Kisastudioksi muuttunut koti

14.05.2011

Eilinen illanvietto paisuiki sit kunnon MM-kisastudioks ja se meteli oli korviahuumaavaa mikä noist pojista lähti aina maalin kohdalla, voi meidän naapuriparkoja :D.  Oli kyl hauskaa ja olihan se Granlundin maali aika komee ;). Sain muutaman kuvan vaa räpsittyy ku olin itekki niin keskittyny siihen peliin, kummasti ain jääkiekko alkaa kiinnostaa muaki sit ku finaalipelit lähestyy, muuten jääkiekko saa olla mun silmiltä täysin rauhassa :D. Tuli sit luvattuu että sunnuntain Suomi-Ruotsi finaalipeliki katotaa meiän telkkarista, mut eiköhän noi naapurit ymmärrä kumminki, ei se Suomi kovin usein pelaa MM-kullasta jääkiekossa :D.

Tää kuva on otettu sil hetkel ku vika erä loppu :D Mulla soi korvissa vielki ku noi huus nii paljon, mut se oli kyl magee hetki ;D.

Mut jääkiekkokisastudiost on hyvä siirtyy tän päivän Euroviisukisastudioon. Deryan ja Antin piti tulla meille pitää kunnon studioo mut tää päivä meniki sit sillai et kattelen viisui Oton kaa kahestaan. Otto ei tosin arvosta Euroviisuja yht paljon ku minä, mut lupautu kuitenki kattomaan :D.
Tässä mun suosikit:

Eric Saade – Popular (Ruotsi) ♥♥♥

Jedward – Lipstick (Irlanti)

Blue – I can (Iso-Britannia)  Kaikki kuvat: Google

Jos ei joku noist voita nii mulla tulee itku, tai no okei toki Suomi vois kans voittaa seki ois ihan jees :D. Mut muhun tekee enemmän vaikutuksen tollaset nopeet bilebiisit :D. Tai no Bluen biisi ei kyl oo nopee mut Bluesta tulee vaa mieleen kaikkii hyvii muistoi ku kuuntelin sitä nuorempana. Tältä päivält ei tuu päivän asu -kuvaa ku oon vaa lagannu koko päivän himas ja ollu tekemättä mitään joten mun vaatteetkin on luokkaa toppi ja leggingsit. Mut huomiseks voisin kehittää jonku siistin asun MM-hengessä ;) Kivaa iltaa kaikille ja muistakaa kattoo Euroviisut!


12 Responses to “Kisastudioksi muuttunut koti”

 1. Derya sanoo:

  vittu täs mä dataan puol unessa ja koitan pysyy hereillä mä sopitan sulle yuomenna jos nukaahan enneku saadaa tietää voittaaks ruotsi ♥ ps näyttääks tio mun paita takaa nöin läpinäkyvätlä XDddd voivtuu

 2. Anonymous sanoo:

  No, nyt on laulut laulettu, nyt vaan odotetaan tuloksia. Jos alkaa näyttää Suomen kannalta hyvältä, soita mammalle ! <3

 3. Iina sanoo:

  Derya: Joo soitappas huomenna :D ♥ Se paita on iha fine, läpinäkyvä on just jees ;);) ♥Äiti:Juu soitan sulle jos Suomi meinaa voittaa, mut muuten soitellaan huomenna ja öitä ♥

 4. Anonymous sanoo:

  sullon hyvä musamaku! :D

 5. Iina sanoo:

  Haha kiitti :D harmi vaan ku ei voittanu noist kukaa ;S mut oli se Azerbaidjaninki biisi iha jees :D

 6. Tiuski sanoo:

  Lueskelin tässä sun blgoai jajajaja heräs kysymys, et millä viikoilla oot nyt? :) ite oon 33+5 nyt :P

 7. Iina sanoo:

  Oi oot jo nii pitkäl, oisinpa itekki :) mulla on vast 17+6 :) Kiva et tulit kommentoimaan :))

 8. Tiuski sanoo:

  Jooh, muistan vielä ku olin ite tossa 17+ kohdilla :) Silloin ei ollu vielä niinkään hätä päästä synnyttää ja saada muksua ulos, vaan odotella liikkeitä ja nauttia..Mut nyt..Voi tsiisus. Mulla on aivan hirvee raskaus nykyään :( kärsimystä vaa, huoh. Että todellakin toivon, että LA koittais jo hyvinkin pian :D

 9. Charlotte sanoo:

  Kivan tuntunen blogi sulla! :) oon kans nuori äiti..tällä hetkellä saan juosta vähän reilun vuoden ikäsen pikkumiehen perässä :D onnea paljon matkaan!

 10. Iina sanoo:

  Tiuski: Joo no ei mullakaan tässä viel kiire oo synnyttämään, on menny tähän asti vielä hyvin ja ei oo kauheesti mitään vaivoja mut voin kyl kuvitella että noin loppuvaiheilla sen vauvan vaa haluais mahdollisimman äkkii ulos :) Mut kyl se aika menee nopeaa :)Charlotte: Kiitos paljon! :) Kiva et oot päätyny lukeen mun blogii ja toivottavasti jaksat lukee jatkossakin :) Hauskaa kesää Sulle ja pikkumiehelle ja tuu ihmeessä kommentoimaan tai jutteleen lisääkin :)

 11. Charlotte sanoo:

  Luen ihan varmasti jatkossakin ! :) kiitos kiitos :))

 12. Iina sanoo:

  Charlotte: Ihanaa :))

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.