Zeldan lempiasu

14.01.2017

Meidän 3v on ollut pitkään sitä mieltä että eihän se ole asu eikä mikään jos ei päällä ole mekkoa. Nyt aivan viime aikoina hän on kuitenkin alkanut välillä valkkaamaan kaapista päälle jopa aivan itse paita+housut -yhdistelmiä. Se on ollut mukavaa, kun kaapissa kuitenkin on ollut vaikka mitä kivoja housuja ja paitoja jotka eivät ole päässeet mekkovaiheen aikana käyttöön.

Vaikka odotan hulluna että pääsen pukemaan meidän tulevaa kuopusta ihaniin vauvanvaatteisiin, niin täytyy sanoa että kyllä isommillekin lapsille on niin hurjan ihania vaatteita että! Viime aikoina varsinkin on tuntunut että on löytynyt helposti aivan ihania lastenvaatteita, kun Suomessakin tarjonta on monipuolistunut kovaa vauhtia näiden munkin äitivuosien mittaan.

Kaikki vaatteet & kengät ZARA / Kangaskassi Melli Ecodesign (saatu)

Zeldan asu on itseasiassa sellainen jonka voisin hyvin pukea itsellenikin, mutta kuitenkin mun mielestä kivasti lapselle sopiva. Tämä on ollut monesti viime aikoina neidillä kauppa-asuna tai jos ollaan menty käymään jossain ihan muuten vain. Tuo hattarainen takki on mun lemppari, ottaisin ilomielin sellaisen omaankin vaatekaappiin kun se on niin syötävän suloinen!

Ja missä vaiheessa meidän perheen tähänastinen vauva on kasvanut oikeasti noin isoksi? Hän on jo niin reipas ja tiedostava ja ihanan huomaavainen neiti että saa olla ylpeä. Tänään me vietettiin kahdenkeskinen aamupäivä, kun esikoinen oli sirkuskoulussa isinsä kanssa ja sen jälkeen ostoksilla. Me väritettiin yhdessä mörkövärityskirjaa, leikittiin barbeilla ja otettiin nämä kuvat. Ja siinä samalla juteltiin vaikka jos mistä.

Mä kysyin, miksi juuri tämä on hänen lempiasunsa, ja vastaus oli hyvin simppeli: ”No koska siinä on mun oma kassi, ja se kassi mätsää mun takkiin. Niin siksi.” <3

Mitäpä sitä sen enempää miettimään! Ihanaa ja iloista lauantai-iltaa kaikille <3


18 Responses to “Zeldan lempiasu”

 1. Avatar Sara sanoo:

  Söpö♡ Sen tajuu sit ku pikknen tulossa et isommat jo niin isoja! Nyt itekki ku katsoin noita kuvia ni heräsin et tein pikkune jo ihan iso, vaikka silti niin pieni vielä♡

 2. Avatar Inga sanoo:

  Voi mahdoton kuinka tyylikäs neiti, ihana asu!

 3. Avatar Tiia sanoo:

  Hän on niin mainio neiti, varsinkin toi viimeinen kuva <3
  Ja asu, ihana!

  Tiia

 4. Avatar helmia sanoo:

  Ai toivoa siis on että mekkovaihe voi mennä joskus ohikin :’D jes! Sitä odotellessa. Oikee harmittaa ku ei saa meidän kolme veelle päälle tiettyjä ihania housuja tai paitoja, kun aina on oltava mekko tai hame :D

 5. Avatar Annukka sanoo:

  Voi mikä söpöliini! Mietin just että Zelda pukeutuu varmaan tyylikkäämmin kuin allekirjoittanut täällä :D pitäisi ehkä ottaa tytöltä mallia, vaatteet ovat nimittäin aivan ihanat<3

 6. Avatar emzi sanoo:

  Ihanan mukavan näköinen asu! :D

 7. Avatar Minävain sanoo:

  Oon lukenu monta vuotta sun blogia mutten uskaltanu oikee kommentoida, nyt pakko! (Syytetään punaviiniä) mutta toi Zeldan kommentti mätsäämiseen sai nauramaan ääneen! Aivan huikeat mimmit sulla ja takuulla vähintäänkin yhtä hieno mimmi tulossa. Ittellä ei lapset oo ihan vielä ajankohtaisia, mutta oot antanu tän blogin kautta semmosta ymmärrystä, että luulen että kun ajankohtaista itsellä niin saan kyllä myös sua kiittää. Sun blogi on ehdottomasti oma suosikki ja on mieletöntä nähdä miten fiksu ja kypsä olet ikäisekses. Voi vaan nostaa hattua. Toivottavasti musta tulee yhtä siisti mutsi lum susta. Kiitos❤

 8. Avatar Ansku sanoo:

  Voi apua miten ihana asu! <3 niin tyttömäinen ja samalla tyylikäs että ottaisin omaan kappiinkin samantien (Y) hyvä maku tytöllä jo nyt!

 9. Avatar Nimetön sanoo:

  Aivan ihana <3 Sekä asu että itse pikkuneiti siis :)

 10. Avatar lillamy sanoo:

  Voi mikä tyylikäs neiti! <3 Mä niin muistan Zeldan sellaisena pienenä pullaposkisena taaperona, niin se aika vaan rientää :')

 11. Avatar Nemmiia sanoo:

  Ihana ja suloinen Zelda. Voisin sanoa samaa kuin joku muu, teillä 3v taitaa pukeutua itseäni tyylikkäämmin.

  Tosin oma kuopus, 4v, tänään neuvoi meikkaamisessa. Itse laitan ripsaria vain yläripsiin ja 4v selitti miten se pitää laittaa myös alas, jotta näyttäisi hyvältä. Jep jep!

 12. Avatar Kro sanoo:

  Millon teiän pikkusesta kasvoi noin iso? Voi apua miten ihana!

 13. Avatar mirvaannamarian sanoo:

  EN KESTÄ <3 Siis miten kukaan voi olla noin söpö?! Ihanat vaatteet mut vielä söpömpi pieni Zelda!

 14. Avatar Jenna sanoo:

  Miten suloinen Zelda <3 Teidän tytöt on kyllä molemmat niin nättejä, Zeldalla on tuossa kolmansiksi viimeisessä kuvassa ihan samanlainen hymy kuin sinulla monessa kuvassa :D

 15. Avatar Iina sanoo:

  Voi että kuinka suloiselta Zelda näyttää näissä kuvissa! Aivan hurmaava pikkuneiti <3

  En ole aikaisemmin kommentoinut blogiasi, mutta nyt tuumin, että olisi kiva aktivoitua tälläkin saralla, kun kuitenkin luen innolla postauksiasi joka päivä. Löysin blogisi vasta syksyllä, mutta jäin saman tien lukijaksi ja olen tykännyt blogistasi aivan älyttömästi! Joulukalenteri oli ihan huippu (luin aina uusimman luukun aamupalalla :D) ja myös raskauteen liittyviä postauksia on ollut tosi mielenkiintoista lukea. Olet noussut suosikkibloggaajakseni, ja joka päivä on pakko käydä ainakin pariin kertaan kurkkaamassa, josko uutta postausta olisi tullut. Kiitos oikeasti kun jaksat tehdä tätä, teet loistavaa työtä ja postauksesi ilahduttavat joka kerta! :)

 16. Avatar Jenni S. / big mamas home sanoo:

  Vitsit miten ihanasti hän poseeraa!!

 17. Avatar E sanoo:

  Ihana Zelda! :)

 18. Avatar xod sanoo:

  Siis mä haluun samanlaisen asun!! :D

Kommentoi