BLAA

12.07.2011

Kuten varmaan kaikki huomaa niin blogilla on uusi ulkoasu, tai no lähinnä uus banneri. Mua alko jotenkin kyllästyttää se vanha ja se tuntu jotenki tosi sekavalta nii tein sit tollasen yksinkertasemman. Yritin kans valita tohon sellasii kuvii jotka vähän kuvastaa sitä mistä kirjotan; vauvajutuista ja muodista lähinnä. Kertokaa ihmeessä mitä tykkäätte, mut vanhaa bannerii ei saa enää takas ku oon onnistunut hukkaamaan sen jonnekki.
                  Tästä tulee nyt taas vähän tällanen ostospainotteinen postaus koska tänään en oo muuta tehny ku shoppaillu sen lisäksi että käytiin Kelalla ja pankissa hoitamassa asioita. Olin nii ylpee ittestäni ku Kelalla se nainen sano et mun hakemus oli täydellisesti täytetty ja ei puuttunu mitään liitteitä, ku yleensä niiden kaa on aina kaikkia ongelmia :D. Mä alan vihdoinkin oppia! Mulle kans tuli tänään kirje et äitiyspakkaus tulee mulle kahden viikon kuluessa tästä päivästä lähimpään postiin. En jaksais millään oottaa, ku oonhan mä ne kaikki kuvat nähny netistä mut silti ihana päästä hiplaileen kaikkia niitä pikku vaatteita ja tavaroita.
                   Mulla ois pari kysymystä teille taas. Me ollaan vihdoin perjantaina menossa IKEAan ostamaan pinnasänkyä ja muita vauvanjuttuja ja mulle tuli vaan mieleen et Onko se äitiyspakkauksessa tuleva vauvan peitto mistään kotoisin vai ostetaanko perjantaina IKEAsta vauvalle peitto? Ja sitten tuolla sivussa on toi äänestys et ostetaanko vaaville limenvihree vai vaaleanpunanen pinnasänky. Ku toisaalt se vaaleenpunanen ois ihana mut sit kans limenvihreestä sais tosi nätin ku laittais sit kaikki vaaleenpunaset reunapehmusteet ja lakanat yms. Äänestäkää ja auttakaa mua kun en osaa päättää!

Tuollainen panta löytyi Seppälästä, Seventiinissä Kim Kardashianilla oli samantyylinen ja heti ku näin ton mun oli pakko ostaa! Hintaa tolla oli huikeat 1,58 € alennuksessa

Tollanen sulkakaulakoru ja toi valkoinen toppi on kans seppälästä. Oon ettiny uutta valkosta toppia jo varmaan pari kuukautta ku noi mun vanhat on ollu liian lyhyitä tän masun kaa. Äitiysosastolla on ollu aina vaan jotai M – tai XL -kokoja jotka on mulle niinku telttoja ja sit normaaliosastoilla ne on aina ollu liian lyhkäsii. Seppälästä löyty yllättäen just sopiva XS .kokonen ja sopivan pitkä! Oon ikionnellinen nyt ku ei ilman valkosta toppia oikeesti pärjää :D

Pikkuneidille löytyi Lindexiltä tollanen hauska body missä lukee ”I did 9 months inside” ja sit siin käsivarres on muka sellanen oldschool ”mom” -tatuointi, toi oli nii siisti et oli pakko ostaa vaik se olikin poikien (!) osastolla. Mut mun mielestä toi käy kyl tytöllekki ku onhan tossa punastakin :D Sit H&M:ltä löytyi tollanen ihana vaaleen mintunvihreä t-paita ja sit tollanen ihan perusbody.

H&M:ltä löytyi myös maailman sulosin seeprapipo vaaville ja tollasii lapasii tuplapakkaus. Muistin et äiti kerto et yritin aina ihan pikkuvauvana unissaan raapii mun naamaa ja mul piti aina olla sukat käsissä ku nukuin :D nii ostin sit noi lapaset et jos meiän vaavil on kans joku raapimisfetissi nii sille voi sit laittaa noi :D.

Kokeilin pitkästä aikaa pinkkiä huulipunaa ja tuli sellanen fiilis et voishan tota käyttää useemminki, Otto ei vaan tykkää ku mua ei voi sit kuulemma pussata :D. Huomatkaa upea kuvausympäristö ja toi supermagee vessapaperirulla!

Tänä yönä en pääsekkään aikasin nukkumaan kun mun täti ja sen mies on ajamassa Oulusta Helsinkiin kun ne lähtee Kanariansaarille lomalle ja ne tulee aamuyöllä ennen lentoa piipahtamaan meillä tuomassa kaikkia mun tavaroita äidin luota joita ei saatu junalla kuskattua. Sen takia tää myöhäinen postausajankohta et pysyisin ees hereillä :D! Mut menkää te nukkumaan, hyvää yötä kaikki ♥♥


52 Responses to “BLAA”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Jäin tuijottamaan tota yhtä kuvaa susta varmaan 5 minuutiks, oot niin kauniin ja freshin näkönen! Ja toi huulipuna sopii sulle tosi hyvin, korostaa sun silmiä ja hiuksia kivasti :-) <3

 2. Avatar Iina sanoo:

  Anonyymi 0.39: Apua, ihana oot! Kiitos niin paljon :)♥♥ Pitäis varmaan käyttää useemminki huulipunaa, ihan sama mitä toi Otto sanoo ;D Hauskaa kesänjatkoa sinne päin♥

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  oon nähny paljon söpöi vauvan vaatteit, mut toi vaalenpunane body ja seepra pipo on ihan ylitse muiden1 ne on nii sulosii ja just sen tyylisii, et voisin nii kuvitella omallekki lapsellekki pukevan sellasii. ja aiva ihana postaus taas, uus banneri on tosi kiva ja noi pari kuvat on tosi onnistuneit sust (:ja tost huulipunast viel, se sopii sul nii hyvi! mäki oon saanu kuulla et mite ei voi pussata ko on huulipunaa :’DD toivottavasti jaksat valvoo ja öitä sitte sinne päi ku selviit nukkumaan! :)oot ihanan positiivinen ihminen!♥

 4. Avatar essi sanoo:

  No mä nyt en ole mikään asiantuntia, mutta me ainakin Väpällä käytettiin sitä peittoa mikä äippäpakkauksessa tulee, joten ei teidän ehkä ihan heti ensimmäisenä kannata toista peittoa ostaa. :—) Ja minä kyllä sanoisin että limenvihreä pinnasanky! Ei tyttövauvoilla aina tarvii olla kaikki vaan vaaleanpunaista ja pinnasängystä tulisi sellanen oikein söpö ja vähän jollakin tavalla ”keijukaismeininkiä” kun olisi vihree sänky ja vaikka just niitä pinkkejä pehmusteita ja vaikka petivaatteet muuten! :—) Ihanaa että oot edes ajatellut muutkain väria kuin vaaleanpunainen vaikka nyt tuon vaaleanpunaisen ostaisittekin!

 5. Avatar Iina sanoo:

  Hihi mäki rakastuin niihin! Meil on kans sellanen vaaleenvihree body jossa on tollanen naama ja se iskee silmää :D Kiitos ihanasta kommentista, kivaa et tykkäät :)♥ Öitä sinnekin päin ♥♥

 6. Avatar Iina sanoo:

  Essi: No oot sä enemmän asiantuntija kun minä, ja hyvä jos pärjää tolla peitolla nii ei tarvi ostaa :) Ja mäki oon ihastunu tohon limenvihreeseen, ku nimenomaan sais sellasen vähä keijumaisen siitä ja sit ku ikeassa on niit lasten yölamppuja just missä on vaaleenpunasta ja limenvihreetä sellasii kukan muotosii nii ne sopis niin kivasti, mut katsotaan nyt et mihin sit päädytää perjantaina :) Mulle tuli eka ihan semmonen olo et oonko ihan outo ku ajattelen vihreetä tyttövauvalle ja kaikki oli viel äänestäny vaaleenpunasen puolesta mut ihana ku sain sulta nyt eriävän mielipiteen :) Kiitos♥ :)

 7. Avatar Anne sanoo:

  Moi muru ! Ehdottomasti toi limenvihree pinnasänky, se on ihanan pirteä ja siitä saa petivaatteilla vaikka minkä henkisen kivan sängyn! Kiva uusi banneri ja suloisia kuvia. Mä myös tykkään sun huulipunasta, tosin kuvauspaikka on ehkä hieman outo…Mukavia öitä sinne teillekin mä täällä edelleen valvon !

 8. Avatar Saga Nicole sanoo:

  Ihanan valkoset hampaat sulla :D toi limenvihree on siisti mutta silti kun noita kattoo niin toi vaaleenpunanen on vaan ihan super ihana, tommonen karkin värinen! Ja saahan siihenki vaiks vihreet peitot laitettua… Mutta toisaalta jos ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa saisitkin vaikka toisen vauvan joka oiskin poika, niin sittenhän toi vihree passais hyvin sillekin :Prakastan sun blogia, vaikutat niin pirteeltä ja ihanalta ja inspiroivalta!

 9. Avatar Sirkku sanoo:

  Tuosta vaateasiasta tuli mieleen ku mää oon pukenu Elieliä välissä oransseihin ja keltaisiin vaatteisiin, ni bussissa yks nainen tuli ja tokas ”että lapses näyttää naamasta pojalta, mutta eihä pojalla voi olla tuon värisiä vaatteita!” Just joo, eipäs niin. Oon siis ehdottomasti sitä mieltä, että pojan voi pukea punaisiin, ja tyttövauvan voi nukuttaa limenvihreään pinnasänkyyn. ;) Äänestin tota limenvihreää. Ehdottomasti se, aivan mahtava! Ja tosiaan, jos haluat joskus myöhemmin toisen lapsen ja sattuiski tulemaan poika, ei ainakaan sen takia tarvi alkaa uutta sänkyä ostaa ettei poikaa vois nukuttaa vaaleanpunaiseen. :) Ja kyllä, mun mielestä limenvihree on muutenki vaan yks kivoimmista väreistä. Meillä on viime vuoden äitiyspakkaus, mutta uskoisin että siinä oli sama peitto kuin tämänvuotisessa. Musta se peitto on hyvä, eli ei varmaan kannata ainakaan näin aluksi ostaa toista. :)

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  heips! se on aika ohut se äitiyspakkauksen peitto, ja oon pitäny sitä näin kevät/kesällä ja ostin sitten sellasen peitto/tyyny pakkauksen ja siinä se peitto paksumpi ja pitänyt talvella :) ja minun mielestä hyvä olla varalla toinen peitto jos sattuu tulemaan pissa läpi vaipasta ( ja usein niin käykin :DD) tykkään itse tuosta limen vihreästä ja juuri tuokin jos joskus sattuu tulemaan poika niin kävisi hänellekkin :) ja sen verran vielä ” neuvon” että kannattaa ostaa noita pitkähihaisia bodyja ym kun kuitenkin sinulle syntyy syys/talvi vauva niin ei voi ihan vähissä vaatteissa pitää :) ja vielä että sinun blogiasi on ihana lukea, kun olet positiivinen ja iloinen aina! sekä jaksat kirjoittaa useasti ettei tule monen päivän taukoja niin saa tämäkin 23 v, 5 kk pojan äippä jotain ajavietettä :)) jaksamisia!

 11. Avatar Anonymous sanoo:

  ainiin :D ja vielä sen verran kerron omasta kokemukseta, että ekat viikot kannattaa noita tumppuja pitää kun ei saa leikata kynsiä kahteen viikkoon syntymän jälkeen :) ja me saatiin sairaalasta joku pöpö ja poika sai viikonikäsenä kynsivallin tulehduksen ja heti antibioottikuurin :// kotonahan ne ei tarvitse olla koko ajan kädessä :) t. 23.v mamma

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  ehdottomasti limenvihree =) vaaleanpunainen on niin perus, ja sitä on aina kaikkialla. toi vihree on vähän erilaisempi =)

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  Toi vaaleenpunan pinnis on kyl aika perus mut se on niin ihana ja sopii enemmän tyttövauvalle vaikka tietty toi limenvihreeki! <3 ;) ja noi vaatteet on tosi söpöjä. :) Kun puhuit tosta että oot kauan ettiny valkosta toppia joka olis tarpeeks pitkä niin ootko käyny Gina Tricossa? Sielä on aivan älyttömän paljon ja ihanan värisiä toppeja ja ne on ihanan pitkiä. :)

 14. Avatar Jarno sanoo:

  Uusi banneri paaljon parempi ♥ Ja huomasin heti, et siinä on kuvii tähän blogiin liittyen. Mun mielestä toi pinkki sänky on jotenki söpömpi ;O !

 15. Avatar Tanja sanoo:

  Meillä on sama äp peitto palvellu kahdella lapsella ja hyvä on ollu,ehkä vähä tavallista peittoa ohuempi mutta pussilakanan kans hyvä ja ihan pienellä vauvalla olen pitäny sitä kaksinkerroin :)

 16. Avatar julja sanoo:

  hui ootpa ollu taas nättinä :-) LIMENVIHREE!!!! ni sit siihen voi laittaa kaikkia niitä pinkkejä juttuja. ois ihan sika ihana ;D

 17. Avatar Charlotte sanoo:

  ihana banneri! munki pitäs jaksaa uus tehä ku olis vaan aikaa :D kyllä se äippäpakkauksen peitto on ihan käytettävä, oltsulla on käytössä vieläkin :)ja noi vauvatumput on kyllä hyvät, meillä oli ne käytössä ekat 1,5kk.. varmaan 20 paria oli ku aina niitä joutu hukkaan :D

 18. Avatar millae sanoo:

  Ihana banneri !!((: Limenvihree on hyvä :)

 19. Avatar Charlotte sanoo:

  ja limenvihree pinnis on parempi! ihan tulevaisuuttakin ajatellen jos joskus saatte pojan ;) ei sitä joka lapselle uutta pinnistä viitti hankkia :D meillä on ihan tummanruskea kun en halunnu mitään erikoisen väristä :)

 20. Avatar Sanna sanoo:

  Kyllä se äitiyspakkauksen peitto on ihan jees ku on kuitenki ihan finlaysonin peitto, mutta kyllä määki aattelin että on hyvä olla kaks peittoo. Ja äitiyspakkauksessa tuli myös tommoset raapimis lapaset :)

 21. Avatar Anonymous sanoo:

  LIMENVIHREÄ !!!!!!!!!!!!!! iina osta se

 22. Avatar Anonymous sanoo:

  oon kyl ihan rakastunu tähän sun blogiiin ja ihana toi uus banneri ! oot tosi nätti ja raskaus pukeee sua ;) teist tulee oton kans kyl ihan loistavat vanhemmat:) ja miä sanoisin että toi vaalenpunanen pinnasänky!

 23. Avatar Iina sanoo:

  Anne: No toi on kyllä ihana toi limenvihree. Kiitos äiti oot ihana ja toivottavasti pääsit nukkumaan ♥ :D Ja vessa on tosi magee kuvauspaikka!Saga Nicole: Aijjaa en oo ees huomannu et mul ois ;O mut kiitti! No ton takia mä oon just niin kriisissä noiden värien kans ku toisaalt tekis mieli laittaa niin prinsessaa kaikki ku kerran tulee tyttö, mut toisaalta siit limenvihreestäki sais aivan ihanan ja sit se menis kans pojalle jos meille sellanen joskus viel suotais :) Kiitos paljon, ihanaa että tykkäät ! Mä rakastan teitä lukijoita ku teiltä saa nii ihanaa palautetta ja kommentteja! :)♥ Sirkku: No toi on niin naurettavaa mun mielestä et tullaan valittaan siitä minkä väriset vaatteet lapsella on! Voisin melkeenpä jo kapinoidakseni niitä ihmisiä vastaan jotka valittaa ottaa sen limenvihreen :D:D Ja se on tosiaan hyvä että käy pojallekkin :) Hyvä jos se peitto riittää nii ei tarvis ostaa. Kiitos kaikista vinkeistä ja hauskaa päivänjatkoo sinne♥ :)Anonyymi 8.21: Toiki on kyllä niin totta et ois kyllä hyvä olla varapeitto jo ihan pelkästään ton takia ja sitä just mietin et onko se äp-pakkauksen peitto talvella liian ohut.. Noista bodyista niii mulla on melkeen kaikki kyl pitkähihasia ja sit ne jotka on lyhythihasia nii on isompaa kokoa et menee just lähempänä kesää vasta vauvalle. Ku ollu niin söpöjä kumminki lyhythihasenakin et oon halunnu ostaa mut mietin itekki et ei niitä talvella kyl voi pitää nii otin sit isompaa kokoa :) Musta on niin ihana kuulla et tykkäät mun blogista ja kiva jos tästä on tosiaan ajanvietettäkin :) Kiitos tosi paljon ja hauskaa loppukesää sulle ja sun pienelle pojalle♥♥ Ja saa mulle toki tulla kommentoimaan ennen kesän loppuakin :DDAnonyymi 8.24: Okei no hyvä että noi tumput ei ollu ihan turha ostos. Toivottavasti meille ei tarttuis sairaalasta mitään pöpöjä, en kyl tajuu et miten siellä aina jyllää kaikki vaik on muka niin hygieenistä :S. Mut kiitti tästäkin vinkistä! :)Anonyymi 8.26: Mäkin kyllä tykkään siitä just sen takii ku se on vähän erilaisempi :)Anonyymi 8.51: Niin no se on kyl oikeestikki niin ihana se vaaleenpunanen, en tiiä oon taas ihan sekasi et mitä teen :D! Kai se viimestään perjantaina selviää sitte Ikeassa :D Ja mä en tiiä mul ei vaa nykyää tuu ostettua Gina Tricotista mitää nii en jaksa käydä siel ikinä, ennen ostin sieltä aina ja kaiken mut nyt en oo pitkään aikaan ostanu mitää. Mut hyvä vinkki pitääpä mennä sinne seuraavan kerran ku kaipailen toppia :))Jarno: Kiitti muruu♥♥ No on se sillee prinsessampi ja tyttömäisempi ja varsinki tolleen ku niissä ei oo mitään lakanoita yms nii näyttää toi limenvihree aika poikamaiselt, mut sit ku sen petais vaaleenpunasella nätiksi nii sais siitäki tyttömäisen :)Tanja: No toi on hyvä et jos laittaa sit kaksinkerroin nii se on lämpimämpi. En ollu tullukkaan ajatelleeks et vauva on nii pieni ja peitto nii iso että noinkin voi tehdä! :D Hyvä vinkki, kiitos :))JUlja: Kiitos kaunokainen♥♥ Ja apua oon ihan sekasin noitten sänkyjen kanssa mut kyl mä enemmän alan siihen limenvihreeseen! :)

 24. Avatar Iina sanoo:

  Charlotte: Kiitos :) Ja nii kyl tohon menee aikaa vaikkei toi ookkaan ees mikää kovin erikoinen mut aina siinä kestää.. Mut sulla on kyl nytkin tosi kiva se sun banneri :) Ja tumppujahan pitääkin ostaa sitten lisää, en oo ymmärtäny niiden tärkeyttä ennen ku vasta eilen näin ekaa kertaa missään kaupassa niitä :D Tummanruskea pinnasänky ois ollu niin ihana, mut ku meil ei oo oikeen mitää puunväristä, meil on kaikki kalusteet mustia tai valkosia nii sit tuntu et se ei ois sopinu. Mut en kumminkaan haluu valkostakaan nii sit aattelin et tollanen värillinen ois jees :)) Limenvihree on tosiaan just hyvä ku käy sit pojallekin, mainitsin eilen Otolle tästä hyvästä puolesta siinä värissä nii se meni ihan vaikeeks että ”eikai me nyt heti toista aleta yrittään” :DDMillae: Kiitos!! :)Sanna: Ai se on oikein finlaysonin, ku ei tosta kuvasta oikee ota selvää :D Mut niin kaks peittoo ois varmaan kumminki ihan hyvä et just jos toinen kastuu.. Mä oon kattonu siit kuvasta ne on en mis on hymynaama! :DAnonyymi 13.23: No mä vielä mietin, katsotaan sitten mihin päädyn ;DAnonyymi 13.28: Voi kiitos, ihana kuulla :)♥! Parhaamme me ainakin yritetään Oton kanssa et oltais hyvät vanhemmat meidän pikkuselle :) Ja toi on kyl nii ihana toi vaaleenpunanen, mut niin on limenvihreeki :D En tiiä yhtää enää et mitä teen! Kiitti ihanasta kommentista ja saa tulla useamminkin juttelemaan ♥

 25. Avatar Aniina sanoo:

  Eksyin jostain syystä sun blogiisi vasta nyt, mutta halusimpa vain kertoa että olet todella kaunis :)Ja mä olen myös ehdottomasti limen pinnasängyn puolella!..ja vielä sekin, että äp:n peitto on ihan hyvä. Meillä on lisäksi muutama muu peitto, koska tuo pakkauksen peitto oli ainakin meillä tosi ohut (jos on kylmä asunto niin tarttee paksummat) ja sitten kun vauvoilla on paha tapa puklailla ja joillakin pissailla sekä kakata yli ymmärryksen (ja jossain vaiheessa repiä vaippaa auki), niin suosittelen että hankitte myös toisen peiton sen lisäki :)

 26. Avatar Charlotte sanoo:

  haha ihana otto :D meillä oli valkonen pinnis ihan ehdoton ei ku ei todellakaan olla mitään valkosen ystäviä :D musta ja suklaanruskee on ne mein yleisimmät värit tässä asunnossa ja valkonen pinnasänky on jotenkin ”halvan oloinen” tai miten sen nyt ilmaisis :D

 27. Avatar Iina sanoo:

  Aniina: Voi kiitos paljon! Mä oon lueskellut sun blogia jo jonkin aikaa ja tykkään hirveesti sun kirjotustyylistä ja muutenkin :). Mä en vielä yhtään tiedä et kuin kylmä asunto meillä talvella on ku muutettiin toukokuun alussa tänne ja tähän asti oon lähinnä vaan hikoillu täällä, mut tosiaan pelkästään pissojen ja puklujen ym kannalta varmaan kyl hankitaan se varapeitto ja varmaankin semmonen just vähän paksumpi :) Kiitos hyvistä vinkeistä! :)

 28. Avatar Iina sanoo:

  Charlotte: Hahah on se, se ei vaa älyy sitä et mulla on vauvakuume vaik oon raskaana? :D Musta ja suklaanruskee on kyl ihania värejä, ei meilkään muuta valkosta oo ku yks tollanen ikean lipasto ja muuten kaikki on mustaa. Valkonen on ihan kiva jos on muutenkin paljon valkosta mut jotenki se vaa ois tuntunu tyhmältä läntätä yks valkonen asia kaikkien muiden värejen keskelle, siitä lipastostakin nimittäin haluun eroon :D

 29. Avatar Anonymous sanoo:

  Ostaisin ennemmin valkoisen sängyn, käy millaiseen tahansa sisustukseen ja jos myöhemmin meinaat toisen lapsen tehdä käy myös sillekin. :) Samalla tavalla voit laittaa valkoiseen sänkyyn vaaleenpunaiset reuna pehmusteet yms :)!

 30. Avatar Anonymous sanoo:

  Mä löysin sun blogin tässä pari päivää sitten, ja oon ihan rakastunu tähän :D oot ihana :D vaikutat tollaselta pirteeltä,reilulta ja tosi aidolta ihmiseltä :) tosi paljon onnea sulle,Otolle ja tulevalle pikku vauvalle ! ja noista pinnasängyistä; mun mielestä sun kantsis ostaa toi limenvihreä, siihen saa yhdistettyä vaaleanpunaista ym. tyttömäistä, ja jos joskus haluat hankkia lisää lapsia, nii limenvihreä käy myös poikavauvelille :) ja vielä kerran onnea teille <3 puspus ja voimia :)

 31. Avatar Anonymous sanoo:

  Mä ostaisin valkoisen sängyn, sopii kaikkeen ja käy sekä tytölle, että pojalle :–)

 32. Avatar Melinda sanoo:

  tyylikäs tuo uusi banneri :> ja ihana panta! :) haluaa samanlaisen

 33. Avatar Anonymous sanoo:

  mun mielestä vihree sänky on parempi:) ja oot niin semmonen pirteen näkönen tosi kaunis :)!

 34. Avatar Anonymous sanoo:

  sanoisin kyllä että limenvihree. =) koska jos vaikka joskus tulee toinen vaavi ja sattus oleen poika niin se sopis sitte sillekki :D ja muutenki vihree on freeshimpi ku vaalenpunane =)

 35. Avatar Anonymous sanoo:

  alan tykkään sun blogista yhä enemmän ja enemmän koko aja! oot niin ihanan ja upeen olonen persoona. vaikutat just niin aikuselta ja hyvältä äidiltä ja ääää!<3 ja musta on ihanaa kun pidät ulkonäöstäski noin hyvää huolta ja oot niin nätti:))) ja hei! sul oli ihana bikinien yläosa tos postaukses mis olit deryan kaa rannalla. mistä se on? :) halei, pusui ja kaikkee hyvää sulle, otolle ja vaaville<3ps vaaleenpunanen on söpömpi!

 36. Avatar Jonna sanoo:

  Meillä oli käytössä Äitiyspakkauksesta tullut peitto, Ihan ok peitto oli, himpasti ohuempi kuin nuo Ikean peitot, mutta alkuun menee mainiosti. Muistaakseni tutuilta tuli sitten vähän isompi peitto varalle. Siirryttiin siihen, kun rupesi ÄP peitto tuntumaan liian pieneltä :)Joku kommentoija tuolla suosittelikin jo varapeittoa vahinkojen varalle ja minäkin voisin ihan lämpimästi suositella varapeiton hankkimista.. ;)Äänestin pinkkiä sänkyä, vaikka limenvihreäkin on todella suloiinen ja kenties vähän monikäyttöisempi :) Kävin itsekin vähän aikaa sitten Ikeassa hakemassa kalusteita tytön ekaan omaan huoneeseen :D

 37. Avatar Anonymous sanoo:

  Todellakin tuo limenvihreä sänky! :) Jos joskus tulee lisää perheenlisäystä, lime sänky käy myös pojalle, kun taas pinkki on todella tyttömäinen. :)

 38. Avatar K L I P S I sanoo:

  Oi iina ku oot niin tajuttoman nätti! ::) ja tää uus ulkoasu on paljon kivompi kun se vanha!p.s. kannatan limenvihreetä sänkyä!

 39. Avatar Anonymous sanoo:

  Noi molemmat sängyt on ihanii! Mut ehkä limenvihreeseen mäkin kallistuisin, ku siihen laittaa vaikkapa pinkit tai punaset lakanat/peitot jne. niin siitä tulis ihana ja nykyaikainen! Tosin eiks vauvoilla pidä olla tarkka kaikista väriaineista vaatteissaki ja varmaan peitois ja muissaki :/

 40. Avatar Iina sanoo:

  Anonyymi 14.57: No totta tuokin mut mä itte en vaa pidä valkosesta niinku meiän sisustuksessa ja tosi monella on valkonen pinnasänky, haluun vähä persoonallisemman ratkasun :) Mut tottahan se on et valkonen on helpompi yhdistellä kaikkeen :)Anonyymi 15.50: Oi kiitos paljon ihanuus, mulle tuli niin hyvä mieli tosta kommentista ♥♥ Ihanaa kuulla että oot tota mieltä, ja toi limenvihree on ainaki täl hetkel mul ykkösenä ;D Mut täs ehtii mieli muuttuu viel moneen kertaan ennen ku ostetaan se :D:DAnonyymi 16.04: No mäki mietin valkosta joskus aluksi mut oon kumminki enemmän ihastunu noihin värikkäisiin :)Melinda: Kiitti paljon :) Ja seppälään vaan hakemaan, ei ees maksanu paljoo! :DAnonyymi 17.24: Mäki oon sen kannalla kyl jo vähän ;D Ja kiitos kovasti♥Anonyymi 17.47: Limenvihree on kyl monikäyttösempi ja ihanan sellanen pirtee :)Anonyymi 19.11: Aww voi kiitos♥♥ Ihana kommentti ja mul on tääl hymy korvissa asti :D Se bikinien yläosa on H&M:ltä ostettu :) Kaikkea hyvää sinnekin päin ja halit ja pusut takas :)♥♥Jonna: No varapeitto on kyl varmasti käytännöllinen :) Mut on se kiva et Suomessa saa jo äitiyspakkauksessa tollasen laadukkaan peiton :) Kiitos vinkeistä! :) Se on kyl ihana se pinkkikin, mut vihreessä just viehättää se erilaisuus ja monikäyttösyys. Noh pitää katsoa :) Oispa meilläkin jo oma huone pikkuselle, mut kyllä tää iso kaksiokin näin alkuun riittää hyvin, toivottavasti vuoden-parin sisään pääsis sit sisustelemaan itekkin pikkuselle ihan omaa huonetta :)Anonyymi 19.21: Limenvihree on kyllä hyvä just ton takii et käy kummallekkin :))KLIPSI: Voi kiitos kaunokainen♥ Kiva et tykkäilet :) Ja limenvihree on munkin suosikki (tällä hetkellä) :D Katsellaan sit ylihuomenna Ikeassa et mihin päädyn :DAnonyymi 20.33: Mäki tykkään limenvihreestä :). Ja Suomessa kyllä ei varmasti oo vauvoille edes myynnissä sellasia petivaatteita/mitään muitakaan tuotteita joita ei ole turvalliseksi todettu et mä kyl ihan luotan siihen et kaupoissa myytävät tuotteet on ihan turvallisia vaik ois sateenkaariraidat :)

 41. Avatar Loviisa sanoo:

  Aivan yli yli söpöjä vaatteita oot löytäny! :) Ja pakko sanoa, että tää on kyllä ehdottomasti paras nuoren äidin blogi jonka tiedän. Koska sä kerrot kaikkia muotijuttujaki ja sellasta. Mun mielestä on muutenki kiva, kun sä jaksat itte pukeutua nätisti vaikka oot raskaana ja se on ehkä vähä haastavampaa nyt, mutta tosi ihana ja positiivinen asia mun mielestä :p

 42. Avatar Ansku sanoo:

  Kyllä tuo äippäpakkauksen peitto on meillä ainakin hoitanut asiansa hyvin :) tosin näin kesällä on niin kuuma että pakko pitää pelkkää pussilakanaa vaavin päällä.Ja tuosta pinnasängystä niin itse ehkä ottaisin tuon limenvihreen jos ajattelee niinkin että jos joskus tuleekin poika niin voi sitten käyttää sitä silläkin :) ja sopii kuitenkin myös tytöllekkin hyvin! Ihania vaatteita oot löytäny pikkuselle :) <3Paljon Onnea odotukseen :)

 43. Avatar Anonymous sanoo:

  oi ku oot nättinä ! :) ja toi uus banneri on just kiva ♥

 44. Avatar Welmu sanoo:

  Liityin lukijaksi! :) Oon itse pian 20-vuotias ja kohta vuoden ikäisen neitokaisen äiti :) Ja mun mielestä se äp:n peitto on ihan hyvä, meillä ei kylläkään ole kunnon peittoa ollut koskaan käytössä kun on asunnossa sen verran lämmin aina että tarvittaessa lakanalla tai unipussilla ollaan pärjätty vaikka peittokin on olemassa :)Ja tuosta pinnasängytä, vaal.punainen vaikuttaa paremmalta omasta mielestä, mutta se riippuu ihan siitä millainen sisutus vauvan huoneessa muuten on :) Vai onko sänky teidän huoneessa tms. en ole ehtinyt viellä lukea koko blogia :D

 45. Avatar jensku sanoo:

  Moikka! eksyin sattumalta tänne sun blogiin, ja näin ensikatsauksen jälkeen iski silmään sun ja Oton tarina. Me tunnettiin mun poikaystävän kans suunnilleen kuukauden ennenku sain tietää olevani raskaana :) joten samaistun sun tilanteeseen.Yhdyn Welmun mielipiteeseen, että vaaleanupnainen pinnasänky on parempi, mut riippuu muusta sisustuksesta. :) jään innolla seuraamaan sun blogia! hyvää raskausajan jatkoa!

 46. Avatar Emmy sanoo:

  Nii,meil on käytös äp peitto vieläkin,tyttö 1v7kk mut potkii niin paljon peittoo pois et ei viitsitä turhaan ostaa uutta ja pienenä tyttö hikoili niin paljon et sillonki pidettiin paljon lakanaa tai jotain muuta enneku peittoa mut et pärjäät sillä kyl hyvin pitkälle! me aateltiin ehkä joskus syksyllä käydä hakees kunnon peitto ja tyynyt tytölle uuden patjankaa samaan aikaan:)Mä en osaa sanoa kumpi sänky joten sanon et ota se kumpi sopii sisustukseen tai ehkä enemmin se kumpi oikeesti mielyttää sua enemmän!

 47. Avatar Iina sanoo:

  Loviisa: Voi kiitos, ihana saada tollasta palautetta♥♥ Oon tosi otettu siitä et sanoit noin! Kaikkea hyvää ja tule ihmeessä jatkossaki kommentoimaan! :)♥Ansku: Joo no nyt kun näin sen nii oikeen laadukkaalta ja hyvältä vaikuttaa, siitä kelan sivujen kuvasta ei vaan oikeen nähny kunnolla nii en tienny yhtään et mitä olettaa. Mut kerkeskin toi pakkaus tulla ennen ku ehdittiin Ikeaan :) Limnvihree on kyllä ihana ja musta vähän tuntuu et se me varmaan ostetaan :)) Kiitos vinkeistä ja kaikkea hyvää :))♥Anonyymi 14.33: Kiitos kovasti, kiva että tykkäät♥ Ihana kuulla tosta banneristakin palautetta! :)Welmu: Ihanaa, uusi lukija! Kiitos hyvistä vinkeistä ja meillä oikeastaan sisustuksen puolesta on ihan sama et kumman värinen otetaan kun makuuhuoneessa on sisustus vielä ihan kesken (vauva siis nukkuu meidän huoneessa), mut katsellaan sitten huomenna Ikeassa :). Mulle saa sitten kommentoida ahkerasti jatkossakin jos tulee vinkkejä mieleen! :) Ja tosi kiva et kerroit itsestäskin vähän, mukava ees vähän tutustua muihin samanikäisiin äiteihin/tuleviin äiteihin :).Jensku: Kiva kuulla et on samanlaisia kokemuksia, tulee paljon luottavaisempi olo omasta tilanteesta kun tietää et muutkin pärjää tosi hyvin :). Kiitos kovasti ja ihana että jäät seurailemaan, sanon sinulle saman kuin Welmullekkin että saa kommentoida jatkossakin kaikkia vinkkejä ja mitä ikinä mieleen sattuu juolahtamaankin :)!Emmy: Hyvä kuulla et toi peitto kestää noinkin pitkään! Mut kyllä toi ihan hyvältä vaikuttikin nyt kun itse pääsi tunnustelemaan :) Me ollaan onneksi Oton kanssa ihan samoilla linjoilla nyt tosta väristä, huomenna sitten kerron mihin tulokseen päädyttiin :))

 48. Avatar Ansku sanoo:

  Kaikkea hyvää teillekkin :) ja vilkase toki munkin vaaviblogia jos yhtään kiinnostaa ;)<3

 49. Avatar Anonymous sanoo:

  en nyt oo jaksanu lukee kaikkia kommentteja täst mut tumppuja kannattaa olla käytössä useempi pari. Ittelläni ei omaa lasta oo mut monesti oon ollu pienille lapsille lapsenvahtina niin kokemuksen perusteella sanon :) osaa nimittäi olla pikkusilla tosi terävät kynnet ja varsinki unissaa usei raapivat kasvoja ja itteää jos ei oo tumput kädessä. mutta no tosiaa kyllä siihen samaan tarkotuksee kaikki sukat ja ohuet lapaset käy sun muut :)

 50. Avatar Iina sanoo:

  Ansku: Kiitos ja pitääpäs käydä vilkaisemassa, sori kun huomasin vasta nyt tän kommentin :(Anonyymi 19.28: Joo mulle aiemmin sanottiinkin jo tosta et kantsii olla useempi pari, meil on nyt neljät ohuet tumput mut kyl sukatkin just varmaan käy :) Kiitos hyvästä vinkistä kumminkin :)

 51. Avatar nuokki sanoo:

  Noi molemmat sängyt on niin makeita!! yhyy meillä ihan perus-tylsä-valkee..mut just tota samaa ikeaa. Oon nyt tässä koittanu kahlata tätä sun blogii läpi, kivasti kirjoitat. Laita s-posti jonnekkin näkyville niin voin laittaa sulle meilinä kutsun omaan blogiini ;) tai laita s-postia.. nkutvonen@gmail.comps. hullun söpöjä vaatteita! niin ja muuten, odotusaikana ostin jyskistä muutamat pussilakanat ja huomasin että eihän ne käyneet tuohon äp:n peittoon! :DD ne oli pienenpiä, piti sitte pienenpi peitto ostaa että sai söpöt lakanat käyttöön :pp

 52. Avatar Iina sanoo:

  Nuokki: Me ostettiin sit toi limenvihree, mut on toi vaaleenpunanenki ihana :D Ja hei ei valkosessa oo mitään vikaa ku se just käy kaiken kanssa ja sitäki voi piristää kaikilla ihanilla tekstiileillä. Meillä taas kävi niin et ostettiin ikeasta raidalliset pussilakanat ja ne oliki liian isot tohon äp:n peittoon :( Pitää ostaa joku ikea peitto varmaan :D Mä laitan sulle sähköpostia vaikkapa kun en itte haluu pitää sitä osotetta tääl esillä kun mulla ei oo erillistä sähköpostia blogille, mut kiva ois tosi jees päästä lukemaan sunkin elämästä kun tullut täällä juteltua, kiitos! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.