Nununut testissä Tiaralla

08.11.2013

Me saatiin viikko taaksepäin ihana pinkki paketti Minimintistä, joka sisälsi minulle entuudestaan tuntemattoman Nununu -merkin vaatteita. Nununua olen kyllä Minimintin sivuilla ihastellut aiemmin muita ostoksia tehdessäni, mutta en ollut aiemmin vaatteita itse kokeillut luonnossa. Mua viehättää Nununussa kirkas värimaailma ja rennot, yksinkertaiset kuosit todella paljon. Eniten mun sydän sulaa kuitenkin Nununun huippuhauskoille tekstiprinteille jotka sopivat todella loistavasti varsinkin vähän uhmakkuutta omaaville kaksivuotiaille.

Saimme Tiaralle testattavaksi kaksi mekkoa ja leggingsit, kaikki tyttömäisen pinkin ja vaaleanpunaisen sävyissä, joita Tiaralla ei kaapissa entuudestaan ollut kovin paljoa. Tiara elää tällä hetkellä aikamoista prinsessavaihetta ja oli tietysti prinsessapinkistä enemmän kuin innoissaan. Hän pyörähteli ja kiipeili pöydälle esittelemään asujaan, äiti kiittää kun kameran pakoilu -kausi on vihdoin ohitse!

IMG_6734 IMG_6736 IMG_6746IMG_6775x IMG_6781Neonpinkki tähtimekko on ehkä maailman hurmaavin, aivan ihana! Tiara tykkäsi kovasti tähdistään ja esitteli mekkoa innoissaan. Mekko on kokoa 2-3 vuotta, ja on vielä vähän reiluhko meidän 84cm pitkälle 11,8kg painavalle kirpulle, mutta otin mieluummin reilua kokoa koska Nununut kuulemma tuppaavat olemaan naftia mitoitusta. Tuo koko on kuitenkin sellainen että ihan hyvin voi vaatteita jo käyttää Tiarallakin, mutta menevät varmasti vielä keväällä ja ehkä jopa kesälläkin oikein hyvin! Tämä mekko tulee varmasti olemaan yksi kevään ja alkukesän suosikkeja pirteällä värillään.

IMG_6891 IMG_6902 IMG_6913Unelmanpehmeät neonpinkit housut ovat selkeästi myös Tiaran mieleen, niillä on helppo liikkua ja on yksivärisinä helppo yhdistellä vaikka ja mihin yläosiin. Housut ovat myös vielä vähän reilut, mutta se ei haittaa mitään. Housut ovat senverran kevyet että varmasti myös nämä ovat mukavat jalassa kesäkeleilläkin ja sopivan reiluina menevät varmasti pitkälle ensi vuoteen.

IMG_6801 IMG_6808 IMG_6821 IMG_6839What ever -mekko on ihan mahtava! Teksti on niin huvittava kun siihen pukeutuu tuollainen ihana kaksivuotias jonka asenne on monessa asiassa vielä aika ”What ever”, kaksivuotiaat kun ovat juuri sellaisia kuin itse haluavat, omia itsejään, eivätkä pahemmin toisten mielipiteistä välitä – mikä on aika hienoa.

Nununu edustaa kyllä mun lastenvaatemakua todella hyvin, ja veikkaanpa että kyseiseltä merkiltä tulee hankittua ainakin jotkut hupaisilla tekstiprinteillä varustetut mekot tai teepparit tytöille ensi kesäksi. Minimintissä on nyt useita Nununun vaatteita alennuksessa, kuten esimerkiksi tuo meidän saamamme ihana neonpinkki tähtimekko! Nununun vaatteissa on voimakas ominaistuoksu, mutta ainakin meidän vaatteistamme kyseinen tuoksu lähti parin pesun jälkeen pois.

Mitäs tykkäätte, iskevätkö tekstiprintit, neonvärit ja tähtikuosi?

PS: illalla luvassa kuulumisia, meillä on ollut huippukiva viikko!

1176152_10201742037730886_548105345_n


No Responses to “Nununut testissä Tiaralla”

 1. Heini sanoo:

  Ihana etenkin toi tähtimekko, ois aika passeli meidän tytölle myös. Mulla tulee tosi vähän netisä shoppailtua lastenvaatteita, jotenkin oon kai vaan niin laiska tai sit ennakkoluuloinen, kun tuntuu että koot vaihtelee niin hurjasti ja sit joutuu palautteleen. Vaikka eihän se palautus nyt iso homma ookkaan, mutta on niin paljon iisimpää ja rentouttavampaa, kun joskus pääsee rauhassa kaupungille ja voi hypistelle vaatteita ihan omin kätösin. Siitä mä tykkään :)

  • Iina sanoo:

   Mä tykkään tähtimekosta ihan hirmuisesti kans!! :) Mä oon kans enemmän liveshoppailija kuin nettishoppailija, mutta Suomessa edelleen on vaan niin rajalliset valikoimat ilman nettiä että siihenkin on usein pakko turvautua jos jotain erikoisempaa haluaa :D

 2. satuli- sanoo:

  Ihania ihania ihania ihania kuvia! <3 Ihanat vaatteet <3 ja super suloinen Tiara <3

 3. Saara sanoo:

  noissa kahdessa ensimmäisessä kuvassa Tiaran tukka on samalla lailla kun Otolla :) ihania! Tiara on suloinen lapsi!

 4. Nimetön sanoo:

  Oi että miten sulonen voi pikkunen olla ! Ja toi tähtimekko on aivan ihana :)

 5. Lyydia sanoo:

  Ihana 4v pikkusisko tuli katsomaan kun luin tätä postausta ja totesi että ”Kiara on tässä kasvanu!”. Hahhha en ees tienny että se on kuullu josku Tiarasta :-):)

 6. uli sanoo:

  Toi what ever paita on aika mauton..tyhmää pukea 2-vuotiaalle tollanen:D

 7. Anna sanoo:

  Tuli vaan mieleen noista kuvista, että ootko harkinnu Tiaralle lapsimallin hommia? :) Siis en kysy tuomisevasti, enkä erityisesti sitä suosittele, mutta varsinkin toi valkosta seinää/ovee vasten otettu kuva on kun jostain katalogista. :D Niin mikä on sun mielipitees sellasesta ja voisitko kuvitella omien lapsies kohdalle?

  • Iina sanoo:

   Onhan sitä tullut mietittyä kun Tipa viihtyy kameran edessä, mutta ei olla kuitenkaan tehty mitään asian eteen :D Mun mielestä lapsimallius on ihan okei niin kauan kun mennään täysin lapsen ehdoilla eikä tehdä mitään mikä ei lapsen mielestä ole kivaa :)

 8. Tiia sanoo:

  Tiara näyttää ihan mielettömästi Otolta! :D suloinen!

 9. n sanoo:

  Ihania vaatteita! Varsinki tuo tähtikuosinen mekko. :) Meillä taitaa muuten olla aika pitkä tyttö kun on vähän vajaa kuukauden Tiaraa nuorempi ja 2v neuvolassa mitat oli 93cm ja 15kg. :D

  • Iina sanoo:

   Teidän tyttö on just sopivan pituinen kaksivuotiaaksi, Tipa on vaan niin mini :D Tai ainakin kun fb:ssä kyselin lukijoiden muksujen kaksivuotismittoja niin suurin osa oli yli 90cm :D

   • ........ sanoo:

    Meidän poika oli 2-vuotiaana 88cm ja painoi reilu 10 kg. Silti pituus huidellut aina yläkäyrillä… Että mielestäni Tiaran mitat ovat ne ”normaalit”, jos nyt niin voi lapsesta sanoa. Yli 90cm kaksivuotiaana on jo melkoinen pituus!

    • Iina sanoo:

     Tiaran pituus menee ainakin -2 käyrällä neuvolan mukaan että ei se taida ihan se normipituus olla vaikka sinä sitä mieltä oletkin. Jos neuvolan kasvukäyriä et usko niin senhän voi päätellä esimerkiksi lastenvaatteiden kokomerkinnöistäkin: koko 92 on 1,5- 2-vuotiaille lapsille yleensä merkitty ja se taas on meidän Tiaralle vielä aivan liian suuri vaikka moni ikätoveri käyttää jo vieläkin suurempaa vaatekokoa. En ymmärrä miksi tälläisestäkin asiasta pitää tulla napisemaan :D

     • ........ sanoo:

      Oho, olipa tyly vastine. Ihan ystävällisesti yritin sanoa, että en pidä Tiaran pituutta mitenkään epätavallisena tai häntä ”liian” lyhyenä…Mikä kommentissani sinua niin harmitti? Hui, en taidakaan enää uskaltaa tänne kommentoida, kun on niin kipakka vastaanotto.

     • Iina sanoo:

      Ehkä se johtuu siitä että saan niin paljon mukaystävällistä huomauttelua sisältäviä vittuilukommentteja osakseni että niiden joukosta on hankala löytää niitä joissa onkin oikeasti oltu ystävällisiä. Yleensä kun se menee niin että ne oikeasti ystävällisesti huomauttavat kommentoivat omalla nimellään ja ne vittuilijat käyttävät nimimerkkinään joko sanaa anonyymi tai sitten jotain yhtä kuvaavaa kuten kolmea pistettä. Pahoittelut jos sinun tarkoituksesi oli oikeasti olla ystävällinen, eihän se sinun syysi ole että moni muu on ilkeä!

     • ........ sanoo:

      Pitää kyllä vielä sen verran sanoa, että olen lukenut blogiasi pitkään. Hämmennyin kovasti, kuinka hyökkäävästi kommentoit lukijoidesi kommentteja. Minunkin kommenttini oli täysin neutraali ja mielestäni ystävälliseen sävyyn kirjoitettu. En voi käsittää, kuinka sait siitä muodostettua itsellesi noin negatiivissävytteisen. Tuli todellakin sellainen olo, että en viitsi enää tänne kommentoida. Missään muussa blogissa en kyllä moista hyökkäystä ole saanut kommentoituani.

     • Iina sanoo:

      Nyt kyllä täytyy sanoa että tässä on blogiurani hämmentävin kommentointitilanne. Mä luin ensimmäisen vastaukseni uudelleen ja en kyllä koe sen olleen millään tavalla niin hyökkäävä kuin sanot, lähinnä perustelin oman näkemykseni ja loppuun ihmettelin huvittuneesti että miksi sellaisesta (vähäpätöisestä) asiasta pitää napista, lähinnä vain siksi että yllätyin siitä että jollekin tulee mieleen kiistää lapsen oman vanhemman kokemus tämän pituudesta. Tämän jälkeen vielä pahoittelin omaa käytöstäni sinulle koska selkeästi koit sen harmittavana, vaikka itse en koe olleeni kuitenkaan missään vaiheessa asiaton, mutta edelleen koet minun käytökseni hyökkäävänä. Ehkä mun ei tässä vaiheessa auta muuta kuin kiittää siitä että olet lukenut blogiani pitkään ja toivottaa sinulle kaikkea hyvää!

     • ........ sanoo:

      Varmaan huomaatkin kellonajoista, että olemme samaan aikaan kirjoittaneet kommentteja, enkä ole lukenut vastaustasi ennen toisen kommentin lähetystäni. Tosiaan taitaa olla aika jättää tämä blogi lukulistalta ja siirtyä lukemaan niitä, joissa blogistit ovat mukavia ja ystävällisiä. Toivottavasti saisit itsetuntosi kasaan ja sinusta voisi jatkossa välittyä lukijoillesi lämmin ja vähän vähemmän ”katkera” sävy.

 10. Tintu sanoo:

  Törmäsin yhteen bodyyn ja tuli Zelda niin elävästi mieleen että oli pakko tulla linkittämään: http://www.thisiswhyimbroke.com/zelda-link-onesie

  :D

 11. Tiina sanoo:

  Näänkö mä näkyjä vai onko tuon What ever mekon helma rispaantunut? :O kivoja vaatteita!

 12. Nimetön sanoo:

  Tiara poseeraa ihan kuin ammattilaismallit tuossa neljännessä kuvassa. ;D
  Ja tuo 2. kuva, miten joku voi olla noin söpö?? ♥

 13. titti sanoo:

  Meillä tykätään Nununusta ja nytkin on merkin housut päällä :) Sopii hyvin hoikalle lapselle!
  Meillä on koko 4y just hyvä nyt 3v3kk ikäiselle +100cm lapselle eli ovat tosiaan hieman naftimpaa mitoitusta. Kasvunvaraa ei housuissa ole yhtään, mut paidat on ehkä reilumpia.

 14. Tiara näyttää niin Otolle tuossa viimeisessä kuvassa! :D Ei voi erehtyä :) mutta on kyllä kaunis lapsi, ja ihana tuo tähtikuvioinen mekko! :3 <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.