Nopeasti oikeanlaista apua sairauteen tai tapaturmaan

24.11.2021

Kaupallinen yhteistyö: Pohjola Vakuutus

Jos itse sairastutte, lapsi sairastuu tai käy joku tapaturma, mitä teette ihan ensimmäisenä? Mä soitan Pohjola Terveysmestarille. Mulle vinkattiin tästä palvelusta ekan kerran kun otin itselleni henkilöasiakkaan terveysvakuutuksen vuosia sitten, ja tajusin samalla, että sama palveluhan on käytössä myös lasten vakuutuksissa. Siitä lähtien olen käyttänyt sitä aina, kun on ollut tarvetta lääkärille.

Terveysmestari on siis puhelimitse ja Pohjola Sairaala -sovelluksen chatissa toimiva Pohjolan terveysvakuutus-asiakkaille maksuton palvelu, jonka kautta saa matalan kynnyksen terveysneuvontaa, ohjauksen omaan vaivaan oikealle asiantuntijalle, sekä vahinkoilmoituksen hoidon & suorakorvauspalvelun. Eli kun sitä kautta hakee apua, ei tarvitse itse maksaa käynnillä kuin mahdollinen jäljellä oleva omavastuuosuus, muut korvausasiat lääkärikumppani hoitaa suoraan Pohjola Vakuutuksen kanssa. Niin ihanan helppoa ja stressitöntä!

Terveysmestarilta saa myös vastauksen siihen, onko lääkärikäynti ylipäätään tarpeen, sekä selkeät ohjeet miten toimia. Olen itsekin monesti soittanut sinne kun joku lapsista on tai olen itse ollut kipeänä, enkä ole ollut ihan varma, että olisiko se lääkärikäynti tarpeellinen vai ei. Muutaman kerran myös on sanottu suoraan, että voi ihan hyvin vielä seurailla kotona, eikä ole pakko käydä lääkärissä. On ihanaa, että on sellainen palvelu joka neuvoo ja josta voi kysyä matalalla kynnyksellä kun joku huolettaa – ja sieltä vastataan aina, eikä tarvitse jäädä odottelemaan takaisinsoittopalvelua ja kyttäämään puhelinta, että jollain olisi aikaa soittaa takaisin johonkin aikaan päivässä. Terveysmestari auttaa juuri silloin kun itse sitä apua tarvitsee.

Kaikki Terveysmestarit ovat kokeneita sairaanhoitajia, kätilöitä ja terveydenhoitajia, eli heidän sanaan voi luottaa varmasti. Olen aina saanut todella lämmintä, asiantuntevaa ja empaattista palvelua, kun olen sinne soittanut. Siellä otetaan aina se oma tai vanhemman huoli tosissaan ja neuvotaan varmasti täydellä sydämellä. Ja vaikka joskus olisin itse ollut menossa turhaan lääkäriin ja mulle on sanottu, että se ei olekaan tarpeen, sieltä ei koskaan ole naurettu mun huolelle, vaan päin vastoin korostettu, että hyvä kun soitin ja kysyin. Ikinä ei ole tullut sellaista oloa, että turhaan olisin soittanut ja vaivannut.

Hoidontarpeen arviointi vähentää turhia lääkärikäyntejä ja kun kysyy ensin Terveysmestarilta, pääsee suoraan juuri sille asiantuntijalle, joka tietää eniten juuri siitä omasta vaivasta. Esimerkiksi muutama vuosi sitten kahden viikon migreeniputken jälkeen Terveysmestarilta ohjattiin mut suoraan neurologin vastaanotolle ja sieltä sainkin sitten nopeasti apua ja kattavat tutkimukset.

Jos lääkärikäynti on tarpeen, Terveysmestari ohjaa joko etälääkärille tai sopivan ammattilaisen vastaanotolle ihan omien toiveiden ja vapaiden aikojen mukaan. Terveysmestari tarkistaa aina maksullisten lääkäripalveluiden yhteydessä, mitä asiakkaan Pohjola Vakuutuksen vakuutusturva kattaa. Korvausratkaisun voi saada jo asioinnin aikana. Pohjola tekee yhteistyötä useiden eri lääkärikumppanien kanssa, ja Terveysmestarin kautta voi varata ajan itse toivomalleen lääkärikumppanille. Samalla voi hyödyntää sitten sitä Pohjola Terveysmestarin suorakorvauspalvelua.

Terveysmestari auttaa vuoden jokaisena päivänä klo 7-23 puhelimitse sekä Pohjola Sairaala sovelluksen chatissa klo 7-15. Apua saa siis hyvin niin arkena kuin viikonloppunakin. Pohjola Sairaala -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta, tai soittaa Pohjola Terveysmestarille puh. 0100 5225*. *Puhelun hinta: normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai
kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm).

Tässä on alkamaisillaan ne kuukaudet vuodesta, jolloin yleensä on eniten flunssia ja muita infektioita ja mielenrauhaa mulle tuo se, että jos hetkeäkään tuntuu, että tarvitsisi asiantuntijan apua, niin Terveysmestarilta saa sitä nopeasti. On valtavan iso helpotus neljän lapsen perheen arjessa, että lääkäriin pääsee tarvittaessa juuri silloin kun on itselle se paras aika, ei tarvitse muistaa hakea itse erikseen korvauksia ja joku neuvoo aina jos jokin huolettaa.

Suosittelen ehdottomasti lataamaan Pohjola Sairaala -sovelluksen käyttöön Google Play -storesta tai App Storesta, tai soittamaan Terveysmestarille seuraavan kerran kun tulee tarvetta lääkärille, jos olet Pohjola Terveysvakuutus-asiakas. Se on ihan todella näppärä palvelu, joka helpottaa lääkäriin pääsyä valtavasti. Olen niin kiitollinen sille vakuutusmyyjälle, joka mulle lätkäisi Terveysmestarin numeron kouraan silloin vuosia sitten, hän on säästänyt meiltä turhia euroja ja todella paljon turhaa vaivaa ja aikaa. Tutustu Terveysmestariin lisää TÄSTÄ linkistä.

Terveyspalvelut tarjoaa Pohjola Sairaala Oy. Vakuutuspalvelut tarjoaa Pohjola Vakuutus Oy.

 


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.