Lintsireissu videolla

26.07.2018

Meidän perhe on tämän blogin olemassaolon aikana käynyt jo aika monta kertaa Lintsillä, ja siitä löytyy aika monta postausta. Siksi päätettiinkin viimeksi, että jätetään kuvat vähemmälle ja taltioidaan meidän Lintsireissu videolle! Sillä tavalla saa ihan uutta näkökulmaa reissuun, eikä tule toistettua aina niitä samoja ”syötiin hattaraa, käytiin hepparatsastuksessa, kaikilla oli kivaa” -kliseitä. Nyt saatte ihan itse tulla mukaan ja nähdä, mitä me touhuttiin Lintsipäivän aikana. Siis muuta kuin syötiin hattaraa, käytiin hepparatsastuksessa ja kaikilla oli kivaa. Tervetuloa meidän kanssa Lintsille!

Me mentiin Lintsille heti kun se aukesi aamupäivällä 11 maissa, ja oltiin siellä melkein kuusi tuntia. Se taisi olla meidän pisin Lintsireissu ikinä. Se oli myöskin eka kerta, kun lapset pääsivät käymään monessa laitteessa niiden maksuttomien lisäksi. Ihan periaatteesta en ole ostanut vielä rannekkeita, koska kummatkin ovat vielä alle 120cm mittaisia, eivätkä pääse siksi moniin laitteisiin. Tällä kertaa ostettiin kaksi kuuden lipun lippupakettia (jotka maksavat saman verran kuin rannekkeet), ja käytettiin niitä yhdessä koko perhe. Meillä jäi jopa yksi lippu vielä käyttämättä kahdestatoista, vaikka oltiin Lintsillä se melkein kuusi tuntia. Siitä päättelen, että lippupaketit olivat hyvä ratkaisu.

Me ostettiin mieluummin lippuja, koska ne voi jakaa koko perheen kesken. Tehtiin niin, että isot tytöt saivat kumpikin käydä kolmessa maksullisessa laitteessa mun serkun ja Oton siskon kanssa (joilla oli rannekkeet), ja yhdessä laitteessa mun ja Oton kanssa yhdessä. Niiden lisäksi he kiersivät ne yhdeksän maksutonta laitetta, joista lempparit pariinkin kertaan. Mun serkku ja Oton sisko kiersivät hurjimpia laitteita sillä aikaa, kun meidän tytöt kiersivät niitä maksuttomia. Loput kaksi lippua mun ja Oton piti käyttää kahdestaan johonkin laitteeseen, mutta mä jänistin ja Otto meni sitten siskonsa kanssa Kingiin. Se näytti hurjalta, voi apua! Siksi meillä jäi vielä yksi lippu yli, mutta onpahan ensi kertaan säästössä.

Ensi kesänä varmasti jo ostetaan rannekkeet, kun ainakin esikoinen on satavarmasti yli 120cm. Nytkään ei ole enää kuin parista sentistä kiinni. Ja voihan se olla että hän venähtää loppusyksyn IIK Weekiin mennessä niin, että päästään silloin jo rannekeostoksille. Keskimmäisen luontaisetuna on sitten saada ranneke itselleen samaan aikaan, vaikka ei vielä hirveän moneen maksulliseen laitteeseen pääsekään, koska siinä vaiheessa taitaa olla jo edullisempaa ostaa ranneke hänellekin, jos ostetaan myös aikuisille.

Taaperon kanssa ollaan käyty huvipuistossa ennen tätä kaksi kertaa, ja otettu häntä mukaan sallittuihin laitteisiin, kuten karuselliin. Hän ei kuitenkaan ole niistä kovin innoissaan, vaan on sanonut aina melkein heti ”pois täältä”. Siksi me ei nyt edes yritetty viedä häntä laitteisiin, vaan keskityttiin katselemaan hurjia laitteita kauempaa. Käytiin ihastelemassa vesiputousta, ihmeteltiin lehmä-kylttiä ja piirreltiin katuliiduilla, joita oli taaperoille tarjolla. Hän viihtyi oikein hyvin näiden puuhien parissa koko päivän, vaikka päivän kohokohta taisikin hänelle olla syöminen.

Mahtava Lintsipäivä kivalla porukalla, ja lapsille paljon uusia ja unohtumattomia kokemuksia! He kävivät eka kertaa hurjassa Linnunrata-vuoristoradassa, ja siitä on puhuttu koko viikko, kuinka jännittävä se oli. Mä en voi itse siihen edes mennä migreenin ja vilkkuvien valojen takia, niin oli hauskaa, että he nyt pääsivät siihen molemmat yhtäaikaa kun oli sukulaiset mukana.

Tällä porukalla voisi kyllä lähteä hyvin Lintsille ensi kesänäkin! Mä en itse hurjista laitteista perusta, joten on ihanaa kun mukana on Oton lisäksi muitakin hurjapäitä, jotka voivat olla lasten seurana laitteissa. Ensi kesänä meidän taaperokin varmasti tykkää jo joistakin laitteista, ja pääsee ehdottomasti niitä testailemaan.


5 Responses to “Lintsireissu videolla”

  1. Nimetön sanoo:

    Ihana video! Tyttöjen jännitys tuossa vankkuripyörässä tuntui kyllä tänne ruudun toiselle puolellekin asti. Ihanasti taltioitu lintsitunnelma <3

  2. Inga sanoo:

    Tää video oli kiva idea niiden perus postausten tilalta! Pääs ihan eri tavalla teidän päivään sisään. 🙂

  3. Minnis sanoo:

    Tää oli kiva video! Oikee hymyilytti katsoa kun lapset olivat nii innoissaan! 😀 ihanaa! Ja toi kingi! Oon aikamoinen hurjapää itse, mutta huhhuh toi oli Niiiiiiiiiiin pelottava! Kävin siinä ja kiljuin täyttä kurkkua. Olin niin paniikissa et ei ollut enää edes hauskaa paniikkia vaan hyvä ettei itku tullut pelosta 😀 kun laite sitten tuli alas, olimme kaverin kanssa aivan kalpeita pelosta 😀 EI. ENÄÄ. IKINÄ! 😀

  4. Carla sanoo:

    Siis aaaww kuinka liikkis teidän kuopus oli ruokailemassa ja videon lopulla! <3 Meillä on vuoden ikäinen tyttö ja paljon bongasin yhtäläisyyksiä 🙂 Mä olen lukenut sun blogia jo vuosia, ennen kuin tulin raskaaksi ja vaikutat niin ihanalta tyypiltä ja esimerkilliseltä äidiltä - paljon olen saanut vinkkejä lapsiarkeen täältä. Kiitos siis, että kirjoitat 🙂 Ihanaa kesää teille!

  5. Emilia sanoo:

    Lintsi on kyllä niin kiva vierailukohde, niin aikuisille kuin lapsille. Ja voi tehdä vaikka ihan lyhyenkin reissun pienten lasten kanssa kun ei ole sisäänpääsymaksua! Hyvin välittyi teidän tunnelmat videolta 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.