Keikkapäivä

15.10.2015

Noniin ja matkakertomus jatkuu! Viimeinen päivä Lontoossa me aloitettiin ihan rennosti. Nukuttiin ja hengailtiin hotellihuoneessa, mietittiin mitä halutaan tehdä. Sitten lähdettiin kävelemään kohti Knightsbridgeä, ja mentiin Pret A Mangerissa syödyn aamiaisen jälkeen kiertämään koko Harrod’s jossa ei oltu vielä käyty yhdessä, vaikka ohi oltiinkin kävelty.

Harrod’s oli kyllä ihan uskomaton kokemus. Siellä on ihan kaikkea, ja vielä vähän enemmän. Mitään me ei sieltä juotavaa lukuunottamatta ostettu, mutta se oli ihana vaan kävellä läpi. Upeat vaatteet, ja teknologiaosasto joka arvatenkin oli Oton mieleen, olivat meidän suosikkeja. Harrod’silla on myös jo avattu ihana joulumaailma, mutta sieltäkään mä en ostanut mitään. Sanokaa vaan pihiksi, mutta mun mielestä 10 puntaa on liikaa yhdestä pienestä kuusenkoristepallosta.

Me pyörittiin vielä vähän aikaa muissa kaupoissa, ja käveltiin Harrod’silta takaisin Oxford Streetille tekemään viimeiset ostokset, sillä meillä alkoi jo tulla kiire sinne Fall Out Boyn keikalle. Käytiin nopeasti hakemassa iltapalatarvikkeet Sainsbury’sista hotellille, koska keikka kesti aika myöhään ja haluttiin että meillä on jotain syötävää siellä kun tullaan takaisin. Kauppareissun jälkeisellä kävelyllä hotellille kävi sitten tämä aiemmin mainitsemani onnettomuus jossa oltiin silminnäkijöinä, ja sen takia me ei sitten ehdittykään mennä kunnolla syömään ennen keikkaa vaan haukattiin melkein seisaaltaan vaan Burger Kingistä hampparit naamaan. Oli sekin kyllä ihan hyvää, vaikka ruokahalu oli kateissa kun säikähdin niin kovasti.

Matka Wembleyn The SSE Arenalle taittui kätevästi metrolla Jubilee-linjalla, ja areenalle oli helppo kävellä kun seurasi vain kaikkia ruutupaitaisia ja/tai Fall Out Boy- hupparisia teinejä. Päästiin nopeasti sisälle, ja meillä oli hyvät paikat siellä. En saanut ostaessani enää seisomapaikkoja kun tajusin liput niin myöhään, mutta saatiin istumapaikat takaa ihan keskeltä, suoraan vastapäätä lavaa. Keikalle sai tuoda oman vesipullon, mutta siitä otettiin ovella korkki pois. Kameraa en saanut tuoda, koska siinä on vaihdettavat objektiivit eli se luetaan ammattilaiskameraksi. Otettiin sitten puhelimella muutama kuva ja video.

Ensimmäiseksi esiintyivät Matt & Kim, ihan huippuhauska duo joilla oli sellaista hyvän fiiliksen häröily- ja bilemusiikkia. Tämän jälkeen esiintyi Professor Green, jota odotinkin kovasti. Emeli Sandén ja Professor Greenin Read all about it oli joskus ihan mun lemppari, ja oli mieletöntä kuulla se livenä.

Oikeastaan oli kiva juurikin istua Oton kanssa, kolmen päivän kävely jätti jälkensä jalkoihin ja monen tunnin seisominen hikisessä ihmisjoukossa ei ehkä olisi ollut se kaikkein mukavin vaihtoehto. Istumapaikoilla oli fiilistä myös, jengi seisoi ja tanssi ja lauloi messissä jokaisella penkkirivillä koko areenalla. Fall Out Boy oli mieletön! Ensimmäisten 45 minuutin jälkeen tuli parin minuutin tauko, ja yhtäkkiä he olivatkin ihan lähellä meitä, seisoma-alueen takaosassa, ja vetivät kaksi biisiä akustisesti siinä. Sen jälkeen keikka jatkui vielä toiset 45 minuuttia lavalla. He soittivat kaikki biisit joita toivoinkin,  ja oli ihana kuulla sekä vanhaa että uutta, kun olen kuitenkin bändiä kuunnellut jo lähemmäs 10 vuotta.

Keikan jälkeen me ehdittiin juuri sopivasti metroon, joka tuli ihan täpötäyteen. Ajeltiin sillä Bond Streetille ja siitä vielä toisella, Central-linjalla, sitten Queenswayn asemalle joka oli ihan meidän hotellin lähellä. Meidän hotelli oli Central Park Hotel joka sijaitsi siis Bayswaterissa. Varattiin hotelli Ebookersin kautta, ja sivuilla oli kuvia siisteistä ja kivoista huoneista. Hotelli oli tosi siisti ja kiva muuten, mutta meidän huone ei ollut yhtään sitä mitä kuvissa luvattiin sen tason huoneesta. Siellä oli vain sänky ja pöytä, joiden välissä oli puoli metriä tilaa. Lisäksi ihan pieni telkkari. Huone oli katutasossa, ja ikkunoista ei nähnyt ulos ollenkaan kun edessä oli mun korkuinen pensasaita.

Lisäksi he mainostivat ebookersissa täysin ilmaista wi-fiä, joka osoittautuikin ilmaiseksi vain aulassa. Ilmainen wi-fi huoneessa oli suurin syy miksi päädyttiin juuri tähän hotelliin jäljellä olleista vaihtoehdoista, joten kieltämättä vähän harmittaa. Eli omasta wi-fistä olisi pitänyt maksaa 12 puntaa per laite per vuorokausi, mikä on aika jäätävä summa. Kolmelta päivältä ja kahdelta laitteelta 72 puntaa, ja tähän laskin vain puhelimet. Oman mobiilinetin käyttö roaming-hinnoillakin tulisi reippaasti halvemmaksi.

En siis suosittele hotellia, vaikka se ihan siisti olikin. Uskon että samaan hintaan voi saada myös paremman hotellihuoneen. Tosin kyse saattoi olla myös siitä, että hotelli oli tupaten täyteen buukattu ja meidät tungettiin sitten jonnekin jämähuoneeseen, kun ne kunnon huoneet olivat kaikki myös täynnä. Onneksi me ei kuitenkaan oltu hotellissa kuin nukkumassa, joten pienet tilat eivät sillä tavalla ahdistaneet. Ainoa harmittava juttu oli se wi-fi, koska aina kun halusi katsoa google mapsista reittejä tai vaikka laittaa kuvan instagramiin, piti mennä sinne aulaan. Siksi instagram & snapchat eivät päivittyneetkään ihan niin ahkeraan kuin toivoin.

Hotellihuone ei näytellyt isoa roolia meidän reissulla, joten siksi tuntuukin hassulta edes tällä tavalla ”valittaa” siitä. Tuli kuitenkin mieleen, että kannattaa olla tarkkana noissa, ja aina edes Tripadvisorista käyttäjäkokemusten lukeminenkaan ei valmista siihen mitä saattaakin olla vastassa. No joo, ei siitä sen enempää.

Kaikenkaikkiaan reissusta jäi tosi hyvä fiilis, vaikka yhdynkin siihen Oton ”Jotain kummallista Lontoossa on” -fiilikseen. Hassua kyllä, en huomannut sitä edellisellä reissulla. Silloin tosin en ollut mistään vastuussa itse, koulun reissu kun oli, ja tiesin etukäteen että yövymme youth hosteleissa joissa ei aina edes ollut joka huoneessa omaa vessaa. Huomenna luvassa ekojen Lontoon ostosten esittelyä, sekä sitä ihan tavallista arkea mitä ollaan täällä vietetty paluun jälkeen! Kyllä Lontoojuttuja on edelleen tulossa, mutta pitää huomenna katsoa vähän nykyhetkeenkin eikä antaa blogin elää vain Lontoon aikoja.

Ihanaa torstai-iltaa teille huipputyypeille <3


7 Responses to “Keikkapäivä”

 1. Ansku sanoo:

  Ompa hauskaa, ite oon tällä hetkellä lontoossa ja mun hotelli näyttää olevan samoilla huudeilla kun missä te olitte! Samoja paikkoja ollaan käyty läpi, vaikka ois mullekki Fobin keikka myös isona fanina kelvannut :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Hei pidähän kivaa ja nauti!! <3 On se mahtava paikka! Toivottavasti sulla on kivempi hotellihuone haha :DD

 2. Sara sanoo:

  Harmi, että teijän hotelli ei sitten ollutkaan ihan sitä mitä odotitte. Varsinkaan se wifi! Mä yllätyin positiivisesti kun mekin ebookersista varattiin taannoin Lontoosta hotelli, huone oli huomattavasti isompi ja siistimpi mitä kuva antoi ymmärtää ja lisäksi oli ihan metroaseman vieressä. Hitto kun en muista nimeä, mutta Holbornissa oli. Wifi oli meilläkin ensisijainen kun katsottiin hotelleja. Ihan senkin takia, että pystyttiin pariin otteeseen jutella muksujen kanssa skypessä :D Vaikka ei mikään luksushotelli ollutkaan ja yksi kylppärin lattialaatta olikin irtonainen, voisin hyvin mennä uudestaan :)

 3. Nimetön sanoo:

  Hei! Kiva postaus :) onko mummipäivistä tulossa juttua? ;D

 4. Laura sanoo:

  Ei vitsit, onneks vaihdettiin sit hotelli viime jouluna poikaystävän kanssa, kun meillä ei ois sisältyny aamupala Central parkissa ja haluun aina sen hotellin yhteyteen, ettei mee aikaa sen ettimiseen. Jos vielä joskus palaatte Lontooseen, niin suosittelen ihan vieressä olevaa Queens park hotellia! Aamupala sisälty meillä ainakin hintaan, ja selkeesti oltiin sanottu, että wifi on maksullinen :). Huoneetkin oli tosi siistejä, kun se on just rempattu.

  Eikä hintakaan ollut paha kun oltiin 4 yötä. Tosin veikkaan, että kun siellä oli semmoset korttikoneet, mihin se hinta piti näpytellä, niin sille virkailijalle tuli virhe, mikä ei tietenkään meitä haitannut yhtään :-D

 5. Sonja sanoo:

  Moikka, onpa harmi että hotelli ei ollut mieluisa. Itse olen ollut tuossa hotellissa kolmeen kertaan ja olen kyllä tykännyt, huoneet siistejä ja ylemmissä kerroksissa ihan tilaviakin ja kylpyhuoneet siistejä. Olen kyllä huomannut että hotellissa riittää aika eritasosia huoneita, sillä yhden hengen huone oli todella pieni koppi jossain kulmassa, mutta kahden hengen huone tilava ja valoisa :D ja bookingin kautta aina varannut hotellin. Huonot puolet tosin on juurikin wi-fin maksullisuus huoneissa ja aulassakin se toimii aika heikonlaisesti, mutta aula on ihan viihtyisä istuskella :) ja aamiainen on sen tasoon nähden aivan liian kallis, joten mielummin syönkin kahvilassa ja maksaa siitä vähemmän ja saa parempaa aamiaista :) onneksi kuitenkin kaupunkilomilla hotellissa ei tule vietettyä aikaa, joten pääasia että siellä pystyy nukkua ja käydä suihkussa :D mukavaa syksyn jatkoa!

 6. Amanda sanoo:

  Meillekin kävi yhtä surkeasti hotellin kanssa ja se oli koko reissun ehdottomasti paskin juttu! Kun saavuttiin hotellille, meille sanottiin, että huoneet on täynnä. Vaikka oltiin varattu huone kuukausia etukäteen. Me jouduttiin jämähuoneeseen, jossa ei ollut mitään muuta kuin sängyt. Ei ollut edes sisätilalämmitystä. Oli helmikuu. Meille tuotiin irtopatteri keskelle huonetta. Meillä ei ollut wifiä, ei vessaa, ei kylpyhuonetta. Jäi niin paska fiilis. Ens kerralla pitää kyllä oikeasti katsoa se hotelli kunnolla.

Kommentoi