Pikkujoulut – hemmotteluilta lukijoille

07.11.2018

Mulla on ihania uutisia teille! Tässä kuussa päästään juhlimaan blogin pikkujouluja, ja ilta koostuu hemmottelusta, naurusta, yhdessäolosta, skumpasta, herkuista ja glitteristä. Jokainen osallistuja saa tietysti myös ihanan goodiebagin mukaan. Blogipikkujouluja vietetään yhteistyökumppanini Salon Pepe Åhmanin tilavassa ja tyylikkäässä Mikonkadun liikkeessä, ja illan aikana kaikki halukkaat osallistujat saavat pikakampauksia ja pikameikkejä esim. silmille tai huulille.  Paikka valikoitui helpon sijainnin ja hyvän tilan perusteella, siellä me mahdutaan loistavasti hengailemaan ja juhlimaan, on mukavia sohvia ja mahtava kuvausseinä, jossa voidaan halutessanne ottaa yhteiskuva, ja myös teille omat kuvat jotka saatte vapaaseen käyttöön. Mihinkään ei kuitenkaan ole pakko osallistua, vaan jokainen osallistuu ihan omien toiveidensa mukaan, tai on osallistumatta.

Tämä taitaa olla nyt kolmas lukijailta jonka järjestän, ja jokaista iltaa olen kehittänyt edellisestä eteenpäin teidän toiveiden ja kokemuksien perusteella. Tällä kertaa luvassa on paljon vapaata hengailua ja aikaa jutella ja vaihtaa ajatuksia, ja siinä lomassa niitä kampauksia ja meikkejä, jos itse niin haluaa. Mä ainakin aion ottaa itselleni ihanan pikakampauksen ja huulimeikin! Illan aikana EI OLE mitään tuote-esittelyitä tai muuta, vaan se on järjestetty ainoastaan meitä varten.

Musta on ihan mieletöntä aina päästä tapaamaan teitä, ja odotan tätä iltaa ihan hirveästi! Pikkujouluja juhlitaan tosiaankin 21.11.2018 klo 18-21. Aiemmin lukijaillat ovat olleet n. 2h mittaisia, ja ollaan todettu, että aika on loppunut aina kesken. Eli nyt on tunti lisäaikaa! Pikkujoulut ovat aikuisille, eli tällä kertaa ei oteta lapsia mukaan, koska kyse on aikuisten hemmotteluillasta ja sisältää esim. sitä skumppaa. Ilta on siis K-18. 

Mukana iltaa järjestämässä ovat Salon Pepe Åhman, Lasten PR, Geffer Oy, S&S kustantamo, Raikastamo & Tarramonsteri, ja meille onkin luvassa hemmottelun lisäksi ihanat goodie bagit, glögiä, skumppaa ja herkkuja. Pidetään yhdessä mahtavat pikkujoulut!

 

Miten osallistut? Tapoja päästä mukaan pikkujouluihin on kaksi. Voit osallistua tämän blogipostauksen kautta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen iina.hyttinen@indiedays.fi tai voit osallistua instagramissa kommentoimalla mun feedissä näkyvää kuvaa (sama kuva kuin tuo tuossa yläpuolella). Sähköpostin kautta arvon mukaan 10 osallistujaa, ja instagramin kautta arvon toiset 10 osallistujaa. Eli osallistujat arvotaan! Osallistumisaikaa on perjantaihin 9.11. klo 22.00 asti, jonka jälkeen ilmoitan mukaan päässeille henkilökohtaisesti! HUOM! Ethän osallistu arvontoihin, mikäli et ole varma pääsetkö mukaan. Ilmoittautuminen on sitova (pois lukien tietysti sairastapaukset jos sellaisia tulee).

IIK! Nähdään pikkujouluissa <3


5 Responses to “Pikkujoulut – hemmotteluilta lukijoille”

 1. Taina sanoo:

  Oi tää olisi ihan mahtavaa :) Ja olisi kiva vihdoinkin päästä jutustelee näin monen lukija vuoden jälkeen :D

 2. Nimetön sanoo:

  Hei!

  Ihana kun jaksat järjestää tällaisia! Itse Oulussa asuvana en pääse osallistimaan, vaikka haluaisinkin…Mutta olisiko joskus mahdollista järjestää täällä jotain vastaavanlaista, kun suuntaatte tännepäin? ;) Ymmärrän kyllä, että teillä on täällä sukulaisia ja ystäviä joiden kanssa haluatte viettää aikaa, mutta jos joskus olette täällä vaikka pidemmän pätkän..Nimimerkillä Toiveita elätellen, pitkäaikainen lukijasi

 3. Katri Uusitalo sanoo:

  Hei! Olen lukenu sinun blogia alusta asti ja olis aivan huippua päästä mukaan! Mulla on 3v tyttö ja vajaa 5kk poika ja en vielä ole päässy tuulettumaan kuopuksen syntymän jälkeen! Nyt olis ihana ja hyvä syy! Eli ehottomasti haluaisin mukaan :)

 4. Mari sanoo:

  Täälläkin yksi Oulun lähistöltä, toiveissa pohjoisen pikkujoulu🤞🤞🤞💖🤣 kiitos ihanan positiivisesta blogistasi💖👌

 5. Inka sanoo:

  Hitto kun pääsis! Asun nykyään hollannissa niin on vähän liian pitkä matka 😅 oon seurannut sua ihan alusta asti, toivottavasti vielä joskus osuu tällänen tapahtuma ja suomen reissu samaan aikaan! 😍

Kommentoi