Koostetta meidän viikonlopusta

22.10.2011

Eilen alkoi taas se kauan odotettu viikonloppu! Meille tuli illalla kylään pari mun lapsuudenystävää, Taru ja Yasmin moikkailemaan pikkusta ja oli kyl tosi mukava nähdä heitäkin pitkästä aikaa. Taru toi pikkuneidille lahjankin, aivan yli-ihanat vaavien Vansit. Tää on ollu kyl nii kivaa et nyt ku pikkuneiti on syntyny nii meil on käyny melko usein vieraita, raskausaikana kun saatto mennä pariki viikkoa nii et näin vaan Ottoa ja korkeintaan ehkä neuvolatätiä. Tai ei muuten mut sillon loppuraskaudessa just kun ei päässy niin hyvin enää liikkumaan. Mut onneksi nyt on asiat toisin ja on ihana nähdä kavereita usein!
                       Me herkuteltiin tyttöjen kanssa eilen kekseillä ja suklaamuffinsseilla perjantain kunniaksi ja juotiin kahvia. Kahvista on tullu taas mun ehdoton lemppari kyllä, monta kertaa päivässä keitän kupin jos toisenki. Pitäis vaan viel oppii juomaan sitä silleen että en laita montaa lusikallista sokeria sekaan, mut ajan kanssa, joka kupposella koitan laittaa ees himpun verran vähemmän.


Tänään tehtiin päivällä kävelylenkki Oton ja neidin kanssa tosta surkeasta säästä huolimatta ja käytiin sit hakemassa kaupasta kunnon hampparitarvikkeet. Mä tein itte pihvit ja sit laitettiin kaikkee muuta nannaa sinne väliin. Oli kyl oikeesti tosi hyvää, vaik itte sanonki! Otollekin maistui kuulemma hyvin vaik mua jännittiki et onks mun hampparit mistään kotosin mut onneksi oli.

Koska mussa edelleen asuu pieni lapsi nii mä askartelin tollasen ”hienon” ranskalaisjutskan suodatinpussista 😀 Otto vähän naureskeli mulle mut ei me nyt nii usei hamppareita tehä nii saan kai mä vähän panostaa! Mä nyt oon vähä tämmönen et innostun helposti, eikai siitä haittaakaan oo. Sit ku toi pikkuhömppä on vähän isompi hömppä nii voidaan tehä paljon hienompiiki ranskalaispussei. Mä oikeesti ootan nii paljo et ton murusen kanssa voi askarrella ja piirtää ja värittää värityskirjaa ja leipoo joulupipareita ja vaikka mitä! Mut siihen kyllä menee vielä vähän aikaa että pienellä pysyy kynä kädessä.

”BaaaaabaaÄÄÄöäöyäää” Meidän pikkunen laulaa meille puolet päivästä 😀 Tai no siitä ajasta jonka se on hereillä, toisen puolen se syö..

”Voin mä vähän hymyilläkki teille”
”Toi mun isi on aika hauska heppu ku se aina leikkii mun kanssa ja tänään se puki mulle tällasen hienon mekonki päälle”

Multa pyydettiin et alkaisin aina laittamaan pikkuneidinkin päivän asut nii ajattelin et voisin nyt laittaa sitten noi vauvanvaatteidinkin tiedot tähän:

 Päivän asut:
Meitsi:
Villatakki – Zara
Farkut – Bershka
Paita – Gina Tricot
Kaulakoru – Lahja äidiltä
Pikkuneiti:
Mekko, body & sukkahousut – Lindex
PäivänNassu?

Takki, pipo – H&M
Laukku – Gina Tricot
Tuubihuivi – Seppälä
Bikerbootsit – Bronx
Ihanan moni teistä olikin jo käynyt jättämässä arpakommenttinsa tohon arvontaan mut muistakaas viel käydä osallistumassa te jotka ette oo viel kerenny, eli täältä voi osallistua! Ja kiitos hirmuisasti teille jo osallistuneille palautteesta ja postausideoista, ihana saada näin runsaasti palautetta kerralla!
Nyt mä alan nauttimaan lauantai-illasta ton murun kanssa kahdenkesken kun pikkuneitikin on kylvetetty ja nukkumassa. Oon heittäytyny villiksi ja ostin yhden mansikka-limesiiderin jopa itelleni pitkästä aikaa, saas nähdä millasen huppelin sillä saa aikaseksi 10kk tauon jälkeen, luultavasti ei minkäänlaista mut eihän sitä tiiä paljonko mun alkoholinsietokyky on tässä kerenny huonontua. Millaisia kokemuksia muilla äideillä on ollu alkoholista raskauden jälkeen? Kuinka äkkiä synnytyksen jälkeen ootte menny ekaa kertaa juhlimaan kunnolla?
Hauskaa lauantai-iltaa ihanat♥

35 Responses to “Koostetta meidän viikonlopusta”

 1. Anonymous sanoo:

  Oot ihana! 🙂 Ja vähän repesin tuolle ’Mc Iina’s’ 😀

 2. Anonymous sanoo:

  mulle tuli nyt kauhee vauvakuume kun mainitsit tossa että mitä kaikkee ihanaa voi tehä sitku teijän neiti kasvaa , munmielestä se ois niin ihanaa askarrella ja leipoo oman pikkusen kanssa ja en malta odottaa sitku mullekkin joskus useamman vuodesta tommonen päivä koittais 🙂 näytätte muutenkin molemmat Oton kanssa niiin onnellisilta, kaikkea hyvää koko perheelle<3!

 3. Milla sanoo:

  Ite tehdyt hampparit on parhaita!millamainen

 4. sanna sanoo:

  Mää kait join mun ekan siiderin heti viikko synnytyksen jälkeen.. ei oikeen tuntunu missään, mutta aamulla oli kyllä oikeestikki krapula! 😀 ja yks päivä käytiin ravintolassa nii kyllä tuntu että oli juonu (vähä viiniä, yks drinkki ja snapsi), mutta en kyllä siis ollu lähellekkään päissään. Ens viikonloppuna lähen sitte juhliin halloweenia ekaa kertaa pitkästä aikaa Antin kans ja tietenki muitten kavereitten 🙂

 5. Piitu sanoo:

  Meidänki pienimmällä oli sama mekko 🙂 mulla nuorin on nyt reilu 7kk, enkä oo viel ottanu viinaa 😀 varmaan maaliskuussa vasta ekan kerran, eli ku neiti on vuoden (ja mulla synttärit). Ei tässä niin kiire itellä oo, univelkaa on muutenki ihan kiitettävästi 😀

 6. Anonymous sanoo:

  Moikka! Vieläkö oot polttanu tupakkaa sen yhen raskauden jälkeisen pahan makuisen jälkeen ? 🙂

 7. Anonymous sanoo:

  menin juhlimaan sitten kun lopetin imettämisen

 8. jensku sanoo:

  mun eka känni raskauden jälkeen oli kahesta päärynäsiideristä 😀

 9. Anonymous sanoo:

  Oot niin ihanan positiivinen! ”mc iina’s” :’DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd innostuminen on parasta!

 10. Anonymous sanoo:

  Aivan ihana veitikka tuo teidän pikku neiti! Suloinen kun mikä!

 11. Mirka sanoo:

  Moikka!Oon kai joskus ennenkin anonyymina kommentoinu sun blogia, mut kuitenki. Sulla on ihana blogi ja kaunis tytär (mikä ihana hymykuva :”)). Vaikutat tosi empaattiselta tytöltä. Oon ite 20v ja odotan esikoispoikaani viikolla 33+2. Toi sun tekemä ranskispussi on mainio :DPs. Maltan tuskin odottaa, et teil on ne ristiäiset, ku annatte varmaan jonkun tosi kivan nimen! Jos siis aiot kertoa sitä täällä… 🙂

 12. Karo sanoo:

  Ahahah noi ranskikset XDDDDD<3

 13. Krisse sanoo:

  Mä ostin myös eilen ekan siiderin vauvan jälkeen! Join hurjat 1,5 desiä. Olin ihan varma, että suuremmasta määrästä lähtee jalat alta :DEsikoisen 1- synttäreiden aikaan uskalsin vasta lähteä kunnolla juhlimaan. Tän tokan kanssa menee varmaan lähemmäs samoja lukuja. Se vauva on vaan niin ihana, että haluan olla sen kanssa koko ajan 🙂 (Ja pelkään darraa KAMALASTI).

 14. NaNsu sanoo:

  Mä ku join ensimäisen sidukan raskauden jälkee ni tuli seuraavana päivänä kauhia päänsärky ! :DJuhlimaan mentiin miehekkeen kanssa ku neiti oli jo ollu jonkuu tovin korvikkeilla ja hoitajat ( mummo) oli tutustunu tarpeeks hyvin 😀 eli suunnilleen siin 2kk raskaudesta :)Sen jälkee ei oo enää ees huvittanu käyä 😀 enemmin on tytön kanssa kotona:D

 15. BUUHANNA sanoo:

  Mä menin ehkä kuukaus Noukan syntymän jälkeen yksin bastuun ja otin piilossa yhen bissen mukaan, arvaa jäinkö kiinni kun tulin takas yläkertaan? :–D Olin pienissä sen yhen 0,33 jälkeen ja sit tuli morkkis :DD

 16. Anonymous sanoo:

  Moikka, sinulla on aivan ihana blogi! ja kaunis tytär 🙂 Minulla itselläni 9kk poika :)Ihania kaikki tyttö hepeneet,mekot ja muut voi kun pääsisi ostelemaan sellaisia..Itse ”juhlin” kun poika oli 8kk,poika oli mummolassa hoidossa, aloittelut kotona vähän venyi ja päädyin omaan punkkaaan nukkumaan :DMenojalka ei hirveästi vipata kun tuntuu että yksikin yö ilman poikaa on jo kauheaa.. kukin tyylillään ja miltä itsestä tuntuu! ^^ panaeudun täysin muidenkin mammojen sanontaan että enemmän vapaata silloin kun poika on jo yli vuoden vanha.. Eikä välttämättä kannata heti lähteä baareihin jne kun lapsi on hoidossa, monet sanovatkin että oma-aika/miesytävän kahdenkeskinen aika on parasta, ulkona syöminen hyvä viini jne :)mukavaa syksyä ja talven odotusta sinulle ja ihanalle perheellesi!terkuin, Eve

 17. Fani sanoo:

  voi vitsi miten nätejä ootte pikkusen kanssa <3 hyviä viikonloppuja sinneki 🙂

 18. Aino sanoo:

  Ai ettien että! Sä ja neiti ootte taas niin nätteinä ja noi kuvat oikeesti on söpöjä! ♥ Mulle tuli kyl nyt taas hirvee vauvakuume 😀 Itekki haluisin lapsen kans piirrellä,leipoo,askarrella ynnämuuta! (: Ja lähisukulaisetki on jo aika ”vanhoja” ettei oo enää semmossii söpöjä 3-5-vuotiaita joitten kans vois esim leipoo :(( Mut tän kans nyt on vaa elettävä 😀 Ja toi McIinas oli niin hyvä! :DD Muuten,aina kun tuun tänne blogiin ja nään uuden postauksen,oon ihan innoissani ja sit ku luen sitä postausta ni tuun enemmän vielä hyvälle mielelle! Mä ihan oikeesti arvostan sua ja sun luonnetta ku sä osaat olla tommonen ilonen ja ihana aina! ♥Täst nyt tuli hirvee romaani taas 😀 Soriiii :DMut yks asia vielä: Noi Vans-kengät on aivan IHANAT! ♥♥ (:

 19. Ida sanoo:

  Voii että kun on suloinen! Ihan äitiinsä tullu 🙂

 20. Nora sanoo:

  Hahaa toi ranskispussi :DDD oot nii sulonen. Ja tuli tosta kahvijutusta mieleen, et ite alotin kahvinjuonnin nii et pistin huuleen sokerin ja join kahvin sen läpi 😀 Ja sit ku se suli ni otin uuden.. Oli kyllä ihanan makeeta ♥Toi vihree takki on muuten tosi hyvän näkönen sun päällä 🙂

 21. Anonymous sanoo:

  Voi että oot ihana ja kaunis ja vauvakin on niin söpöläinen! 🙂 Oon lukenu sun blogia jo pitkäänki ja oot raskauden jälkeen jotenki paljon terveemmän ja muutenkin kivemman näkönen kun on vähän jäänyt kiloja, ota tämä siis kehuna 🙂 Näitä postauksia sulta oikeesti oottaa aina millon tulee uus, osaat nii hyvin tehdä näistä kivoja 🙂

 22. Jarno sanoo:

  Nätti Iina jälleen ♥ !

 23. Laura sanoo:

  Toi neitonen on ihan sun näkönen! 🙂 Ja tuosta alkoholista, mä ”juhlin” ekaa kertaa ku Henri oli viikkoa vaille 2kk 🙂 eli niinku viime viikonloppuna. Tosin en oo koskaan ollu sellanen, että perseet olalle ja menoksi – juoja mutta kuitenki join silleen että olin hieman huppelissa. 😀 Mut en pahasti.Mut saunajuoman oon juonu kyllä ennen tuota varsinaisesti ”viihteelle lähtöäkin” että ei sen puoleen 🙂 Mun mielestä siinä ei oo mitään pahaa juoda sillon tällön yhtä saunajuomaa. Toki eriasia jos imettää, mut senkihä voi tehdä niin, että juo sen sitteku vauva on menny just nukkuu 🙂 Meillä se ei kyllä onnistuis jos imettäisin, Henri saattaa syyä millon tahansa 😀 Vaikka nukahtais niin saattaa herätä pian uudestaan syömään. 😀

 24. Anonymous sanoo:

  Oikeesti ootte maaaaaaaailman ihanin perhe.<3

 25. Anonymous sanoo:

  Toi teijän vauva ei vissiin itke kovin paljoo? 🙂

 26. anna sanoo:

  Ihania kuvia taas pikku neidistä :)Mä olin ekan kerran viihteellä kun Joona oli jotain 2-3kuukauden välillä, en muista enää tarkkaa. Joona meni sillon ekaa kertaa yökylään mummolleen ja papalleen :)En muista kyllä sitäkään että kuinka monta join, mutta nykyään kun juo niin harvoin niin huomaa selvästi että on huonompi viinapää kun ennen! 😀 Jos juo nopeesti niin saattaa 3-4 jälkeen jo tuntua että alkaa olla pieni hiprakka :DD noooo tuleepahan ainakin viihteelle lähtö halvemmaks kun ennen 😉

 27. helmiäinen sanoo:

  Nuo kengät on tosi söpöt. 🙂

 28. Anonymous sanoo:

  tää ny ei mitenkää liity tähä mut ootko koskaa pelannu spiritismii ja tapahtuks siin mitää?

 29. Pirita sanoo:

  ihania kuvia ja ihana vauveli. 🙂 toi vihree takki sopii sulle aivan älyttömän hyvin, tuli itellekki sellanen fiilis et jos menis jostai metsästämää jonku ton tapasen.. 😀

 30. Iina sanoo:

  Anonyymi 21.58: Haha aww no kiitos 😀 Ja kyl muaki naurattaa ku katon tota kuvaa, oon mä vähän höpsö ehk? :DAnonyymi 22.38: Voi kiitti hirmusesti♥ Ja mä nii oikeesti odotan just et pääsee yhessä neidin kaa tekeen kaikkea! Kaikkee hyvää sullekin :)♥Milla: No niin on! :)Sanna: Mullapa ei tullu mitää tosta siideristä! Oon iha hämmentyny! Mut juu mä aattelin et sit ku on ristiäiset joulukuussa nii lähen Netan ja Emmiksen kans juhlimaan ku ollaan kerranki kaikki kolme yhtäaikaa koossa! :DPiitu: Toi on ihanan pehmee toi mekko 🙂 Ja se on varmasti ihan hyvä et ottaa rauhassa eikä kiirehdi juhlimaan, varsinkin jos on paljo univelkaa ku se viina ei ainakaan siihen oo mikää hyvä lääke :DAnonyymi 23.05: No eilen maistoin sen siiderin kanssa.. Ei se mitään superhyvää ollu vielkää 😀 Anonyymi 23.12: Nii no sillon ei paljoo voikkaan juhlia kun imettää tietysti ellei sit pumppaile maitoo. :)Jensku: Haha! Ihan ku mun eka eka känni siis ennen raskautta ja ennen mitää, kaks mansikkasiiderii :—-D Ja olin tietysti niiiin wasted! :DAnonyymi 0.51: On se aika veijari! :D♥Mirka: Voi kiitos paljon :)♥ Hei ja Onnee sulle raskaudesta ja pienestä pojasta, tsemppiä loppuraskauteen! Ja kyllä mä paljastan nimen täällä sit, tekis mieli jo nyt paljastaa! :DKaro: Hahah :D:D oon tyhmä XD♥Krisse: Haha mul ei tuntunu kyl missää toi yks 0,5l siideri mut ei kyl tullu sellastkaa oloo et haluisin lisää 😀 Mäki yl pelkään darraa, must tuntuu et sit ku lähen joskus juhliin nii juon korkeintaa 3-4 😀 Ja on noi pienet kyl nii ihanii et ei niitä kyl pitkäksi aikaa raaski päästää silmistään :D♥NaNsu: Hassua, mulla ei tuntunu toi yks missään 😀 eikä ollu aamulla mitää 😀 Mä varmaan meen joulukuussa juhlimaan ku mun kaverit rovaniemeltä ja jyväskylästä tulee tänne ja jätän pikkuneidin isin hoitoon, mustaki kyl tuntuu et sit ku lähe juhlimaan nii tulee vaa sellanen olo et ”ei tää oo enää mun juttu, haluun kotiin neidin ja Oton kaa” :D.. Ei mulla nytkää oo mitää semmosta hinkua lähtä juhlimaan :)BUUHANNA: Haha mäki haluun saunaan! 😀 Mut eikai yhestä bissestä tarvi tulla morkkis, se on ihan jees! :DEve: Voi kiitos hirveesti! :)♥ Niin ihan totta et jos on kahdenkeskistä aikaa niin sitten mieluummin viettää sen nauttien toisistaan ku baarien hulinassa 🙂 Musta tuntuu et jos lähden juhlimaan joskus niin lähden tyttöjen kesken ja jätän neidin isin hellään huomaan ettei tarvii pikkusta mihinkään hoitoon viedä 🙂 Ihanaa talven odotusta myös sinulle ja perheellesi :))♥Fani: Kiitos paljon! :))♥

 31. Iina sanoo:

  Aino: No mut ehkä sun pitää tehdä jotain sun vauvakuumeelle ;D, siis jos oot sellaisessa elämäntilanteessa et vaavi on tervetullut 😀 Ja jos ei nyt oo semmonen hetki nii tuu tänne leipomaa meidän neidin kaa sit ku se osaa! 😀 Aivan ihana kommentti, mulle tuli tästä nii hyvä mieli kun sanoit et arvostat mua! 🙂 Ja ihana et oli pitkä kommentti♥ Mäki tykkään niistä Vanseista kyl, tommoset Vansien ja Uggien risteytykset 😀 Mut ihanaa alkavaa viikkoo sulle ja kiitos kun jaksat aina kommentoida♥Ida: Aww kiitos 🙂 Onhan tuo kyl suloinen, mut isin silmät sil on♥ :DNora: Ihana toi sun kahvinjuonti XDD voin uskoo et oli makeeta! 😀 Ja kiitos paljon♥♥Anonyymi 12.16: Kiitoksia hirmupaljon♥♥ Ihana kuulla et odotat mun postauksia, on ilo kirjottaa kun on noin ihania lukijoita 🙂 Kaikkea hyvää sulle! :)♥Jarno: Soitan sulle muru heti ku mul on oma liittymä käytös taas♥♥Laura: Haha on se kyl, teidän Henrikin kyl näyttää ihan sulta! 🙂 Ja ei tosiaan oo mitään pahaa saunajuomassa, eikä kyl siinäkään et lähtee välillä viihteelle 🙂 Meillä ainakin toistaseksi yleensä syöttöväli on 2-4 tuntia mut saas nähdä miten tässä vielä käy ku ei noista pikkuveijareista ikinä tiiä 😀 Mut meiän neiti syö nii paljo kerral et sen maha varmaa halkeais jos se söis puolen tunnin päästä uudestaan, se syö jonku 140-150ml kerralla nykyää ja aluksi meni 15-20ml :DDAnonyymi 14.30: Aww kiitos paljon♥ :DAnonyymi 14.35: Ei itke ei, ainakaan toistaiseksi 🙂 Toivottavasti pysyy yhtä tyytyväisenä ja ilosena vauvana ettei tulis masuvaivoja :)Anna: No toi on just hyvä et tulee halvemmaks ku juo harvemmin ;D Vaik mulla on kyl aina ollu sillee et 3-4 juoman jälkee on jo pieni hiprakka päällä :DHelmiäinen: Mäki tykkään niistä, oli kyl ihana lahja :)Anonyymi 18.42: Hahha hassu kysymys 😀 oon pelannu kyl joskus pienenä läpällä, ei kyl mitää OIKEESTI oo tapahtunu, ainahan sitä lasia joku liikutti vaik väitti muuta 😀

 32. E sanoo:

  Ooo kun näyttää makoisalta tuo hampurilainen!Ja voi että kun pikkuisella on niin suloinen hymy! :)http://carpediemabovo.blogspot.com/

 33. Anonymous sanoo:

  tuli tost ranskispussist mielee se ku pienen söin kans aina ranskalaiset tollee, tosin ilman mc iina’s logoa 🙁 ja vieläki syön esim lihiksen tai hodarin suodatinpussista 😀 oot söppänä ja vaavi on myös

 34. Anonymous sanoo:

  Hitsi noi on parhait noi kuvan alle kirjotetut tekstit, jois tavallaan Tiara puhuu <3oOo

 35. Anonymous sanoo:

  Sulla on tosi ihana blogi ja vaikutat ihanalta ja rakastavalta äidiltä 🙂 Kaikkea hyvää teille!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.