Lazy monday

23.05.2011

Meillä piti tänään olla tosi toiminnantäyteinen ja aikaansaava maanantai mut päivän sanat onki ollu ruoka ja lepo. Meillä oli herätyskelloki oikeen kahdeksalt soimassa et hoidetaan tänää kaikkii asioit ku Otolla on vapaapäivä mut jotenki kummasti herättiinki vast yhentoist jälkeen ja sit tää päivä onki vaa menny iha hujauksessa. Mut toisaalt iha hyvä, oltii kyl molemmat ihan levon tarpeessa ku ollu nyt vähä kaikkee stressii viime aikoina. Ollaa vaa nautittu ruuasta ja toisistamme ja äsken katottii huomisen salkkarit. Leivoin kans suklaamuffinssei ja ne oli jopa iha onnistuneita, oon yllättyny :D. Huomenna Otolla on taas töitä ja munki pitää sit mennä hoitaa kaikki asiat mitkä tänää jätettii hoitamatta. Mut ei kyllä kaduta, on ollu sen verran ihana ja rentouttava päivä. Tänää ei kauheesti oo natsannu ottaa kuvii ku aika kauhee ilma ollu paitsi äsken paisto vähä aikaa aurinko. Mut eipä toi sade ja ukkonen oo haitannu, päinvastoin, just paljo tunnelmallisempaa olla vaa sisäl peiton alla ku ulkona ukkostaa. Mut täs ois kummiski pari kuvaa teille mun päivän sisällöstä joka on aika ruokapainotteista? 😀

Tässä ois tän päivän asuu eli Tunika ja vyö: H&M, rusetti päässä: Pila-pala Oulu 😀 toi oli mun playboypupuasun se kaularusetti XD ja kengät on Turkista

Täs on mun valkosipuliperunat jotka kyl maistu paljo paremmalt ku mitä toi kuva ehk antaa ymmärtää XD
Kolmen sipulin lihapullat joita tarjoilin siis valkosipuliperunoiden kaa, noi on Oton lempiruokaa 😀

Tässä viel suklaamuffinssit hihiii 😀

Mä en oo noiden ruokien kaa tainnu viel oppii sitä esteettistä esillepanoo? :D:DD Mut voin puolustautuu sillä et iha sama milt näyttää kuhan maistuu hyvälle, mahassa ne kumminki menee sekasi ;).  Mä meen nyt kattoo ton murmeliinin kaa Get rich or die tryingii ku sain sen vihdoinki suostumaan kattoon sen :D:D:DD Mut hei nyt mulla ois teille kaikille mun ihanille lukijoille pyyntö:
Ehdottakaa mulle postausideoita, koska ois kiva kuulla teiänki mielipide et millasen postauksen/postauksii haluisitte että teen. Eli kommentoikaa mulle niin paljon ja niin villejä ideoita kun vaan keksitte nii toteuttelen niitä sit mahdollisuuksien mukaan.
Hyvää yötä kaikille ♥♥


19 Responses to “Lazy monday”

 1. Anonymous sanoo:

  Noi ruuat näyttää kyl oikeesti hyvälle 😀 Tuli heti nälkä :< En keksi mitää ideoita ku hyvii nää kaikki merkinnät tähä mennes on ollu! Jotain asu juttuja varmaanki ois kiva nähä lisää tjsp. Vanhoi kuvii ja näi.

 2. Anonymous sanoo:

  ihanaa kotiruokaa 🙂

 3. Anonymous sanoo:

  JUHUUJIHIII

 4. Anonymous sanoo:

  ootpa kaunis! 🙂

 5. Anonymous sanoo:

  voisit tehä postauksen sun vaatekaapin sisällöstä, meikeistä, kodista, paikasta missä asut, vanhoja kuvia, dokaus reissuista yms..kaikesta vaan..tai vaikka ystäväkirja tyylisen jutun mihin kirjotat kaikkee vaan itestäs lempi väri lempi ruoka lempi artisti paras kaveri lempikouluaine jne 🙂

 6. Ois kiva jos tekisit jonku postauksen sun elämän kohokohdista, että missä ne on tapahtunu, keiden kanssa ja miks just ne on niit tärkeimpii hetkii sun elämässä. Sit myös sellanen mis kertoisit vaik jotai sun elämän tärkeimmist ihmisistä ja sit joku asuntopostaus mis esittelisit teidä kämppää. Ja sit viel semmonen ihan vaan sun tyyliin painottuva postaus sun yleisimmät vaateostos paikat, kui usein shoppailet ja mitkä on sun lempivaatteit tms :))Ja täs mä luettelen.. En viittti alkaa selostaa kaikkii mitä haluisin tietää.. Menis vuosi :DD Mut oot kyl iha super kaunis! ♥ 🙂

 7. Sanna sanoo:

  Vauva juttuja on mukava lukee 🙂 Voin niin samaistuu aina joihinki sun kirjotuksiin.On se kyllä mukava ku joku muuki on raskaana ja periaatteessa samassa elämäntilanteessa mun kans, eipähän tuu nii yksinäinen olo! <3

 8. Derya sanoo:

  voii oot taas niin nätti muru ♥♥ tee säkin sellanen vanhoja kuvia juttu kun oot itekkin muuttunu niin paljon ;D

 9. Noora sanoo:

  Ihana (m)asukuva! Suloinen blogi sinulla, paljon tsemppiä odotukseen! 🙂

 10. Anonymous sanoo:

  videopostaus olis kiva

 11. Janika sanoo:

  Heippa, pystyisitkö kertomaan, minkä kokoinen on tuo sinun tässä postauksessa oleva tunika? Eli siis, minkä kokoiseen mahtuu masu, ihan tulevaisuutta ajatellen siis 😉 Lisäksi, minkä kokoinen on tuo toinen H&M-paita, joka on esim. tuossa ”Tietoja minusta” -pikkukuvassa? Kiitoos!

 12. Iina sanoo:

  Anonyymi 22.25: Haha awws kiitti tuu meille syömään :Dd Ja toi oli hyvä idea :))Anonyymi 22.33: Hihi kotiruoka on parast!Anonyymi 22.36: Jee :DAnonyymi 22.43: Kiitoksia oletpa ihana ♥Anonyymi 22.46: Ihanan paljon ideoita! 😀 Noi oli kaikki just hyvii, nyt vaa pitää miettii missä järjestyksessä teen noi 😀

 13. Iina sanoo:

  Jennie: Ihan sikahyvii ideoita! ♥ 😀 Ja selosta toki lisää jos vaa jaksat ku sul on tollasii kekseliäit ideoita! Ja hei neitiseni itse olet superkaunis ♥♥ :)Sanna: Oot ihana!♥ Must on niiiiiin kiva et ollaa samassa tilanteessa ja sit ku sä oot vähä mua edellä nii sit sult on tosi hyvä kysyy aina neuvoo ja muutenki ku oot tollane rauhallinen nii aina ku on joku paniikki nii rauhotun jos kysyn sulta 🙂 Ja ihana ku luet mun blogia! Meillähän on sama tilanne ku Tainalla ja mun äitil sillon ku ne ootti meitä XD Harmi vaa ku asutaan nii kaukana toisistamme, mut onneksi on puhelin ja netti ja me tullaa kyl Oton kaa Ouluu kesäkuussa ku Otolla on loma ja saadaan auto :).Derya: Joo pitääpä tehdä sellanen, voisin tehdä sen vaik tänää heti ku se ois helpointa toteuttaa tällee lyhyel varotusajal 😀 oot ite superkaunis muruu ♥♥Noora: Aww kiitos ja kaikkee hyvää sulle ♥Anonyymi 9.36: Videopostaus ois kyl hauskaa vaihteluu, pitää kattoo jos sais ton webin toimimaan täs joku pv ku tos järkkäris ei oo videokuvaust :<<Essi: Kiitti, mäki tykkään ja se oli viel tosi halpa! :)Janika: Ne on molemmat kokoa 34 niinku täl hetkel kaikki muutki mun vaatteet viel, nyt just äsken vast tilasin nellyst äitiysvaatteit 😀 Mut tollaset mitkä on pitkii ja venyvii/ masust löysii nii menee kyl yllättävän pitkää et varmaa ainaki pari kk vielä 🙂

 14. Anonymous sanoo:

  Sellanen vaatekaapin sisältö-postaus ois iha hirveen hyvä kun sulla on niin ihania vaatteita aina 🙂 ja noita vauvantarvike-postauksia on kans aivan ihana kattoo ! tulee itellekki hirvee vauvakuume ku kattelee noita vauvojen vaatekuvia 😀 että semmonen yhistetty sun ja vauvan vaatekaapit postaus ois ihan sika siisti ! 😀 :))

 15. Iina sanoo:

  Aww kiitti ♥ 🙂 Mä voin tehdä ton vaatekaappipostauksen omist vaatteist vaikka heti mut luultavasti teen sen heti ku mun tänää tilattu Nelly-paketti tulee, ja noi vauvanvaatteet on melkein kaikki esitelty jo mitä tällä hetkel on nii voisin niit esitellä enemmän sit ku oon vähä kartuttanu vauvanvaatevarastoi, en oo vaa halunnu viel ostaa kauheesti ku ei oo tienny sukupuolta nii on vaikee ostaa 🙂 Mut eiköhän asia korjaannu tässä lähiviikkoina 😉 Tosi hyvä idea ja toteutan mahdollisimman pian ♥

 16. Anonymous sanoo:

  Koko raskausajasta kuvia ja kaikkee tietoo (: ja sit tietenki vaatepostaus, meikkipostaus, ois kiva jos tekisit vaik sellasen jostai bilemeikistä =D ja sit teidän kodista ja ööö. en nyt tähän hätään keksi muuta (: uusia postauksia odotellessa! ^^ NIIN ja videopostaus jossain vaiheessa ois kans toivottu;)

 17. Anonymous sanoo:

  Kiva postaus:)Tää voi olla aika henk.koht kysymys, mut millasia raskausoireita sulla on ollut:)?

 18. Iina sanoo:

  Anonyymi 16.07: Kivoja postausideoita :)) Mä toteuttelen noita nyt siinä järjestykses et mikä on helpointa toteuttaa just sillä hetkellä 😀 Eli kotipostaus tulee sit ku meil on super siistii ja raskauspostauksii teen varmaan ain silloi kun on neuvola/ultra/jotai muuta jännää 🙂 Mut kiitti ideoist ja toivottavasti tykkäilet sit ku teen noit postauksii ♥Anonyymi 17.22: Kiitos ♥ 🙂 No ei toi oo ollenkaan liian henk.koht kysymys mut aattelin täs lähiaikoina tehä sellasen kysymyspostauksen kans et saatte kysyy mult mitä vaan 😀 Mut voin kyllä vastata tähänki tässä ja nyt nii no mul oli alussa pahoinvointii suunnillee raskausviikoilla 6-9 mut sit se helpotti ja en siis oksennellu mul oli vaan sellai etova olo kokoaja, sit olin ihan hirveen väsyny oisin voinu nukkuu 24 tuntii joka päivä, sit mul on ain välil koviiki kipuja nivusissa ja alavatsassa koska ne on kohdun liitoskipuja ja sit lantiossa koska kaikki nivelet löystyy raskauden aikana. Kaikist inhottavin raskausoire on varmaan tää jatkuva pissahätä ku kohtu painaa rakkoo, mut tähänki tottuu. Ei mul mitää kovin pahaa oo ainakaa vielä ollu :). Mukavii raskausoireita on varmaan se et oon nukkunu hyvin ja säännöllisesti ja sit tietty se et rinnat on kasvanu 1-2 kuppikokoo riippuen rintsikoist :D.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.