Rakas 4-vuotias

14.04.2017

Tänään on meidän keskimmäisen neidin juhlapäivä, hän täyttää neljä vuotta. Neljä vuotta on kulunut siitä kun sain tuon pienen ja pippurisen ihanan neidin rinnalleni. Paljon on muuttunut neljässä vuodessa, kuopus on muuttunut keskimmäiseksi ja koko perheen lellivauvasta osaavaksi isosiskoksi. Hän on ollut alusta asti omanlaisensa persoona ja ottanut oman paikkansa meidän ryhmä rämässä. Ihana ja rakas ja niin valtavan empaattinen ja sydämellinen tyyppi, vaikka tarvittaessa osaa tulistuakin.

Tänä aamuna hän heti ensimmäisenä tiukasti kielsi mua laulamasta onnittelulaulua kun yritin, ”Äiti sä ET VOI vielä laulaa, kun ei mulla ole mun synttärimekkoa päällä. Odota vähän!” Hänellä on vahvat omat mielipiteet ja oma tyyli, mutta hän ei koskaan silti kritisoi toisia, on ainoastaan tarkka omista asioistaan. Hän on päämäärätietoinen, vaikka välillä uppoutuu haaveisiinsa pitkäksi aikaa.

Kun me kuvattiin näitä kuvia muutama päivä sitten, hän halusi lisätä itse sulan hiuksiinsa, kun se sopi kuulemma täydellisesti nutturan kanssa. Niin hän kävi kaivamassa pääsiäisaskartelupussista pinkin sulan ja pujotti sen itse nutturaansa. Minun ihana pieni inkkarityttö, rohkea ja räsikyvä. Kunhan kotiudutaan Oulusta ja Tukholmasta, on aika viettää hänen synttärijuhliaan, vuosi sitten valitulla Star Wars -teemalla. Muistan silloin hihitelleeni, että ajatukset ehtivät varmaan vaihtua vielä moneen kertaan tässä vuoden aikana, mutta ei: hän on pitänyt kiinni kolmevuotiaana päättämästään teemasta.

Hän on kiva kaveri ja aivan ihana sisko, niin pienempi kuin isompikin. Me ollaan aina tultu hyvin juttuun Zeldan kanssa, ja rakastan tutustua häneen päivä päivältä enemmän, niinkuin tietysti muihinkin tyttöihimme. Kun mä kirjoitan tätä, hän leikkii pihalla isosiskonsa ja mun serkkujen kanssa jo toista tuntia lumessa. Ikkunoiden läpi raikaa naurunkiljahdukset, ilmeisesti hauskaa päästä vielä lumeen leikkimään monen viikon kevätsäiden jälkeen.

Paita ja hame saatu ihanalta uudelta suomalaiselta lastenvaatemerkiltä KAIKO CLOTHINGilta (käykää kurkkaamassa netissä tai lapsimessuilla!), kengät ZARA

Lounaan jälkeen me lähdetään ostamaan hänelle synttärilahjaa jonka hän saa itse valita, niinkuin joka vuosi. Mä muistan jokaisen lahjan jonka hän on valinnut, ne on kaikki valittu harkiten ja rakkaudella ja ovat yhä edelleen päivittäin käytössä. Jännityksellä odotan mitä hän tänään valitsee. Lahjaostosten jälkeen syödään mahat täyteen synttärikakkua.

Mä olen ylpeä tyttärestäni ja maailman onnekkain kun saan olla tuon ihanan neidin äiti.

Ihanaa syntymäpäivää äidin ja isin rakkaalle neljävuotiaalle Zeldalle <3


18 Responses to “Rakas 4-vuotias”

 1. Avatar Annukka sanoo:

  Oikein paljon onnea ja ihanaa syntymäpäivää Zeldalle! ❤

 2. Avatar Ann sanoo:

  Paljon onnea Zelda! ❤❤ on ollut ihana seurata kuinka pienestä vauvasta on kasvanut noin kaunis ”iso” tyttö :)

 3. Avatar Joanna sanoo:

  Aivan ihana postaus ja ihana Zelda <3 Paljon onnea söpölle 4-vuotiaalle!

 4. Avatar Mummu sanoo:

  Paljon onnea mummun rakkaalle Zeldalle ❤❤

 5. Avatar Julia sanoo:

  Paljon onnea Zeldalle ja hyvää syntymäpäivää! :)

 6. Avatar Minnis sanoo:

  En kestä kuinka suloinen<3 ja starwars teema aww <3 onnea pienelle aivan ihanat lapset teillä :) hymyilen aina johonkin takaraivoo asti ku luen teiän perheen juttuja <3

 7. Avatar Pii sanoo:

  PALJON ONNEA ZELDA!!!!!!
  Hän on niin suloinen:)))

 8. Avatar Tanja sanoo:

  Onnea Zelda!
  Bongattiin teidät tänään Ideaparkissa :) olisi ollut mukava esittäytyä mutta olimme juuri syömässä. Sitä paitsi 13v esikoinen totesi ”niin, sä oot niinku 10v vanhempi. Et meinaatko mennä sanoon: ”moi, mä stalkkaan sun blogii?”. No en mä nyt ihan noin ajatellu mutta ehdoton tyrmäys tuli :)

  • Avatar Maria sanoo:

   IHANA! Ei vitsi mä nauroin tolle ”moi, mä stalkkaan sun blogii” :D Ei sillä iällä ole mitään väliä, vaikka ois 50v! Ei bloggaaminen tai sen lukeminen ole ikärajoitettu, rohkeesti vaan ens kerralla :)

 9. Avatar Nimetön sanoo:

  Tottakai hän on alusta asti ollut omanlainen persoonansa, minkä muunkaanlainen? Hassusti ilmaistu. No joo, ehkä ei pidä takertua pikkuseikkoihin :D
  Paljon onnea Zeldalle!
  Ihana asu hänellä, tomera pikku neiti! :)
  Hassua, miten aika on vierähtänyt.. olen lukenut blogiasi siitä asti kun vielä odotit Zeldaa. Eli lähes 5 vuotta jo :o!

 10. Onnea Zeldalle! <3 Aika rientää! Ihana asu kyllä. :)

 11. Avatar Len sanoo:

  Oi miten nätti asu pienellä päivänsankarilla ja sulka on spot on :)

 12. Avatar Juulia sanoo:

  Isot synttärionnittelut Zeldalle! Ihana asu kyllä <3

 13. Avatar Elisabeth sanoo:

  Ihana kirjoitus! Onnea koko perheelle! Itse mietin tällä hetkellä tulevaa, että parin kuukauden jälkeen tyttövauvani ei enää ole vauva, vaan taapero. Miten itse koit tämän muutoksen? Vauva-aika menee kyllä niin nopeasti, klisee, mutta niin totta.

  xxx
  E
  https://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 14. Avatar Mia sanoo:

  Moikka! Kenellä kävit meikissä hääpäivänäsi? :)

 15. Avatar Essi sanoo:

  Mitä Zelda valitsi syntymäpäivälahjaksi? :)

 16. Avatar Maisu sanoo:

  Ihana hame Zeldalla! Onnea kovasti 4-vuotiaalle! Video ois kiva nähdä pitkästä aikaa, vaikka Marian kanssa, kun hänkin taas odottaa pikkuista.

 17. Avatar Vilna sanoo:

  Ihana pieni sankari! <3 Mielenkiinnosta kysyn että kun tytöt saa valita lahjat niin onko niillä joku summa minkäverran lahja saa maksaa vai voiko valita vapaasti ihan mitä vaan? Ehkä ens synttäreillä meilläkin lapset sais valita itse lahjansa..

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.