Tiaran yksisarvis 6v-synttärit

23.09.2017

Juhlittiin meidän kuusivuotiasta esikoista tänään sukulaisten ja perheystävien kesken, ja neidillä oli kyllä niin onnistuneet ja kivat juhlat. Vaikka muutama vieras oli harmillisesti flunssassa, saatiin kuitenkin kiva porukka kasaan onneksi ja paljon ystäviä paikalle. Mun äiti tuli myös Oulusta meille pitkästä aikaa Armaksen kanssa muutamaksi päiväksi tällä viikolla, ja oli ihanaa miten riemuissaan lapset olivat kun mummu pääsi osallistumaan juhliin.

Yksisarvisteeman Tiara päätti jo viime vuonna, niinkuin meidän lapsilla on tapana suunnitella pitkälle tulevaisuuteen. Zeldakin on jo päättänyt pitävänsä hirviösynttärit 5-vuotiaana, eli ensi vuoden huhtikuussa. Ainakin tähän asti teemat on aina pitäneet paikkansa, eli ei ole ollut sellaista juupas-eipäs-vaihtelua, vaan kun se on kerran päätetty niin nehän pidetään. Ensi vuonna 6v on päättänyt pitää Marcus & Martinus -synttärit – että vinkvink vaan heidän markkinointitiimille että sellaisia synttäriastioita ja muuta rekvisiittaa kaivataan ensi vuonna tähän aikaan. Munkin 7v-synttärit olivat Spice Girls -synttärit, eli aika samoja vesiä kuljetaan ajankohtien ja kiinnostuksenkohteiden suhteen tyttäreni kanssa. Hänkin alkaa kiinnostua fanikulttuurista samaan aikaan kuin äitinsä.

Mä leivoin itse yksisarviskakun, jossa oli täytteenä vaniljaa, kinuskia, valkosuklaata ja mansikkaa, ja päällä voikreemiä ja syötävällä kultamaalilla maalattu sokerimassainen yksisarvisen sarvi. Kakku ei ole mikään masterpiece, mutta olen tosi tyytyväinen siitä mitä sain aikaan palettiveitsellä, sokerimassalla ja elintarvikeväreillä. Kakun lisäksi tarjolla oli pikkusuolaisia ruisnappiskageneita ja guacamolenappeja, coctailpiirakoita, yksisarvisensarvia, hedelmävartaita sateenkaaren väreissä, sekä karkkeja ja keksejä söpöilyteeman mukaisesti.

Koristeita ja astioita ostelin pitkin syksyä, sateenkaariservetit löytyivät Lagerhausista Tukholmasta ja astiat ostin Flying Tiger Copenhagenista. Muiden koristeiden suhteen pärjättiin hyvin aiempiin juhliin hankituilla. Kolmessa tytössä on se etu että paljon voi hyödyntää jo olemassaolevia juttuja, eikä tarvitse aina ostaa uutena kaikkea, jes!

Tiara sai aivan ihania lahjoja, ja on todella onnellinen ja kiitollinen kaikesta. Meillä vanhemmilla oli hurjan hauskaa ja touhukasta myös, ja nyt saadaankin nauttia ihanista synttäriherkkujen jämistä vielä tänään ja huomenna. Me suunnataan nyt illalla meidän yhteisen ystävän 30v-juhliin, kyseessä on eka meidän kaveri joka täyttää 30! Aivan huikeaa. Kuten sanoin, syyskuu on synttärikuukausi. Huomenna me lähdetään laivareissulle yhdessä koko perhe, siitä lisää myöhemmmin! Blogi päivittyy reissun ajan kuitenkin aivan normaalisti joten no worries!

Kiitos hurjasti kaikille synttärivieraille osallistumisesta sekä ihanista lahjoista, ja hurjasti onnea vielä äidin ja isin rakkaalle synttärisankarille <3


17 Responses to “Tiaran yksisarvis 6v-synttärit”

 1. Ella sanoo:

  Upee kakku!! Saisko reseptiä? :)

 2. Todella hienot synttärit olette taas järjestäneet Tiaralle. <3 Meillä suunnitellaan kovaa vauhtia tulevia kaksivuotisia. :)

 3. Janna sanoo:

  Iina aivan mahtavaa että teet itse noin paljon tyttöjen synttäreille! Välillä tuntuu blogeja selatessa, että lastenjuhlien synttäritarjoilut on tilattu ammattilaisilta. Eikä siinä mitään jos joku tilaakin, mutta itse tykkään katsoa aina kun joku on nähnyt itse vaivaa tarjoilujen ja muiden valmistelujen eteen. ♡

 4. J sanoo:

  Tosi ihana kakku, pieni kotikutoisuus on just jees! Usein blogeissa kaikki on vaan näkyvyyttä vastaan saatuja, kakut konditorioista yms. Kiva että välillä näkee myös omin käsin tehtyjä. Sitä osaa ehkä itsekkin olla itselleen armollisempi, kun kaiken ei aina tarvitse olla viimeisen päälle täydellistä.

  • mymmyryy sanoo:

   Tämän takia juuri tämä blogi pysyy suosikkina vuodesta toiseen.

   Vaikka kaupallisuutta näkyy ymmärrettävistä syistä, sitä ei ole liikaa ja joka postauksessa. Täällä näkyy juuriki se aito elämä eikä kaikki näkyvä ole ammattilaisilta saatua.

 5. Juulia sanoo:

  Onnittelut Tiaralle! Ihanan näköiset synttärit.

  Hauskat noi ilmapallot, joissa on koristeita sisällä! Onko ne laitettu itse sinne vai ostettu valmiina? Ja apua, mistä löydän tollaisia timantin muotoisia koristeita?

  Meillä ei oikeastaan ole lapsilta tullut toiveita tämän vuoden synttäriteemoista… Sen verran ovat sanoneet, että haluavat pitää kaverisynttärit. :) Ihanaa kun teillä on lapset innolla suunnittelemassa.

 6. Milla sanoo:

  Ihanat synttärit meillä 2v oli yhteisetsynttärit mun kanssa auto ja punainenteemana. 1V synttärit oli minion aiheena. 3V varmaan dinosaurukset.
  Tytön 1v synttäreiden teemana varmaan prinsessa.

  Kakun teko mulla ei ole onnistunu ikinä. Mikä ohje?

 7. Noora sanoo:

  Voi ihanat juhlat ”Oi jospa oisin saanut olla mukana”
  Innostuin lukemaan myös tyttöjen edelliset synttäripostaukset, mahtavaa panostamista teiltä Ihailen!
  Onko tytöillä ollut teema synttäreitä ihan 1v asti vai vasta kun ovat itse osanneet toivoa jotain teemaa? Omalla esikoisella tammikuussa ekat synttärit ja olisi ihana niihin keksiä jotain spesiaalia ☺️

 8. ? sanoo:

  Miksi tuo kuva, jossa on Tiara ja kaksi muuta lasta on kolme kertaa tässä postauksessa?
  Vai bugiiko mun puhelin?
  Myös tuo kuva, jossa olet sinä ja Tiara, kakku ja vieraita näkyy kahdesti.

 9. Jossu sanoo:

  Ihanalta näyttää <3 Saisko tuohon kakkuun ohjetta, lähinnä täytteen osalta? :)

 10. Neea sanoo:

  Ihanan näköistä, varmasti jokaisen pikkutytön unelmajuhlat

 11. Paprika sanoo:

  Ihanan näköiset juhlat teillä ja hienon kakun oot osannut tehdä :)

 12. Annika sanoo:

  Ihanan näköiset koristelut, oot jaksanu nähdä vaivaa! Mistä saat voimaa kaikkeen tollaiseen perhearjen keskellä?

 13. Piia sanoo:

  Hienot tarjoilut ja koristeet, mutta missä juhlavaatteet?

 14. Jenni sanoo:

  Toi kakku on niin hieno! Ja ihanat yksisarvis-puvut tytöillä! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.