Tiaravideoita, ripsiä ja jättimasua

08.02.2013

Mä ajattelin pitkästä aikaa laittaa vähän videoita, tällä kertaa tosin en itse niissä näy ollenkaan mutta kyllä teille varmaan Tiarankin höpötykset kelpaa. Mä en saa videoita nyt upotettua tähän postaukseen vaikka kaikkeni olen yrittänyt tällä erää, joten laitan teille vain linkit noihin kahteen videoon niin käykää kurkkimassa! Toisessa meidän ihana Tipa-neiti tutkii innoissaan mun meikkipussin sisältöä ja toisessa esittelee legojaan sekä komentaa Mörkö-koiraa. Videoita pääsette katsomaan klikkaamalla noita otsikoita:

Tipa leikkii legoilla

Tipa meikkaa

Mä kävin eilen siellä ripsihuollossa ja voi hitsi miten kivaa oli kun kolme teistä mun ihanista lukijoista tuli moikkaamaan mua! Mä vieläkin häkellyn aina tosi paljon kun joku moikkaa ja vaikutin varmaan ihan aivottomalta ääliöltä, mutta olin tosi otettu ja oli ihana nähdä teitä! Ihan mielettömän kiva tavata ihan kasvotusten teitä jotka meidän juttuja käytte lueskelemassa.

Ripsihuolto sujui kivasti ja mukavan sutjakkaasti. Otin tällä kertaa vähän pidempiäkin ripsiä sekaan mutta edelleenkin lopputulos näyttää musta aika luonnolliselta, kuten toivoinkin. Ripsiäni käyn siis laittamassa Beauty Salon Sarassa Albertinkadulla ja mä oon ollut kyllä tosi tyytyväinen näihin. Ripset on pysyneet hyvin ja aion käydä siellä jatkossakin! Heti tuli freesimpi olo kun sain ripset ojennukseen ja vähän lisää ilmettä kasvoille. Ja oli ihana makoilla ihan rauhassa vain ja saada hetki ihan omaa aikaa.

ripsetjeejee

Kuvailin tänäänkin vähän mun jättimasua, tuntuu että taas on tapahtunut joku huikea kasvuspurtti parissa päivässä. Supistelun kanssa alkaa välillä olla jo aika tukala olo ja liikkuminen on tosi raskasta. Eilinen ripsihuolto kahvilakäynteineen tuntui kyllä selässä ja jaloissa vielä tänäkin aamuna, mutta nyt alkaa olla jo vähän parempi olo. Vielä olisi 12 viikkoa laskettuun aikaan, saapa nähdä millaiset on olot siinä viimeisillä viikoilla kun nyt on jo tälläistä. Mutta en jaksa stressata, tää on loppujen lopuksi tosi lyhyt aika kuitenkin. Mä koitan vain ottaa kaiken irti ihanasta masuasukista ja masusta joka hytkyy ja heiluu jatkuvasti!

IMG_3965x IMG_4009x

Huomiseksi mulla on tekeillä viimeinkin se postaus kaksikielisyydestä, joten pysykäähän kuulolla! Ihanaa alkanutta viikonloppua kaikille <3

PS:  Jos erityisesti toivotte että kirjoitan jostain jutusta liitttyen Tiaran kaksikieliseksi opettamiseen niin kommentoikaa ihmeessä tähän niin koitan sisällyttää niitä siihen postaukseenkin :)!


70 Responses to “Tiaravideoita, ripsiä ja jättimasua”

 1. Avatar Minna sanoo:

  ihana käärmemekko!

 2. Avatar Kiki sanoo:

  Ahh, Ma en kesta, kuinka Tiara voi puhua jo noin paljon!
  Meidan neiti 15kk, ei pahemmin viela rupattele., pudistaa vaan paataan, kun kysyy jtn..haha, vaikka sanoja on tullut jo muutamaan kertaan.
  Tytosta tulee myos kaksikielinen, ja on syntymasta saakka kuullut kahta kielta. Isi Englannista ja mina Suomesta. Asutaan taalla Englannissa. :)
  Joten juu, olisi kiva kuulla muidenkin taipaleesta kaksikieliseksi opettamisessa.
  Kauniit ripset!
  Ihanaa viikonloppua! <3
  P.s Sun masu on ihana!! nim. vauvakuume…

  • Iina Iina sanoo:

   Tipa on pieni papupata :D Ja mä kun vielä noita videoita katsellessa tulin ajatelleeksi että ”harmi kun se ei puhunut yhtä paljon kun normaalisti” :DD! Mutta ei sillä puhumaan oppimisella ole niin kiire, ihan muutamassa vuodessa kuitenkin kaikkien erot siinä puheenkehityksessä tasoittuu ja sitä ei varmaan enää edes muista missä iässä oma lapsi on alkanut kunnolla puhumaan :).

   Toivottavasti tuo kaksikielisyyspostaus kolahtaa, ois kans kiva mustakin vaihtaa kokemuksia muiden kanssa niin kerro ihmeessä miten teillä on sujunut kaksikieliseksi opettaminen :)!!

   Kiitos paljon ihana ja kaikkea hyvää sinne Englantiin :)<3

 3. Avatar Sirkku sanoo:

  Jättimasu, tuoko?! :D Tuohan on tosi suloinen, pieni ja pyöreä. Mulla on ainakin mihin verrata. ;)

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Voi että tuota Tiaraa!! Toi lego video on ehkä hellyttävin ikinä <3

 5. Avatar Mira nda sanoo:

  Ihana masu! Mistä tuo tunika on? :)

 6. Avatar iitukkaa sanoo:

  Aivan älyttömän suloisia videoita Tiarasta!! Tiara puhuu jo tosi paljon ja selkeästi!
  Odotan innolla minkälainen suloinen pikkusisko sieltä tulee, ihana masu muuten! :)

 7. Avatar Jenna sanoo:

  Sun massuhan kasvaa ihan hurjaa vauhtia!<3 Näin aiheesta poiketen mikä kamera sulla on ja onko sulla siihen monta objektia?:) Täsä joskus luin noita sun ihan ekoja postauksia niin huomas kyllä että sun kirjotus-ja kuvaustaidot on kehittyny. :))

  • Iina Iina sanoo:

   Se kyllä kasvaa tosi nopsaan! :) Mulla on Canon eos 450d ja siinä vaan se normiobjektiivi, uus valovoimaisempi objektiivi ois tarkotus hankkia pian :) Kiitoksia hurjasti, ihana kuulla että sun mielestä on tapahtunut kehitystä :)!

 8. Avatar Neppy sanoo:

  Tiara on aivan ihana!! <3

 9. Avatar Krista sanoo:

  Eihän sun blogissa voi enää käydä ilman, että saa hirveän masukuumeen :)

 10. Avatar Nanni sanoo:

  Ihanat videot Tiarasta :)) <3 Vauvakuume sen kun nousee kun kattelee noita :)

 11. Avatar Nea sanoo:

  Voi että <3 ihuna,joo täällä on kans isomasunen,sulla on ihanan muotonen massu. Meijänkin naperosta tehdään kaksikielinen,kun isimies on kaksikielinen joten kirjottelehan vaan :) luen innolla. ihanaa perjantaita <3

 12. Avatar niina sanoo:

  ihana kun Tiara puhuu jo noin paljon<3

 13. Avatar laura sanoo:

  Voi ihana tiara! :) oli niiin suloista ku se komensi mörköä :D

 14. Avatar Helluw sanoo:

  Aivan ihania videoita!! <3 :) Tälläsiä videoita ois tosi kiva saada lisää, perjantai-illan piristys. :) Tiara on niin yli sulonen! <3 Ihana toi sun masu, ja tosi kivat noi sun ripset. Ihanaa viikonloppua teille kans! <3 :)

 15. Avatar Linkku sanoo:

  En kestä miten iso Tiara jo on! Kuten muuten mahakin :D<3

 16. Avatar Iita sanoo:

  Voi ihana toi sun maha, tulee kauhee vauvakuume vaikka mulla on täällä kotona sellanen 2kk poitsu. <3 Oot niin sulosen näkönen kun oot muuten tosi pikkanen ja sit tollanen ihana jalkapallo tossa. :) Iik, mäkin haluan taas vauvamasun! :D

 17. Avatar plipp sanoo:

  Siis kyllä on niin taitava ja kehittynyt tyttö, että ei voi kun ihmetellä!! Ihana! Meidän poika 1,5v sanoo vaan jotain yksittäisiä sanoja, eikä läheskään joka päivä edes :) mutta kaikki ajallaan. Voin vaan kuvitella, että teidän tyttö matkii tällä hetkellä kaikki sanat mitkä vaan ehtii! :) Huomaa kyllä, että olette tosi paljon leikkineet ja jutelleet Tiaran kanssa.

  • Iina Iina sanoo:

   Tiaralla on krooninen puheripuli niinku mullakin :D Ja joo meillä saa tosissaan kyllä varoa mitä sanoo kun Tiara toistaa samantien perässä :DD! Puheenkehitys on niin yksilöllistä, mutta eikös ne erot tasoitu sitten tosi nopeaa parin vuoden jälkeen ja sitten ei varmaan enää edes muista missä iässä oma muksu on oppinut puhumaan :)! Tiara on maailman paras leikkikaveri<3 :D Mukavaa kevättä teidän perheelle :)!!

 18. Avatar Jkhv sanoo:

  Ihania noi videot!:) tullu ittellekki kauhee vauvakuume ku lukee sun blogii:) jos sitä rupeis ittekkin toista harkitsemaan:) oon ihan rakastunu sun blogiin:)

 19. Avatar Kirppu sanoo:

  Huh miten paljon Tiara jo puhuu! Ja eikä edes se että puhuu, mutta että näyttää ymmärtävän kaiken mitä puhuu ja paljon siitä mitä sanotaan. Ihanaa :) voisin kattella tollasia videoita Tiarasta varmaan vaikka kuinka paljon… :D

  Ja tuo sun asu näytti sun päällä ja tuon mahan kanssa jotenkin tosi kivalta. Maha näytti tosi söpöltä. Tykkäsin!

  • Iina Iina sanoo:

   Tiara on kyllä ihana pieni papupata jolla riittää asiaa jatkuvasti :D! Pitää koittaa kuvata enemmän tommosia videoita, jos jatkossa saisin ne vaikka lisättyä postaukseen suoraan enkä vain linkkejä :) Kiitos ihan hurjasti, kiva että tykkäsit<3 :)

 20. Avatar miiaau sanoo:

  vooooooooi miten voi olla noin söpö pikkunen <3 noi videot on jotain niiiiin ihanaa :´) hihkun ku joku idiootti täälä ku Tipa oli niin suloinen ja toi puhe tommosella pienellä äänellä ::)) aaawws ! Tosi hyvin Tiara kyllä osaa jo puhua :o Ja ymmärtääki lähes kaiken mitä sanot.
  huomaa kyllä miten rakastavia vanhempia te tiaralle ootte :) tiara on varmaan maailman onnellisin pikkutyttö. ihanaa että teille tulee toinenkin pikkuinen ::)
  Lisäää videoita vaan!

  • Iina Iina sanoo:

   Hihih se on kyllä ihana neiti kun se höpöttää :D<3 Kiitoksia ihan super ihanasta kommentista/kommenteista ja kiva että tykkäät :)!!<3 Hih ja Tiara sanoo banaania vaihtelevasti paniinaksi ja paniiniksi :DD!! PS se on ihan pihalla ;D

 21. Avatar miiaau sanoo:

  hah pakko viel jatkaa. niiiin ihan toi ”posti posti” :DD ihan onnessa :´) Tipa on hyvä komentamaan koiraa :D sanooks tiara muuten banaania paniinaksi :D:D haha tos toises videos ”ooksä vähä pihalla” ”joo” :D

 22. Avatar Nora sanoo:

  En vaan voi käsittää miten Tiara voi olla noin hyvä puhumaan!!! Fiksu muksu ei muuta voi sanoa :D Ja syötävän söpö

 23. Avatar Jarno sanoo:

  Aaaa! En kestä. Tiara on niin ihana!<3
  Haluun nyt heti leikkimään tipan kanssa :DDD

 24. Avatar JulyMom2013 sanoo:

  Hei, millä tavoin te pyritte siihen, että lapsonen sitten oppii kaksi kieltä hyvin, eikä käy niin että osaa kumpaakin puolet eikä oikein mitään kieltä todella hyvin? Vinkkejä otetaan vastaan :)
  Ja olis kiva saada postausta kanssa ruokapäiväkirjastas tai vaikka raskausajan ”kuntoiluista”. Sulla ei näytä kertyvän muualle kuin tuohon vauvamasuun ja minusta tuntuu, että omat jenkkakahvat kasvaa sitä mukaa kuin masukin :D

  • Avatar ac sanoo:

   Mun on pakko vastata tähän alle, että kyllä se lapsi oppii molemmat kielet yhtä vahvasti, jos molemmat vanhemmat vaan puhuu säännöllisesti sitä omaa kieltään lapselle :) ite en ole koskaan tavannut ketään suomenruotsalaisissa piireissä joka puhuisi molempia kieliä kehnosti, poikkeuksena vaan sellaiset joiden vanhemmat on molemmat puhuneet ruotsia, silloin suomenkielentaito on jäänyt huonoksi..

   Ja iina mulla tuli taas mieleen että kun tiara tykkää niin paljon lukea kirjoja niin onko teillä myös paljon ruotsinkielisiä kirjoja? :) Mun on pakko vinkata tästä http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9174690027&r=1 ja siitä ”tama djur” versiosta (näkyy varmaan sivun sivussa), ne on munkin silmään aivan ihania ja måndelsson haluaa lukea usein just näitä kahta kirjaa :) Ja ne on kivoja senkin takia kun sieltä löytyy vähän eri eläimiä kuin perus kissa koira pupu, siis tosta vilda djur kirjasta :) tosi graafiset kuvitukset ja ihania loruja kaikille eläimille, eikä oo hinnalla pilattuja ;)

   • Iina Iina sanoo:

    En ole mäkään koskaan tavannut ainakaan suomenruotsalaista joka ei osaisi kumpaakaan kieltä hyvin, nimenomaan vaan niitä joilla on suomi sitten jäänyt vähemmälle :)

    Ja hei kiitos kirjavinkeistä! Meillä on jonkinverran ruotsinkielisiä kirjoja, mutta ei lainkaan niin paljoa kuin suomenkielisiä! Pitää siis tutustua noihin tarkemmin ;D! Ja kysymykseesi löytyy vastaus postauksesta, kiva että kysyit :)!!

  • Iina Iina sanoo:

   Mä en oikein osaa vastata siihen että miten ollaan siihen pyritty, lähinnä siten ehkä että pidetty selkeänä se että molemmat puhuu vain ja ainoastaan sitä omaa kieltään :) Toivottavasti postauksessta löytyy kaikki mitä halusit tietää! Ja kiitos postausideasta, mä voisin kirjoittaa ruokapäiväkirjaa mutta liikuntaa mä oon todella huonosti harrastanut varsinkin nyt viimeaikoina kun mun on pitänyt levätä :/ Kyllä on mullakin jenkkikset kasvaneet :DD! Mukavaa raskausaikaa sulle!

 25. Avatar ac sanoo:

  Hei nyt mulla tuli yks kysymys mieleen! Tuleeko tiara menemään suomen- vai ruotsinkieliseen kouluun ja hoitoon ja miksi? :)

 26. Avatar Pilvi sanoo:

  Ihanat ripset, ihana masu ja erityisesti ihana Tiara <3
  Meillä tulee myös olemaan kaksi kotikieltä sitten kun lapsia tulee. Suomi ja ranska :) Kiinnostavaa kuulla siis jo vähän teidän kokemuksia seuraavassa postauksessa :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitoksia ihana<3 :) Tiara on kyllä erityisen ihana<3 :D Ja oi ihanaa, mä rakastan ranskankieltä vaikken siinä kovin hyvä olekaan parin vuoden lukio-opinnoillani :DD!

 27. Avatar Mira nda sanoo:

  Olis muuten kiva nähdä video kaksikielisyydestä :)

 28. Avatar Hannele sanoo:

  Voi,että miten hellyyttävät viedeot Tiara-neidistä<3Yllätyin kuinka hyvin sanoja tyttö jo osaa :) Tuli tosi hyvä mieli videoita katsellessa :) Onko jo seuraavalle tytölle nimi valmiina? :) Mukavaa lauantaita sinne <3

  • Iina Iina sanoo:

   Tiara on kyllä ihana pikkuinen papupata<3 On meillä pikkutyypillekin nimi jo päätettynä mutta paljastetaan vasta ristiäisten jälkeen ;D Kiitoksia ja ihanaa lauantaita sinnekin<3

 29. Avatar Confused sanoo:

  Tämä kysymys ei liity tähän postaukseen, mutta mua ihmetyttää tämä raskausviikkojen laskeminen. Eikös raskaus oo keskimäärin sen 40 viikkoa, niin sehän on sitten 10 kuukautta eikä 9? Tulen ihan sekaisin kun yritän laskea :D

 30. Avatar Elisabet sanoo:

  Voi ei, tuo teidän pikku prinsessa on niin hirmuisen söpö! :))

 31. Avatar dsgd sanoo:

  olinkin kuulevani että meikkivideolla tiara olis sanonut smink kun aloit puhua meikeistä :D tuli heti tää suomenruotsalaisuus mieleen

 32. Avatar nisan sanoo:

  Voi ei miten ihana Tiara on <3 ja ihana masu sulla, voi krooninen vauvakuume, mee pois :D
  Ite kaksikielisenä voisin sanoo et paljon on hyötyä koulussakin kakskielisyydestä, vaikka välilä olikin ärsyttävää ku oli ainut joka osas jotain ja sit ku opet ei mulle mitään lisätehtäviä antanu.. nyhvää sitten lopputunti tekemättä mitään :D
  Työelämässä ainakaan täällä pohjois-savossa en oo hyötyny tuosta kaksikielisyydestä mitään.

  • Iina Iina sanoo:

   Se on kyllä maailman rakkain pikkuinen<3 :) Kiitoksia! Ja täällä pk-seudulla sille ruotsinkielelle on oikeesti kyllä käyttöäkin paljon, Ottokin käyttää työssään päivittäin myös ruotsia :) Mukavaa viikonloppua!

 33. Avatar Petruu sanoo:

  Voi että Tiara on ihana tossa meikkausvideossa! Se on ottanut kovasti äitistä mallia että miten sudilla laitetaan meikkiä :)

  Sulle sopii raskaus, olet todella kaunis!

 34. Avatar laura sanoo:

  Eikä, on niin upeeta huomata miten tiara on oppinu niin paljo kaikkea :)
  Selviä sanoja tulee ja sen puheesta ymmärtääkin jotain, en oo vissiin seurannu tarpeeks tarkasti tätä blogia ku mulle on ihan uus juttu että tiara puhuu noin hyvin ja juoksentelee ympäriinsä (eli siis kävelee täydellisesti) hups..
  Tulee ihan hyvä mieli ku kattoo noita videoita tiarasta ja toiki video minkä just laitoit blogin fb-seinälle jossa tipa tanssii!
  Niin iso tyttö jo :)

  • Iina Iina sanoo:

   Haha Tiara on kasvanut ihan parissa kuukaudessa tosi paljon ja kehittynyt myöskin :D! Se on kyllä ihanaa seurata kun oma lapsi oppii uusia juttuja :) Kiva että tuli hyvä mieli :) Terkkuja Tipalta! <3

 35. Avatar Mami sanoo:

  Moikka! Oon sillon tällön lueskellu sun blogia ja nyt on pakko kommentoida, kun Tiara sulatti mun sydämen nuissa videoissa :) Mulla on itsellä 2kk ikäinen poikavauveli ja Tiaraa katsellessani mietin vain, että voi kun minunkin vauva on joskus tuollainen ihana höpöttäjä <3 Meidän jutustelu on vielä semmoista suloista vauvakieltä ja hymyilyä. On se vaan niin ihanaa olla äiti :)

  • Iina Iina sanoo:

   Heippa<3 Voi onnea ihanasta pienestä :) Ja siis oman lapsen kasvu ja kehitys on kyllä maailman parasta seurattavaa, ei ole mitään palkitsevampaa kun kuulla oman lapsen ihania oivalluksia ja huomata kun lapsi oppii uusia asioita :) Nauti vauva-ajasta ja äitiydestä täysillä! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.