Kultaa, glitteriä ja pupunkorvia

15.09.2017

Tänään suunnattiin Zeldan kanssa jonottelemaan Minna Parikan Sample Saleen Helsingin Kluuviin, päämääränä pupunkorvalenkkarit kaikille kolmelle pikkuneidille. Aika optimistisesti me oltiin paikalla vasta viittä minuuttia myynnin alkamisen jälkeen, jolloin jono oli varmaan n. 100m pitkä. Se ulottui pitkälle ulos asti ja ei auttanut kuin käydä jonon jatkoksi. 45 minuuttia jonoteteltuamme me oltiin päästy suunnilleen jonon puoliväliin ja tuntui että apua, onkohan siellä enää mitään jäljellä kun lopulta päästään sisään. Sitten jono alkoi liikkumaan vähän nopeammin, ja päästiin joskus yhden jälkeen sisälle. Siinä välissä Zelda oli tosin ehtinyt käydä ostamassa isosiskolleen Oton ja Novan kanssa uuden isomman yksisarvispuvun, ja hakemassa kaupasta maissinaksuja ja pari vesipulloa.

Jonossa oli onneksi oikein rento tunnelma ja meidän edellä mukava nainen jonka kanssa juteltiin aina välillä. Ja Zelda sai kehuja, kuinka hienosti jaksoi jonottaa aina kun siinä jonossa hengaili. Meidän 4v tuntui olevan kengistä jopa enemmän innoissaan kuin minä, eikä kertaakaan huokaissut jonon takia.. Ja kun vihdoin päästiin sisälle sample saleen, hän huokaisi, mutta ihastuksesta. Etsittiin heti oikeat koot, ja löydettiin kuin löydettiinkin molemmille isommille tytöille oikean kokoiset kultaglitteriset pupunkorvatennarit, joissa on sivussa vetskarit niin ne on helppo vetää jalkaan. Lasten kokoja oli hyvin jäljellä edelleen, ja paljon erilaisia ihania malleja.

Me katseltiin vähän maltillisempiakin mustia, valkoisia ja ruusukuvioisia tennareita, mutta päätettiin Zeldan kanssa yhdessä että kerran ostetaan pupunkorvia niin otetaan sitten mieluummin ihan överit. Novallekin yritin katsoa, mutta siellä ei ollut ollenkaan tennareita minikoossa, vaan ainoastaan niitä baby bunnyja pehmeällä pohjalla, jotka Novalla jo on. Täytyy siis varmaan koittaa metsästää glitter-tennareita Novalle vielä jostain, olisi mahtavaa jos olisi samat popot kaikilla kolmella.

Sample Salen jälkeen suunnattiinkin suoraan hakemaan eskarilaista, ja yllätettiin hänet uusilla kengillä jotka saivat aikaiseksi ihastuneen kiljahduksen. Molemmat halusivat kengät heti kotona jalkaan, ja onhan ne nyt kyllä ihan älyttömän ihanat. Kannatti jonottaa. Kengät on sen verran reilua kokoa, että pysyvät kyllä jalassa hyvin jo nyt, mutta niissä on kyllä hyvin kasvunvaraakin, eli menevät varmasti keväällä ainakin.

Hatut Polarn O. Pyret* / Tiaran takki Ellos / Tiaran Mekko Kaiko Clothing* / Tiaran Leggingssit Vimma* / Kengät Minna Parikka / Zeldan Takki Mini Rodini / Mekko Papu* / Leggingssit Gugguu / Kengät Minna Parikka / *saatu blogin kautta

Minna Parikan kenkiä on Kluuvissa tarjolla myös huomenna, ja ilmeisesti varastoja täydennetään huomiseksi. Siellä oli kyllä aikuisillekin vaikka ja mitä ihanaa tosi edullisesti, mutta mä en ostanut nyt itselleni kenkiä koska mulla on niitä ihan tarpeeksi. Olen oikeasti yrittänyt pitää nyt kiinni siitä, että en osta mitään mitä en tarvitse, ja vaikka mua houkutteli pupulenkkarit, niin jätin sinne, ja olen päätöksestäni tyytyväinen, eikä harmita.

Huomenna meillä alkaa vihdoin lattiaremontin loppuun saattaminen, ja me lähdetään tyttöjen kanssa pois täältä jaloista pyörimästä. Mä jätän koneen kotiin, ja vietän huomenna ihan täysillä vapaapäivää tyttöjen kanssa, aiotaan ainakin suunnata HDW Little Marketiin pyörimään! Ehkä törmäillään siellä? ;)

Ihanaa kullan ja glitterin täyteistä perjantaita kaikille <3


14 Responses to “Kultaa, glitteriä ja pupunkorvia”

 1. EK sanoo:

  Minkä hintaisia pupu-tennarit oli? Aivan ihanat!!!

 2. Emzi sanoo:

  On ne kyllä niin hienot!

 3. Vp sanoo:

  Kuinkakohan paljon kengistä maksoit?

 4. oula sanoo:

  Olisi mukava tietää ostatko ise lapsellesi yhtään vaatteita vai ovatko kaikki heillä olevat vaatteet yhteistyön kautta, koska siltä tuntuu olevan…
  Kivat ovat kengät, mutta aika turhat. Kiva jos lapsesi kuitenkin tykkäsivät, mukavaa viikonloppua.
  T: täti Oulusta

 5. Emppuli sanoo:

  En tiedä noiden arvoa, mutta Minna Parikan kengäthän on aika hinnakkaat(ainakin mulle ) Niin käyttääkö tytöt näitä kenkiä ns. Hienompina kenkinä kauppareissuilla yma vai saako laittaa ulkoleikkeihin
  Mulla toki vain poikia ja niillä kengän kärjet heti puhki kun ajelee potkumopoilla joten en vois kuvitellakkaan ostavani kalliita kenkiä niiden ulkoleikkeihin

 6. nadjastrange sanoo:

  Zeldahan jaksaa jonottaa paremmin kun minä :D Ihanat tennarit löysitte!

 7. Voi ei, miten ihanat kengät! Kyllä kannatti jonottaa, niin suloiset (ja kimaltavat!).
  Mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

 8. Nimetön sanoo:

  Oih, niin ihanat <3!!!!! Voin uskoa, että tytöt ovat ihastuksissaan :D Kukapa pieni (ja vähän isompikin!) neiti ei olisi :)

  Miten nuo vastaavat kokoaan? Saako kysyä minkä koon otit tytöille ja mikä on jalan mitta? Minulla on 5v. ja 3v, tytöt, joille mietin, mutta tuntuu ihan hakuammunnalta tämä kenkien ostaminen sovittamatta :-/ Täällä päin ei näitä missään myydä, lähinnä fb-kirppiksiltä olen koittanut metsästää :)

 9. Nennu sanoo:

  Voi kuule Iina, halusin vaan tulla sanomaan että sä oot kyllä niin ihana ihminen ja hieno äiti. Katon sua ylöspäin niin muodikkaana, omaa yritystä pyörittävänä, bloggarina ja etenkin , niin rakastavana äiti-esikuvana Susta huokuu nii selkeesti se valo ja rakkaus joka sun sisällä on. Piristää aina omaa päivää. Kiitos että oot just tollanen, et täydellinen ihminen( niikö ei me kukaan ) mutta täydellinen SINÄ. Kiitos että jaksat tuottaa meille näin laatu sisältöä. Tiedä,että tämä työ, niin blogissa kun sen ulkopuolella, on arvokasta ja korvaamatonta.♥️ Hyvä sä !

 10. santtu sanoo:

  Oho, onpa siellä ollut alkupäivästä jonoa! Vapauduin itse yliopistolta kolmen jälkeen ja silloin sisään myyntitilaan pääsi kävelemään suoraan sisään. Kokoja, sekä aikuisten että lasten, oli silloinkin hyvin jäljellä.

  Mahtavat kengät valitsitte tytöille :)

 11. Annika sanoo:

  Sulla on niiin ihana blogi! Kateellisena oon seurannu ja toivonu että voisin joskus tehdä samanlaista sisältöä. Tällä hetkellä raskaana ja joulukuussa pitäis ensimmäisen lapseni syntyä ja ajattelin aloittaa blogin jotta olis myös äitiyslomalla jotain omaa.

 12. Tiina sanoo:

  Sulla on kylllä ihana mies kun jaksaa lähteä mukaan, meillä menisi hermot jo minuutissa.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.