Zeldan Star Wars 4v-synttärit

07.05.2017

Päästiin viimein juhlimaan meidän keskimmäistä neitiä, kun tänään pidettiin Zeldan Star Wars 4v-synttärit. Ollaan odotettu koko perhe näitä juhlia, ja juhlien teema taisi aiheuttaa innostusta tähänastisista teemoista eniten myös aikuisvieraissa. Zeldan kummisedätkin innostuivat pukeutumaan ja moni muukin vieras oli panostanut asuunsa. Synttärisankari itse pukeutui toisiksi uusimmasta elokuvasta tutuksi Reyksi, ja Otto taas sonnustautui Jedi-kylpytakkiinsa, joka oli aika päheä valinta.

Star Wars Birthday Party Star Wars Party Star Wars Party

Me tykätään panostaa juhliin ja juhlakoristeluihin ihan täysillä, ja aloin etsimään ideoita näihin juhliin jo monta kuukautta sitten vielä raskaanaollessani, kun loppuviikoilla oli luppoaikaa lepäillessä. Pinterestin ihmeellisestä maailmasta bongasin suurimman osan ideoista, kuten hassut nimet ruuille ja juomille sekä idean kakun ulkonäköön. Kakku oli tosi kotikutoisen näköinen niinkuin mun kakut aina, mutta kelpasi synttärisankarille. Mustaa ja kultaista sokerimassaa, syötävää kultaglitteriä, kultaisia confettikoristeita, kultaiset kynttilät ja sen lisäksi Darth Vader -kakunkoriste. Otolta onneksi löytyy Star Wars -legohahmoja ihan omasta takaa ja ne toivat oman vakuuttavan lisänsä juhlapöytään.

Lisäksi hyödynsin aiempien juhlien koristeita jotka sopivat väreihin, kuten vuosi sitten ostamaani hapsuviirinauhaa, ja lightboxia* sekä letterboardia* jotka ollaan saatu blogin kautta jo aiemmin, ja jotka ovat palvelleet hyvin monissa juhlissa. Juhlan teemaväreiksi valkattiin musta, kulta ja hopea ja se toimi kivasti. Halusin kokeilla toteuttaa teemaa tyylikkäästi ja mun mielestä onnistuttiin ihan kivasti. Teema tuli esille vaikka ei mitään lisenssipahviastioita tai stormtrooper-lautasliinoja ostettukaan.

Kävin vielä ostamassa ilmapalloja joilla saa näyttävän ilmeen helposti. Ostin numeropallon ja Darth Vaderin, ja lisäksi sitten ihan perus mustia ja kultaisia palloja jotka teipattiin juhlapöydän taakse seinään kiinni.

Juhlat menivät tosi hyvin, oltiin jopa kerrankin valmiita ennen kuin vieraat saapuivat (mitä ei tapahdu koskaan). Kahviakin olin kerennyt keittää kaksi termosta täyteen ennen kun ovikello soi. Olen aika ylpeä, yleensä ollaan aina myöhässä aikataulusta juhlajärjestelyissä. Oton sisko oli meillä viikonlopun ajan ja hän oli suuri apu juhlajärjestelyissä myös.

Täällä oli talo täynnä lapsia ja muutenkin mahtava meininki. Lapset leikkivät kivasti yhdessä, ja innostuivat itse askarrelluista minivalomiekoista, eli valotikuista jotka oli tussilla ja jeesusteipillä koristeltu valomiekan näköiseksi. Laitettiin yläkertaan myös bObles-temppurata pystyyn ja muutenkin muksuilla riitti tekemistä.

Tarjoilut näyttivät maistuvan hyvin. Mansikka-vanilja-valkosuklaa-täytekakun lisäksi tehtiin itse luottoreseptillä Daim-mutakakkua, ja tein myös hedelmävartaita eli hedelmämiekkoja, mansikoista, vesimelonista ja viinirypäleistä. Toiset jedien ja toiset sithien miekkoja. Suolaisena oli feta-pinaatti- ja munariisipasteijoita ja lisäksi oli vielä dallaspullia, eli prinsessa Leian nutturoita.

Star Wars Party Food Ideas Yoda Soda Raikastamo bitter lemon

Juomapuolena oli kahvin lisäksi Raikastamolta saatuja Bitter Lemon*- ja Greippi* luomulimuja, sekä Raikastamolta saadusta  Appelsiini* -täysmehusta ja edellämainituista limuista tehtyä luomu Yoda Sodaa, jonka värjäsin sinisellä elintarvikevärillä vihreäksi.

Zelda sai aivan ihania lahjoja ja oli aivan onnensa kukkuloilla sekä kavereista että lahjoista. Lahjapaketeista paljastui mm. ääntä muuttava Chewbacca-naamari, NERF-pyssy, peli ja palapelejä, puuhakirja, barbeja, supersankari-Legoja, vesipyssyjä ja teltta. Kiitos hurjasti vielä kaikille meidän vieraille ikimuistoisesta iltapäivästä ja lahjoista. Meillä oli niin kivaa!

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille <3


22 Responses to “Zeldan Star Wars 4v-synttärit”

 1. Anni sanoo:

  Moikka

  Ihanat kemut!
  Kaikki laitettu niin hienosti esille.
  Olisko mahdollista linkata tyttöjen 1v synttäreiden postausta, jos sellaista on?
  Meille se olisi ajankohtaista kun pikkuinen kesäkuussa täyttää vuoden :)

 2. Ihanat synttärit ollut teillä! Me ollaan odotettu näitä kuvia monta viikkoa, kun mainitsit jossain postauksessa, että Zeldalla on synttärijuhlat Star Wars-teemalla tulossa. Meillä asuu myös monta Star Wars-fania, tosin vähän vanhempia kuin Zelda.
  Ihanan näköiset koristelut ja tarjoilut oli teillä ja mahtava on tuo Zeldan asu. Ihastelin sitä jo Instagramin puolelta tänään.
  Onnea vielä kerran Zeldalle <3

 3. Nannu sanoo:

  Ai vitsi o näyttäny kivalta! Tiara tais olla Padme jos oikein näin kuvasta. Synttäri sankarin asu ollu myös hiano! Onnittelut Zeldalle vielä :)

 4. noora sanoo:

  Eipä tähän voi muuta sanoa kuin vau. Hienosti toteutetut kekkerit kaikin puolin. Ihanaa, kun myös tarjoilut on nimetty teeman mukaisesti. :)

 5. Heli sanoo:

  Zeldan saamat lahjat ja juhlateema myös ilahdutti mua niin paljon etten kestä. Tästä sitä esimerkkiä siihen, miten lapsi kasvatetaan sellaisena yksilönä kuin hän on, ei vain sukupuolensa edustajana. Arjessa vain hameita käyttävä muksu, joka star wars -synttäreillään saa lahjaksi barbeja ja pyssyjä. Lapsille se on ihan luonnollista, aikuisille ihan aina ei mut teidän perheestä vois jokainen ottaa tässä(kin) asiassa mallia! ja onnea päivänsankarille!

  • Netta sanoo:

   Tässä oli mun ajatukset kiteytetty hyvin, olin just samaa tulossa sanomaan! Parenting done right, ihan liikutuin kun Zelda on niin innoissaan ja kaikki niin vimpan päälle! Ootte ihania!! :)

 6. Juulia sanoo:

  Huikee toteutus! Huomaa, että ootte panostanu täysillä ja miettineet kaiken! Kivan näköiset synttärit. Isot onnittelut Zeldalle :)

 7. maiju sanoo:

  Mitään en ymmärrä Star Warsista, mutta niin hienosti toteutettu ja Zeldastakin näkee kuinka innoissaan ja onnessaan toinen oli :>
  Ite tykkään kans panostaa juhliin (erityisesti halloweeniin), mutta se on yksin melko työlästä. Toisaalta, huolellisesti kun suunnittelee ja tekee, niin lopputulos palkitsee!

 8. Riikka sanoo:

  Zeldan asu oli siis niin hieno!!! Mä niin ihailen ihmisiä jotka osaa toteuttaa näitä juttuja noin upeasti. Itse aina innostun ideasta ja visuaalinen puoli jää kauas tahtotilasta. :D

 9. Henna sanoo:

  Hei tuleeks ens vuonna The Legend of Zelda-synttärit?! :)
  Mahtavat Star Wars-pippalot kyllä! :)

 10. emzi sanoo:

  Näyttää tosi hienolta :D Ihanaa että satsaatte täysillä! Lapset ovat varmaan tosi innoissaan! :D

 11. Inka sanoo:

  Daim-mutakakku kuulostaa hyvältä! Löytyykö siihen blogista ohjetta tai jos ei, voisitko julkaista sen? :)

 12. Riikka sanoo:

  Mikä ihana pikku Rey!
  Mullekin kelpaisi tällaiset synttärit :)

 13. Jenni S. | big mamas home sanoo:

  Tosi kivan näköiset kemut teillä. Pinterest on kyllä loistava paikka juuri teemajuhlien ideointia varten. Itse odotan innolla, että meidän pikkuneiti on siinä iässä, että innostuu teemajuhlista.

 14. Lurre sanoo:

  Vautsi, miten hienon näköstä! Ja erityisesti tykkään tyylistä, kun ei oo lisenssihahmokamaa, vaan ootte itse saanu teeman näkymään :)

 15. Hemu sanoo:

  Hei, miten olet kiinnittäny seinään nuo ilmapallot? :)

 16. mimmu sanoo:

  Wau, ihanat synttärit :) mistä Zeldan asu on hankittu? Onnea sankarille <3

 17. Anile sanoo:

  Ihanat synttärit Zeldalla :) Kiitos tästä elämänmakuisesta blogista <3

 18. xod sanoo:

  Teillä on aina ihania synttäreitä ja koristeluja!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.