Uusi tukka!

26.07.2011

Tänään heräsin aamulla jo ennen kymmentä irrottelemaan kaikki pidennykset ja teipit päästä ja sit värjäsin hiukset. Älysin vast nyt et otin sittenki tummemman sävyn ku ennen ja nyt mulla on melkeenpä mustat hiukset. Otto laitto kiltisti mulle pidennykset takas  päähän ja teki niin hienot ja suorat rivit että! Toi B’longin 1cm levee teippi on ihan parasta, se ei revi ollenkaan omia hiuksia vaik mulla onkin tosi hento tukka ja pidennykset pysyy päässä jopa 8 viikkoo siististi. En oo myöskään koskaan kuumentanu teippejä kiinni hiuksiin suoristusraudalla kuten monet tuntuu tekevän ja hyvin pysyy silti. Noi Rapunzelin hiukset on kyl ollu tosi hyvälaatuset, maaliskuun alussa tilasin ja tää oli nyt neljäs kerta ku kiinnitettii uudelleen ja vasta nyt alkaa latvat mennä huonoon kuntoon. Leikkasin jonku 5cm pois pituuksista nii nää ei näytä niin epäsiisteiltä kun aiemmin. Noissa kuvissa hiuksia ei ees ole suoristettu joten mun mielestä aika hyväkuntoset on edelleen.

Kattokaa nyt miten taitava kampaaja mun muru on♥ 😀 ei oo yhtää vinossa!

Mekko: Vero Moda, Korkkarit: DinSko

Mun oli myös pakko kipasta tänään takas tukkuun, kattelin eilen jo kun siel oli airbrush-itseruskettava tarjouksessa, sellanen mitä käytetää monissa kauneushoitoloissaki suihkurusketukseen kuulemma ja mä sit päätin testata sitä. Äsken suihkutin ja täytyy todeta ihan heti alkuun et haju on ainaki maailman oksettavin, mut toisaalt pahanhajuset kyl yleensä toimii. Huomenna sen sit näkee et millanen sävy tulee, sil myyjällä oli ainaki nätti rusketus ja se sano et se käyttää tota.  Toivottavasti toi vaan ois sellasta just et tulee nopeesti rusketus koska mulla on enää pari päivää aikaa ennen häitä! Nimi on ainaki Quick tan et hope so se on nimensä veroista.

Ostin kans kynnet häihin, noi oli söpöt tollaset mustakultaset Seppälästä

Pikkuneidille noita Name It:in maailman pehmeimpiä sukkia kahdet.

Käytiin Oton kanssa tänään kiinalaisessa syömässä ja nyt toi tossa leikkii sen uudella iphonella ja mä oon ihan kateellinen :D. Mulla on itellä Samsung Galaxy S ja se on mulle tosi tärkee ja en kyl varmaan pärjäis kauaa ilman sitä mut onhan toi iphone kyl niiiiiin kiva. Mut eipä näissä loppujen lopuks ees oo kauheen suuria eroja.

Tää oli nyt tällanen super sekava sepustus mut eipä siinä mitään. Huomenna sitten viimeinen postaus ennen Oulun reissua ja sitten tuleeki valitettavasti taas ainakin viiden päivän postaustauko :(. Nyt alan kahlaamaan taas tota formspringiä läpi ku inboxi täynnä. Kertokaa ihmeessä mitä piditte hiuksista, vai huomasiko muodonmuutosta edes? 🙂 Hyvää yötä ihanat♥


26 Responses to “Uusi tukka!”

 1. nuokki sanoo:

  Oletpa pieni ja söpö vauvamasuinesi 🙂

 2. Derya sanoo:

  Noi on oikeesti maailman ihanimmat ja sopii sulle niin hyvin niinku jo sanoin =) ♥ ja mäki haluun joskus koittaa tota itseruskettavaa vaik oonki nyt siirtyny takas tohon doveen ku jotenki se on kumminki mulle ollu kaikist tutuin ja turvallisin ;D paitsi sillon ku läträttiin 8 kerrosta ja istuttiin aina monta tuntii ja kuivateltii sitä hahaha no mut joo puhutaampas sit tällasist jutuist enemmän ku ei oo kukaa lukemas nii ei tarvi hävetä XDDD ♥♥

 3. Sirkku sanoo:

  Vau, oletpas kaunis! Ihana mekkokin. 🙂

 4. Iina sanoo:

  Nuokki: Voi kiitos, toi on oikeesti parasta mitä tässä vaiheessa raskautta voi kuulla, et oon pieni 😀 Ku itellä kunnon sotanorsu/ryhävalas -olo nii sun kommenttis oikeesti lämmittää mieltä :D♥Derya: Kiitos kulta ihana♥ Joo ostetaan sullekki sitä must tuntuu et tää on ihan hyvää mut se haisee oikeesti oksettavalta XD Ja hyshys eipäs paljastella meidän rusketusoperaatioita :D:D:DD Oot ihana muruu♥Sirkku: Aww kiitoksia :)♥ Toi mekko on vanha ja se just ja just meni viel masun kaa kun toi mekon sisävuori on vähän tiukempi ku toi päälliskangas, ei mee varmaan ens viikolla enää 😀

 5. Melinda sanoo:

  aivan ihanat hiukset 🙂

 6. Charlotte sanoo:

  kaunis tukka! mulla kesti teippipidennykset kans tosi hyvinä vuoden päivät.. about kuuden viikon välein värjäsin ja vaihdoin teipit. Oma tukka vaan kärsi niin että oli pakko lopettaa käyttö..nyt haikailen taas uusia pidennyksiä mut oon päättäny et clipsit saa kelvata ! 😀

 7. wää sanoo:

  Tosi kivat hiukset! (:

 8. starry sanoo:

  Voi että sun tukasta tuli tosi nätti 🙂 Sopii sulle kyl älyttömän hyvin noinki tumma sävy!

 9. Laura sanoo:

  Mulla on clipsit ja mulla menee niin hermo niihin 😀 ! ärsyttävää kiinnittää niitä ja koko ajan saa miettiä, että mistäköhän nyt sojottaa clipsi 😀 Sitte oon kuullu teippi – ja sinettipidennyksistä että ne repii hiuksia ihan hulluna ja tekee huonokuntoseksi niin en oo uskaltanu kokeilla ja kampaamoon en oo ees raskinu mennä kyseleen hintoja ku tiedän, että mun budjetti ei salli sellasia tähän hätään 😀 Mutta sulla ilmeisesti pysyny hiukset silti ihan ok kunnossa? :)Ja sopii kyllä pidennykset sulle tosi hyvin 🙂

 10. Iina sanoo:

  Melinda: Kiitos! :))Charlotte: No mulla taas kärsi clipseistä ku käytin niitä pari vuotta joka ikinen päivä nii jäi kunnon kaljut läikät niihin kiinnityskohtiin 🙁 Nää teipit on ollu mul tosi hyvät vaikka kaikista pidennyksistä kyl hiukset kärsii. Mut sulla on nii ihana omaki tukka et mihin sä pidennyksiä ees tarvit, mä tekisin mitä vaan et saisin sun hiukset! :)Wää: Voi kiitos :))Starry: Kiitos paljon♥ mä itekki viihdyn kyl paljon paremmin tässä tummassa sävyssä kun suurimman osan siitä ajasta ku oon hiuksia värjäilly oon ollu mustahiuksinen 😀

 11. Iina sanoo:

  Laura: Joo mullaki oli clipsit ja on mulla ollu ompelupidennyksetki ja vaikka mitä ihme värkkäyksiä mut nää teipit on kaikista parhaat. Mulla ei ainakaan kärsi tukka näistä niin paljon kuin muista pidennysvaihtoehdoista, teippi on halpaa ja Otto laittaa ne kiinni nii ei näihin tarvii investoida ku se päälle 150€ n. 6kk välein ku ostaa uudet hiukset ja sit teippirulla parin kuukauden välein mikä on sen 6 euroo mulle tukusta, et ei nää juurikaan maksa enempää ku vaik normaalit kampaajalla käynnit yhteensä vuoden aikana :D. Kampaamoissa on tosi kallista kyl laittaa teipit tai mitkä vaan pidennykset mut noi on kyl tosi helppo laittaa itekki, Ottoki oppi heti ekal kerral ku neuvoin sitä :)Mut nnii siis eihän mitkään pidennykset tee tukalle hyvää mut mä en voi olla ilmankaan ku oon käyttäny pidennyksiä neljä vuotta 24/7 nii oon niin tottunu 😀 Ja vielä on hiukset päässä! 😀 Mut kiitti paljon 🙂

 12. Anonymous sanoo:

  ompa ihanat nuo hiukset! just sopivan mittaset ja sulle sopii niin hyvin toi ihan tumma :–)

 13. ida sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 14. ida sanoo:

  sillon ku mulla oli teippipidennykset, nii tilasin dreamhairilta teippiä ja se oli _ihan_kamalaa_! ku alko irrottaa pidennyksiä päästä nii se teipissä oleva liima tarttu kamalan tiukasti kiinni mun hiuksiin eikä oikeestaan irronnu muutaku leikkaamalla… onko tuossa teipissä mitää tollasta vai irtoaako se tukasta ihan vaivatta? nyt houkuttelis taas teippipidennykset, nii olis kiva tietää :-)nii ja vielä se et googletin tota teippiä nii mitä luulet, voiko se olla tää: http://hairium.com/webshop/product_details.php?p=739 ? ois tosi kätevä, jos voisin tilata sen tuolta. kiitti jo etukätee jos viitit vastata! =)

 15. sallaii sanoo:

  oho en olis uskonu et sul on pidennykset 😀 ei näytä yhtään feikeiltä tai mitää ku yleensä sen huomaa. oletan et olit hiusalassa niin missä koulussa muuten ite opiskelit ? oliko sun mielestä vaikeeta tehä kaikennäkösii kampauksii ja muita :Dite oon nyt menossa ja kauheet paineet

 16. Karo sanoo:

  Ensinnäki sanon et joo mullaki kävi täs jokunen aika sitten pieni onnettomuus ku oon värjänny kokoaja tummanruskeeks, no sit käytin kans tota vaahtomaista syvää tummanruskeeta nii tadaa hiukset on melkeempä mustat. :DDMut siis joo tosi hyvin sopii munmielest sulle tommone mustaruskee tukka! Iha älyttömän nätti, pidä toi väri. 😉 <3Ja hei mul on tommonen vähän vastaava ku toi quick tan, oisko joku instant bronzer tjsp.Mut siitä tulee heti semmone paljon tummempi sävy ja on tosi hyvin värinen, tosin sit lähtee pikkasen tavallista helpommin suihkus pois.Ja söpöt noi pikkuneidin sukat. <3

 17. Anonymous sanoo:

  aivan ihana mekko ja kengät ! 🙂 vitsi ku oot niin sulosen näkönen ja noi hiukset sopii sulle tosi hyvin !!

 18. Iina sanoo:

  Anonyymi 1.28: Kiitos ihana♥ Mäki tykkään ku noi on nyt vähä lyhyemmät, vois ens kerralla tilata taas 50cm pidennykset :)Ida: Siis mulla irtoaa hyvin ne teipit eikä jämähdä hiuksiin yhtään http://hairium.com/webshop/product_details.php?p=322 <— toi on tätä samaa mitä mulla on eikä oo paha hintakaan 🙂 Suosittelen lämpimästi! :)Sallaii: Aijaa kiitti, ihana kuulla et näyttää aidoilta :)) Joo hiusalaa opiskelin ruotsinkielisessä Prakticumissa Arabianrannassa. Ei musta mikään tuntunu vaikeelta, kaikki oli helppoo ja kivaa paitsi permanentin rullaus, siis ei sekää oo vaikeeta se on vaan tylsää :D. Mut kaikkee hyvää sulle ja onnea opintoihin, hiusalaa on ihan sika kiva opiskella! :)Karo: Joo toi kyl vetäs yllättävän tummaks 😀 Mut kiitos paljon muru oot ihana♥ Siis mut onks se sun itseruskettava niinku sellast pois pestävää vai niinku ihan itseruskettavaa? :O Tost mun quick tanist ei kyl sen myyjän lupauksista huolimatta ekal kertaa tullu kovin huomattavaa rusketusta, pitää nyt läträä tolla viel tänää ja huomen et oisin sit häissä ruskee. Se vaan et aina ku tälleen ”pikaruskettaa” ittensä ni mulla ainaki kuoriutuu ihan töreen rumasti pois ne 😀 Mut ei auta 😀 Noi on hyvii noi sukat, kantsii ostaa eikä maksa ku 2,50! :)♥Anonyymi 10.45: Kiitti paljon!!♥ Kiva kun kommentoit :))♥

 19. Anonymous sanoo:

  noi pidennykset on oikeest iha tajuttoma hyvi laitettu! jos ei olis kuvan alla lukenu, mitää en ees olis tajunnu et ne on pidennykset 😀 ja mä en ainakaa huomaa värillisest mitää eroo, sopii tosi hyvi! c: paljo noi makso ko tilasit ne? (:

 20. Essi sanoo:

  Sopii sulle ihan älyttömän hyvin noi hiukset, ihanan tummat! <3 ja söpö vauvamasu ;)<3

 21. Karo sanoo:

  Karo: hihi ei mitään muruli. <3Ja mul on siis noita pikaruskettavii jotka ruskettaa iha hirmusti kerralla, vois pistää blogiin vaikka ennen-jälkeen vertailukuvia! Toinen on semmosta, et se lähtee vähäsestäki kosketuksesta vetee ja toista saa kyl hinkata iha sairaana jos sen meinaa saada pois 😀 Mut siinä on just se vika et se kuoriutuu iha järkyn näkösenä pois, en tykkää. Just semmosiin juhlatilaisuuksiin sopii ehkä paremmin. 🙂

 22. eveliina sanoo:

  ihanat hiukset<3 oot niin kaunis!

 23. Anonymous sanoo:

  tiiätkö oot todella nätti enkä halua arvostella mitenkään 🙂 mutta liian tummat kulmat tekevät susta hippaisen vihaisen näköisen 🙂 en sano pahalla. Jokaisellahan on oma tyyli ja jokainen saa olla sellainen kuin haluaa 🙂

 24. AINO sanoo:

  Ihanat hiukset ja mekko!! 🙂

 25. jenna sanoo:

  Noista hiuksista tuli tosi hyvät, kivan väriset ja sun hiukset on muutenki tosi ihanat! =)♥ oot niin nättiki! 🙂

 26. Iina sanoo:

  Anonyymi 14.20: Awws kiitti, kiva kuulla♥ Noi makso 177 euroo kun tilasin mut olivat siis tilatessa jotain 5-7cm pidemmät kun noissa kuvissa, koska tällä kertaa leikkasin jo huonoja latvoja pois :).Essi: Voi kiitos Essi♥ mäki viihdyn näissä tummemmissa kyl :)Karo: No ku mäki haluisin koittaa noit poispestävii pikaruskettajii! Tee postaus niistä ku en oo ikin kokeillu niitä, ois kiva lukee sun kokemuksii et mikä on parasta ja mitä ei missään nimessä kantsi ostaa 😀 Oot ihana♥Eveliina: Kiitos paljon♥ :)Anonyymi 18.35: Juu saahan sitä mielipiteensä sanoa, mä tykkään et kulmat on samaa sävyä kun hiukset ja oon aina viiihtyny tummemmil kulmakarvoilla mut kukin tavallaan :))AINO: Kiitos paljon♥ :)Jenna: Aww kiitti♥ Mäki oon kyl paljon tyytyväisempi näihin ku niihin vanhoihin 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.