Zeldan Jali ja Suklaatehdas -synttärit

17.04.2016

Helou! Nyt on Jali ja Suklaatehdas -pirskeet juhlittu ja täällä yhdet ihan väsyneet mutta tyytyväiset äiti ja isi. Meillä oli ihan mahtava porukka kasassa ja niin hauskaa! Oton kanssa saatiin leipomukset ja koristelut valmiiksi juuri kun suurin osa vieraista saapui paikalle, eli ei ollenkaan liian myöhään. Paikalla oli iloisessa sekamelskassa niin sukua, ystäviä kuin lasten kavereitakin ja oli niin kiva nähdä kaikkia.

Teema onnistui paremmin kuin osasin toivoakaan ja yllättäen täytekakkukin jopa näytti edes vähän siltä mitä olin suunnitellutkin. Päivänsankari tosin ei ollut kakkuun tyytyväinen, kuulemma, koska siitä puuttui ”se suklaapoika” eli joku Augustus Jalista ja Suklaatehtaasta. Muuten oli hyvä kakku mutta suklaapoika puuttui. Kakkutarvikkeita ostettaessa ja kaikkina kertoina ennen sitä hän oli toivonut kakkuun ainoastaan Villi Vonkkaa. Mutta kai tämä on tätä kolmevuotiaan tahtoa vain, haha!

Meillä oli tupa täynnä mutta onneksi parveke toimi viilennyspaikkana. Sääksi sattui kunnon vesisadekeli mikä vähän hankaloitti valokuvausta  pimeyden vuoksi, mutta ainakin pysyi kämppä viileänä tungoksesta huolimatta kun parveke oli viileämpi mitä sisälämpötila. Auringonpaisteella olisi ollut toisinpäin.

Zelda sai huippuja lahjoja, kuten jättimäisen pianomaton jonka päällä hän pomppi koko illan synttäreiden jälkeen soittamassa. Isosiskoakin oli muistettu parilla paketilla lukemaan oppimisen johdosta, ja hän sai ihan uuden oikean tämän päivän ekaluokkalaisten aapisen ja tehtäväkirjan joilla saa harjoitella niin halutessaan, sekä pari tavutettua kirjaa. Otolla oli tänään nimpparit ja hänkin sai suklaata, ja mulle tuli ihania ruusuja parvekkeelle. On meillä vaan ihania sukulaisia ja ystäviä!

Kakun tein perinteisellä mustikka-valkosuklaa-vaniljatäytteellä, päällystin sokerimassalla ja koristelin marsipaanivillivonkkaukkelilla sekä suklaamunanpuolikkailla ja m&m’seillä. Lisäksi tarjolla oli cookies’n’cream popcorneja, sateenkaarimuffineja, tomaatti-fetapiirakkaa, coktailpiirakoita ja munavoita, puustipopseja*, Raikastamon* luomu limuja ja mehuja, vesimelonikakkua ja marjoja. Kaikki tarjottavat menivät hyvin kaupaksi eikä meille jäänyt oikeastaan muuta kuin poppareita, joita teinkin ihan jättisatsin. Mun lemppari oli ehdottomasti cookies’n’cream -popcornit joihin on pakko jakaa ohjetta myöhemmin, sekä ne puustipopsit joiden ohje myös tulossa.

Lapsille me järjestettiin ongintaa, josta he saivat meidän itse päällystämät Wonka-suklaalevyt kultaisilla lipuilla, sekä Plastexin sponsoroimat ämpärit*, lapiot* ja neppis-autot*. Onginta oli ihan hitti, ja me säästettiin se siihen kun Zelda oli avannut kaikki omat lahjansa, niin oli muillekin lapsille jotain kivaa pientä piristystä sitten. Ämpärit ja lapiot on varmaan kaikissa lapsiperheissä aina tarpeellisia juttuja, ja musta ne oli hyvä valinta ongintaan kaiken turhan krääsän sijaan. Toivottavasti olivat mieluisia!

Tyttöjen vaatteet ja korut saatu blogin kautta.

Kiitos vielä ihan hurjasti kaikille jotka olivat juhlissa mukana, sekä kaikille teille ihanuuksille onnitteluista ja kauniista sanoista <3 Olette ihan parhaita!


17 Responses to “Zeldan Jali ja Suklaatehdas -synttärit”

 1. Julia sanoo:

  Ihanan näköiset juhlat ❤️ Harmi ku me ei nyt päästykään tulemaan :(

 2. Taru sanoo:

  Vauhti vau miten upealta näyttää :)

 3. Kati sanoo:

  Mahtava kakku! Ja ihanan pirteä tarjoiluvati sillä. Huiput koristelut muutenkin, pakko kaivaa tänään Jali ja suklaatehdas esiin ja kattoo oman vajaa 3veen kanssa :)

 4. Kristiina sanoo:

  Teillä on kyllä aina niin mielettömiä juhlia, ihanaa miten paljon näätte vaivaa! :)

 5. Ellu sanoo:

  Tosi kivan näköiset synttärit!! :)
  Onnea Zeldalle!

 6. Anne sanoo:

  Mahtavan näköiset synttärit ja tarjoilut! :)
  Paljon onnea Zeldalle!

  Olisiko mahdollista saada tomaatti-fetapiirakan ohjetta?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitoksia hurjasti!! <3 Heittelin ihan päästä siihen ohjeen, mutta eiköhän multa joku runko löydy :D 300g kirsikkatomaatteja, 200g fetaa, kolme munaa, 300g creme fraichea, tositosi paljon yrttejä oman maun mukaan, yksi kevätsipuli ja pippuria ja suolaa ja 100g mozzarellaraastetta täytteeksi! Ja pohja oli pakasteesta :D Pohjan esipaisto 10min ja sit puol tuntia uunissa koko setti, pohjalla siis tomaatit ja fetat, ja päälle kaikki loput aineet mössönä!

 7. ekakommenttiniikinä sanoo:

  Moikka! aivan mielettömän ihanan näköinen synttärikattaus! :) kysymys kuitenkin joka ei aiheeseen liity ja olen jo kauan halunnut kysyä: Oletko ikinä miettinyt luokanopettajan ammattia? Jos olet miksi, jos et ole miksi et? Tämän halusin kysyä ihan mielenkiinnosta, sillä itse alaa opiskelevana olen huomannut sinussa paljon piirteitä, joiden puolesta olisit varmasti hyvä ope :) ( pidät lapsista, organisointi, luova näpertely yms :D )

  • nn sanoo:

   Moi! Aivan yhtäkkiä tuli mieleeni että tähän kommenttiini en saanut vastausta ja se kiinnostaisi minua kovasti!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moikka! Ekana anteeksi hirveästi etten ole vastannut, tästä kommentistahan on jo ikuisuus!! Mutta siis olen mä sitä joskus miettinyt, mutta se ei tunnu omalta, koska markkinointi kiinnostaa mua niin hurjan paljon. En oikeastaan edes tiedä miksi. Mutta kiitos ihan hirmuisen ihanasta kommentista sulle, ja susta tulee varmasti ihan mahtava luokanopettaja! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.