Luukku 2: Esiteinin joululahjavinkit

02.12.2022

Meillä on perheessä jo kaksi tyyppiä, joita ei enää lelukuvastot kiinnostele, vaan toivelistalta löytyy ihan muita asioita. Itse toivoin vielä 11-vuotiaana esimerkiksi Bratz-nukkeja joululahjaksi, mutta vitosen ja kutosen välisenä kesänä sitten pakkasin barbiet ja Bratzit ja muut lelut varastoon. Silti leikin kyllä tyytyväisenä vielä kolme vuotta nuoremman serkkuni kanssa barbie-nukeilla monta vuotta aina kun oltiin Oulussa hänen luonaan.  Meillä kyllä isommat lapset leikkivät edelleen pikkusiskojen kanssa kaikilla leluilla, eikä leluja ole pakattu pois, koska ne ovat menneet suoraan pikkusiskoille käyttöön. Mutta omia uusia leluja he eivät enää ole toivoneet. En tiedä selittyykö se enemmän sillä, että eivät koe tarvitsevansa niitä enempää, vai sillä, että omat leikit ei enää niin paljoa kiinnosta. Tähän listalle kokosin vinkkejä, mitä meillä esiteinit ovat toivoneet tänä jouluna.

Esiteinin joululahjatoiveet

1. Kaikki erilaiset ihonhoitojutut, kasvonaamiot ja muut on meillä tosi hittejä. Tää on musta ihana juttu, koska esimerkiksi itse en ollut yhtään kiinnostunut ihonhoidosta esiteininä tai vielä teininäkään. Nukuin usein meikit naamassa, eikä mulla ollut tietoa siitä, mitkä ihonhoitotuotteet sopi parhaiten mun omalle ihotyypille. Kärsin paljon iho-ongelmista, enkä osannut hoitaa niitä. Kivaa, että omia lapsia ihon hoitaminen kiinnostaa ja voidaan yhdessä opetella sitä pikkuhiljaa, niin sitten on helpompi saada siitä rutiini jos alkaa joskus säännöllisesti meikkaamaan, tai jos tulee jotain haasteita ihon kanssa esim. teininä.

2. Laadukkaat pussilakanat. En tiedä onko tää joku vinkki, että äidin ikivanhat viininpunaiset sydänpussilakanat 2000-luvun alusta voisi jo laittaa vaihtoon, mutta meillä molemmat koululaiset toivoivat uusia pussilakanoita joululahjaksi. Joten jotkut ihanat pehmeät ja kauniit sellaiset on etsinnässä molemmille.

3. Sekä Let’s Sing että Just Dance ovat meillä vakkareita joulutoivelistalla. Molemmille en usko löytyvän aikaa niin paljon, että kannattaisi ostaa, mutta jompi kumpi päätynee joulupakettiin lasten yhteislahjana.

4. Essence Juicy Bomb -huulikiillot. Tän hetken superhitti ainakin esiteineillä. Aina loppu jokapaikasta ja se kuka tällaisen onnistuu saamaan jostain on super onnekas. Olen metsästänyt näitä KUUKAUSIA enkä vieläkään ole onnistunut ostamaan. Mutta ehkä onni käy ennen joulua vielä? Huulikiilloilla on hintaa 1,25€ eli mistään luksustuotteesta ei ole kyse. En ole testannut niin en vielä ymmärrä hypeä näiden ympärillä, mutta toivotaan, että päästään testaamaan, jos jostain löytyisi.

5. Shortsipyjama. Perinteiset pitkähihaiset- ja lahkeiset yökkärit eivät ole kuulemma enää jees, vaan nyt toivelistalla on shortsipyjama.

6. Kauniit hiusklipsit on tällä hetkellä myös super hittejä ja ainakin meidän pitkätukkaisilla lapsilla kovassa käytössä. Toisen joulutoivelistalla oli vaaleansininen kukkakuvioinen hiusklipsi, joten sellaista siis metsästän.

7. Netflix-sarja Heartstopper on ihana ja samasta sarjasta löytyy myös runsaasti kirjoja. Ekan suomenkielisen osan esikoinen sai synttärilahjaksi kummilta ja nyt hän toivoo seuraavia osia joululahjaksi ruotsin- tai englanninkielisinä, koska suomeksi niitä ei vielä ole enempää.


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.