Arkiviikko pulkassa & samistelua kuopuksen kanssa

17.08.2018

Ensimmäinen arkiviikko on paketissa, selvittiin! Ja hieno viikko tästä tulikin. Ekaluokkalaisella on alkanut koulu hienosti, keskimmäisen dagikseen paluu sujui mainiosti (ja tänään on ollut jo eka vapaapäiväkin), ja kuopus on oppinut tällä viikolla vaikka ja mitä. Esikoinen jatkoi tällä viikolla sirkuskouluharrastustaan, ja viikonloppuna on keskimmäisen vuoro temppuilla Taitoliikuntakeskuksen temppuradalla.

Nämä postauksen kuvat napattiin sillä aikaa, kun koululainen oli sirkustunnillaan. Suvilahden skeittipuisto oli suljettuna vielä Flown jäljiltä skeittaajilta, paikalla oli betoniporsaat skeittausta estämässä. Meille käppäilijöille se oli kuitenkin aivan oiva kiipeily- ja kuvauspaikka, ja lapset leikkivät ja juoksivat siellä ihan innoissaan. Keskimmäinen myös pyysi, että pääsee puistoon harjoittelemaan skeittausta. Sitä hän tosin varmaan joutuu odottelemaan vielä, koska yleensä puisto taitaa olla täynnä vähän vanhoja skeittailijoita, ja on se vähän pelottavakin vielä 5-vuotiaalle aloittelijaskeittaajalle. Ehkä sitten teini-iässä?

Sitä jotenkin kerkesi unohtaa kesän aikana, miten nopeasti nämä arkiviikot kuluvat. Kesällä yhden viikon aikana ehtii tehdä niin hurjan paljon eri asioita, että ne viikot tuntuvat pidemmiltä. Arki ja tarkat rutiinit saavat viikon taas tuntumaan yhdeltä pieneltä hujaukselta. Vastahan me jännättiin sitä ekaa koulupäivää, ja nyt niitä on takana NELJÄ! Ottokin on saanut jo syyslukukauden kurssit suunniteltua, ja tavattua opinto-ohjaajan. Syksyn sävelet näyttävät oikein selvältä ja hyvältä.

Ainoa viikon murheenkryyni on se mun mitä ilmeisimmin ainakin hiusmurtunut varvas. MITEN voi olla, että lapset on hypänneet sen päälle ainakin kaksi kertaa, kun yleensä kukaan ei astu mun varpaille ikinä? Olen teipannut sen kiinni kaverivarpaisiin, ja se tuntui jo paaaljon paremmalta, mutta nämä yllättävät iskut eilen ja tänään on saaneet sen taas kipeytymään. Näytin varvasta samalla kun käytiin kuopuksen neuvolalääkärissä, ja lääkäri vahvisti sen minkä itsekin tiesin: ei sille voi mitään tehdä muuta kuin teipata. Mutta ai että osaa olla rasittava pikkuvaiva, ja varsinkin tämä varpaan huono onni. Pitäisi varmaan pitää jotain Oton ikivanhoja turvakenkiä jalassa kotonakin, hah!

Samisteltiin kuopuksen kanssa ruosteen oranssilla värillä! Mä oon aivan hullaantunut tähän väriin tänä sykynä, ja kuopuksen kaapista sitä löytyykin useasta eri vaatekappaleesta. Löysin myös itselleni ihanan Gina Tricotin The good project-malliston ruosteenoranssin better cotton initiative -sertifioidusta puuvillasta valmistetun trikoopaidan, joka tarttui mukaan. Mulla on ainoastaan yksi pitkähihainen trikoopaita tämän lisäksi jos ei imetysvaatteita lasketa, joten tälle oli todellinen tarve. Paita on vähän lyhyempää mallia, joten se sopii ihanasti kaikkien korkeavyötäröisten alaosien kanssa rennommissa asuissa.

Kuopuksella oli yksi mun hänen kaapin tän syksyn lemppareista, eli Bobo Chosesin ihana automekko! Se on niin kertakaikkisen suloinen. Jalassa myös uudet kengät, kun jalka oli kasvanut kesän ja sandaalikauden aikana peräti kahden koon verran. Niken Air Huarachet ostettiin JD Sportsista Itiksestä, ja ne on i-ha-nat!

MUN ASU | Paita Gina Tricot | Vyö Gucci | Hame Gina Tricot | Laukku &Other Stories | Aurinkolasit Monki | Kengät H&M | Kello Daniel Wellington (saatu blogin kautta) |

KUOPUKSEN ASU | Mekko Bobo Choses | Lippis Kappahl | Sukkahousut Bogi | Kengät Nike |

Viikonlopun ohjelmassa on sokeriserkun synttäreitä, sekä harrastusta. Mä itse aion ottaa varpaani kanssa iisisti ja liikkua mahdollisimman vähän, jotta tämä pahin kipu taas hellittää. Nyt meillä on jääkaapissa odottamassa tapas-lajitelma, kolme eri herkuttelujuustoa ja lajitelma juustohilloja, ja kunhan isotkin tytöt ovat nukahtaneet, niin me pidetään juusto- ja leffailta.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja kiitos hurjasti ihanista kommenteista ja viesteistä, joita ootte viikon aikana laittaneet <3 


7 Responses to “Arkiviikko pulkassa & samistelua kuopuksen kanssa”

  1. Nimetön sanoo:

    Murtuneen varpaan kanssa kannattaa valita mahdollisimman kovapohjaiset kengät. Perinteiset puukengät ovat ihan parhaat
    Mutta mitä kovempi ja joustamattomampi alusta, sen parempi nyt.

  2. Laurakoo sanoo:

    Ihanan raikas yksinkertanen look! Ja noi sun jalat sopii niin hyvin tällasiin asuihin 🙂 Ite kun käy kerrankin salilla, niin lihakset erottuu heti plotteina, vaikka olenkin tosi hoikka. Ottaisin mieluummin tuollaiset mallijalat 😀

  3. Maria sanoo:

    Noi sun jalat on kyllä upeet <3

  4. Nimetön sanoo:

    Kunnon kovapohjaiset kengät jalkaan! Ei ihme jos sattuu kun kävelee tommosilla läpysköillä murtuneen varpaan kanssa.

  5. Suski sanoo:

    Onko nuo kuopuksen niket sellaiset kengät, jotka taipuvat hyvin? Toisin sanoen eivät ole kovat kuin kivet? 🙂 Ovat tosi päheet, ehkäpä meidänkin kuopukselle voisin hankkia. 🙂

  6. Nimetön sanoo:

    Mulla on kokemusta pikkuvarpaan murtumisesta. Uskomattoman kiusallinen vaiva! Pystyin alkuun käyttämään vaan Birkenstock-sandaaleita, joissa on melko taipumaton pohja. Sitten kun syksy saapui, kuljin leveälestisissä Kuomissa. Kesti kuukausia ennen kuin pikkuvarvas oli ennallaan. Toivottavasti selviät helpommalla.

  7. Jasmin sanoo:

    Hei minkä kokoisena sulla on nämä Daniel Wellingtonin kellot? Miettinyt kumman koon ostaisi (28 vai 32) , mutta haluaisin käytännön kokemuksia kumpi on arjessa käytännöllisempi. Onko isompi liian iso jne.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.