Te olette maailman parhaita!

22.11.2018
*Lukijailta on järjestetty yhteistyössä Lasten PR:n ja Salon Pepe Åhmanin kanssa. Saimme myös lukijailtaan ilmaiseksi glögijuomat, pillimehut ja limonadit Raikastamolta, sekä goodie bagien sisältöön kirjoja Kustantamo S&S:ltä, lahjakortit  nimikointitarroihin Tarramonsterilta, hiustuotteen & etukupongin Salon Pepe Åhmanilta, pienet pussukat Geffer Oy:ltä sekä liput Designmuseoon Designmuseolta. Salon Pepe Åhman teki meille myös ilmaiseksi kampauksia ja pikameikkejä.

Eilen vietettiin mun urani kolmatta lukijailtaa! Se oli ihan mieletön, ja olen ihan uskomattoman kiitollinen siitä, että niin moni teistä halusi tulla paikan päälle. Halukkaita osallistujia oli lähes 200, mutta 20 henkilöä arvoin tulemaan paikalle. Musta on aina mahtavaa vaihtaa teidän kanssa ajatuksia ja kokemuksia, ja saada palautetta. Lukijailloissa parasta on kuitenkin se, että sinne usein tulee sellaisiakin lukijoita, joiden olemassaolosta en ole edes tiennyt enempää kuin numerot Google Analyticsissa. Eilenkin pääsin tapaamaan montaa sellaista ihmistä, joka ei ole koskaan kommentoinut tai ilmoittanut itsestään, vaikka on hengaillut blogin mukana jopa 7 vuotta! Lukijaillat antavatkin siis ihan uudenlaisen mahdollisuuden tavata sellaisiakin tyyppejä, jotka ovat sitoutuneita ja aina mukana, mutta joista mä en vaan tiedä.

Mä ymmärrän oikein hyvin sen, että moni ei ehdi, jaksa tai halua kommentoida tai lähettää viestiä. Suurin osa lukijoista on sellaisia ”hiljaisia lukijoita” ja niin olen itsekin monen blogin tai muun kanavan kohdalla. Mutta arvostan myös ihan super paljon jokaista saamaani kommentia ja viestiä, sekä henkilökohtaisia tapaamisia teidän kanssa. Niistä saa niin paljon irti itse kirjoittajana. Teistä huokuu positiivista energiaa, valveutuneisuutta ja mahtavia ajatuksia, joista mä voin joka päivä inspiroitua. Kiitos ihan hirveästi!

Parasta oli huomata, kuinka eilenkin lukijaillassa osa solmi uusia ystävyyssuhteita ja sopi tapaamisia, ja tutustui samanhenkisiin ihmisiin. Illassa oli rento tunnelma ja iloinen puheensorina kantautui joka puolelta. Sitä oli ihana kuunnella, ja toki osallistua itsekin keskusteluun. Illassa oli paikalla suunnilleen yhtä monta perheellistä kuin ei-perheellistäkin. Sitä usein ajattelee, että suurin osa lukijoista olisi perheellisiä koska itse olen, mutta tilastot kertovat toisin. Jaottelu menee suunnilleen puolet ja puolet, ja musta on ihan mieletöntä, että onnistun tuottamaan sisältöä, joka kiinnostaa sellaisiakin, joiden kanssa elämäntilanteet ovat aivan erilaiset.

Silti koen, että vaikka te kaikki olette erilaisia ihmisiä, niin ainakin kaikkia lukijailtoihin osallistuneita, ja teitä joiden kanssa vaihdetaan muuten ajatuksia, yhdistää tietynlainen samanhenkisyys. Positiivinen asenne, avoimuus ja rentous tulee ekana mieleen, kun mietin kaikkia teitä, jotka olen blogiurani aikana tavannut. Onhan se toki ihan loogistakin, että erilaisuudesta huolimatta ne on ne jotkut yhdistävät tekijät, jotka tuovat ihmisiä yhteen.

Lukijailta ei olisi mitenkään onnistunut ilman yhteistyökumppaneitani Lasten PR:ää ja Salon Pepe Åhmania. Lasten PR:n Riikka hoiti kaikki juoksevat asiat, tarjoilut ja goodie bagit meille, ja piti koko illan ajan kaikista käytännön asioista huolta. Riikka on aivan ihana ihminen, ja olen niin kiitollinen siitä, että Riikka auttoi jälleen järjestämään lukijaillan. Mun hiukset iltaan laittoi oma luottokampaajani ihana Raisa, ja lisäksi taitavat Netta ja Antti tekivät pikakampauksia ja pikameikkejä kaikille halukkaille osana lukijailtaa. Illassa oli ihanaa glamourin tuntua, ja ainakin itse nautin ihan hurjasti siitä, kun joku muu laittaa mun hiukset tai meikin. Salon Pepe Åhman tarjosi meille tilan sekä ihanaa hemmottelua.

Pikkujouluissa oli teemaan sopivasti tarjolla kuohuvaa ja pientä purtavaa. Herkulliset leivät Lasten PR:n Riikka osti meille sympaattisesta kahvila Cafelitosta. Skumpan lisäksi tarjolla oli glögiä, jotka meille sponsoroi Raikastamo Oy. Raikastamolla on kaksi uutta Raikastamon luomuglögiä, perinteistä punaista, sekä vaaleaa omena-lime -glögiä, jossa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Molemmat olivat herkullisia!

Lukijailta on järjestetty yhteistyössä Lasten PR:n ja Salon Pepe Åhmanin kanssa. Saimme myös lukijailtaan ilmaiseksi glögijuomat, pillimehut ja limonadit Raikastamolta, sekä goodie bagien sisältöön kirjoja Kustantamo S&S:ltä, lahjakortit nimikointitarroihin Tarramonsterilta, hiustuotteen & etukupongin Salon Pepe Åhmanilta, pienet pussukat Geffer Oy:ltä sekä liput Designmuseoon Designmuseolta. Salon Pepe Åhman teki meille myös ilmaiseksi kampauksia ja pikameikkejä. 

Otettiin illasta muistoksi vielä ryhmäkuvia. Mä oon vaan vieläkin sanaton ja aivan fiiliksissä teistä. KIITOS! Ja seuraava lukijailta alkuvuoteen on jo suunnitteilla, ja lisäksi mietin, että ensi vuonna voisin hyvin järjestää vihdoinkin sen pohjoisemman lukijaillan Oulussa. Niin paljon on tullut kyselyitä siitä! Täytyy vaan laittaa pyörät pyörimään, ja miettiä miten sen saisi järjestettyä fiksusti.

Aivan ihanaa päivää kaikille ja suuri kiitos vielä eilisestä <3 


5 Responses to “Te olette maailman parhaita!”

  1. Anskukka sanoo:

    Moikka! Mistä tuo sun ihana mekko on? 🙂 ylihuomenna on firman pikkujoulut eikä taas löydy kaapeista muka mitään päällepantavaa 😀

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Moikka! Se on valitettavasti vanha mekko, Gina Tricotin viime kevään mallistoa :/ Mut se on kyllä ihana ja niin rento, ei purista mistään! Toivottavasti löytyy sopiva mekko <3

  2. Suuri kiitos ihan sikaihanasta illasta vielä sulle ja kaikille, jotka olivat sitä mukana järjestämässä, oli ihan supermukavaa ja toivottavasti törmäillään jatkossakin <3 On se vaan jännää, kun suakin pitää jonkinnäköisenä julkkiksena, ja onhan se hassua tietää niin paljon toisesta ihmisestä, jota ei kuitenkaan tunne, mutta silti oli jotenkin niin rentoa rupatella ja hengailla yhdessä sun ja muiden kanssa. Kiitos, sä oot maailman paras! <3

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Oi ihana sinä, kiitos hurjasti <3 Tärkeintä on ehdottomasti se, että teillä oli kivaa! Ja mulla oli todellakin. Ihana kuulla, että oli rentoa, ja punastun näistä kauniista sanoista muutenki! Kiitos <3 Ja ei kun te ootte!

  3. emzi sanoo:

    Ihanaa että oli hyvä ilta 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.