Syksyn väreissä – MAINIO AW17 Multiculture drop. 2 sovituskuvia

31.08.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Mainio Clothingin kanssa.

Me saatiin kurkata etukäteen Mainion AW17 Multiculture -malliston 2. dropin sisältöön, ja mä ihastuin heti! Mainion vaatteet ovat olleet meillä suuri hitti ja kovassa käytössä jo useamman vuoden ajan, ja odotinkin innolla myös tämän syksyn mallistoa. Ensimmäistä kertaa myös mun omasta kaapista löytyy nyt Mainiota, ja täytyy sanoa että aikuisten vaatteet on aivan mielettömän mukavia myös. Ollaan oltu Mainion laatuun aina tyytyväisiä, ja vaatteet kestävät kulutusta hyvin niin kotona kuin päiväkodissakin.

Mua viehättää Mainion ennakkoluuloton värien yhdistely, sekä tyylikkäät ja omaleimaiset mallit vaatteissa ja asusteissa. Jos etsii lastenvaatteissa jännittäviä leikkauksia, hauskoja kuoseja ja cooleja värejä, löytyy Multiculture-mallistosta kaikki. Tämän syksyn Multiculture-malliston teeman myötä lapset saavat kulttuurituliaisia kaikkialta maailmasta. Asuista, sekä niiden printeistä, kuoseista ja väreistä voi löytää vivahteita eri maanosista ja kulttuureista. Mallistoon on otettu inspiraatiota käsityöperinteistä moderneihin taidemuotoihin, sekä viihteestä ja jopa katu- ja alakulttuureista.

Mallisto sekoittelee erilaisuuden viehätystä, suvaitsevuutta ja vastakohtia keskenään, ja värikkäitä vaatteita onkin helppo yhdistellä yksivärisiin kavereihin, tai kuoseja keskenään. Joillekin kuosi-kuosi -yhdistelmät ovat no-no, mutta musta nekin ovat hauskoja, vaikka useimmin tuleekin valkattua ylä- tai alaosan kuosista yksi väri jota yhdistelee kuosiin muiden vaatekappaleiden osalta. Mainio haluaa kannustaa kaikkia nauttimaan kulttuurista, ja myös olemaan osa sitä. Pukeutumalla ennakkoluulottomasti tulee samalla luoneeksi kulttuuria, kun inspiroi sekä muita että itseä. Mun mielestä tämä on ihana filosofia!

Mainion GOTS-sertifioidut luomupuuvillaiset collegevaatteet valmistetaan Intiassa tehtaassa, jonka työolot Mainio tuntee 15 vuoden ajalta. Heidän sivuillaan on kattavasti esitelty tehdasta, tuotantoprosessia ja vastuullisuutta. Puuvillaelastaanituotteet (trikoo) on valmistettu Liettuassa, eli ihan EU:n sisällä. Mulle nämä ovat ehdottoman tärkeitä juttuja lastenvaatteita valitessa, sillä olen päättänyt lastenvaatteissa kantaa korteni kekoon, ja ostaa vain ja ainoastaan vastuullisesti ja kestävästi valmistettuja vaatteita, jotka aikuiset ovat valmistaneet alusta loppuun.

Myös kuvissa näkyvät Mainion merinovillatuotteet on valmistettu kestävien periaatteiden mukaan, eläimiä vahingoittamatta. Merinovillatuotteet ovat muista vaatteista poiketen Suomessa valmistettuja, mikä on todella hieno juttu. Mä rakastan noita pipojen malleja, ne on niin söpöjä! Hehkutin tätä vauvojen pipoa jo eräässä lastenvaateryhmässä, se on vaan niin suloinen että en kestä!

Vaatteita on saatavilla vauvasta aikuisille saakka, lasten kokoihin on otettu mukaan tänä syksynä asiakkaiden toiveesta myös koko 146/152. Käytössä on siis kaksoiskoot. Novalla vaatteet ovat kokoa 74/80, Zeldalla 98/104 ja Tiaralla 110/116. Vaatteet vastaavat mun mielestä hyvin kokoaan, eivät tunnu nafteilta eivätkä reiluilta.

Erittäin tarkaksi pukeutumisestaan eskarin myötä muuttunut esikoinen kelpuutti Mainion vaatteet päällensä myös eskariin, ja hänestä oli huippuhauskaa mätsätä äidin kanssa collegehousuilla ja bomberilla.

Nämä Drop 2. -vaatteet tulevat myyntiin Mainion verkkokauppaan huomenna 1.9.2017 aamulla, olkaa valmiina! 

Onko Mainio teille tuttu merkki? Mitäs tykkäätte Multiculture-mallistosta?


27 Responses to “Syksyn väreissä – MAINIO AW17 Multiculture drop. 2 sovituskuvia”

 1. Tiina A sanoo:

  Onpas hyvännäköisiä ja raikkaita vaatteita lapsille! Ihan lähipiirissä ei enää pikkuisia ole, mutta parilla kaverilla on vielä alle kouluikäisiä, joten vinkkaampa heille.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Nämä on kyllä aivan ihania, ja näitä tosiaan saa kokoon 146/152 asti lapsille, ja siitä eteenpäin aikuisten koossa (osittain samoja vaatteita) niin menee kyllä isommillekin! 🙂

 2. Minttu MAMI GO GO sanoo:

  Ihania kuvia ja VAU mitkä värit myös tuolla metsässä!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihana Minttu, sä oot niin taitava valokuvaaja että tämä kommentti merkitsee mulle ihan älyttömästi sun sanomana!! <3 KÄÄK!

 3. Vaatteet näyttävät todella kivoilta teidän päällä. Itselle noin rohkeat kuosit ovat ylipäätänsä liikaa, mutta tykkään katsella niitä muilla. Meillä mennään vaatetuksessakin neutraalimmilla ja rauhallisemmilla valinnoilla.
  Saa toki nähdä, millainen fashionista meidän leidistä kuoriutuu ja nähdäänkö meidän perheessä tulevaisuudessa paljon kuoseja. 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon Jenni <3 🙂 Mä olen vähän sellainen kameleontti, välillä innostun kuosista ja välillä neutraalista ja rauhallisesta 😀 mutta ehkä ne kuosit on kuitenkin vielä himpun verran lähempänä sydäntä<3 😀

 4. Lotta sanoo:

  Mitkä noi Tiaran kengät on? Ihanat!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ne on suomalaisen Pomarin nahkaiset nilkkurit, ihan on talveen sopivat kun niissä on lämmin vuori 😀 Nyt vaan käytettiin kuvia varten vähän lämpimämmällä säällä! Ne on kyllä aivan upeat!

   • mymmeli sanoo:

    kysyn vielä näistä kengistä, vastaavatko miten kokoaan? ihanat ovat 😛

    • Iina Hyttinen sanoo:

     Mun mielestä vastaavat hyvin kokoaan, ehkä ihan himpun leveämpi lesti on kuin joissain muissa malleissa, mutta toisaalta taas pysyvät meidän rimpulallakin hyvin jalassa, kun on tukeva varsi jota saa kiristettyä! 🙂 Suosittelen ihan täysillä!!

 5. tiits sanoo:

  Hei, kuinka pitkä zelda on? Mietin noita vaatteiden kokoja kuitenkin, kun meidän tyttö on just 100 cm ja monissa vaatteissa 98/104 on nafti ja 110/116 sitten taas iso…

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Zelda on reilun metrin nyt, oiskohan 102 tai 103cm. Zelda on myös kokojen välissä, mutta ainakin nyt oli tuo 98/104 näissä hyvä, eikä liian pieni. 🙂

 6. Juulia sanoo:

  Ihania kuvia! Nuo sinisen sävyt on upeita

 7. Nimetön sanoo:

  Ensimmäiset ostamani Mainio-vaatteet ovat olleen yöpukuja (harmi, ettei sellaisia enää tehdä), joita ostin omille ja vieraille lapsille joululahjaksi. Jos varovasti lasken, niin olisiko kuusi vuotta aikaa tuosta?
  Siitä lähtien olen ostanut Mainiota tasaisesti niin itselleni kuin lapsillekin. Nyt aletaan vaan olla tilanteessa, jossa luopuakin kasvaa ulos noista lastenvaatteiden mitoista.
  Harmi, sillä keskimmäisellekin kelpaisi vielä noi kuosit.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mainio on kyllä aivan ihana merkki! 🙂 Ja tosiaan he ovat ottaneet nyt tuon 146/152 koon takaisin mukaan mallistoon, niin sen kokoisista vaatteista osa menee mun kokemuksen mukaan pienikokoiselle aikuisellekin! Ja aikuisten koossa on sitten myös monia samoja vaatteita mitä lapsille! 🙂 Toivottavasti löytyy vielä teillekin sopivia 🙂

 8. Hanna sanoo:

  Tulin vaan sanomaan, että upeita kuvia!

 9. Asilah sanoo:

  Ihan mielettömän hienot kuvat! Ja tällä kertaa tää droppikin oli mun mieleen, harmi vaan että kotona on kaks keijukaisprinsessaa jotka ei ikinä pukisi näitä päälleen.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos hurjasti <3 Ja voi ei, haha toi on kyl paha jos lasten ja äidin maku ei kohtaa, meilläkin käy välillä niin XD nämä onneksi olivat mieleisiä!

 10. carika sanoo:

  nyt kyllä huomaa, miten paljon oot kehittyny valokuvaamisessa noi kuvat on upeita ja tosi hyvä laatusia!

 11. Annukka sanoo:

  Vau mitä kuvia! Kuvissa on todella ihana tunnelma, ja varsinkin pipokuvat ovat aivan uskomattoman hellyyttäviä <3 Olet todella lahjakas kuvaaja!

 12. Miia sanoo:

  Zelda on niin cool hupparissaan! Ihania vaatteita ja upeita kuvia Iina.

 13. kati sanoo:

  Onpa upeita kuvia ja kauniita vaatteita!
  Onkohannoidenkin tuotteiden eettisyys selvitettävissä, joiden valmistusmaa on Intia?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos hurjasti <3 Juuri niiden vaatteiden eettisyydestä ja alkuperästä kerroinkin tässä tekstissä, jotka on siellä Intiassa valmistettu! 🙂

 14. Minja sanoo:

  Voisitko tehdä postauksen kaupallisista yhtestöistä?
  Mua (ja varmasti muitakin) ihan aidosti kiinnostaa miksi niitä on esim. sun blogissa niin paljon.
  Suositteletko ikinä tuotteita/palveluita ilman että niistä maksetaan?
  Otetaanko suhun yhteyttä vai otatko itse yhteyttä kaupallisiin tahoihin?

 15. emzi sanoo:

  Ihania nää kuvat! Ja ihania vaatteita!

Kommentoi