Luukku 16: Iinan joululahjatoiveet

16.12.2021

Tähän luukkuun yritin nyt listata mun omia joululahjatoiveita, mikä ei ollut niin helppoa. Ollaan naurettu Oton kanssa jo monta vuotta sille, että mun on ihan älyttömän vaikea ikinä keksiä mitään lahjatoiveita ja joulu on jotenkin vielä ekstrahankala – en tiedä miksi. Kai se tulee siitä, kun on se mahdollisuus kuitenkin ostaa itse itselle just se mitä milloinkin tarvitsee, ja sitten vielä kuitenkin yrittää ostaa mahdollisimman vähän ylipäätään. Niin tuntuu tosi vaikealta sitten keksimällä keksiä jollekin toiselle vielä jotain ostettavaa ja annettavaa itselle.

Olen itseni suhteen niin pihi kranttu, että en meinaa ostaa ikinä itselleni mitään. Ihan siis jotain muutaman euron aikakauslehdenkin ostamista harkitsen todella tarkkaan. Jos menen itse kaupoille ostamaan jotain mitä olen tosi pitkään halunnut, saatan silti päätyä olemaan ostamatta. Siksi siis kannattavampaa onkin joskus vaan olla yrittämättä edes itse ostaa jotain (koska en kuitenkaan osta) ja vinkata omasta tarpeesta tai toiveesta Otolle. Silloin kun joku toinen ostaa, niin ei tule itselle huono omatunto ostamisesta, hah. Ja tämä siis koskee vain itseäni. Lapsille ja Otolle ostan surutta ihan mitä vaan ja enemmänkin, mutta itselle on vaan jotenkin todella hankala perustella mitään, vaikka aito tarvekin olisi.

Mutta siis, sen pidemmittä puheitta: jotta Otto-parka ei olisi ihan pulassa, niin tässä tulee mun joulutoiveet listattuna, hyvin pitkään ja hartaasti pohdiskeltuna.

Iinan joululahjatoiveet:

1. Hierontalahjakortti (esim. Helsinki Day Spa).

Olen niin jumissa 4kk perhepedin ja imetyksen jälkeen, että hieronta tekisi todella terää. Ryhti on aivan kadoksissa ja niska- ja hartiasärkyä on melkein päivittäin. Ehkä jopa joku sarjakortti voisi olla hyvä, niin tulisi käytyä useammin kuin kerran vuodessa.

2. Lulu Lemon Align HR Pant 28″ leggingssit

Joku tarkkasilmäinen ehkä huomaa, että toivoin näitä samoja viime vuonna joululahjaksi. Ne maksavat 100 euroa, mutta ovat tismalleen hintansa väärti. Mulla on viime jouluiset leggarit jalassa nytkin tätä kirjoittaessani. Nämä pääsisivät useammin pesuun jos saisin toiset kaveriksi, hah. Mun kaikkein eniten käytetyt, kaikkein mukavimmat housut. Ei näy läpi, ei valu, venyy ja paukkuu joka suuntaan, ei paina eikä purista mistään. Mukavin alaosa joka mulla on i-ki-nä ollut.

3. Lastenhoitolahjakortti

Tätä toivon erityisesti Oton siskolta, hän antaa näitä meille usein. Se on ihan parasta kun on tällainen lahjakortti, niin ei tarvitse yhtään perustella edes itselleen, että kehtaako pyytää hoitoapua! Kehtaa todellakin. Sitten voi hyvillä mielin ottaa vähän aikuisten aikaa ja lapset pääsevät yökyläilemään rakkaan tädin luokse. Laitoin tuohon tuon meidän oma porealtaan kuvan, koska treffeillä olisi ihana olla ihan vaan kotona ja käydä porealtaassa Oton kanssa, ai että.

4. Lindt Creation Dessert konvehtirasia

Jokajouluinen vakkari on tismalleen juuri tämä Lindtin konvehtirasia. Olen syönyt näitä jo ainakin viitenä jouluna ja toivoisin voivani syödä tänäkin jouluna. Ah se fiilis joulupäivänä, kun tämä kainalossa uppoutuu sohvan nurkkaan lukemaan. Ai että!

5. Marimekko Siirtolapuutarha lautaset 25cm koossa

Meillä ihan toden teolla on liian vähän astioita nykyisin, kun meidän oma perhe on jo niin suuri. Toivoisin siksi näitä isoja Marimekon lautasia. Oiva Siirtolapuutarha -lautasia on monessa ihanassa eri kuosissa, tämä kuvan kuosi on yksi mun suosikeista.

 

 


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.