Zeldan 1v-kemut

06.04.2014

Tapahtumantäyteinen viikonloppumme huipentui kuopuksen ensimmäisiin synttärijuhliin tänään, ja nyt olo on väsynyt mutta onnellinen. Meidän tyylille ominaisesti juhlia järjesteltiin aika rennon huolettomalla asenteella, toisinsanoen synttärikutsuna toimi kätevästi FB-tapahtuma ja perjantaina kuuden tunnin shoppailureissun jälkeen raahauduttiin vielä Cittariin ”jotain synttäriherkkujakin pitäisi ehkä olla” -asenteella ja napattiin ostoskoriin sattumanvaraisesti kaikkea mistä ehkä voisi saada jotain helppoa tarjottavaa.

Eilinen oli hulinaa täynnä kun ensin juhlittiin rakkaan ystäväni Oonan babyshowereita, ja sieltä lähdin suoraan vielä Kaislalle ja Simolle Espooseen lautapeli- ja tacoiltaan. Nukahdin yöllä vasta kolmen jälkeen vaikka kotiuduttiin kavereiden luota ja pikaiselta Bakers-visiitiltä jo maltillisesti puolen yön jälkeen. Ei välttämättä mikään paras yhdistelmä lähteä synttäreitä edeltävänä iltana illanviettoon, mutta tämä oli valehtelematta ainoa mahdollinen vapaa ilta kuluneiden ja tulevien muutaman kuukauden aikana, jolloin tämä illanvietto onnistui, ja haluttiin ehdottomasti päästä kerrankin näkemään kavereita ajan kanssa.

Aamu alkoi tuttuun tapaan jo seitsemältä, ja kieltämättä hieman väsytti, mutta kahvin voimalla saatiin päivä käyntiin ja lopulta meillä oli ihan hyvät extempore-tarjottavat. Mustikka-vanilja-banaani-täytekakkua, tuoreita hedelmiä ja mansikoita, parmankinkku-vuohenjuustoleipäsiä, kylmäsavulohi-piparjuuri-ruisnappeja, katkarapuskagen-ruisnappeja, mutakakkua ja keksejä, sekä vaahtokarkkeja.

IMG_9038x IMG_9044x IMG_9046x IMG_9061 IMG_9064x IMG_9092x IMG_9036xMutakakku on mun takuuvarma bravuuri joka onnistuu vaikka vasemmalla kädellä silmät kiinni, mutta täytekakut, lähinnä niiden koristelu, on aina ollut mun kompastuskivi. Vatkasin kermavaahtoa vielä puoli tuntia vieraiden saapumisen jälkeen ja päätin että pursottimen ollessa hukassa, on turha yrittää mitään kovin hifistelykoristeita. Lätkin kermat summanmutikassa kakun päälle ja laitoin vähän mansikoita ja mustikoita koristeeksi. Ihan hyvä kakku tuli, vaikka ei ehkä mitään Pinterestin kakkuinspiraatiotasoa ollutkaan! Täytteenä oli Arlan mustikkavaniljarahkaa, mustikoita ja banaania, ja kostutin kakkupohjan sitruuna-limemehulla.

Ei ehkä olleet ne tyypillisimmät blogilasten synttärit superhienoine kakkuineen, mutta toivottavasti Zelda ei ole isona katkera, haha! Oli ihanaa nähdä kaikkia ystäviä ja sukulaisia kerralla, vaikka meidän kerrostalokolmiomme muuttuukin aina saunaksi kun täällä hengailee enemmän kuin kolme tyyppiä kerrallaan. Zelda sai ihania lahjoja, ja kulki onnesta soikeana sylistä syliin koko iltapäivän. Vierastuskausi loppui juuri sopivasti pari viikkoa sitten ja nyt siitä ei ollut tietoakaan. Tipa oli myös innoissaan kun sai monta kaveria kerralla kylään leikkimään.

IMG_9103x IMG_9118 IMG_9130x IMG_9135x IMG_9143 IMG_9160 IMG_9201 IMG_9242x IMG_9259x IMG_9269x IMG_9297x jejeeKummisedän antama ihana potkuauto teki tehtävänsä ja osoittautui kaikkien pikkutyyppien suosikiksi, siitä käytiin välillä kovaakin kilpailua, mutta pääsi Zeldakin vähän onneksi ajelemaan. Kovin juttu potkuautossa oli ehdottomasti puhelimen luuri, mutta sen ollessa varattuna Zeldalle kelpasi myös lautanen juttukaveriksi. Tyttöjen asut löydettiin muuten perjantaina äidin kanssa Itiksestä, Tiaran ihana peplum-mekko h&m:stä ja Zeldan asu Zarasta.

Oli kyllä niin kiva päivä, kiitos kaikille mukanaolleille! Toivottavasti Zeldallakin oli ihana päivä, kyllä mä ainakin uskoisin että oli, niin iloisena ja rauhallisena neiti nukahti yöunille. Pakko muuten vielä hehkuttaa, että Zelda otti tänään ensimmäiset kaksi askelta ilman tukea, saapa  nähdä käveleekö hän ennen oikeaa ensimmäistä synttäripäiväänsä! Nyt alkaa kiireinen viikko, huomenna olen vielä kotosalla, ennenkuin tiistaina suuntaan Helsinki-Vantaan lentokentälle ja lentelen yhdeksi yöksi toiseen maahan blogimatkalle. Jännitys on  huipussaan, mutta samalla on jo valmiiksi kauhea ikävä tyttöjä! Nyt on pakko hipsiä nukkumaan jos saisi tänä yönä nukuttua vähän enemmän kuin viimeyönä. Hyvää yötä kaikille!♥♥


22 Responses to “Zeldan 1v-kemut”

 1. Jenni sanoo:

  Paljon onnea Zeldalle! Tosi kivan näköinen päivä teillä ollut takana ja Zelda näytti saavan kivoja lahjoja. Tipakin näytti olevan aika vauhdikkaalla tuulella, haha ihana! 😀

 2. Ihania synttärikuvia! Hurjan nopeasti aika mennyt, vastahan teillä oli Z odotustaipale edessä :’)

  Meijän Niilo sai saman potkuauton(?) 1v lahjaksi tammikuussa, se on ollu siitä asti ihan lemppari niin Niilon mielestä kuin kylässä käyneiden tyttökavereidenkin, toivottavasti teidänkin neiti tykkää 🙂 <3

 3. Emilia sanoo:

  Paljon onnea Zelda♥♥!! Mun mielestä toi kakku näyttää silti niin herkulliselta, vaikka sen ihan pikapikaa väsäsitkin 😉 Kunnioitettava saavutus lyhyiden yöunien jälkeen!

  • Iina sanoo:

   Kiitos paljon!♥ Haha, jotenkin sitä imetysaikana unohti miten ennen nukkui 8-12h putkeen yöunia, nykyään tuollaiset 4-6h yöt on ihan normeja mulle ja jaksan hyvin, enkä osaa nukkua enempää vaikka lapsetkin nukkuvat yöt kokonaan 😀

 4. Jonna sanoo:

  Täältäkin onnittelut ihanalle Zeldalle<3 🙂

 5. Jarno sanoo:

  Paljon paljon onnea rakkaalle kummitytölle! ♥ Mun läsnäolemattomuus harmittaa, mutta kun oon paikalla siellä niin sit nautitaan! 🙂

 6. mamazu21 sanoo:

  Kummityttöni 1v synttärit juhlittiin myös etukäteen ja otti siellä ensimmäiset askeleensa ilman tukea. Ei mennyt pitkää aikaa kun neiti lähti kävelemään kunnolla 🙂 ps. Teidän tytöt on niin söpöjä <3 ja onnea zelda 1v 🙂

 7. Katarooma sanoo:

  Rennot juhlat ilman turhia krumeluureja on parhaita. Niistä nauttii kaikki! <3

 8. Heta sanoo:

  Täyttääks Zelda jo yks? Meneepä aika nopeesti, vastahan postasit Zeldan syntymästä, ja nyt ootte saanu viettää jo Zeldan yksvuotissynttäreitä 🙂 Onnittelut Zeldalle, ja tosi nättinä ollu molemmat tytsyt teillä 🙂

 9. Jenna sanoo:

  Meillä juhlittiin samana päivänä tyttäreni 1 v. synttäreitä! 🙂 PALJON ONNEA ZELDALLE! 🙂

 10. Nimetön sanoo:

  Onnea ihanalle Zeldalle <3

 11. Nimetön sanoo:

  Paaaljon onnea Zeldalle!<3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.