Kuvahaasteen kuvat

24.08.2011
unelma vauva-arjesta

Lempi tv-ohjelma

Suuttumuksen kohde (se et vaunut ei vielkään oo tullu)

Lempi vuodenaika
Lempiravintola

Lempisanat

Lempivaate

Ensimmäinen ulkomaanmatka
Lempikohta kehossa

Lempi sisustusesine

Lempikengät

Tärkein esine
Unelmien matkakohde

Lempipaikka kotona

Inhokki kotityö

Lempileffa
Lempipaikka koko maailmassa (Oton syli♥)

Lapsuuden toive: Olla muotisuunnittelija

Lempiajanviete

Tulevaisuuden haave
Lempiäitiysvaate

Lempituoksu

Lempivauvanvaate

Paras ystävä
Paras ystävä

Paras ystävä

Paras ystävä

Paras ystävä

Lempijuoma

Lempijuoma
Lempikirja

Lempilakanat

Lempi vauvantavara

Lempipiirre Otossa: huolehtivaisuus

Tärkein muistoesine

Kuva minusta lapsena (6v)
Lempikahvijuoma

Lempikukka

Lempipiirre itsessäni: iloisuus

Lempiyksityiskohta kotona

Lempiruoka

Lempikauneudenhoitotuote

Lempiartisti

Lempikuva itsestäni

Lempilaukut

Kauneusihanne/ Esikuva

Lempi mies- ja naisjulkkis

Semmosia kuvia, tuli noita aika läjä. Tein tätä postausta yhteensä semmoset neljä tuntia suunnilleen. Tosta saattaa nyt puuttua jotain koska mun kone lagas ja mun piti tehdä tää loppuun Oton koneella, mut suurin osa tuli onneksi. Mietin eka että oisin jakanu kahteen osaan tän mut päätin sit kumminki tehdä kaiken kerralla kun en osannut päättää et miten mä jakaisin noi :nii laitoin sit kaikki kerralla. Ihan tosi hyviä ja haastaviakin ideoita olitte keksiny kyllä!
Vaunut ei sit tänäänkään rullannu sisään tosta meidän ulko-ovesta, tänään vihdoin sain kumminkin ton postin seurantakoodin toimintaan ja vaunut on ainakin jo lajiteltu siel Itellan jossai lajittlukeskuksessa et jos ne sit tulis vaikka huomenna.. Tehtiin myös tänään ihan mieletön kirppislöytö murun kanssa ja ihan pilkkahintaan, mut siitäkin sit huomenna lisää! Aamulla oltiin perhevalmennuksessa ja mä panikoin kun mörkö oli kakannu meidän kotiläksyjen päälle mut onneksi ihan turhaan, suurin osa äideistä/pariskunnista oli unohtanu koko kirjan kotiin :D. Mulle tuli pitkästä aikaa semmonen ahkera koululainen -olo ja olin vähän ylpee musta ja Otosta. Me oltiin tehty se tehtävä tosi tarkkaan ja mietittiin ihan kunnolla et millanen se vuorokausi 1kk -vauvan kanssa oikein onkaan. Voisin ehkä joskus esitellä ton läksyn täälki niin saisitte muut äidit sanoa et osuttiinko yhtään oikeaan meidän kuvitelmissa :D.. Me ollaan kyl tykätty perhevalmennuksesta ja ne muutkin tulevat vanhemmat on ollu tosi rentoja siellä vaik ollaankin Oton kanssa selkeesti nuorimmat. Millasia kokemuksia teillä oli perhevalmennuksesta, vai kävittekö edes valmennuksessa raskausaikana? :)
 Mutta nyt meen tekemään iltapalan ennen ku telkkarist alkaa Criminal Minds (oon jotenki ihan koukussa siihen, kiitos äidin :D), mutta huomiseen siis ja toivottavasti tykkäsitte noista kuvista mitä olin valinnut tohon!

14 Responses to “Kuvahaasteen kuvat”

 1. Avatar Ansku sanoo:

  Me ei käyty valmennuksessa ollenkaan, oisin kyllä toisaaltaan halunnut, mutta no kun tiesin tosi paljon lapsista ja niiden hoidosta ennestään niin koin toisaaltaan turhaks, vaikka ois siellä varmaan saanut paljon hyviä vinkkejäkin :) Varsinkin tuo mies joka ei oo ennen lapsia hoitanut! :D No mä sainkin sitten opettaa sille kaiken kädestä pitäen. :DMutta varsinkin ois kiva ollu käydä synnytysvalmennukesssa! vaikka kylläpä sitä osaa synnyttää ilman sitäkin. :D

 2. Avatar Karo sanoo:

  Oii sä teit kans tämän! Aivan ihania kuvia. <3

 3. Avatar Iina sanoo:

  Ansku: Niin no eipä se pakollinen oo, varmasti osaa lapsia hoitaa ilmankin sitä :D Mut onhan tuol ihan mukavaa ja ei kumminkaan turhan montaa kertaa oo :)Karo: Kiitos muru ♥ Teitkö säki pitää mennä vilkasemaan!! :)♥

 4. Avatar jensku sanoo:

  meidän valmennus oli ihan turha, kolme käyntiä eikä mitään uutta tietoa, vaan samat asiat mitä kuulee melkeenpä ekassa neuvolassa. sitten katottiin ”synnytysvideo” joka ei ees kertonu suoraan synnytyksestä, vaan oli ihan p-stä (lisäks se oli vissiin 80 luvulla tehty eli ei ihan kaikista päivitetyin versio esim kivunlievityksistä :D

 5. Avatar Sara sanoo:

  Me ei käyty valmennuksessa ollenkaan ja olisin varmaan kokenut sen loppujen lopuksi aika turhaksi. Oli omaa mielenkiintoa noihin kaikkiin juttuihin sen verran, että etsin sitten netistä vastauksia, jos joku juttu mietitytti. :) Ja sain mä sen tehtäväkirjankin neuvolatädiltä ja ei sieltäkään löytynyt muistaakseni mitään mitä en jo ennestään tiennyt.

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  kuka on mörkö? tai siis niin koira? kenen koira?

 7. Avatar Kisu sanoo:

  ihania kuvia, tykkäsin, tää oli tämmöi myös hyvin valaiseva katsaus sun elämää c: ja kyl ne vaunutki ihan varmasti koht tulee n_n

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  Itse en käynyt lainkaan niissä perhevalmennuksissa, koska minulla on kokemusta lastenhoidosta hoitotyttöni kautta 3kk iästä alkaen :)Mieheni kans käytiin kyllä siinä synnytysvalmennuksessa sitten, mikä kuului noihin perhevalmennuksiin. Se oli mielenkiintoinen :)Kiva tää sun blogis! Oon tässä lähiaikoina alkanu lukemaan ja tykänny kovasti! :)T. Äiti ’92 ja poika 9,5kk

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  Joo tee postaus teidän kotiläksyistä!! =) Tää postaus oli ihana!

 10. Avatar anna sanoo:

  Aivan ihanan värinen pinnasänky teillä vaaville! :)täällä oli vähän kuivat perhevalmennukset, ensimmäisessä ei oltu mutta se kuulemma oli lähinnä sellanen psykologin luento (kuulemma tylsä) seuraava valmennus kerta oli musta kiva, siellä oli yks perhe vauvansa kanssa ja ne kerto arjesta vauvan kanssa je neuvolantäti näytti ainakin vauvojen heijasteita ja jotain muuta. vika kerta oli sit ristiäisistä että pappi oli puhumassa ja katottiin joku imetysvideo jne. mutta esim. synnytyssairaalaan ei päästy enää ollenkaa tutustuun etukäteen kun joskus täällä on päässy.

 11. Avatar Nora sanoo:

  Ihana postaus! Ja toi on kyllä ihana toi kuva mikä sulla on bannerissakin:) Ja toi paras ystävä -kuvan maksimekko näyttää tosi hyvältä sun päällä!!

 12. Avatar Melinda sanoo:

  olipa kiva postaus =) lempikengät ja laukut näyttää ihanilta<3 ja söpö toi vaaleanpunainen pieni mökki :D

 13. Avatar Iina sanoo:

  Jensku: Aijaa vähän tylsää :S Me katotaan kans ens kerralla synnytysvideo sitte, saa nähä millanen mestariteos se on :DSara: Joo no oon mäkin netistä kyl kaikki maholliset lukenu, huomasin tänää haikaranpesän synnytysvalmennuksessa et tiesin kaikki asiat mitä ne kolmekymppiset ”ihanne-ensisynnyttäjät” kyseli siltä kätilöltä :DAnonyymi 0.12: Mörkö on mun ja äidin koira joka asuu äidin kaa Oulussa :)Kisu: Hihii kiva et tykkäsit, ja nyt tuli vaunut onneksi! :DAnonyymi 8.25: Nii, onhan noissa kyl paljon semmosta asiaakin jonka tietää jos on lastenhoitokokemusta, oon mäkin kummipoikaa hoitanu ihan muutaman viikon ikäsestä alkaen mut ei se kertaus koskaan oo pahitteeksi. Meil oli tänään just Haikaranpesän oma synnytysvalmennus siellä synnytysosastolla ja se oli kyl tosi mielenkiintonen, syyskuussa meil on sit perhevalmennuksen synnytysvalmennus vielä :). Ja kiva että tykkäät, vielä kivempi et tulit kommentoimaan! Aina mukava vaihtaa kokemuksia muiden äitien kanssa :) Anonyymi 9.58: Voisin kyl tehdäkkin :D Ja kiva et tykkäsit! :)Anna: Voi kiitti, mäki tykkään tost limenvihreestä :) Kuulostaa ihan jänniltä noi teiän valmennukset, meilkin on ens kerralla perhevalmennuksessa sit pieni vauva perheen kanssa ja se on musta tosi hyvä. Sitä en älyy et miksihän meille näytettiin imetysvideo jo ensimmäisellä valmennuskerralla kesäkuun alussa ku en mä ainakaan siitä enää muista mitään, saati sitten lokakuussa kun siitä pitäis muistaa jotain :D Me tutustuttiin tänään meiän tulevaan synnytysosastoon ja sit meen viel erikseen tekemään kätilön kanssa kirjallisen synnytyssuunnitelman ja mulle on varattu tunti aikaa ihan henkilökohtaseen neuvontaan mikä on tosi hyvä mun mielestä nii voi valmistautua paremmin :)Nora: Voi kiitos, ihana että oot tota mieltä :))Melinda: Kiva kun tykkäsit! :) Ja mä niin haluuin tollasen vaaleenpunasen oman pikku talon :DD

 14. Me ollaan käyty perhevalmennukses ja oon tykänny tosi paljon. Ei sie oikein mitään uutta asiaa ole tullut mitä en olis jo tiennyt, mut mä oon lähten ihan mielenkiinnol sinne uudestaan vaan kun se on nyt esikoisen aikana vaan.. saa tavata muita kellä samassa kuussa laskettu aika, ja muutenkin kaikkea uutta mikä liittyy ees vähänkin vauvaan on ihanaa :) Ja sama mitä on ylempään jo mainittu et se perhe jolla oli pikkuinen mukana ni oli tosi kiva ylläri siel =)Mua pisti jotenki ärsyttää kun itellee tuli monta komenttia siintä että ”kyllä osaan lasta hoitaa ilman valmennuksiakin” Okei, jotkuu tykkää ja jotkuu ei, mut ei siel kuitenkaa sitä lasta suoranaisest lähetä opettelee hoitaa.Itekki jääny 9 vuotiaast asti lapsenlikaks nuoremmille sisarukslle ja serkuille, ja jopa oman raskauden aikan ollu pienin 1kk ikänen yö kylässä :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.