Mini Rodini Isola Bella SS17 drop 1 sovituskuvia

02.02.2017

Nyt on taas se viikko kun iso osa lastenvaatemerkeistä julkaisee kevään ensimmäiset dropit! Tänään on kympiltä ilmestynyt Gugguun drop 1, nyt tasan klo 11.00 ilmestyy Mini Rodini Isola Bella SS17 drop 1 ja huomenna vielä Metsola. Gugguun ja Metsolan vaatteissa rakastan raikkaita värejä ja simppeleitä malleja joissa on kuitenkin joku kiva juju, ne ovat meillä sellaisia suosikki perusvaatteita joihin on kiva yhdistellä jotain räväkämpää. Mini Rodini edustaa meillä sitä vähän räväkämpää ja on kuulunut mun lastenvaatelemppareihin jo siitä asti kun ensimmäiset Rodinit ostin keväällä 2013.

Mini Rodinissa viehättää erikoisten ja omaleimaisten kuosien lisäksi kestävyys ja laatu, sillä meillä on todella monet Tiaralla ja Zeldalla käytössä olleet vaatteet hyväkuntoisina säästössä vielä vauvalle, ja ostin juuri takaisin Zeldalle alunperin ostetut Mini Rodinin pinkit pöksyt jotka olin myynyt eteenpäin ja jotka olivat olleet käytössä sen jälkeen pitkän aikaa.

Mini Rodinin kevätmalliston, Isola Bellan, kuoseissa on tuttuun tapaan paljon värejä ja hauskoja oivalluksia. ja mikä parasta: mallisto on 99% valmistettu vastuullisesti tuotetuista ja kierrätysmateriaaleista, vastuullisesti ja ekologisesti. Tänä vuonna myös Mini Rodinin kaikilla ulkovaatteilla on ensimmäistä kertaa kaikkein tiukin vastuullisuussertifikaatti GSR eli Global Recycling Certificate.

Mini Rodini Isola Bella SS17 Drop 1 sovituskuvia

Luin koko Mini Rodinin pitkän CSR-vastuullisuusraportin läpi viime vuodelta ja ei voi kuin olla vaikuttunut siitä miten he ottavat jokaikisellä osa-alueella huomioon ympäristön, eettisyyden ja terveyden. Raakamateriaaleista tuotantoon ja kuljetuksiin asti. Tiesittekö, että Mini Rodini hoitaa mahdollisimman suuren osan tuotteiden kuljetuksista varastojen ja jälleenmyyjien välillä pyörällä? En mäkään. Maiden väliset kuljetukset hoidetaan pääosin rekoilla, ja sama rekka kuljettaa kerralla niin monelle jälleenmyyjälle kuin mahdollista. Raportin pääsette lukemaan Mini Rodinin sivuilta, mutta jos haluatte säästää postikuluissa tilausten kanssa niin kannattaa tilata suomalaiselta jälleenmyyjältä.

Me saatiin Mini Rodini Isola Bella drop 1 ihanuuksia testiin Lilla Companylta. Tytöt saivat itse valkata suosikkikuosiensa mukaan vaatteita, ja tässä ekassa Dropissa ilmestyneistä kuoseista lemppareiksi nousivat kukkasydänkuosi, sammakko ja tietenkin yksisarvinen. Näiden kolmen lisäksi tässä dropissa ilmestyi leijonia kahdessa eri värissä, ihanan retro garden-kuosi, ruusua keltaisella ja harmaalla taustalla, ja paljon uusia basiceja. Kaikkia kuoseja pääset katsomaan Lilla Companyn Mini Rodini -valikoimasta.

Mini Rodini Isola Bella SS17 Drop 1 sovituskuvia Mini Rodini Isola Bella SS17 Drop 1 sovituskuvia

Tiara sai ihan mielettömän coolin sammakko-bomberin*, joka on myös CSR-sertifioitu ja bionic finish eco-käsitelty. Mä voisin ottaa tuon takin itsellekin mutta ei taitaisi ihan mahtua edes isoimmassa koossa, ainakaan tämän pötsin kanssa. Neiti myös tosiaan ihastui tuohon sydän-kukkakuosiin joka on jotenkin niin symppis ja iloinen, siinä kuosissa hän sai kauniin kellohelmaisen popliinimekon*. Meidän hameintoilija-Zelda sen sijaan valkkasi itselleen ihanan muhkeahelmaisen yksisarvishameen* punaisella pohjalla. Täällä juuri mietin että pitäisikö vauvalle tilata vielä valkoinen yksisarvisbody ja harmaa pupunkorva basic-jumppis. IIK!

*Tiaran takki, mekko ja kengät sekä Zeldan hame saatu blogin kautta. 

Zeldalla asussa on viime keväänä ostettu persikkainen Mini Rodinin Pico-takki joka sopii kyllä hyvin tämänkin malliston juttuihin, mutta tän kevään väreinä olis aivan ihanat oranssi, kirkkaanpunainen ja vaaleansininen jotka myös kolahtavat. Kenties vauvalle vielä kirkkaanpunainen Pico-haalari?

Mallisto on tosiaan ilmestynyt samaan aikaan tämän postauksen kanssa, eli menkää ihmeessä kurkkimaan! Lillassa on ilmaiset postikulut sunnuntaihin asti, eli kannattaa tilata sieltä!

Ihanaa torstaipäivää kaikille <3


11 Responses to “Mini Rodini Isola Bella SS17 drop 1 sovituskuvia”

 1. Minnis sanoo:

  En kestä noita Zeldan poseerauksia <3 maailman suloisimpia tyttöjä <3! Hei! Nyt on uni nähty! Teidän tyttönne syntyi siinä 14.2 ystävänpäivänä ja sai nimekseen Ystävä :"D älä ees kysy. Mistä nää unet tulee ? :Ddd

 2. Ella sanoo:

  Vitsi noista tulee kyllä ihan mieleen joku 90-luku ja omat lapsuusvaatteet! 😀 tai no joo, nää on tooodella paljon coolimpia, mut ysärivibat silti!

 3. Mä en kestä noita teidän tyttöjä. Kuin suoloisia. <3 <3

  Mini Rodini ei kuulu omiin lemppareihini, mutta hetken Lilla Companyn sivuilla surffailtuani, löysin meidän neidille tämän kevätkauden haalarin. <3

 4. Mamma sanoo:

  hei, mitä kokoja on tytöillä päällä mekosta sekä hameesta ja miten pitkiä tytöt itse on 🙂 Ja ihanat nuo mustat kengät. täällä kauhea himo kaikkeen, mutta jotain on karsittava :/
  ja aivan ihanat mallit teillä <3

 5. Nimetön sanoo:

  Ihan kivoja vaatteita paitsi tuo musta ohutolkaiminen toppi Zeldalla. Jotenkin ei vaan istu pienen lapsen päälle.

  • Nimetön sanoo:

   Mun mielestä just tollaset topit nimenomaa on niitä lasten toppeja. Kaulus menee korkealle ja paidan malli asettuu nätisti lapsen päälle. Ei mitenkään paljastava tai epäsopiva pusero lapselle. Muistaakseni itsellakin oli lapsena jokin vastaavanlainen.
   Tää toppi tuntuu myös kuuluvan zeldan suosikkeihin, kun se on ennenkin tainnut esiintyä täällä blogissa. 🙂

 6. emzi sanoo:

  Onpa ihania kuoseja! Oi että!

 7. Westend Mum sanoo:

  Kevään tuloa enteilee se, kun merkit tuovat kauppoihin kevään mallistonsa! Ihanaa, lämpöä ja valoa tulossa 🙂
  http://westendmum.fi

 8. Järkeevaiei sanoo:

  Siis huh huh lapset talvella ulkona sukkahousuissa, ilman pipoa ja hanskoja, ohuet takit auki? :O

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Jos luet mun blogia niin olet varmasti huomannut että meidän lapset on aina asianmukaisesti puettu jos me ulkoillaan. Tässä ei missään nimessä ole kyse ulkoilusta vaan siitä että otettiin muutama kuva plus-asteilla vaatteista 10m päässä omasta kotiovesta ja koko toimitus kesti n. 3min mikä on maksimiaika joka meidän lapsilla riittää kärsivällisyyttä mihinkään kuvauksiin. En usko että tämä kolmen minuutin ulkona hengailu hirveästi aiheutti vahinkoa eikä kumpikaan kertaakaan sanonut että olisi ollut kylmä vaikka sitäkin monta kertaa tarkistin heiltä siinä räpsyjen välissä 🙂

 9. Mini Rodini ja Gugguu kuuluvat täälläkin suosikkimerkkeihin ja rakastan heidän vaatteitaan. Jotenkin viime aikoina on kuitenkin iskenyt ähky ylipäätään lastenvaatteisiin, enkä ole juuri mitään ostellutkaan kun ei ole ollut tarvetta. Uusista mallistoistakaan ei ollut tarkoitus toistaiseksi mitään hankkia, mutta toisaalta näitä ihania kuvia katsoessa hieman alkaa tehdä mieli naputella tilaus, hmmm….:) Mukavaa viikonloppua!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.