6kk♥

10.08.2011

Vihdoinkin pääsin ihmisten ilmoille täält himasta kökkimästä! En ollu siis käyny Vuosaaren ulkopuolel kertaakaan sen jälkeen ku tultii Oulust yli viikko sitten ja tänää menin sit päiväks kaupungille mun kaverin Nonan kaa shoppaileen ja venaileen Ottoo joka oli duunissa. Oton duunin jälkeen mentiin sit Vapianoon syömään ja juhlistamaan meidän eilistä puolivuotispäivää♥ Hurjaa kyl miten aika kuluu, vastahan me tutustuttiin? Ja vastahan mä tein sen toivepostauksen meistä ja siitki on muka jo yli kuukausi? Mut maailman ihaninta et ollaan oltu jo näin kauan yhessä, vaik tiiänki et tää puol vuotta tulee olee kärpäsenkakan kokonen aika meidän yhteisestä elämästä mut siltikin, onhan se eka sellanen vähä isompi merkkipaalu.
                       Oli kyl ihana päästä pois kotoo välil, eilen alko oleen jo niin tylsää vaa istuu sisällä ilman mitää tekemistä. Kaikki leffat oli katottu, lehdet luettu moneen kertaan ja jopa vaihdettu se olkkarin järjestys. Onneks tänään oli parempi olo vihdoin ja jaksoin jo tehdäkki jotain, nyt oon tosin ihan puhkipoikkiväsyny ja pakko päästä koht nukkumaan. Mulla ois sit pitkän tauon jälkeen vähän kuviakin teille (jopa musta itestäni ku meikkasin ekan kerran viikkoon :D):

Käytiin katteleen Zaran lastenvaatevalikoimaa ku Nona halus nähä mist tykkään et osaa kuulemma ostaa sit tuolt kivan Babyshower -lahjan. Aivan ihania vaatteita oli kyl ja noi housut sulatti mun sydämen! Itte en ehkä tosin maksais noista 23 euroa ku ne menee nii vähän aikaa pienellä mut jos lahjaksi saa nii eihän siinä oo mitään vikaa? ;)

Vapianon jälkeen suunnattiin kohti Columbuksen R-kioskia hakemaan viimein se H&M-tilauksen toinen osa jossa oli pikkuselle villatakki ja ihanat hapsusaappaat. ”Oikeelta” H&M:ltä tarttui neitoselle mukaan leggingsit ja paita kun meillä oli lahjakortti joka piti käyttää tällä viikolla. Sit sain viel Otolta aivan ihanan 6kk-lahjan ja kortinkin mihin muru oli kirjottanu niin söpösti.

Tänään tipahti myös postiluukusta kerranki kaks kivaa kirjekuorta: Kelalta päätös äitiyspäivärahan myöntämisestä ja Haikaranpesän esitteet eli vielä kirjallinen varmistus siitä et pääsen sinne synnyttämään, JEE!

Huomenna murulla on vapaapäivä ja varmaan ollaan vaan kotosalla joten voisin tehdä masupostausta, onhan täs meneillään jo viikko 31!  Ja pitää muutenki tehdä nyt ahkerammin tätä blogii ku tää jäi ihan liian vähälle huomiolle sillä aikaa kun olin kipeenä. Päätin myös tänää et mä en aio sairastaa enää kertaakaa tänä talvena ja se on varma, ei oo mun juttu! Mut mä taidan nyt pikkuhiljaa alkaa oleen nii väsyny etten saa enää mitää fiksua sanottua nii eiköhän mun oo aika toivotella hyvät yöt lukijoille!♥

Iina ja pikkumasuli kuittaa♥


19 Responses to “6kk♥”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  VOI EIIII!! en kestä kaikkia noita pieniä söpöjä pöksyjä ja legginssejä ja töppösiä, mä sulan <3 ihanaa että vauvoille tehään tommosia söpöjä muotivaatteita : ) nykylapsilla on niin ihania vaatteita! kun vertaa omiin 90-luvun neontoppahaalareihin ja kukallisiin rimpsuverhokangasmekkoihin :D…..

 2. Avatar Tiia sanoo:

  Aaaaivan ihania vaatteita! Mun oli kans aivan pakko ostaa toi villatakki Amalle:)

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  ööö.. miks mä en nyt ymmärrä??!! luulin että oot seurustellu jo vuoden päivät etkä vasta puolta vuotta?! :DDD

 4. Avatar katri- sanoo:

  Voii, taas söpöi vaatteita hankit ! :3 Oot kyl tosi nätti :>> mutjoo, mun kysymys kuuluu, että millasella kameralla otat noi sun kuvat ? :D Kun esim. noissa kuvissa missä oot syömässä on tosi hyvä laatu, nii mietin että millasella oikein kuvailet. (;

 5. Avatar Jarno sanoo:

  Ihanat hiukset sulla ollut : ) hih <3!

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  suu kyllä loksahti auki kun katoin tota kuudetta kuvaa susta.sä olet aivan mielettömän kaunis ja oon aivan varma että susta tulee hyvä vanhempi! älä ikinä anna paskanpuhujien lannistaa sua, tuot varmasti iloa monen elämään, ja siitä kannattaa olla ylpeä.ihanaa syksyä sulle ja toivottavasti synnytys sujuu hyvin :) xx

 7. Avatar kzzkzz sanoo:

  Syötävän suloisia vaatteita ^_^ Pitää käydä meidänki vauvalle shoppailemassa syksyvaatteita…ne on ihan parhaita <3 NII ja onneaponnea tulevalle äipälle :)

 8. Avatar Charlotte sanoo:

  ihania vaatteita <3 Sulle sopii keskijakaus mielettömän hyvin!

 9. Avatar sallaii sanoo:

  voi kun ihana tuo villapaita ja tossut ♥ tulee melkei vauvakuume ku kattelee näitä..apua !http://searchingbetter.blogspot.com/

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  HEJJjjjj koska niistä vaunuista saapi tietoa?? :D

 11. Avatar Ella sanoo:

  voi ei mulle tuli taas vauvakuume, ko katoin noita ihania vauvva vaatteita : ) ja nättinä oot ollu ! : )

 12. Avatar Aino sanoo:

  Noi sun kaks omaa kuvaa tuolta vapianosta, vou ku oot kaunis :-) ♥ Ja taas ihania vaatteita vauvalle, varsinkin noi kengät, tuitui :>http://beww.blogspot.com

 13. Avatar Nukke sanoo:

  ;____; oot niin kaunis että ihan sydämeen sattuu ♥

 14. Avatar hheidihh sanoo:

  ihanat kenkulit oot löytäny pienelle, voih! <3

 15. Avatar annnnakaro sanoo:

  mäkin ihastuin noihin kenkiin ihanat

 16. Avatar Henna sanoo:

  Onpas sulla ollut nätisti hiukset :) ja vaaaautsi mitä vaatteita pikkuneiti saakaan ;) mä meinasin tilata Hennesiltä meidän tulevalle pojalle saman tyyppisen villaneuleen, mutta siinä oli pingviinejä :) päädyin sitten toiseen ja tavallisempaan niinku blogissa näkyy :D

 17. Avatar reetta sanoo:

  Aaaaa toi pöllöpaita on ihana!! :DD <3

 18. Avatar Iina sanoo:

  Anonyymi 1.29: Eeikä olla :D:D Se Iina ♥ Otto -postauski oli 5kk-postaus :D:DKatri-: Vooi kiitos paljon :)) Meil on Canon eos 450d ja tolla tulee kyl ihan hyvii kuvii, ainaki sillon ku Otto ottaa, mä en osaa käyttää tota kovin hyvin :DJarno: Kiitos pupuli ihana <3Anonyymi 8.31: Aww ihanasti sanottu, kiitos niin paljon♥ En mä anna kenenkää lannistaa mua ja ihanaa syksyä sullekki (lol meinasin vahingos kirjottaa et ihanaa synnytystä sullekki XD) Mut nii ja kaikkee hyvää ja tuu useemminki jutteleen ♥Charlotte: Hihii HH&M on ihana♥ Ja kiitti, mä en oikee osaa päättää et tykkäänks keski- vai sivujakauksest enemmän ku haluisin keskijakauksen mut ku mul on vielki nii lyhyet omat hiukset et jos mul on keskijakaus nii erottuu paljon helpommin pidennykset :(Sallaii: Haha no ne on kyl ihanii mustki :D Ja käynpä tsekkailee sun blogin :))Anonyymi 11.03: Heti ku ollaan ostettu ne, en osaa sanoa millon :D Ennen ku vauva syntyy ainaki :DElla: Haha awws mullekki kyl tuli ain ennen vauvakuume ku kattelin niit pikkusii vaatteit :D Ja kiitos paljon nättimys :)Aino: Vooi kiitos paljon :)) ♥ Mäki oon ihan rakastunu noihin kenkiin!Nukke: Apua olipas ihanasti sanottu, kiitos kaunotar♥Hheidihh: Hihi eiks ookki söpöt! :)Annnnnakaro: Kiva et tykkäilet blogista ja tulit kommentoimaan :))Henna: Kiitos :)) Ja Hennesil on kyl aivan ihanii syysvaatteit nyt vauvoille, niin tytöille ku pojillekki, kesävaatteet ei jotenki sytyttäny mut nyt tykkään hirveesti ja tekis mieli ostaa kaikki niitten syysmalliston tuotteet :D (niin oon kyl koht tehnykki jo :D:D) Ja pitääpä käydä tsekkailemassa sun blogista! :)Reetta: Eiks ookki! Mä ihastuin kans ku siin oli pöllö! :D

 19. Avatar tärpätti sanoo:

  Ihania vaatteita oot ostanu neidille :) Tulee melkeinpä vauvakuume ku noita kattoo ja ku tuntuu että kaikki ympärillä saa vauvoja. Omana neiti kun täyttää kuukauden päästä jo 2 vuotta.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.