Kukkia ja röyhelöitä

12.04.2017

Ihanaa kun kevät on alkanut Helsingissä ja on saanut pukeutua jo paljon kevyemmin! Huomenna me suunnataan kohti Oulua ja otetaan pieni taantuma tähän kevääseen ja kevätvaatteisiin, mutta toisaalta ehkä lapset pääsevät vielä nauttimaan lumileikeistä viimeisen kerran tälle ”talvelle” näin huhtikuun puolivälissä. Sinä päivänä kun tämä päivän asu on kuvattu näytti lämpömittari parhaimmillaan yli kymmentä astetta ja ihanan lämpimältä ulkona tuntuikin. Ehkä täällä on jo ihan kevät ja lehdet puissa sitten kun me tullaan Vapuksi takaisin. Kelpaisi kyllä, voisin skipata tämän kevään pahimman siitepölyajan ihan suosiolla.

Mä sain pari viikkoa sitten Novan kanssa pr-toimistokierroksella käydessäni aivan ihanan Gina Tricotin kukkakuvioisen bomber-takin joka on ollut mulla jatkuvassa käytössä siitä asti. Takki on vieläpä käännettävä, toisella puolella on ihana ja vähän näyttävämpi vihreäpohjainen kukkakuvio, ja toisella puolella mustaa ja pikkukukkia. Tämä musta puoli on ollut mulla siis jatkuvassa käytössä mutta kyllä aion vielä keksiä sellaisenkin asun missä tuo vihreä puoli pääsee esiin. Kääntötakki on niin nerokas keksintö kun samalle vaatteelle voi antaa kaksi aivan totaalisen erilaista ilmettä.

Olen käyttänyt bomber-takkeja jo pari vuotta ja kyllästymistä ei näy, ne ovat vaan niin monikäyttöisiä ja rentoja ja helppoja, ja sopivat asuun kuin asuun.Tykkään kovasti tästä kukkakuvioisesta kun se on niin ihanan keväinen ja pirteä, ja koska mulla on muuten aika sellainen rauhallinen ja pelkistetty tyyli niin kukkakuvio piristää asuja hauskasti.

Röyhelöt ovat yksi tämän kevään suurimpia trendejä, Zeldan asussa niitä jo esittelinkin. Myös mun kaappiin tiensä on löytänyt yksi jos toinenkin röyhelöpaita. Tämä lyhythihainen viktoriaanisella kauluksella varustettu röyhelökauluspaita on yksi mun lemppareista. Se on tosi skarppi ja raikas, ja ollut kovassa käytössä, ostin sen melko pian Novan syntymän jälkeen ja nyt se on päässyt käyttöön kun ilmat on lämmenneet.

Mitä mieltä olette muuten isoista ja näyttävistä korvakoruista? Otto nauraa että miksi mä pidän verhotupsuja korvissa mutta musta nuo korvakorut on ihanat! Siis niin hauskat ja kieltämättä erittäin verhotupsumaiset mutta mitä sitten, mä tykkäänkin verhotupsuista, oli ne korvissa tai verhoissa. Niin kerta!

Takki Gina Tricot* / Paita H&M / Farkut Gina Tricot* / Kengät Flattered* / Korvakorut H&M / Aurinkolasit Dior / Laukkutupsu H&M / Laukku Marc Jacobs / *saatu blogin kautta.

Nyt pitää tosiaankin pakata Oulua varten, pitää varmaan ottaa mukaan sekä talvi- että kevätkamppeet kun ei tiedä millainen sää siellä on reissun loppupuolella. Elättelen kovasti toiveita että keväinen sää!

Ihanaa alkavaa pääsiäistä kaikille, blogi päivittyy reissun ajan ihan normaalisti ja somekanavat myös!


6 Responses to “Kukkia ja röyhelöitä”

 1. Sahrami sanoo:

  Kovasti talvi täällä Oulussa on vielä. Lunta satanut eilen ja tänään ja yli 10 asteen yöpakkasiakin luvattu. Keväästä muistuttaa puoleksi sulat tiet, aurinko ja ajoittain kuuluva linnunlaulu :)

  Ihanan näköinen on asusi. Erityisesti pidän tuosta paidasta. Bomberit ei niinkään iske, mutta hyvältä näyttää sinun päällä! Muista vaan pukeutua kunnolla ja lämpimästi ettei iske rintatulehdus. Minulle usein neuvolassa sanottu että helpoiten iskee juuri näin keväällä/syksyllä kun ilman tuntuvat petollisen lämpimiltä.. ystävällisenä vinkkinä siis!

  Tervetuloa Ouluun ja mukavaa lomaa :)

 2. Sun päällä asu näyttää kyllä mageelta! Itselleni se ei ehkä sopisi, vaikka bomberista kyllä haaveilen, taas kerran…:)

 3. Jenni S. | big mamas home sanoo:

  Tosi kiva. Mä olen nyt vasta löytänyt bombertakit, mutta todennäköisesti tuo ensimmäinen ei jää viimeiseksi. Röyhelöt ovat löytäneet tiensä ainoastaan lapsen kaappiin, koska itse en tunne niitä omakseni. Ja ennen lasta, mä käytin alvariinsa isoja näyttäviä korviksia, mutta juuri nyt ne on täysin poissa laskuista, kun tyttö on siinä ikävaiheessa, että kaikki kiiltävä äidin korvissa kiinnostaa.

 4. emzi sanoo:

  Ihana takki! Kumma nyt aatella että just oli melkein 10 astetta ja nyt tulee taas lunta… ihan hullua!

 5. Yotimix sanoo:

  Kiinnostuin takista, millä nimellä mahtaa löytyä? En nähnyt ginan nettisivuilla. :/ kaunis sinun päälläsi :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.