Perjantaipäivitystä

28.10.2011

Tosi mielikuvituksellinen otsikko ja silleen♥ Mä oon jo vähän parantunu mut nyt toi murunen on ihan kipeenä ja saikulla. Meni kyllä koko viikon suunnitelmat ihan uusiksi ku tultiin kipeiksi ja pysytelläänkin vaan sisällä leffoja katellen. Pikkuneidille ei ainakaan toistaiseksi oo tarttunu ja toivottavasti ei tartukkaan, neidin pussailua ollaan vältetty vaikka se vaikeeta onkin ja käsiä pesty tosi tiuhaan tahtiin. Mut onneksi mulla alkaa olla jo parempi olo nii ei olla sentään Oton kanssa molemmat sängyn pohjalla. Ja muutenkin kun tänään meikkas ja laitto hiukset nii tuli jotenki heti paljon terveempi olo, sillon ku vaan makoilee sängyssä yökkärit päällä hiukset sotkussa nii on paljon kipeempi fiilis aina.
                           Oton kaveri tuli tänään käyttään mua autolla kaupassa et sain ruuat koko viikonlopuksi nii ei tarvi jokapäivä bussilla yksin raahata ku Otto ei nyt pääse kantoavuksi. Oli kyl luksusta ku sai autolla tavarat kotiin! Ei sitä raskausaikana ajatellukkaa kui ärsyttävää kaupassakäynti on ku mä vaa liihottelin hyllyjen välissä ja lapoin kamaa kärryyn ja sit Otto kanto kassit. Nyt ku pitää itte kantaa nii huomaa et ei oo kovin mukavaa toi bussilla kaupassakäyminen :D. Tässä on vähän päivän kuvasaldoa:

Päivän asu:
Takki & toppi – H&M
Farkut – Gina Tricot
Neuletakki – One Way
Kengät – DinSko

 Pikkuneidin päivän asu:
Body – Name It
Mekko & Sukkahousut – Lindex

Ihana isi♥

Pussaillaan sit keskenämme ku ei pikkuneitii voi♥

Mä ostin meille hullun kasan mättöä viikonlopuksi ku kipeenä saa herkutella ihan hyvällä omallatunnolla eiks vaan? Ja en kyllä ees muista millon oisin viimeksi syöny sipsejä, raskausaikanakaan en tainnu syödä ku kerran tai kaksi. Meidän viikonloppu koostuu kuumasta teestä, sipseistä, leffoista ja yhdessä köllöttelystä. Pitää yrittää parannella tota murua et se pääsis duuniinkin takas joskus. Hei ja sori vielä tästä et nyt on tullu taas vähän hitaampaan tahtiin postailtua, mut ei sitä kipeenä vaan jaksa. Eikä kyl oikeen tapahdukaan mitään mainitsemisen arvosta nii tuntuu tyhmältä vaan jokapäivä kirjottaa siitä et on kipee :D. Ihanaa viikonloppua teille kaikille♥ Hei ja muistakaas käydä viel osallistumassa arvontaan ellette oo käyny viel, osallistumisaikaa on enää pari päivää!

Mitäs teidän viikonloppusuunnitelmiin kuuluu? Ja onko teillä jotain hyviä leffavinkkejä? Musta alkaa tuntua et kaikki hyvät leffat (uudet) on katottu nii onks teil jotain semmosii vanhempia leffasuosikkeja?


17 Responses to “Perjantaipäivitystä”

 1. Sini sanoo:

  No tulihan se postaus! Oon koko päivän oottanu :DTeiän pitää Oton kanssa kattoa vanha kunnon titanic tai joku semone yliromanttinen hömpötys illalla :)) Mun mielestä on ihana käpertyä oman kullan kainaloon kattoon jotain höpmötysleffaa :)Hall past me katsottiin eile (lupa rellestää) Oli hyvä, semmone komedia 🙂 suosittelen 😀

 2. OOONAA sanoo:

  Tosi kiva toi sun talvitakki (: Ja toi sun ja oton kuva on ihana ja teijän pikkunenki on niin sulonen (;

 3. Heiniboo sanoo:

  mut nythän sä voit tunkea ne kauppakassit vaunujen koriin! 🙂 Mä ainakin lastaan aina vaunut täyteen ostoksia ja vauva sitten on kaikenmaailman karkkipussien keskellä 😀

 4. Nora sanoo:

  Ihana tuo pusukuva! Ja ahh teijän viikonloppu kuulostaa niin täydelliseltä. Iteki kipeenä enkä voi oikeen mitään kummosta tehä, mut poikaystävä töissä ni hihhei :c herkkujakaan viiti syyä ku en maista mitään!Paranemisia teille!

 5. Anonymous sanoo:

  tälleen btw, mikä teidän kätilön nimi oli kun kävit pikkusen synnyttämässä?(:

 6. Anonymous sanoo:

  Yks katsomisen arvonen leffa on Dakota Skye. Semmonen joka kannattaa kattoa illalla että on oikea tunnelma 🙂 Tosi hyvä vaikka ei mikään action leffa olekkaan, että ei siinä hirveesti tapahdu. Ei pysty selittää, tajuut jos katsot 🙂

 7. NaNsu sanoo:

  Pongasin cdonilta yks päivä leffa ja joka osottautu tosi ihanan itku rakkaus leffaks, suosittelen kattomaan vaikka vanhempi onki! Walk to remember

 8. Nita sanoo:

  Voii ootte ihania :’)Käy kurkkaamassa mun blogissa arvonta, jossa on palkintona Nomination -rannekoruhttp://lihavapupu.blogspot.com/2011/10/voita-nomination-rannekoru.html

 9. Anonymous sanoo:

  Toivottavasti paranette pian! 🙂 Kyn kysyit leffavinkkejä niin mun iha ykkössuosikit on paholainen pukeutuu pradaan, morsiainten sota, odottamaton ehdotus ja marley and me.. 😀 Ehkä enemmän sellasia ’tyttöjen leffoja’ 🙂

 10. Fani sanoo:

  aa oot niin kaunis noissa kuvissa! ja kipeenä on hyvä vähän herkutelle, tulee parempi olo (; namnam! nythän halloweeninä pitäis tulla paljon leffoja telkkarista kannattaa kattoo tulee sielt jotain hyvää, vaikka taitaa tulla vaan kauhuleffoja :s

 11. Laura sanoo:

  Katoin noita samoja kenkii mut mustana, kivat on!Kannattaa kattoo Charlie St. Cloud, Zac Efron on pääosassa, joten osa päättää olla kattomatta jo siinä vaiheessa, mut Zac osaa oikeesti näytellä eikä oo vaa mikää disney-tähti. Täst tuliki sit puolustuspuhe:D Mut leffa on vähän surullinen, mut kannattaa oikeesti kattoo! Ihan paras! Ja toinen ehotus olis; A little bit of heaven (se jossa Kate Hudson on pääosassa). 😀

 12. Aino sanoo:

  Oot kyllä niiin kaunis ja teijän pikkunenki! ♥ Noi sen silmät…♥♥♥ Ihanat!!! 😉 Ja onneks sä oot jo vähän parantunu! (: Ja kipeenä olo on parasta,jos saa nameja 😀 Mut Otolle parantumisia! :)Ja leffoista sen verran että(joku tossa jo mainitsi) niin Titanic! Ei oo parempaa elokuvaa ku se,vaikka oonki kauhuelokuvien ystävä! 🙂 Kauhuelokuvist Paranormal Activityt on ihan jeees,vaikka ei mitää jännityksen huipentamia 😀

 13. Sini sanoo:

  Kattokaaha Dear John jos ette oo vielä kahtonu =)

 14. Seagull sanoo:

  On kyllä hyvännäköiset nuo DinSkon kengät! Ja te ootte tosi hyvännäköinen pari, kipeänäkin 😀

 15. jenna sanoo:

  ootte oton kanssa kyllä niin sulonen pari 🙂

 16. Jonna sanoo:

  Meillä viikonloppuun kuuluu huomenna vietettävät neidin 2-vuotissynttärit 🙂 Hmmm…hyviä leffavinkkejä..me ollaan ainakin tykkäilleet Buried-elokuvasta vaikka se loppu olikin järkky 😀 Sit You Again (mikähän lienee suomeksi nimi?!) oli hyvä :)Ihania kuvia… 🙂 Paranemista Otolle! Onhan se hyvä pussailla välillä toisiakin ettei mene kaikki pusut vauvalle 😉

 17. Iina sanoo:

  Sini: Sori kun kesti :/ Ja titanic on ihanin mut Otto ei suostunu ku katottiin se keväällä viimeks :DD Pitää tsekkaa toi Hall Pass 😀 Kiittileffavinkeist♥ Ja se on totta et murun vieree on ihana käpertyy kattoo hömppäleffaa :)♥OONAA: Aww voi kiitos paljon♥ :)Heiniboo: No se on totta et sinne voi kyl tunkee XD Mut ku meil on aina kauheesti limui ja NAN:ii ja kaikkii isoi kovii juttuja mitkä ei kaikki mahu sinne :(( Mut on vaunut kyl kätevät ostoskärryt :DDNora: Voi kiitti :)♥ Ja tää on täydellisestä kaukana ku Otto on kipee 😀 Mut koita säkin parantuu hei♥♥Anonyymi 23.41: Hyvä kysymys mut mulla ei oo aavistustakaan, me ei oltu synnytysosastol ku se joku kolme tuntii ku oli nii nopsa synnytys ja olin ihan kujalla koko sen ajan :DD Ja lisäks siel huonees oli kokoajan kaks lääkärii, kaks kätilöö ja lastenlääkäri koska se oli perätilasynnytys nii en muista yhtää ku niit oli nii paljon :DAnonyymi 23.44: Kuulostaa mielenkiintoselt, pitääpä kattoo 🙂 Kiitti vinkistä♥NaNsu: Oi itku rakkausleffat on parhaita! Kiitti vinkistä :))♥Nita: Kiitos paljon♥ Heii pitääpäs käydä osallistumassa! Kiitti ku sanoit!Anonyymi 9.43: Toivotaa, kiitti♥ Ja meil on paholainen pukeutuu pradaan mut noita muita en oo nähny, pitääpäs katsella ne! Kiitos vinkeistä :)♥Fani: Voi kiitos♥ Ja joo kipeenä on ihana herkutella todellaki! Ja hei joo hyvä ku sanoit, aina helpompi ku voi kattoo vaa telkkarist suoraa!Laura: Noi molemmat kuulosti tosi hyvilt ku katoin imdb.com sivuilt! Kiitos vinkeistä♥ Ja noi kengät on rakkautta! :DAino: Aww kiitos hirmusesti Aino♥♥ Titanic on kyl ihanin, Otto ei vaan jaksa kattoo sitä uudestaa ku katottii se joskus kevääl :(( Mä kyl jaksaisin vaik oon nähny sata kertaa :D:D Ja paranormalitki on jees, niist ottoki diggaa! 😀 Sini: Googlasin ton ja vaikutti kiehtovalt! Kiitti vinkistä :)Seagull: Voi kiitos, ihanasti sanottu♥ :DJenna: Aww kiitos paljon♥Jonna: Oii onnea teidän pikkuneidille!♥ Ja kiitos paljon♥ Ihan totta, hyvä pussailla välillä keskenäänkin ;D Ja kiitti leffavinkistä, pitääpäs katsella noi ku vaikutti hyvilt imdb:n perusteel! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.