Mini Rodini Darling Britain -sovituskuvia

03.08.2017

Kuten aiemminkin totesin postauksen yhteydessä, tämä viikko on ihan huikea droppiviikko tällaiselle lastenvaatehullulle kuin minä! On ilmestynyt Mini Rodinit, Metsolat, Paput & Gugguut. Tänään on se päivä kun kolme ensiksi mainittua mallistoa ilmestyivät, ja täytyy sanoa että nyt on Mini Rodini ainakin mun mielestä saanut kiinni siitä vanhasta hengestä, miksi koko merkkiin ihastuin vuonna 2013. Siitä pienestä outoudesta, salaperäisen jännittävästä tunnelmasta, joka erotti merkin kaikista muista. Mun omat droppiostokset odottavat vielä postissa hakua (tai eivät ole edes tulleet) kun tätä kirjoitan, ja postaan niistä vielä myöhemmin lisää. Ehkä liitän mukaan vielä tulevat Ruotsin ostokset. Nyt kuitenkin luvassa sovituskuvia ah-niin-ihanasta Mini Rodinin Darling Britain -mallistosta, josta saatiin muutama vaate Lilla Companylta tytöille.

Tässä ekassa dropissa ilmestyi mielettömän suloinen kettukuosi jota kaikista sneak peek -kuvista olin jo ihastellut etukäteen. Se on niin kaunis ja herkkä ja silti sopivalla tavalla outo, väritystä myöten. En koskaan kuvitellut ihastuvani vihreän väriseen paitaan mutta niin vaan kävi, ja tuo marjapuuron väri on myös ihan mahtava. Vihreä paita kettukuosilla mätsää täydellisesti samassa dropissa ilmestyneisiin ruusukuvioisiin leggareihin. Tai meneväthän nuo kuosit ristiin missä vaatekappaleissa vaan tosi kauniisti. Vaikka vihreät kettuleggarit ja ihana ruusufrilla!

Marjapuuron väristä kettumekkoa ainakin lastenvaateryhmissä etukäteen hehkutettiin kuvien perusteella, ja se onkin myös livenä ihan tosi ihana. 3/4 -pituiset hihat on täydelliset, ja mekon ihana frillahelma tuo siihen leikkisyyttä. Meidän keskimmäinen päätti jo että hän laittaa tuon mekon heti ekana dagispäivänä päälle (jos riisuu ollenkaan sitä edes ennen sitä). Se on kyllä tosi kaunis mekko.

Novalle mä varmaan Ruotsista ostan tästä dropista mahtavaa vauvanpää-kuosia, joka varmasti jakaa mielipiteitä. Se on myös outo, mun mielestä hyvällä tavalla. Olen päässyt tsekkaamaan senkin jo livenä, ja tykkään siitä hurjasti. Myös meidän tytöt ihastuivat siihen, ja he kyllä muutenkin tykkäävät Rodinin printeistä aina.

Vaatteita valkatessa eskarilainen totesi, että hän ei halua eskariin enää mekkoja, vaan paitoja ja housuja. Tämä oli mulle ihan uutta, koska mä rakastan mekkoja ja olen aina niitä hänellekin ostanut. Eskarilainen vaan totesi, että mekot on kivoja kotona tai juhlissa, mutta eskariin kelpaavat vain paidat ja housut hänelle. Ei onneksi puhunut muiden pukeutumisesta mitään tai sanonut että ”ei kukaan muukaan käytä mekkoja”, kai hän vaan kokee paidat ja housut itsellään kätevämpinä. Ja se on täysin ok. Ostetaan sitten vaan paitoja ja housuja jatkossa eskaritarkoitukseen.

Vaatteet saatu Lilla Companysta.

Tiaralla on näistä Rodinin vaatteista nyt kettupaita ja ruusuleggingssit, koko 116/122, ja hän on n. 110 senttiä pitkä. Tämä siksi, että neidillä on niin pitkät jalat että edellisen koon lahkeet ovat jo melko naftit. Zelda on tasan 100cm pitkä, ja hänellä on vaatteista (kettuperhe-mekko pinkkinä, mustat basic-leggarit) koko 104/110, joka on vähän löysä mutta muuten hyvä. Vaatteet ovat melko väljiä istuvuudeltaan, ainakin meidän kirppusille, mutta ainakaan eivät purista yhtään.

Novalle saimme upean burgundyn värisen Pico-haalarin, jonka otin hänelle koossa 74. Nova on n. 69cm pitkä nyt, ja sovitettiin haalaria ja se oli niska-haara-mitaltaan juuri nyt sopiva mutta on vielä muutama sentti kasvunvaraa, lahkeista haalari oli vähän pitkähkö. Eli mietin että olisko melkein 80cm ollut parempi. Mutta eiköhän tuo 74 mene myös. Tällä kertaa Pico-haalareista on yksittäiskoot eikä kaksoiskokoja niinkuin on ennen ollut. Se on mun mielestä kyllä ihan hyvä juttu, 68/74 olisi ollut varmasti Novalle liian nafti, ja 80/86 taas olisi ollut varmasti liian iso. Eli tuo 74 taitaa olla hyvä nyt ainakin seuraavat pari kuukautta, ellei Nova nyt ota ihan jäätävää kasvuspurttia.

Tänään Lillaan ilmestyivät myös Papun uutuudet, ja Lillassa on Mini Rodinin ja Papun uusien droppien kunniaksi sunnuntaihin asti ilmaiset postikulut! Eli Lilla Companysta saa nyt pienemmätkin ostokset ilman postikuluja. Mitkä on teidän suosikkeja tän viikon dropeista? Entäs iskeekö kettukuosi tai vauvanpäät? :D

Ihanaa iltaa kaikille <3


9 Responses to “Mini Rodini Darling Britain -sovituskuvia”

 1. Minna sanoo:

  Hei ihanaa kun laitoit kuvia! Mä oon koko päivän arponut että tilaisinko tuon mekon vai en, puolihihat vaikuttaa vähän epäkäytännölliseltä talveen mutta kuosi ja malli on niin herkku! Nyt kun laitoit sovituskuvia niin pakko on kyllä tilata tuo, aivan mielettömän kaunis. Muhun iskee kanssa tuo kettujen masentunut ilme, tosi kivan perusrodinia. Samoin kun ne kammottavat päät, niistäkin tilasin tytölle legsut. Niin hirveät että on hienot. :D

  Papun ja Metsolan dropit oli minusta vähän pettymys, en oikein välitä käyttää tytöllä frilloja ja hörhelöitä vaan enemmän raikkaita värejä ja kuoseja. Onneksi nyt löyty nuo muutamat vanhanajan friikkikuosit Rodinilta ja Bobolla oli muutama nätti vaate myös. Ja Gugguulla kauniita uusia värejä niin sai basicpaitoja muutaman.

  Oon vielä onnellinen kun pääsen valitsemaan 1,5 v. tytön vaatteet, vanhemmat lapset on jo isoja koululaisia ja heille ei kelpaa kun Adidaksen verkkarit ja hupparit. :D Niin se oma tahto ja halu pukeutumiseen vaan tulee jossain vaiheessa. Vanhempi poika alkoi kiinnostumaan vaatteistaan vasta kolmannelle luokalle mennessä, mutta nuorempi poika oli tarkkana esimerkiksi väreistä jo eskarissa.

 2. Juulia sanoo:

  Ihania kuvia teidän tytöistä <3
  Se burgundy pico pitää nähdä livenä! Esikoinen saattaisi tykätä siitä väristä. Vaaleansininen ei hällä oikein napannut, mutta toi väri vois iskeä!
  Mä odotan Mini Rodinilta perhoskuosia. Se näyttää kuvissa niin ihanalta! Mutta sitä ei ilmeisesti vielä olekaan myynnissä? Luulin, että sitä olisi tulossa jo nyt, mutten vielä missään nähnyt... Tiedätkö milloin sitä on tulossa ja tuleeko Lilla Companyyn? Pakko saada kaikille lapsille!

 3. Toad sanoo:

  Älyttömän ihania kuvia tytöistä. En tiedä ootko lukenut Astrid Lindgreniltä Marikkia, mutta mitä isommiksi Tiara ja Zelda käy sitä enemmän mulle tulee heistä mieleen ihanat Marikki ja Liisa :)

 4. V sanoo:

  Ihania kuvia ja niin söpöt tytöt! Pitkästä aikaa joo mini rodini kolahti, harmi vaan ettei lompakko nyt anna periksi tilata mitään. Ehdoton suosikki ne vauvat ja burgundy pico! Jään siis odottelemaan josko jotain jäis alennusmyynteihin kun akuuttia tarvetta ei oikeasti oo nyt millekään. Gugguun värit kolahti myös kovaa. Metsolasta ja papusta en oo koskaan kauheasti välittänyt.

 5. Hanna-Kaisa sanoo:

  Niin ihania kuvia teidän tytöistä! :-)

 6. Sannak sanoo:

  Herran Jumala Zelda on kasvanut!!! Niin iso tyttö. Ei mulla muuta mutta jotenkin nyt havahduin näistä kuvista :D

 7. emzi sanoo:

  Voi että nämä kuvat ovat ihanat! Ja toi kettumekko on kyllä niin söpö ja kyllä varmaan saa ihania kommentteja dagiksessa :)

 8. Iku sanoo:

  Upeita kuvia! Noi sopis niin täydellisesti mini rodinin instagram tilille :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.