Luukku 24. Joulutervehdys 2023

24.12.2023

Moikka ihanat! Tässä tulee joulukalenterin viimeinen luukku, perinteinen joulutervehdys videomuodossa yhdessä Oton kanssa. Perinteiseen tapaan kuvasimme sen putkeen ilman leikkaamista ja ilman minkäänlaista käsikirjoitusta, joten katso omalla vastuulla meidän random höpöttelyt!

Videomuotoisia joulutervehdyksiä ollaan tehty lähes blogijoulukalenterin alusta asti, paitsi ekana vuonna mulla taisi jäädä luukku nro. 24 tekemättä kokonaan. Ainakaan en sitä löytänyt, kun yritin joku päivä etsiä, että oliko siinä silloin jo videotervehdys. Mutta mitäs pienistä, ei haittaa jos yksi luukku sieltä puuttuu.

En rehellisesti sanottuna ole koskaan katsonut, että kuinka moni näitä joulutervehdysvideoita katsoo, vaikka muuten olen tietty joulukalenterin tilastoja joskus vilkuillut. En kuitenkaan tee tätä joulukalenteria, enkä joulutervehdystäkään lukuja pohtien, vaan 100% ensin omaksi ilokseni ja sen jälkeen heidän huvitukseksi, jotka ovat tätä jo monena vuonna seuranneet. Olen saanut teiltä aivan ihania viestejä ja palautetta läpi joulukuun ja siitä päätellyt, että joulukalenteri on ollut mieluisa ainakin heille, jotka sitä yleensä ovat muutenkin seuranneet!

Kiitos kun luette joulukalenteria, se merkitsee mulle paljon ja sen tekeminen on suuri ilo. Tämä päivittäisen luukun julkaiseminen on tehnyt blogin kirjoittamisesta taas jotenkin paljon helpompaa. Pitkän tauon jälkeen on aina vaikea kirjoittaa, mutta just nyt kirjoittaminen tuntuu tosi helpolta ja tekstiä syntyy kuin bloggaamisen kultavuosina. Mutta katsotaan miten kirjoittaminen innostaa sitten taas joululoman jälkeen. Ainakin perinteinen vuosikooste on tulossa ja sitä olen aloittanut jo valmistelemaankin, mutta palaan sen pariin sitten välipäivinä, kun ollaan ensin vietetty joulua rauhassa.

Aika uskomaton fiilis, että nyt on kaikki hommat tehtynä, saan painaa koneen kiinni ja rauhoittua täysillä joulun viettoon yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Loppuvuosi on ollut iso rutistus, mutta nyt ollaan just siellä mitä olen odottanut ja se kaikkein ihanin aika on käsillä.  Niin parasta!

Haluan toivottaa kaikille rauhallista, ihanaa, hauskaa, lämmintä ja rakkaudentäyteistä joulua! <3 Suuri kiitos vielä tästä vuodesta, niin blogissa, Instassa, TikTokissa kuin kaikissa muissakin kanavissa seuraaville, kaikille teille ihanille, jotka olette kommentoineet ja tykänneet ja laittaneet viestiä. <3


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.