nyt on vuoden viimeisen PO.P-postauksen aika, ja tänään jutellaan yökkäreistä!

Me alettiin käyttää kuopuksella yökkäreitä enemmän vasta sitten kun hän alkoi nukkumaan puolet yöstä omassa sängyssään. Silloin kun hän nukkui koko yön mun viekussa, tuli yökkärissä liian lämmin, varsinkin kesällä. Me suositaan yökkäreissä haalarimallia, ja etenkin sellaisia yökkäreitä, joissa on joko nepparit tai vetoketju edessä niin että puvun saa kokonaan auki. Ne on kaikista helpoimpia pukemisen ja vaipanvaihdon kannalta meidän mielestä. Haalarimalli on vauvalla ihana kun  se ei purista tai kiristä mistään, ja onhan se nyt ihan äärettömän suloisen ja ”vauvamaisen” näköinen. Nautin kaikesta vauvamaisesta niin kauan kuin vielä voin, kun tuo meidän pikkutyyppi kasvaa niin kohinalla.

Isommilla tytöillä on vähän vaihtelevasti sekä pyjamia että ”yömekkoja” eli yöpaitoja. Suurimmat suosikit on olleet viime vuonna mummulta joululahjaksi saadut Polarn O. Pyretin sydänyöpaidat, jotka ovatkin usein tytöillä päällä.

Valittiin Polarn O. Pyretin valikoimista kaikille kolmelle klassikkoraitaa yökkäriksi. Ihastelin kyllä montaa muutakin kuosia, mutta raikas ja pirteä punavalkoinen raita toimii aina, muulloinkin kuin jouluna. PO.Pin Originals -klassikkomalliston raitavaatteista suurin osa on Eco-merkittyjä, niin myös nämä ihanat yöhaalarit ja yöpaidat. Se tarkoittaa sitä, että yökkärit on valmistettu sertifioidusta puuvillasta.

Yökkäreiden kaveriksi tytöt saivat jotain sellaista mistä ovat haaveilleet pitkään: omat pehmeät kylpytakit. Polarn O. Pyretillä on nyt valikoimissaan aivan uskomattoman suloisia kylpytakkeja, kettu- ja pupunkorvilla varustettuna, ja sen lisäksi kylpytakkeja saa myös klassikkoväreissä. Tytöt halusivat kaikki kolme ihanat valkoiset pupu-kylpytakit itselleen, ja näyttävät kyllä niin suloisilta ne päällä. Me ollaan kovia saunomaan, joten nyt on kuulemma ihanaa kun voi aina saunan jälkeen kääriytyä unelmanpehmeään kylpytakkiin. Ja aamuisinkin ne on kuulemma ihana laittaa päälle. Tyttöjä odottaa joulupaketissa vielä aamutossut joista he eivät tiedä mitään, mutta nehän mätsäävät sitten loistavasti näihin kylpytakkeihin, sitten on koko setit kunnossa.

Näissä yhdistelmissä on ihanaa tassutella aattoaamuna seesteisesti portaita alas, ja tulla tsekkaamaan äidin ja isin koostamat aattoaamun pakkaukset, joista löytyy ne perinteiset: eli jouluaaton vaatetus, jouluherkku, sekä jouluaiheinen kirja. Ja vaikka vähän vähemmänkin seesteisesti, luulen että aattoaamuna meillä ei ole ihan niin seesteinen tunnelma kun näissä kuvissa, hahaa!

Polarn O. Pyret antoi joulun kunniaksi teille arvottavaksi yhden kylpytakki + PO.P -pupu -setin! Eli vapaavalintainen kylpytakki ja pupu, jotka saa vielä joulupakettiin tälle joululle. Arvonta on käynnissä Instagramin puolella alkaen tänään aamulla klo 10.00, ja aina ensi viikon perjantaihin klo 22.00 asti. Kommentoikaa mun Instasta löytyvää arvontakuvaa (@iinalaura), ja tägätkää siihen kaveri, joka voisi olla arvonnasta kiinnostunut. Muistattehan myös seurata mun ja Polarn O. Pyretin instatilejä osallistuaksenne! Tarkemmat ohjeet löytyvät vielä instakuvan yhteydestä.

 Ihanaa lauantaita kaikille <3


One Response to “Luukku 9: Jouluyökkäreissä + voita ihana kylpytakki”

  1. Eeva sanoo:

    Voi ei, miten ihania kuvia olet tytöistä taas ottanut. Jotenkin ihan liikutuin tuosta kuvasta missä T auttaa N pysymään pystyssä ja laittamaan koristetta, en kestä.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.