Videohaastattelussa Tiara

29.06.2014

Olen jo muutamaan kertaan vastaanottanut postaustoiveen, videohaastattelun Tiarasta. Tänään hetki oli otollinen, kun täytettiin Tiaran kanssa yhdessä vauvakirjaa, ja Tipa bongasi vauvakirjaan aiemmin täytetyn haastattelunsa. Tiara innostui ja sanoi itse että ”äiti haastattele minua taaskin!”. Siksi en juuri ole haastattelua aiemmin toteuttanut, että odotin sopivaa hetkeä, videoiden kuvaaminen lasten kanssa kun on aina kiinni siitä että kuinka paljon lasta itseään kiinnostaa osallistua kuvaamiseen. Tipa oli onneksi tänään lystikäs oma itsensä ja jaksoi tosi hyvin keskittyä haastatteluun! Ja ehkä teitä myös ilahduttaa se, että Otto muokkasi videon mulle valmiiksi ja pätki turhat hiljaiset hetket pois, joten videolla on nyt sitten tiiviimmin asiaa lyhyemmässä paketissa.

Tässä vielä SUORA LINKKI videopostaukseen niille, joilla se ei syystä tai toisesta näy tässä postausnäkymässä. Mä oon kyllä niin ylpeä meidän ihanasta rakkaasta neidistä. Kiitos Tiaralle hienosta haastattelusta, ja pahoittelut että se loppui muutaman sekunnin verran kesken, kun muistikortilta loppui tila, mitä en ollut tajunnut ennakoida!


67 Responses to “Videohaastattelussa Tiara”

 1. Avatar Veeruska sanoo:

  Mun hyvin läheinen sukulaispoika on 2,5 v eikä hän todellakaan osaa puhua yhtä monipuolisesti kuin Tiara, uskomatonta miten hyvin Tiara puhuu ja miten laaja hänen sanavarastonsa on. Lauseidenmuodostuskin on mielestäni tosi hienoa, ymmärrettävästi ilmaisee asiansa! Ihana Tipa! <3 En ole ihan varma miten paljon 2,5 vuotiaan "tulisi osata" puhua, mutta ainaki tällä perusteella Tiara on paljon edempänä, jokainen tosin kehittyy omaan tahtiinsa :) !

  • Iina Iina sanoo:

   Tiara on aina ollut tosi kova puhumaan, 8kk iästä asti! :D Jokainen kehittyy omaan tahtiinsa, eikä siitä kannata kenenkään stressata. Musta on myös tosi hauska seurata sitäkin että eroaako Tiaran ja Zeldan kehitys toisistaan paljonkin, luonteet heillä on ihan erilaiset, mutta tähän mennessä Zelda on oppinut sanoja vielä nopeammin kuin isosiskonsa, vaikka ei edes tykkää piirun vertaa kirjoista, ja Tiaralle on luettu aina hulluna! :D

 2. Avatar salla sanoo:

  ”Kun Zelda menee nukkumaan niin minä saan katsoa munavideoita” Isosiskojen oikeuksia :D IHANA ja fiksu pieni!

 3. Avatar Laura sanoo:

  Niin mainio Tiara :’DD Saa kyllä hihitellä taas oikein urakalla :-) Tämmösiä ois ihana saada lisää jossain vaiheessa taas jos vaan Tiara innostuu :>

  • Iina Iina sanoo:

   Kiva että hihitytti :D Kuvataan ehdottomasti lisää tälläisiä jos Tipa itse haluaa :)!

 4. Avatar iida sanoo:

  Aivan ihana Tiara ja niin fiksu!! :) Ja todella ihana blogi ♥

 5. Avatar santsu sanoo:

  Eikä kuinka Ihanasti Tiara laulo!!!! :)

 6. Avatar Mertsi sanoo:

  Eikä mä en kestä! :DD Aivan älyttömän ihana ja fiksu tuo teidän Tipa! Paras oli tää melkein kaikkien vastausten alku ”no vaikka”… Ja repesin kyllä täysin siinä munan heittely -kohdassa. Mietin, että mistä voi lapsi saada tuollaisenkin päähänsä, mutta sillä olikin sitten joku leikkimuna. Mutta joo, tää oli kyllä aivan huippu! Terkut Tiaralle.

  Oletko muuten kokeillut koskaan sadutusta Tiaran kanssa? Meinaan, kun puhetta ja tarinaa tulee noin sujuvasti, voisi se olla kiva juttu toteuttaa, vaikka pieni onkin. :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah Tipa on ihana pieni<3 :DD Ja muakin nauratti ne ''no vaikka'' -aloitukset :DD Tiaralta terkut takaisin! :) Toi sadutus voisi tosiaan olla tosi kivaa Tiaran mielestä, joskus luin siitä mutta sitten unohdin koko asian kun silloin Tiara oli oikeasti vielä ihan turhan pieni (tyyliin 14kk tms) :D Mutta nyt voisi ehdottomasti kokeilla! Kiitos vinkistä :)

  • Avatar Olivia sanoo:

   Aaaahahaha voi herttinen! Nauroin täälä kans ihan täysiä noille munajutuille :’D ”HEITELLÄ KANANMUNIA!” ja ”KUN ZELDA MENEE NUKKUMAAN NIIN MINÄ SAAN KATSOA NIITÄ MUNAVIDEOITA” XDDDDDD Lapsilla on parhaat jutut! Ja munkin mielestä tuo ”noo vaikkaaa…” oli niin söpöö ja muutenki niin ihanan sympaattinen video :’)) Nyt jo mietin Tiaran ilmettä kun on esim. 10v. ja näkee näitä videoita itsestään…

 7. Avatar 101Dalmatialaista sanoo:

  Niin symppis Tiara :D Teillä on muuten jotenkin samankuuloiset äänet (:

 8. Avatar Jarno sanoo:

  Mä en kestä miten ihana Tiara on!<3 Kaikenlisäksi niin fiksu :)

 9. Avatar krista sanoo:

  Haha.ihana höpöttäjä tiara!:) tämmösiä ois kiva nähä lisää ! :)

 10. Avatar Kaisla sanoo:

  Ihana Tiara! :D ♥

 11. Avatar Elisabet sanoo:

  Ihana Tiara<3 Hän osaa niin mainiosti jo puhua. :)

  • Iina Iina sanoo:

   Tipa on ihana<3 :D En enää ees muista millasta oli kun Tipa ei osannut puhua, se tuntuu niin kaukaiselta!!

 12. Avatar Maria sanoo:

  Voi vitsi, miten hyvä fiilis tästä tuli! Nauroin ihan vedet silmissä Tipan jutuille. Mahtava tyttö! :)

  Pakko vielä sanoa, että musta on ihan loistavaa, että oot bloggaajana niin monipuolinen. Sun postaus tasa-arvoisen avioliittolain puolesta osui naulan kantaan, ja omasta mielestäni on hienoa, että kirjoitat kevyempien juttujen ohella myös ajankohtaisista aiheista.

  Mukavaa loppukesää koko perheelle!

  • Iina Iina sanoo:

   Haha Tiara on kyllä huippu neiti<3 :DD Kiitos hurjasti, ihan mahtavaa kuulla että mun blogi kokonaisuutena kolahtaa, ja tykkäät siitä että jutuissa on vaihtelua. Mä oon vähän tälläinen ailahteleva tyyppi, etten ikinä pystyisi keskittymään vain pieneen rajattuun aihepiiriin, mun on saatava kirjoittaa mitä mielessä milloinkin liikkuu, oli se sitten pinkki tukka tai ihmisoikeudet :D Mukavaa loppukesää sinnekin<3

 13. Avatar emilia sanoo:

  Ei vitsi miten ihana Tipa! <3 katoin tän 2 vuotiaan siskoni kanssa ja hän oli aivan innoissaan ja sanoi vaan että "kuka on tuolla" ja "ihana tyttö!" ja kun kyselit Zeldan ikää niin hän rupesi heti innoissaan kertomaan että "minä olen kaksi vuotta!" :D Kiva ois nähä joskus vaikka yhteisvideo Zeldasta ja Tiarasta mutta uskon että heitä voi olla hieman vaikea saada pysymään samassa paikassa aloillaan :D

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah voi ihana :D Tiaralta terkkuja sinun siskolle<3 Ja joo pitää yrittää kuvata yhteisvideota, mut se voikin olla jo huomattavasti hankalampaa :D Zelda on nimittäin sellainen jäärä, että jos se ei jotain halua tehdä, niin se ei sitä todellakaan tee :D

 14. Avatar Sanna sanoo:

  Ihana Tipa :))

 15. Avatar Karo sanoo:

  Tipa on maailman paras :D<3

 16. Avatar ninkika sanoo:

  Eikääää! Tipa on aivan ihana <3 ihana kun hän käyttää sitä sana *vaikka* :D hirmu söpö Tipa

 17. Avatar Laura sanoo:

  Tiaralla on kyllä todella laaja sanavarasto ikäisekseen! Ja voi ei kuinka monta kertaa tän videon aikana hihkasin ”ihana”, hellyyttävä tyttö ja piristävä postaus! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiva että piristi ja tykkäsit, Tiara on kyllä ihana tyttö, en voi olla eri mieltä :D<3

 18. Avatar Maiju sanoo:

  Niin söpö Tiara! <3

 19. Avatar Essi sanoo:

  Oi vitsit kun Tiara on niiin ihana ! :) <3 Näitä ois kyllä kiva saada lisää, jos Tiara vaan haluaa olla kuvattavana :)

  • Iina Iina sanoo:

   Täytyy ehdottomasti kuvata lisää jos tosiaan Tipa vain itse haluaa! :) Kiva että tykkäsit!<3

 20. Avatar Jelena sanoo:

  Munki mielestä Tiara osaa puhua tosi hyvin ja monipuolisesti noin pieneksi. Joskus sitä ihan hämmästyy, kun muistaa miten nuori Tiara oikeasti on. Tolla puheen määrällä tuntuu joskus, että olisi kyse 3-4-vuotiaasta lapsesta. Tosin mulla ei oo mitään lapsi-kokemusta, joten en tiedä onko kuinka yleistä, että noin nuoret puhuvat noin hyvin :D
  Ja sit toi ”no vaikka” oli mun mielestä kans hauska! Ihana, kun melkein kaikki vastaukset alko sisllä :D

  Mulla sattu nyt ekaan kertaan silmään, että Tiara on hieman sun äidin näköinen. En tiedä kuvittelinko vain, mutta jotenki tuli sellanen fiilis, että Tiaralla ja sun äidillä on samanlaisia kasvonpiirteitä! Ja sulla ja Tiaralla on tosi samankaltaiset äänet :)

  Mut ihana postaus ja haastis Tiaralta. Kiitos pienelle, kun halusi ja jaksoi olla haastateltavana. Ja kiitos sinulle, kun jaoit tämän myös meille lukijoille. Piristi kummasti iltaa (vähän niin kuin Oton kurkku-postaus piristi mun aamupäivää tänää)

  • Iina Iina sanoo:

   Mäkään en tiedä mikä on ikätason keskimääräinen puheenkehitystaso, sillä ei niitä oikein näe mistään ellei työskentele alalla, tai en ainakaan itse ole onnistunut löytämään mitään määritelmiä? :O Mutta oon kyllä iloinen siitä että Tipa puhuu hyvin, se on helpottanut meidän arkea jo pitkään, kun on ymmärtänyt mitä toinen haluaa ja tarkoittaa :)

   Mä taas aina ajattelen, että Zelda on ihan mun ja mun äidin näköinen, ja Tiaralla taas kaikki piirteet tulee Oton puolelta :D Äänet meillä voi olla samankaltaiset, jännä nähdä kun tytöt kasvavat että millaisia piirteitä ja ominaisuuksia tulee vielä esiin :)

   Kiitos hirmuisen paljon, kiva että tykkäsit :)! Ja välitän kurkkuterkut myös Otolle :DD Ihanaa viikkoa ja aurinkoa sinnepäin<3

 21. Avatar Nelli sanoo:

  Voi miten ihana Tiara! Niin sulonen ja reipas :)

 22. Avatar vilmulii sanoo:

  Eikäää en kestä miten ihana Tiara <3 !! En tajuu missä vaiheessa hän on voinu kasvaa noin isoks tytöks! Tipasta tulee kyllä viel huippufiksu maalari :-) Ja teillä kyllä kuulostaa äänet tosi samalta!

  • Iina Iina sanoo:

   Joo sitä mäkin tässä ihmettelen aina, että miten on voinut kasvaa jo noin isoksi tytöksi, vastahan se oli vauva :D Tipa on ihana<3

 23. Avatar Anna_aka_Schlierie sanoo:

  Tämmöinen uusiksi sitten vuoden päästä ! Zeldakin osaa varmaan kivasti puhua silloiin. Kiva vaihtelu normipostaus tyylistö ;)

 24. Avatar Helluw sanoo:

  Voi ei miten ihana Tiara!! :) <3 Tälläsiä lisää joskus! :)

 25. Avatar st.brigitten sanoo:

  Voi ihana Tiara! :) Meiän 2,5v poika sanoo lempiohjelmakseen kans risto räppääjän, lempilaulukseen boom kah tai jokin muu robinin, isona hänestä tulee jalkapalloilija (kuulemma parempi kuin isistä:D) ja kun kysyin mistä hän tykkää niin sanoi että kavereista, urheilulehdestä ja tytöistä!! :D

  • Iina Iina sanoo:

   Haha ihana poika teillä<3 :D Miehen elkeet jo pienestä pitäen! Tipa on kunnon robiner myös :D:D

 26. Avatar Milka sanoo:

  Miten sympaattinen pikkutyttö, hänestä tulee vielä todella kaunis nuori nainen!
  Tää video piristi kyllä allekirjoittaneen maanantaipäivää!

  http://milkainnamaaria.blogspot.fi/

 27. Avatar Linkku sanoo:

  EIKÄ miten ihana Tiara :’D Hymyilin ja naureskelin läpi koko videon! Hahahah, ”munavideoita” :D:D

  • Iina Iina sanoo:

   Hahaahha :DDD Munavideot aiheuttaa mussa edelleenkin pieniä pyrskähdyksiä, tuo sana siis, vaikka oon joutunut totuttelemaan siihen jo ainakin puoli vuotta :D

 28. Avatar Linkku sanoo:

  Öh en tiiä tuliko mun kommentti, tapahtu jotain hassua O_o Mut sitä vaan että nauroin ja hykertelin kyllä läpi koko videon, aivan ihanan söpö ja hassu Tiara! ”Munavideot” :D:D

 29. Avatar :) sanoo:

  Aivan ihana!!

 30. Avatar Nen sanoo:

  ”Mitä haluat tänään tehdä?”
  ”Potkasta” :DDDDDDDDDDD

 31. Avatar iinahanna sanoo:

  Maailman suloisin Tipa !! :>> Niin fiksu ja iso tyttö jo !

 32. Avatar hulamaja sanoo:

  Ihana neiti :) Repesin munavideoille :D :D

 33. Avatar Nimetön sanoo:

  Eikä! Aivan ihana Tipa! Ajattelin että ei noin pieni vielä osaa oikein vastailla tollasiin kysymyksiin, mutta näköjään osaa! Neitihän höpötti koko videon niin iloisesti että piristi kyllä päivää kummasti! :) Pakko vielä sanoa, että aivan huippuihana blogi! Oot todella kaunis, sulla on ihana perhe ja oot muutenkin tosi mahtavan oloinen tyyppi!:)<3 Olisiko mitenkään mahdollista tehdä ''päivä videona'' postaus tässä lähiaikoina? :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti<3 :) Kaikki ei aina usko Tipan ikää kun kerron :D Ihana kuulla että piristi, ja kiva että oot saanut musta positiivisen kuvan :)! Kyllä ehdottomasti voidaan sellainen toteuttaa tässä loman aikana, vaikka se tähän asti onkin ollut vain blogin äitienpäiväperinne :)! Mukavaa kesää sinulle!

Kommentoi